- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.061
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrnasılsınızzzz ???????
Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar.Nice Kandillere erişmeyi nasip etsin Yaradan.
Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah.
hulyacimmm az daha aliniyodum valla :) saolsun nihancim beni unutmamiss sen unuttun sandim ama neyseki aciklamani okudum gonlumu aldin :)) saka bi yana kizlarr ben gun icerisinde ara ara giriyorumm cunku merak ediyorumm sizi noluyo ne bitiyo diyee :)) ablamlar geldi demistim ya yurt disindan hep onlarla birlikteyizz bide ztn oglene kdr ayilop bayiliyorum midem bi fena oluyoaksamlarida bu saatlerde butun gecmisi okuyup yorumlarimi yapiom :) hepinizi coook seviyorummmmm
breshka canımm noldu yahu dün seni hsg le bıraktım şimdi tüp bebek diosun hayırdır??
Kandilinizz mübarek olsun canlarım..bu mübarek gecede Allah dualarımızı kabul eylesin inşallahh :)
sonunda yaptim doktor randevusunu... yarin aksam 17.30.. bakalim ne diyecek..
hayırlı güzel haberlerle dönersin inş. dr.dan canım..
yaa tatlim bilmiyorum vallahi artik yani.. iki hafta gecikti nerdeyse var bir sey ama ne bilemiyorum.. sabah aricam dr'u tekrar bakalim.. yine yasadim ayni bozgunu.. hayat dalga geciyor resmen.. tatlim senin farkli olmustu.. hatta sen bizim mucizemizdin.. nasil olmustu anlatsana tekrar bi.. nasil, ne zaman ögrenmistin???
offf canım offf hiç sorma bende bu adam varken her an herşey olabilir :97: Çok bunaldım artık ben aşılama falan bekleyemem diyor doktor eşinin yaşı genç 35 yaş üstü birine oranla daha yüksek tutma ihtimali var falan dedi bizimkine taktı kafayı o da .. bana da rahim filmi falan çekilmeden direk tüp bebeğe gitmek yanlış geliyor ama bir türlü ikna edemiyorum eşimi yaa çıldırmak üzereyim
canımm şöyle söyle eşine..tüp bebeğin bile tutmama ihtimali var canım...o yüzden önce bi aşılama deneyin bnce..
regentoşşş canımmm inşallahh ii haber alırsın doktordan..ama gittiğin ii olmuş canım benimm :)
cansuyum26
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Papatya
Giriş tarihi Nov 2009
Mesajlar 51
merhaba arkadaşlar. sizleri bede çok ii anlıyorum. ıkı yıllık evlıyım. bende kist eşimde varikosel vardı. amelıyat oldum ama yınede olmadı artık tüp bebek dşünmeye başlamıştımki hamile olduğumu öğrendım. ınanamadım. şuan 5 aylık hamileyim. İnanınki herşeyin bi zamanı var. rabbim biliyo o zamanı. Umudunuzu kaybetmeyin. yumurtlama günlerine dıkkat edin. ben yumurtladığımı çok bariz bi şekilde hissediyordum ama tutmuyodu. neyseki yumurtladığım gece tutmıuş. Sabır ltfen.. İnş rabbim bi an öce ısteyen kucakları doldurur
Beğen
cnmm ben normalde ben duzenli olarak 30 gunde bir olurdum ama hamile kalmadan onceki ay 45 gunde oldum hamis kaldigimida 60gunluk bi gecikmeden sonra ogrendimm bide buarada 3 kan testi yaptirdim cikmadi dr sokturucu verdi onuda ictim yine olmadimm hamileymisimde haberim yokmus.... ben hic umit vermiyodum bile ama mucize iste.... simdi sen gecikmenin 42. gununde falansin belkide bnm gibi olucak kim bilir :) ama beklemek cok kotu seni cok iui anliyorum regencimm. bebis varsa deger orasida ayriii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?