- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.081
canımm şöyle söyle eşine..tüp bebeğin bile tutmama ihtimali var canım...o yüzden önce bi aşılama deneyin bnce..
regentoşşş canımmm inşallahh ii haber alırsın doktordan..ama gittiğin ii olmuş canım benimm :)
ayy fıstığımmm kıyamam ben sana..her zorluğun sonunda bir mükafat vardır mutlaka, sen merak etme..en kısa zamanda anniş olcaz Allahımızın izniyle..ben inanıyorum buna hülyacımmm..yakın olsak çağırırdım kuzuuumm..yardımlaşırdık ne güzel..canımmm Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahh..sabretmektenn başka yapacağımız bişi yok...Allah yardımcımız olsun ve hayırlısını nasip etsin...bnde iğneye başladımm bugün 3. yü vuruldum 2 tane kaldı...anammm valla acıyo yaa yakıyor bide..napalımm valla bunada dayanıyoruzz yeterkii hayırlısıyla bebeişime kavuşayım...bakalımm önümde son 6 ay..olmazsa tüp bebekkk ...inşallahh bu süreçtee hamile olurum da gerek kalmaz bunlara...canımm bu arada taşınma işi bitti mi..ne durumdasın?? Allah yardımcınız olsun canımm..yakında olsan valla yardım ederdimm hiç kaçmam böyle işlerdenn :)
kuppecimm canımm beni sormuşsun saol canım..benim misafirlerim vardı canım ondan giremedim..anca bugün girdim...saolasın :) bnde seni özledim ve merakk ettim canım...en yakın zamanda atlatırsın inşallahh işlerini :))
sağolllll nihancacımmmmmm..bekliyorummm seniii bi gün..en yakında sen varsın bana dimiayy canım ya allah kolaylık versin bi an önce evine yerleş rahat rahat otur gülüm
canım bende sabredip beklemek istiyorum çok şükür eşimde düzelmede oldu sadece kafama takılan tüplerim tıkalımı değilmi onu da öğrenmek için film çektirmem gerek ama eşim ısrarla istemiyor ...
çok sabırsız herşey bir anda olsun bitsin istiyor ne yapacağım nasıl ikna edeceğim bilemedim yaa
kızlarrr sonunda taşındımmmmm, öldüm bittim resmenn amaaa çok güzell oldu herşeyy..evimin manzarasını görmeniz lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm...ayyy bi gün toplaşıp gelsenizzz ne güzel olurinternetimi henüz bağlatamadım, anca böyle işten yazacağım belirli süre size, öğlen aralarında tabiii..öpüyorumm hepinizii
ayy fıstığımmm kıyamam ben sana..her zorluğun sonunda bir mükafat vardır mutlaka, sen merak etme..en kısa zamanda anniş olcaz Allahımızın izniyle..ben inanıyorum buna hülyacımmm..yakın olsak çağırırdım kuzuuumm..yardımlaşırdık ne güzel..
sağolllll nihancacımmmmmm..bekliyorummm seniii bi gün..en yakında sen varsın bana dimi
tüp bebein doğal gibi olmicaanı söle... sonuçta Allaha şükür çokta tüpbebeklik bi durumunuz yok Allah hayırlı zamanda nasip etsin inş... bnm kuzenimin 11 sene çocuu olmadı hiçbi sorun yokken... 11 sene sonunda tüp bebek düşündüler ve yaptırmaya gidicekleri zaman örendilerki bazı hastaneler tüp bebekte eşin spermi tutmazsa die kendi spermini yada başkalarınınkini fln koyuyomuş ... tabi ne kadar doru bilemem bunu duyup vazgeçtiler ve aynı zamanda hamile kaldı kendiliğinden... Şimdi iki tane çocukları var maşallah :) Herşey Rabbimin elinde hani kısırlık olmadığı sürece bence hemen başka yollara başvurmamak gerek...Herkesin dediği gibi biraz bu fikirden uzaklaşmak gerek ama tabi kolay değil biliorum
merhaba, güzellerim, nasılsınız?nasıl gidiyor? kaç gündür fırsat bulamıyorum girmeye, hepinizi çok özledim, dün 5 dakika zaman buldum girdim, Hülyacııımın yazısını gördüm, kızlarımızın isimlerini yazmış, bu kızları özlüyorum, gelsinler diyeben de vardım listede, sağol Hülyacım, ben de seni de tüm diğer kızlarımızı, hepinizi çok özlüyorum, hani olur ya kardeşin uzakta yaşıyor, arada arayıp hal hatır sormazsan çatlarsın ya, düşünürsün ya neaptı acaba falan diye, işte öyle oluyor bende de, bir çok kardeşim var burda, sende kırmızılar bittimi? çalışmalar başladımı?
Regencim, sonunda doktora gideceksin, sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, inşallah güzel haberlerle gelirsin, tatlım, bu gece bol bol namaz kıl, dua et, ALLAHIM bu gece kimsenin duasını geri çevirmez.
canım bence bı test yap benımde annemler vardı bende 10 gun onlar varken test yapmadım ama kasık agrım cok vardı annemde usutmussundur dedı hatta ben halı yıkadım evımın duvarlarını sıldım ve annemleerın gıttıgın gun test alıp yapıyım dedım testı bı yaptım ve pozitifffffffhiç beklemiyordum pko var bende bence sende yap test ıstersennnn
bugün test yapmayı düşünüyordum ama sabah kırmızı kartı yedimmm...
kızlarrr sonunda taşındımmmmm, öldüm bittim resmenn amaaa çok güzell oldu herşeyy..evimin manzarasını görmeniz lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm...ayyy bi gün toplaşıp gelsenizzz ne güzel olurinternetimi henüz bağlatamadım, anca böyle işten yazacağım belirli süre size, öğlen aralarında tabiii..öpüyorumm hepinizii
ayy fıstığımmm kıyamam ben sana..her zorluğun sonunda bir mükafat vardır mutlaka, sen merak etme..en kısa zamanda anniş olcaz Allahımızın izniyle..ben inanıyorum buna hülyacımmm..yakın olsak çağırırdım kuzuuumm..yardımlaşırdık ne güzel..
sağolllll nihancacımmmmmm..bekliyorummm seniii bi gün..en yakında sen varsın bana dimi
dalarımız seninle ve hepimizle canım
ne güzel canım ya rabbim çok bekletmeden vemiş mucizesini allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşşşinş canım sağol hamişlerin duası kabul olumuş bizim dua et gülüm rabbim bizlere de nasip etsin
hoşgeldinnnnn canımmmmm
inşşş canımmmmm aminnnnn
valla canım ben sadece o ay korundum dediğim gidi tedbir amaçlı sadecebide annem o ay bendeydi bişey yapamamıştık yani rahime ilaç verildiği için biraz dinlenmesi gerek dedi dr :26:
canım niye 6 ay onu anlamadım hiççç
ben sadece çektirdiğim ay korundum :44::44:[/QUOT
yok cnm benim korunma deil çektirdim doktorum dediki hsgnin hem tanı hem tadavi yönü var yaşınız daha genç oldugu için 6 ay daha korunmadan bekleyeylim belki hamilelik elde ederiz dei %45 görüzcez dedi ama bilemiyorum %45 iyi bir oranmı hiç olmucakmış gibi allahım sen bilirsin yardım et
Kizlarrrrr, ben geldimmmmmm...
kac gundur giremiyorummm.. Cok merak ettim.. regen, sila ne yapti..?
Hamile haberlerimiz var mi yeni?
Kizlarrrrr, ben geldimmmmmm...
kac gundur giremiyorummm.. Cok merak ettim.. regen, sila ne yapti..?
Hamile haberlerimiz var mi yeni?
kocacığım doktordan çıkmış çapadan rapor vermişler erkekten kaynaklanan bir sıkıntı yoktur diye kadın doğuma görünün tekrar demişler rahim filmi için randevu alıcam şimdi nolur dua edin tüpler açık çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?