- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.281
Hadi hayırlısı olsun o zaman canım.
Doğum günü hediyesi inşallah tutunmuştur
canim senin bat 23 haziranmiydiiii
ayyyyy tüylerim diken diken oldu canım yaaa... Ne kadar güzel bi dilek bu.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yüce Rabbim senide bekletmesin, o mis kokulu mucizesinden nasip etsin hayırlısıyla
amin canım benım inşşş.. regl olunca dunya basıma yıkılıyor.. isyan edesim geliyor..tobe tobe.. regl bitince yepyeni bir ay baslıyor umut dolu. belki olur dediğim bir ay.. daha sonra bugunki gibi bir günüm oluyor. bambaska bir düşünce.. umutsuzlukk.. olmayacak gibi.... olmayacagına daha cok ınandırıyorum kendımı.. bi umudum kalmadı sanki.. aslında ne dusundugumude bılmıyorummm...
2 senedır belkı bıkere tutunsaydı bır dusuk bıle yasasaydım(allah kimsenin basına vermesin) en azından hamile kalabiliyorum diye dusunebılırdım. bir umudum olurdu..
eşime 2 gundur sanki olmayacak diyorummmm.. sacmalama diyorr.. ama oyle geliyor ıcımdenn.. bir umut tasıyamıyorumm.. duygusala bagladım aglıyorum aklıma boyle seyler gelınce....
Allah isteyen herkese versin...
böyle söyleyipte içimi parçalama benim canım yaa..amin canım benım inşşş.. regl olunca dunya basıma yıkılıyor.. isyan edesim geliyor..tobe tobe.. regl bitince yepyeni bir ay baslıyor umut dolu. belki olur dediğim bir ay.. daha sonra bugunki gibi bir günüm oluyor. bambaska bir düşünce.. umutsuzlukk.. olmayacak gibi.... olmayacagına daha cok ınandırıyorum kendımı.. bi umudum kalmadı sanki.. aslında ne dusundugumude bılmıyorummm...
2 senedır belkı bıkere tutunsaydı bır dusuk bıle yasasaydım(allah kimsenin basına vermesin) en azından hamile kalabiliyorum diye dusunebılırdım. bir umudum olurdu..
eşime 2 gundur sanki olmayacak diyorummmm.. sacmalama diyorr.. ama oyle geliyor ıcımdenn.. bir umut tasıyamıyorumm.. duygusala bagladım aglıyorum aklıma boyle seyler gelınce....
cnm üzme tatlı canını rabbimin izniyle olacak inşallah. üzülme , stres yapma . dualarımız seninle biliyosun. En hayırlı zamanda seninde güzel haberlerini alacaz inşallah.
canim bu imkansiz deilll.... bu ay donemki gelismelere bagli cicek arkadasimiz 50.kusur gununde yumurtladi ve dolledi...
Amiinn canimmm...insallah kabul etsin Allahim.. senden naber canim
amin canım benım inşşş.. regl olunca dunya basıma yıkılıyor.. isyan edesim geliyor..tobe tobe.. regl bitince yepyeni bir ay baslıyor umut dolu. belki olur dediğim bir ay.. daha sonra bugunki gibi bir günüm oluyor. bambaska bir düşünce.. umutsuzlukk.. olmayacak gibi.... olmayacagına daha cok ınandırıyorum kendımı.. bi umudum kalmadı sanki.. aslında ne dusundugumude bılmıyorummm...
inş canım temmuzu sen açarsın peşinden biz geliriz canım ya peş peşe hamiş haberleri veririzyok canım 1-2 temmuz.. daha bugün 15.günüm.
Bak ne yazmışsın; hayalime bir adım kaldı... Rabbim bu sesini duysun ve inşallah sende BİR ADIM sonra hayaline kavuş hayırlısyla... canım benim, neşeli nihancayı istiyorum ben
böyle söyleyipte içimi parçalama benim canım yaa..
nice insanlar var yıllar yılı bekleyip sonra aniden çocuk sahibi olan ve hemen peşine kendiliğinden tekrar hamile kalan...Allah'ım inşallah çok bekletmez ama daha vakti var demekki. UMUT HER ZAMAN VAR.belki de hiç ummadığın bi anda hamile olduğunu öğreniceksin. nihancaya diyorum ama senide neşeli görmek istiyorum..
e hadi ozaman bululimm biseylerde kaynatalimmmm....
artiralim tempoyuuuuu
aaaa sanki bugun hlycimiiiiii goremedim mi ne???
ayyy hayatımmm bir tekk sen sormuşsun benii valla canımm yaaaaaa saolasınn...bugün işlerim vardı dışarda sabahtan yoktum..şimdi geldim..gelir gelmez açtım..sizi merakımdan..ama benii sadece sen merak etmişsinn saol canım Allahh razı olsunnnnnnnnn :))))
size de selam kızlarr
kızlarrrrr ben çıkıyorummm
2 günlüğüne ayvalığa gidiyoruz...
hepinizi çokkkkkkk öpüyorum.kendinize dikkat edin.
Allaha emanet olun. görüşürüz.... :79:
kızlarrrrr ben çıkıyorummm
2 günlüğüne ayvalığa gidiyoruz...
hepinizi çokkkkkkk öpüyorum.kendinize dikkat edin.
Allaha emanet olun. görüşürüz.... :79:
hoşgeldin canım
güle güle canım iyi gezmeler..çalışmaları aksatma canımm..öptüm :))
hoşbuldumm canım..naberr??
ne olsun canım aynı şte çalışmya beklmeye devam işte
sen ne yaptın canım test ne oldu :44::44:
canım bndee napiim işte bekliorum..tesst falan yapmadım ve yapmıcam beklicem..zatenn sabah ilaç içmeyi unuttum..bugün sondu bi akşama içicem..vee beklemeye geçicemm artık...hayırlısı canım inşallah :)
inş canım bu bekleyiş çok hayırlı olur gülüm bebişinin müjdesini veirisin bizde burda halaylar çekip kutlarız peşinde de biz geliriz
benim de salı günü yumoş kontrolüm var bakalım ne diyecek :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?