- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.401
Ben bugün test yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................
ben yeni girdim buraya direk senin yazını gördümm test sonucun ne çıktıı merak ettim
adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............
ayyy çok güzelll yaaa inş.hamilesindirr allah umutunu kırmasın çok sevindim :):)
bende hamile kalmak isteyenler arasındayım ama çalışmalar yeni başladı sayılır bu ay belki sende belirtileri neler canım benm adetime 5 gün var normalde sadece göğüslerimde şişlik ve acı var dün akşam bi anda mide bulantısı ve baş dönmesi oldu geçti hemen başka belirti yok :)
canımmm pek belirti yok bende... bakalım bi kaç gün sonra testi tekrar yapıcam koyu çıkıcak mı? Sadece çok kuvvetli şekilde hissediyorum hamile olduğumu...
Sadece mide bulantım var... geçen hamileliğimde de erken olmuştu....
inş.canımm yaa hayırlısı bakalım bu mübarek 3 aylarda mübarek günlerde allah herkesin gönlüne göre versin herksein dualarını kabül etsin bu tadı herkese yaşatsın inş...:):)
benm mide bulantım dün akşam oldu daha da olmadı bakalım bekliyorum şuanda bende hissetiyorum ama eşime söylemiyorum iice heveslenmesin die sonra hayal kırıklığı olmasın :)
Ben bugün test yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................
adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............
canımmm pek belirti yok bende... bakalım bi kaç gün sonra testi tekrar yapıcam koyu çıkıcak mı? Sadece çok kuvvetli şekilde hissediyorum hamile olduğumu...
Sadece mide bulantım var... geçen hamileliğimde de erken olmuştu....
canım ya inan çooooook sevindim ne güzel bi haber bu böyle tamda babalar günün de eşine harika bi hediye olacak allahım nasip derse
inş canım testin kesin sonuçlanır da burda hepberaber kutlarız canım
Arzumcuuuummmmm tebrik ederim canım benim....
Rabbim tamamına erdirsin inşallah, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tekrar söylüyorum ayağın iyi sür noooollluuuuuuurrrr
Oyyyyy bitanemmmm ne güzel bi kutlama bu böle..... Bi kaç gün sonra tam belli olur kan testi yaptırmayı düşünmüyorum... Adet günüm bi gelsin... O zaman da yaparımmm Bi daha test ... Hem de iki kere yaptımmm ikisinde de silik çıktı... Belli belirsiz gibi ama çizgi var....
Regen daha adet olamamıştı... Hülya da bekliyooo galiba...
kizlaaaaaaaaaaaarrrrrben geldim... naparsiniz bakem??? ayyy karnim agriyo ya öff... ama gelen giden yok halen... :44::44::44::44::44:
kuzum benim ya böyle bi haber kutlanmaz mı hiç ne güzel bi hamiş daha olcak raabbin izniyle kan sonucunu da aldığında alahım yüzüne gülmüş olcak inş bizlere de nasip etsin tez günde göstersin arkadaşım
pollyannacım ne güzel söylemiş ayağını sürü kız peşinden hepimiz gelelimtopikte nüfus patlaması yaşayalım
eee bide dua na da ihtiyacaımız var gülüm biizm için bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?