2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşgeldinn regentoşummm.....çok özledimm senii ve merk ettim çabuk yaz kırmıızlar geldimi noldu test yaptınmı ????????*

ay canim benimv sen de benim aklima geldin vallahi... yaptim bu sabah ve tabiki negatif cikti aslinda yapmayacaktim ama dün gün icerisinde kisa süreli bulantilarim olunca süphelendim... sabah 7de yaptim ama cikmadi bir sey... kirmizilardan da eser yok.. sanirim stresten kaynaklaniyor yaa... bakalim olmazsa bir kac güne kadar baska marka bi test alir yaparim...

Son düzenleme:
slmm hly cim ve regencimmm... ayy bende cok merak ediyorumm regen naptin cnmm?

selamm canım hoşgeldinn nasılsın bakalımm cici anne iyi misinn?

regentoşumm kırmızılarr gelmediyse hala ümit var demektir..biraz daha bekle canım...olmazsa kan testi yaptır canım...inşallahh hamiş haberini verirsin bitanem :)) bnde de bişi yok ilaç bitti beklemedeyim bakalımm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

insallah canim ya.... ama atesim düsüktü benim... o yüzden ümidim yok... eger ölcmeseydim simdi daha da umutlu olurdum.. iyiki de ölcmüsüm... canim ikimizi de Allahim insallah güzel güzel bebisler nasip eder yaa... cok istiyorum.. bebisi olanlari gördükce daha da icerliyorum... bakalim ne olacak.. insallah tugce gibi ben de mücize örnegi olurum... sen de mucize olmaya bile gerek kalmadan ögrenirsin hamis oldugunu

canımm ben hiç ateş ölçmediğim içinn ona göre yorum yapamıcamm ammaa bişi dicemm bnde dün ve bugün çok farklı bişi oldu...şimdii biraz açık olcak ama..göğsümdeki kahverengi yer varya işte orası böylee sanki sivilce varmış gibi kabarık kabarık oluyor..ara ara geçiyorr sonra..üsütüme değişirkenn eşim gördüü yok yok sen hamilesin diyo..ay beni heveslendiriyo yaaaaaaaa...valla zor bekliorummm acabaaaaaaa:18::18::18:

olabilir tatlim zaten ilk belirtilerden biri gögüsler... o bölge koyulasir, sonra gögüsler siser felan... insallah yaaa.... pespese doguralim nüfus patlamasi yasatalim tabi insallah ben de hamisimdir de

olabilir tatlim zaten ilk belirtilerden biri gögüsler... o bölge koyulasir, sonra gögüsler siser felan... insallah yaaa.... pespese doguralim nüfus patlamasi yasatalim tabi insallah ben de hamisimdir de

ayy regentoşumm ya inşallahh bitanemm inşallahh bizde burda bağıracağız haykıracağız hamişizzzzzzzz diyeeeee Allah bizede nasip edicek inşallahhh...sadece beklicez işte...regentoşumm sen p.tesiyi bekle olmazsa yine test yapp olur mu..bnde çarşambayı beklicem olmazsam perşembe sabah hemen test yapcam canımm inşallahhh pozitifi iki çizgiyi bizde görcezzzzzzz :))

regentoşumm üzülerekk çıkmam lazımm yarın babalar günü ya kayınpederime hediye almaya gidicez cocamla çok öptümseniiiiiiiiiiiiiiiii fıstığımm çok seviyorum kıs seniiiiiiiiiiii :))

regentoşumm üzülerekk çıkmam lazımm yarın babalar günü ya kayınpederime hediye almaya gidicez cocamla çok öptümseniiiiiiiiiiiiiiiii fıstığımm çok seviyorum kıs seniiiiiiiiiiii :))

hadi canim bak ben unutmustum bu günü... sanirim kocis de... ben de unutayim tekrar bari hadi iyi gezmeler

bende ugrayamadım kk ne şimdi ne kadar cok sayfa olmustur. okumayayımda guncele geleyım diyodum... kızlar konusmamıskiii....... hakikaten nazar degdı topiğimize...

ee tabı bıde haftasonu.. kimsecikler olmaz tabi...

screamaway dün mü ucacaktı tr ye????? merak ettim....

iyi diyelimm iyi olsun hulyacimmm ... midem kotu dunden beri disari cikmak istemiyorum cok halsizimmm sizin guzel haberlerinizi alirsam dahada iyi olucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…