2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canım Allah mı söyletti :) inşallah bitanemm inşallahhhhhhhhhhhhhh

oyle hissettimmm...

ev tasıma ısıne gırısınce bıraz aklındakı dusuncelerınden uzaklasacaksınn... bırde bakıcan kiiiiii........ ins boyle olursun canımmm...

sen benim hüzün yanımsım

--------------------------------------------------------------------------------

Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım. Kimselerin bilmediği kendime sakladığım. En çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım, alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın. En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın. Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın…

Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir ke......z daha ümidimi yıkan tarafımsın. “Olmadı olmayacak” dedirten hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın. “Çıksa ve gelse, alsa ve götürse…” diye çırpan kanadımsın. Ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın

Sen benim hüzün yanımsın. Söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğüm toprağımsın. Bahar gelir yeşerir diye yağmur, çamur, kar kış demeden suladığımsın. Olur da bir gün açarsın diye beklediğim sevdamsın. Sevda çiçekleri açar mı bilinmez ama umuduna umudumu bağladığımsın.

Sen benim hüzün yanımsın. Dar vakitte bulup tez zamandaki kaybımsın. “Ne olur kal benimle” dedirtecek kadar yalvardığımsın. “Sensiz hayatı istemiyorum” diyecek kadar uçurumdan kendimi attığımsın. Geceyle gündüzümü, yanlışla doğrumu karıştıran arafımsın. Sahi sen benim soldan soldan vuran yanımsın.

Sen benim hüzün yanımsın. Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın. Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın. “Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın. “Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın. “Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın. Kaderi kaderime yazılsın diye her gün Yaratıcıya yalvardığımsın. Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.

Sen benim hüzün yanımsın. Bakışına hasret kaldığım, sesine özlemle bağlandığımsın. Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın. Bahtıma doğanımsın. Olmazsa olmazsımsın. Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düşüm, rüyam, hayalim ama en çok ağlatan, en çok da kanatansın… Sen tarifi imkansız aşkımsın. Cansın… Candasın…

oyle hissettimmm...

ev tasıma ısıne gırısınce bıraz aklındakı dusuncelerınden uzaklasacaksınn... bırde bakıcan kiiiiii........ ins boyle olursun canımmm...

ahh canımm inşallahh inşallahh aminnnn Rabbim duy sesimizi... :)

nihancımm çok güzel di postun..hayırdırr aşka mı geldin

desene biz ev taşıma da çok hızlıyız ben çok tez canlıyım canım hemn herşey olsun bitisin isitiyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum

inş canım içine gönlüne yatan bi ev bulurusun keyifle evinde otururusun allahın izniyle canım bu ar da dikka et çok fazla ğaır kaldırma ne olur ne olmaz canım sen tedbirli ol

mentebanın da dedği gibi inş sana yeni ev bi bebiş getirir

canikomm zatenn bu sefer evi ben taşımıcamm vercem nakliyeye komple onlar yapsın...sadece yatak odamı toplıcam o kdar..ama bişi taşımam temizliğede kadın tutarımm...merak etmeyin yani :)

evet canım bebeğimin aşkı özlemi hasreti

tabi kocişiminki de

Allah tez vakitte bebişlerimizz hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla versin inşallah canım...Allah kocanla da ağzınızın tadını hiç bozmasın maşallahh :)

tabi canım en iyisini yaparsın valla bende tutmuştum çok soğuk diye kociş çağır demişti çok ta iyi oldu 1 saate evi tertemiz yaptı eşyaları dediğin gibi taşıma şirkteti getirdi yatak odasınısı aldığımız yer takıp kurdu bana bitek yerleşme kalmıştı zaten yatak odası ve mutfak beni öldürdü

offf canım ya ben seneye allahım izin verirse bu aylar yine taşınıyorum :84::84::84::84::84: tayinimiz çıkıyo :83::83::83::83:

sağol bitanem ya aminnn canım rabbim hepimizn evinden bereketi huzuru mutluluğu eksik etmesin bebekle evimizi neşelendirsin

ya canım bişey sorcam tüp bebek fiyatının ne kadar olduğunu biliyomusun :26::26::26:

ya da bilen var mı kızlarrrrr :44::44::44::44::44:

canımm minimum 10 milyarı gözden çıkar tatlımm geriside olabilir yani..

ben kaçıom canımm kusura bkma kociş isyanlarda azcık onla ilgileneyim..yarın görüşürük canımm öptümmmmmmmmmm.....

bu arada inşallahh tayininiz istanbula çıkar...mesela kenan evren kışlasııı süper olurduuuuu

baya da çokmuş canım işn rabbim oralara kadar düşürmez

sen git canım kocişinle ilgilen aman darılmasın arayı sıkı tut bu aralar

inş canım keşke ist çıksa şans işte belli mi olur

görüşürüz canımmmmm bende öptümmmm

hulyacimmm az daha aliniyodum valla :) saolsun nihancim beni unutmamiss sen unuttun sandim ama neyseki aciklamani okudum gonlumu aldin :)) saka bi yana kizlarr ben gun icerisinde ara ara giriyorumm cunku merak ediyorumm sizi noluyo ne bitiyo diyee :)) ablamlar geldi demistim ya yurt disindan hep onlarla birlikteyizz bide ztn oglene kdr ayilop bayiliyorum midem bi fena oluyo aksamlarida bu saatlerde butun gecmisi okuyup yorumlarimi yapiom :) hepinizi coook seviyorummmmm
gel birlikte yemek yiyelim canim ben de sIkIntIdan yalnizliktan bi hos oldum bos bos yatiyorum.. izledigim film de bitti... epeydir bos bos bakiniyorum etrafa.. bi arkadas gelcek.. gelemese daha mi iyi olur ki.. öf ne bileyim..

regencimm cnm arkadasimm test yapmissin ama biliosunki idrar testlerine pek guven olmuyoo... heleki gec dollenme fln olduysa cikmamasi normaldir.... sen yrn hemen drdan randevu al baktir tatlimm insallah hamissindir ben hala umutluyum

yaa tatlim bilmiyorum vallahi artik yani.. iki hafta gecikti nerdeyse var bir sey ama ne bilemiyorum.. sabah aricam dr'u tekrar bakalim.. yine yasadim ayni bozgunu.. hayat dalga geciyor resmen.. tatlim senin farkli olmustu.. hatta sen bizim mucizemizdin.. nasil olmustu anlatsana tekrar bi.. nasil, ne zaman ögrenmistin???

teşekkür ederim canım ya artık eskisi kadar korkmuyorum ama bu kez de eşim o filmi istemiyor taktı kafayı tüp bebeğe bi merkeze gitmiştik orada tüp isterseniz filme gerek yok dediler sinir oldum :84:

ya canım bişey sorcam tüp bebek fiyatının ne kadar olduğunu biliyomusun :26::26::26:
ya da bilen var mı kızlarrrrr :44::44::44::44::44:

canım benim gittiğim yer şuanda kampanya yapmış herşey dahil 5000 TL diyor

mrb cnm,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ilaçlarınla beraber 5000-6000TL arasında tutuyor:44:...

canım ya bana biraz bilgi verirmisin benim eşimde tutturdu tüp bebek yapalım diye ... doktora aşılama için gitmiştik biz onun için rahim filmi istemişti ama eşimin kafası karıştı biraz tüp bebeğin aşılamaya oranla tutma ihtimali daha yüksek olduğu için aşılamadan vazgeçti şimdi ne yapsam dinlemiyor ve rahim filmini çektirmeden tüp bebek tedavisine başlamak istiyor. Senin ilk denemen mi ? Neler yaptın biraz anlatır mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…