- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.021
Canım zaten anestezi yapamam narkozu kaldıramıyorum ameliyatımdan sonra bide narkoz zehirinden kurtarmak için saatlerce uğraşmışlardı kas gevşetici falan alıcam artık ....
neyse kızlar kocacığım geldi benim çıkmam gerek görüşürüzzz
haklısn canım çok gelmez oldular işleri fala var galiba
kardaiz mpb ve tuğçeyi de unutmayalım canım
canikomm tuğçe saolsun geliyor...kardaizcim de yeni tatile gitti normalde hergün burda ya ondan yazmadım...ama özellikle ttalıcadım ve tatlıaşıkçım sizleri özledimm
diğer kızlarda aralarda müsait olunca geliolar ben hani hepbirarada uzun zamandır yazışamadık diye sitemlendim
hmm bu arada sıla galiba alındı ve ara verdi
başım ağrıyo dudağım da uçuk çıktı kocam yokofffff ne yesem diye düşünüyorum :44::44::44::44::44::44:
gel birlikte yemek yiyelim canim ben de sIkIntIdan yalnizliktan bi hos oldum bos bos yatiyorum.. izledigim film de bitti... epeydir bos bos bakiniyorum etrafa.. bi arkadas gelcek.. gelemese daha mi iyi olur ki.. öf ne bileyim..
keşke yakın olsada gelsem canımmne güzel canım bi arkadaşın gelekmiş keşke benim de yanıma gelecke birisi olsa valla ne güzel olur zaman geçer hemde sen kafayı dağıtırsın canım iyi olur senin için
canim sIkIlIyor yaa disari cikmak istiyorum tatlim.. biraz sicaklar da gecsin de belki cikariz.. tatlim herkesle de kafa uyusmuyor yaa arkadas iste... biraz sohbet ederiz. o bekar biliyor musun.. o yüzden iste gelecek otururuz biraz gidince ben eminosuma bakarim kocasi gec gelirse onla görüsürüm. o da bizden garibim.. o anlar beni
tabi canım ya bekarsa sana uymaz sen anlayamaz hem muhabette pek sarmaz
eminoş kim gülümo da bizden değine göre bebek istiyodur bak onunla işte çok iyi anlaşırsın canım
İnşallah canımBende kesin karar verdim artık yarın akşama kadar hsg için yeri belirleyip filmi çektiricem ( inşallah tüpler açık çıkar ) cerrahpaşada çektiremiyorum bu filmi çeken 1 kişi var o da izindeymiş böyle saçmalık mı olur ya ... sonra eşimin kesin tanı şudur artık derlerse ameliyatını bekliycem zaten ameliyattan sonra 3 ay kadar bekliyorsun o sırada biraz kafamı dinleyeceğim baktık o zaman içinde de olmuyor o zaman aşılama yada tüp bebeğe yöneleceğim böyle her kafadan bir ses çıkıyor sinirlerim hepten bozuldu .. Tabi eşimi ikna edebilirsem taktı kafayı tüp bebeğe :97:
evet canim ya o da bebis istiyor, ama ugrasiyor iste yazik yaa yasi da büyük hani ona daha zor. adeti düzensiz felan iste.. bakalim esine bagli o da.. senin planin nedir sekerim??? kocisin ne zaman gelecek???
hulyacım kuzumm bi tek sen ve ben kalmışız
evet tatlımm bnde hem burdayım hem yokum aslında
ev bakıyorumm taşınıyorum da bnde :) sonundaaaaaa :)
aaaaa ne taşınması canım yazdın da ben mi gördmedim acaba kuzum :44::44::44:
canımm baya olmuştu yazalıı ama taşınmak istiyorum diye yazmıştımm şimdii baya kesinleştii canım..çok şükürr bu evden kurtuluyorummmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiii
canım o zaman ben görmemişim kuzumiyi yapmışsın canım rahat değilsen huzurlu değilsen çıkmak daha mantıklı
bende ocak ayında taşınmıştım 1 günde ev buldum 3 günde de taşındım ve yerleştim hemde tek başıma
hayırlı olsun canım sana da yeni evin de inş bebişinle huzurla oturusun gülüm
tasındıgın gıbı hamıle kalacaksınnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?