2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla şekerim,onu ben de düşündüm de,daha reg olamadım ki ,regl olmadan insan farklı zamanlarda üst üste yumurtlar mı ki?
canim bu imkansiz deilll.... bu ay donemki gelismelere bagli cicek arkadasimiz 50.kusur gununde yumurtladi ve dolledi...
hayırlı cumalar kızlar

rabim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin

Amiinn canimmm...insallah kabul etsin Allahim.. senden naber canim

canim bu imkansiz deilll.... bu ay donemki gelismelere bagli cicek arkadasimiz 50.kusur gununde yumurtladi ve dolledi...

Amiinn canimmm...insallah kabul etsin Allahim.. senden naber canim

sağol canım benim aminnnn allahım duysun sesimizi

ne olsun canım işte aynı salı günü dr randevum var yumoşlara bakmaya gidcem hayırlısyla inş büyüyp çatlamışlardır :44::44::44:

sağol canım benim aminnnn allahım duysun sesimizi

ne olsun canım işte aynı salı günü dr randevum var yumoşlara bakmaya gidcem hayırlısyla inş büyüyp çatlamışlardır :44::44::44:
aaa canimmm hadi hayirlisi iyi haberlerle donersin insallah bakalimm.. yuibinebaslmuta takibine baslamis oluyosun yani canim .... insallah sonuc alirsin.

aaa canimmm hadi hayirlisi iyi haberlerle donersin insallah bakalimm.. yuibinebaslmuta takibine baslamis oluyosun yani canim .... insallah sonuc alirsin.

evet canım yine takipteyim ben bu ay peşini bırakmıyorum inş iyi haberler dönerim eve valla sıcakta ağlamakta pek iyi olmuyo yani

merhaba arkadaşlar, nasılsınız.. benim ovulasyonum geçti, dün sondu galiba.. dün ateşimi ölçemedim ama bugün çıkmıştı. Rabbim dileyen herkesle beraber banada versin inşallah... Geçen gün neden bilmiyorum, içimden geldi ve 2012 mart anneleri topiğini açtım...İnşallah burdanda hamile kalanlar orda buluşurlar... belirti aramıycam Allah'ın izniyle, sadece günler hayırlısıyla çabuk geçsin istiyorum.

ayyy aglama gulum beniimmm... gecen defaa cok agladin zaten uzuldummm....insallah inaniyorum bu defaaa guzelliklerle geleeksin .. sali kacincigunun oluyor canimm???

hemde çok ağladım kuzu ya inş bu ay ve bundan sonra hep yüzüm güler yeter artık ağlamakla ömrüm geçti evliğimin en güzel zamnaları üzülerek ağlamakla geçti hep

salı günü 12 . günüm canım :78::78:

kardaiz81+ menbeta+ nihanca+ _arzum_+

kardaizcim seninde ovulasyon geçti galiba,
nihancacım artık üzülme bitanem, regl olunca ilk 1-2 gün üzülüyor insan ama sonra daha da hırslanarak devam ediyoruz.
menbetacım, arzumum sizlerde durum nedir???

canım inş hayırlar olur hakkında rabbim gölüne göre verir bu arad yeni toğiğinde hayırlı uğrlu bol hamişli olsun sana şans uğur getirisn inş canım en iyisi belirti aramamak ama ahhh bide onu yapabilsek akışına bırakabilsek rahat olsak düşünmesek

polyanna canım saol sordugun ıcınn...

ben gun saymamaya calısıyorum ama en onemli gunlerımı geciriyorum.. hissedebiliyorum.. bos gecırme gibi bi durum esimle yalnızsak olmuyor.. ama evde değil veya misfirlerimiz oldugunda calısamıyoruzz..

seninde içine dogmuss. içine doğan 9 ay sonra kollarında olsun...

14 ünde başlamıştı canım benim ovulasyon 2-3 günüm daha var. bakalım hayırlısı allahtan.
2012 mart enneleri topiği açmışsın, hayırlı olsun. inşallah canım kalırız da oraya da geliriz.

ayyyyy tüylerim diken diken oldu canım yaaa... Ne kadar güzel bi dilek bu.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yüce Rabbim senide bekletmesin, o mis kokulu mucizesinden nasip etsin hayırlısıyla

sağol kuzum ya allah razı olsun

işte dedğin gibi o bi kaç gün kabus gibi şoku atlatana kadar sonra yine mecburan ister istemez yolad devam ediyosun zor da olda dr bi umut bi çare bulmaya gidiyosun inş bu ay da benim çim son olur artık

Hadi hayırlısı olsun o zaman canım.

Doğum günü hediyesi inşallah tutunmuştur

canım benimde ovulasyon bitti beklemedeyim...bide galiba bu ay erken ovulasyon oldu... Bakalım...

yaaa aslinda biz onada burdan devam karari almistikkkk.... hepimiz hamis olcazya insallah yine kendi topicimizden devam etcezzz
.

Bak ne yazmışsın; hayalime bir adım kaldı... Rabbim bu sesini duysun ve inşallah sende BİR ADIM sonra hayaline kavuş hayırlısyla... canım benim, neşeli nihancayı istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…