2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canim yarin gitcem insallah mutlu dönerim yaa :95::95::95::95::95:

kızlarrr sonunda taşındımmmmm, öldüm bittim resmenn amaaa çok güzell oldu herşeyy..evimin manzarasını görmeniz lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm...ayyy bi gün toplaşıp gelsenizzz ne güzel olur internetimi henüz bağlatamadım, anca böyle işten yazacağım belirli süre size, öğlen aralarında tabiii..öpüyorumm hepinizii

ayy fıstığımmm kıyamam ben sana..her zorluğun sonunda bir mükafat vardır mutlaka, sen merak etme..en kısa zamanda anniş olcaz Allahımızın izniyle..ben inanıyorum buna hülyacımmm..yakın olsak çağırırdım kuzuuumm..yardımlaşırdık ne güzel..

ayy canım ya allah kolaylık versin bi an önce evine yerleş rahat rahat otur gülüm
sağolllll nihancacımmmmmm..bekliyorummm seniii bi gün..en yakında sen varsın bana dimi

Son düzenleme:

tüp bebein doğal gibi olmicaanı söle... sonuçta Allaha şükür çokta tüpbebeklik bi durumunuz yok Allah hayırlı zamanda nasip etsin inş... bnm kuzenimin 11 sene çocuu olmadı hiçbi sorun yokken... 11 sene sonunda tüp bebek düşündüler ve yaptırmaya gidicekleri zaman örendilerki bazı hastaneler tüp bebekte eşin spermi tutmazsa die kendi spermini yada başkalarınınkini fln koyuyomuş ... tabi ne kadar doru bilemem bunu duyup vazgeçtiler ve aynı zamanda hamile kaldı kendiliğinden... Şimdi iki tane çocukları var maşallah :) Herşey Rabbimin elinde hani kısırlık olmadığı sürece bence hemen başka yollara başvurmamak gerek...Herkesin dediği gibi biraz bu fikirden uzaklaşmak gerek ama tabi kolay değil biliorum

merhaba, güzellerim, nasılsınız?nasıl gidiyor? kaç gündür fırsat bulamıyorum girmeye, hepinizi çok özledim, dün 5 dakika zaman buldum girdim, Hülyacııımın yazısını gördüm, kızlarımızın isimlerini yazmış, bu kızları özlüyorum, gelsinler diye ben de vardım listede, sağol Hülyacım, ben de seni de tüm diğer kızlarımızı, hepinizi çok özlüyorum, hani olur ya kardeşin uzakta yaşıyor, arada arayıp hal hatır sormazsan çatlarsın ya, düşünürsün ya neaptı acaba falan diye, işte öyle oluyor bende de, bir çok kardeşim var burda, sende kırmızılar bittimi? çalışmalar başladımı?

Regencim, sonunda doktora gideceksin, sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, inşallah güzel haberlerle gelirsin, tatlım, bu gece bol bol namaz kıl, dua et, ALLAHIM bu gece kimsenin duasını geri çevirmez.

canımm hadi gözün aydınn vallahi senin adına çok sevindim..Allah ağız tadıyla mutlulukla bebişlerinle oturmayı nasip etsin canikommmmm ayy valla ne ii olurda gelsek gitsek yaaa kız benim kanım çok kaynadı size yahuuuu

ayy bugün iğnem bitti şükür..vallaha acıyodu yani..çok şükür bitti..perşembe doktora gidicem işte bakalım hayırlı haberler alırım inşallahhhh....

bu arada senin taşınma işi bitti benimki başlıcak...haftasonu ev bakmaya gidicez bakalım pat diye her an taşınabilirim bnde :)) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben taşınmayı çok seviyorummmm

Neler dedim yaa kavga bile ettik bana sen çocuğumuz olsun istemiyormusun diyor
Bana bu psikoloji ile ağır gelecek en azından normal yollarla olabilecekmi onu öğrenelim gene de hızlandırmak için çok istiyorsan yapalım diyorum yok diyor başka bişey demiyor şimdi aşılamaya hepten gıcık kaptı kesinlikle aşılama yaptırmam diyor ben aşılama da istemiyorum önce bi tüplere bakılsın tıkalı ise mecbur tüp bebek için uğraşıcaz ama beklemek istiyorum çünkü sadece 1 tane çocuk istemiyorum ondan sonra da hep tüp bebek mi yapıcaz diyorum bunu yapalım da sen gene o filmini çektirirsin diyor Sinirlerim çok bozuldu
Şimdi doktorda inşallah hakkımızda ne hayırlı ise Allah onu yapmamız için bize yardımcı olur kafam allak bullak

canımm hoşgeldinn :)) valla özlüyorum sizleri merak ediyorum hep...acayip bişi bu insan tanımadığı insanlara bu kadar değer verir mi düşünürmğ merak edermi?? normal de normal olmayan bişi bu ama ben çooook merak edip özlüyorum sizleriiiii

canım benimm kırmızlar bitti..bugün itibarıyla iğneler de bitti dün çalışmaya başladık her ihtimale karşı..bakalım perşembe de doktora gidicezzz inşallah ii haberler alırım ve bu ay gelir bebğimmm:26::26:

küppecim hayırlı olsun canım evin... Allah ağız tadıyla bebişlerinle eşinle huzurlu bi şekilde oturmayı nasp etsin inş... Evinide aldın bu ay mucize haberinide alırsın inşallah
breshkacım boşver üzülme tatlım bu gece bol bol dua et hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Bende dün çok üzgündüm hem ev bakmaya gittik gene bulamadık zaten ev almaya olan inancımı iice kaybettim hem ona moralim bozuldu hem arkadaşım hamileymiş onu örendim sanki bnm için hiçbişi yolunda gitmio gibi gelio bazen

bugün test yapmayı düşünüyordum ama sabah kırmızı kartı yedimmm...

canım güle güle huzurla ve bebişinizle oturun inşallah :)

slm arkadaşlar ben de bu ay aşılama yaptırdım bugün kan verdim sonucunu akşam alıcam ama ben de çok fena kasık ağrısı var ayağa kalkınca daha da artıo adet oldum olucam gibi sürekli bakıorum oldum die ama yok adetime 2gün var.hepimiz için hayırlısı olsun...

Kizlarrrrr, ben geldimmmmmm...
kac gundur giremiyorummm.. Cok merak ettim.. regen, sila ne yapti..?
Hamile haberlerimiz var mi yeni?

canikommm hoşgeldinn nasılsın inşallahh iisindir...döndünmü evine??

canım hamiş yok..regen yarın doktora gitcek dün test negatif çıktı sılacım da kaç gündür yok...galiba biraz alınmış veda eder gibi bi yazı yazmış ondan beri gelmiyorrr:26::26::26:

benimde bugün iğnem bittiiiiiiiiii..perşembe doktora gitcem hayırlısı...kuppecim de taşınmış evineee daha internet olmadığı için iş yerinden öğlenleri arada gelirim dedi...iiyimiş :)) şimdilik başka aklıma gelen yok

kocacığım doktordan çıkmış çapadan rapor vermişler erkekten kaynaklanan bir sıkıntı yoktur diye kadın doğuma görünün tekrar demişler rahim filmi için randevu alıcam şimdi nolur dua edin tüpler açık çıksın

canımm güzel haber vemişsin ne güzel de...çok afedersin canım ama bu ne böyle bi snde bi kocanda sizinde psikolojiyi bozdular yani...inşallahh ii olur herşey hakkınızda canım benim...rahim filminden de korkma...yanlız tek soru doktor mu aneztesizit mi onu sor canım...hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…