2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar.Nice Kandillere erişmeyi nasip etsin Yaradan.

Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaslarini bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

ayyy canımm aşk olsunn hiç unuturmuyum hiçç aaaa :)) senn geliosun canm ara dada olsa..hani saydığım kızlarr bayadırr gelmiyoo ya ondan dedim..canım benimm bizde seni çok seviyoruz...kendine ve yeğenimizi ii bak canım :)

breshka canımm noldu yahu dün seni hsg le bıraktım şimdi tüp bebek diosun hayırdır??

Kandilinizz mübarek olsun canlarım..bu mübarek gecede Allah dualarımızı kabul eylesin inşallahh :)

breshka canımm noldu yahu dün seni hsg le bıraktım şimdi tüp bebek diosun hayırdır??

Kandilinizz mübarek olsun canlarım..bu mübarek gecede Allah dualarımızı kabul eylesin inşallahh :)

offf canım offf hiç sorma bende bu adam varken her an herşey olabilir :97: Çok bunaldım artık ben aşılama falan bekleyemem diyor doktor eşinin yaşı genç 35 yaş üstü birine oranla daha yüksek tutma ihtimali var falan dedi bizimkine taktı kafayı o da .. bana da rahim filmi falan çekilmeden direk tüp bebeğe gitmek yanlış geliyor ama bir türlü ikna edemiyorum eşimi yaa çıldırmak üzereyim

cnmm ben normalde ben duzenli olarak 30 gunde bir olurdum ama hamile kalmadan onceki ay 45 gunde oldum hamis kaldigimida 60gunluk bi gecikmeden sonra ogrendimm bide buarada 3 kan testi yaptirdim cikmadi dr sokturucu verdi onuda ictim yine olmadimm hamileymisimde haberim yokmus.... ben hic umit vermiyodum bile ama mucize iste.... simdi sen gecikmenin 42. gununde falansin belkide bnm gibi olucak kim bilir :) ama beklemek cok kotu seni cok iui anliyorum regencimm. bebis varsa deger orasida ayriii :)

günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller olsun inşallah Allah bu gece hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımıza bebişlerimize hayırlısıyla almayı nasip etsin :26:

bu arada kızlar ben listede var mıyım bilmiyorum listeyi göremedim ama benim bat 26 hazirandı :18: beklemedeyim

ay sonunda yaaaaa kızlar sabahtan beri foruma msj yazamıorum msj kutusu kapalıydı niyeyse şimdi açılmış kızlar kandiliniz mübarek olsun dua etmeyi unutmayın bak lütfen hepinizi döverim hee ben adet olduum için ibadet edemicem ama dualarımdasınız inşallah

canımm şöyle söyle eşine..tüp bebeğin bile tutmama ihtimali var canım...o yüzden önce bi aşılama deneyin bnce..

sonunda yaptim doktor randevusunu... yarin aksam 17.30.. bakalim ne diyecek..

regentoşşş canımmm inşallahh ii haber alırsın doktordan..ama gittiğin ii olmuş canım benimm :)

ah canım öyle bi inat ki anlatamam dinlemiyor adam :84::84::84:

doktor bize aşılama % 20 tüp % 50-60 dedi niye tutmazsa boşa moralimizi bozalım hem birkaç kez denemde tüp bebekten daha pahalıya gelecek ne gerek var diyo sanki kendi doğuracak delirtiyo bazen beni yaa

cansuyum26
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Papatya

Giriş tarihi Nov 2009
Mesajlar 51
merhaba arkadaşlar. sizleri bede çok ii anlıyorum. ıkı yıllık evlıyım. bende kist eşimde varikosel vardı. amelıyat oldum ama yınede olmadı artık tüp bebek dşünmeye başlamıştımki hamile olduğumu öğrendım. ınanamadım. şuan 5 aylık hamileyim. İnanınki herşeyin bi zamanı var. rabbim biliyo o zamanı. Umudunuzu kaybetmeyin. yumurtlama günlerine dıkkat edin. ben yumurtladığımı çok bariz bi şekilde hissediyordum ama tutmuyodu. neyseki yumurtladığım gece tutmıuş. Sabır ltfen.. İnş rabbim bi an öce ısteyen kucakları doldurur
Beğen

canım bende sabredip beklemek istiyorum çok şükür eşimde düzelmede oldu sadece kafama takılan tüplerim tıkalımı değilmi onu da öğrenmek için film çektirmem gerek ama eşim ısrarla istemiyor ...
çok sabırsız herşey bir anda olsun bitsin istiyor ne yapacağım nasıl ikna edeceğim bilemedim yaa

tesekkür ederim tatlim yaa Allah razi olsun icimi ferahlattin ama bakalim yarin kopacak dananin kuyrugu... sanmiyorum ama bakalim belki umut iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…