- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.381
deryacım, nereye gittin???
tuğçecim, merhaba, tatlım naber, nasılsın?
iyiyim deryacım, tatlım, sen nasılsın?nasıl gidiyor? hangi günümüzdeyiz?
diğer kızlarımız hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz
hafta sonu olunca tüm topikler sessizleşiyor((
Bugün kötü bi gün geçiriyorum. Kızım sabahtan beri her yediğini çıkarıyor :26::26::26:
İnşallah devam etmez(
insallah canim ya.... ama atesim düsüktü benim... o yüzden ümidim yok... eger ölcmeseydim simdi daha da umutlu olurdum.. iyiki de ölcmüsüm... canim ikimizi de Allahim insallah güzel güzel bebisler nasip eder yaa... cok istiyorum.. bebisi olanlari gördükce daha da icerliyorum... bakalim ne olacak.. insallah tugce gibi ben de mücize örnegi olurum... sen de mucize olmaya bile gerek kalmadan ögrenirsin hamis oldugunu
deryacım, nereye gittin???
tuğçecim, merhaba, tatlım naber, nasılsın?
geçmiş olsun. cnm kıyamam ben ona. Rabbim şifa versin kuzucuğuna tatlım.
ayyy kuzuuum benimmm yine gec gordummm postunuusılacımmm canımmm nasılsın????
bebegimmm aklimizda sende hani solemiyosunda test yaptigini hakkaten dusunuyorum suan sen ve hulyanin durumu kafami kurcaliorrr..insallahguzel sonuclar cikar. canim pazartessine kadar beklemeni tavsiye etmekten ve duaetmekten baska bisi yyok sanirimm..hayirlisi olsun...ay canim benimvsen de benim aklima geldin vallahi... yaptim bu sabah ve tabiki negatif cikti aslinda yapmayacaktim ama dün gün icerisinde kisa süreli bulantilarim olunca süphelendim... sabah 7de yaptim ama cikmadi bir sey... kirmizilardan da eser yok.. sanirim stresten kaynaklaniyor yaa... bakalim olmazsa bir kac güne kadar baska marka bi test alir yaparim...
hafta sonu olunca tüm topikler sessizleşiyor((
Bugün kötü bi gün geçiriyorum. Kızım sabahtan beri her yediğini çıkarıyor :26::26::26:
İnşallah devam etmez(
ayyy kuzuuum benimmm yine gec gordummm postunuu
bebegimmm aklimizda sende hani solemiyosunda test yaptigini hakkaten dusunuyorum suan sen ve hulyanin durumu kafami kurcaliorrr..insallahguzel sonuclar cikar. canim pazartessine kadar beklemeni tavsiye etmekten ve duaetmekten baska bisi yyok sanirimm..hayirlisi olsun...
pollyannaa+, xtuqcex+
iyi geceler kızlarrr.. kocamla bozustuk.. kactım...
cnmmm postunu yeni gordum kusura bakma yaaarada gecmisi okuyup cikiyom gormemisimm
pollyannaa+, xtuqcex+
iyi geceler kızlarrr.. kocamla bozustuk.. kactım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?