2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hafta sonu olunca tüm topikler sessizleşiyor ((

Bugün kötü bi gün geçiriyorum. Kızım sabahtan beri her yediğini çıkarıyor :26::26::26:

İnşallah devam etmez(

ayyy regencimm insallahhh yaa:) bekliyorum cabuk gel pesimdennn ama benim kadar beklemezsin insallahda biran once gelmis olur bebisin:) regl olmama streside cok fena biseyy

pollyanna gecmıs olsun.... üşütmüştür canım yaaa... bu cocukların icten atesimi oluyorki cıbıldak gezmeye bayılıyorlar.. benim akrabamın cocuguda oyle.. yaz kış cıbıldak dolasır.. Allah a cok sukur hasta olmaz.

sılacımmm canımmm nasılsın????
ayyy kuzuuum benimmm yine gec gordummm postunuu
bebegimmm aklimizda sende hani solemiyosunda test yaptigini hakkaten dusunuyorum suan sen ve hulyanin durumu kafami kurcaliorrr..insallahguzel sonuclar cikar. canim pazartessine kadar beklemeni tavsiye etmekten ve duaetmekten baska bisi yyok sanirimm..hayirlisi olsun...
hafta sonu olunca tüm topikler sessizleşiyor ((

Bugün kötü bi gün geçiriyorum. Kızım sabahtan beri her yediğini çıkarıyor :26::26::26:

İnşallah devam etmez(

ahhh yavrummmmm cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum canim... zordur cook ii bilirim... o ezik,yorgun ,agrili bakislar karsisinda caresiz kalmak olumdur anne icin... Rabbim saglik sihhat versin....

canikomm benii hep geç görüyosun ama ayy sılacım valla çatlıcam bnde meraktan ama bekliorum...
sen bi anne olarak bişi soracağım...göğsümün kahverengi kısmında sanki sivilce varmış gibi kabarcıklar oluyor ve ilk defa böyle bişi oldu acaba diorumm bu bi işaret olabilir mi,?? kocamda test yap hamilesin diip duruyoo ayyy valla çok fenayım...

cnmmm postunu yeni gordum kusura bakma yaa arada gecmisi okuyup cikiyom gormemisimm

ne kusuru canım... ask olsun... sorun değil...

bu arada gunaydın herkese... :90::90:

kimsecikler yok gene... ellerinize kramp mı girdide yazamıyonuzzz... nerdesiniz kızlarrr...... :90::90::90::90::90:

pollyannaa+, xtuqcex+

iyi geceler kızlarrr.. kocamla bozustuk.. kactım...

gece tam sana "hayırdır ne oldu" diye yazdım kiiiii, cepten girmiştim tel kapandı(((

bende hadi yatıyım bari dedim

Bugün nasılsınız kocişinle..

ve bu arada TÜM BABALARIN, ADAYLARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…