2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............

ayyy çok güzelll yaaa inş.hamilesindirr allah umutunu kırmasın çok sevindim :):)
bende hamile kalmak isteyenler arasındayım ama çalışmalar yeni başladı sayılır bu ay belki sende belirtileri neler canım benm adetime 5 gün var normalde sadece göğüslerimde şişlik ve acı var dün akşam bi anda mide bulantısı ve baş dönmesi oldu geçti hemen başka belirti yok :)

canımmm pek belirti yok bende... bakalım bi kaç gün sonra testi tekrar yapıcam koyu çıkıcak mı? Sadece çok kuvvetli şekilde hissediyorum hamile olduğumu...

Sadece mide bulantım var... geçen hamileliğimde de erken olmuştu....

inş.canımm yaa hayırlısı bakalım bu mübarek 3 aylarda mübarek günlerde allah herkesin gönlüne göre versin herksein dualarını kabül etsin bu tadı herkese yaşatsın inş...:):)
benm mide bulantım dün akşam oldu daha da olmadı bakalım bekliyorum şuanda bende hissetiyorum ama eşime söylemiyorum iice heveslenmesin die sonra hayal kırıklığı olmasın :)

İnş canımmmmm inş hepimizin duaları kabul olur... Allah isteyen herkese yaşatsın inş....

Ben bugün test yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................

adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............

canım ya inan çooooook sevindim ne güzel bi haber bu böyle tamda babalar günün de eşine harika bi hediye olacak allahım nasip derse

inş canım testin kesin sonuçlanır da burda hepberaber kutlarız canım

hülyacım ve regencim de test yapacaklardı ne oldu ki acaba :26::26::26::26::26::26::26:

inş onlardan da güzel haberler alırız allahın izniyle

Son düzenleme:
canım ya inan çooooook sevindim ne güzel bi haber bu böyle tamda babalar günün de eşine harika bi hediye olacak allahım nasip derse

inş canım testin kesin sonuçlanır da burda hepberaber kutlarız canım

Oyyyyy bitanemmmm ne güzel bi kutlama bu böle..... Bi kaç gün sonra tam belli olur kan testi yaptırmayı düşünmüyorum... Adet günüm bi gelsin... O zaman da yaparımmm Bi daha test ... Hem de iki kere yaptımmm ikisinde de silik çıktı... Belli belirsiz gibi ama çizgi var....

Regen daha adet olamamıştı... Hülya da bekliyooo galiba...

Arzumcuuuummmmm tebrik ederim canım benim....

Rabbim tamamına erdirsin inşallah, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tekrar söylüyorum ayağın iyi sür noooollluuuuuuurrrr

Arzumcuuuummmmm tebrik ederim canım benim....

Rabbim tamamına erdirsin inşallah, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tekrar söylüyorum ayağın iyi sür noooollluuuuuuurrrr

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok teşekkür ederimmmm bitanemmmm. Valla hala inanamıyorum... 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum valla. geçen ay söz verdim kendime kan testi yaptırmıyacağım diye...o Yüzden bekleyeceğim....

kizlaaaaaaaaaaaarrrrr ben geldim... naparsiniz bakem??? ayyy karnim agriyo ya öff... ama gelen giden yok halen... :44::44::44::44::44:

kuzum benim ya böyle bi haber kutlanmaz mı hiç ne güzel bi hamiş daha olcak raabbin izniyle kan sonucunu da aldığında alahım yüzüne gülmüş olcak inş bizlere de nasip etsin tez günde göstersin arkadaşım

pollyannacım ne güzel söylemiş ayağını sürü kız peşinden hepimiz gelelim topikte nüfus patlaması yaşayalım

eee bide dua na da ihtiyacaımız var gülüm biizm için bol bol dua et

Kızlar hikayemi anlatayım.....

Sabahım köründe yani 7 de uyandım.... Amacım test yapıp süpriz yapmaktı. Ve içimde çıkcak diye umut vardı...Çıkmasada daha erken adetime var diyip Cumayı bekleyecektim.... Testi yaptımmmm Ve silik çizgi çıktı... Çizgi görünce hiç acaba demedim.... Hamileyimmmm diyeee içimden haykırmak geldi ama asl süprizi şimdi yapacaktım....

Hemen bebşimin ağzımdannnn babasının babalar gününü kutlayannn bi mektup yazdımmmm ve test ile mektubu kutuya koyup hediye paketi yaparak eşime verdim.....

Çok güzel bi duyguyduuuuuuu. Allah herkese yaşatısın bu duyguyu inş.....

kizlaaaaaaaaaaaarrrrr ben geldim... naparsiniz bakem??? ayyy karnim agriyo ya öff... ama gelen giden yok halen... :44::44::44::44::44:

hoşgeldin bitanem ne ara karşılaşamaz olduk

arzum hamileymiş canım ya ne güzel inş sende de hülyacımdan da bi bebek müjdesi duyarız

Son düzenleme:

İnş canlarımmmmmmmmmmm inşşşşşş.... Hepimiz buradan koca göbüşlüüüü olarak çıkarız ve olacak inanıyorummmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…