2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

güle güle canım yine gel

benim kociş bu akşam nöbetçi yine yalnızım

haklısn canım çok gelmez oldular işleri fala var galiba

kardaiz mpb ve tuğçeyi de unutmayalım canım

canikomm tuğçe saolsun geliyor...kardaizcim de yeni tatile gitti normalde hergün burda ya ondan yazmadım...ama özellikle ttalıcadım ve tatlıaşıkçım sizleri özledimm

diğer kızlarda aralarda müsait olunca geliolar ben hani hepbirarada uzun zamandır yazışamadık diye sitemlendim

hmm bu arada sıla galiba alındı ve ara verdi

evet kuzum inş ara vermiş olsun valla çok üzlürüm bidaha gelmezsa ne güzel arkadaş olmuştuk

SILAAAAA seni özledik kuzumm

başım ağrıyo dudağım da uçuk çıktı kocam yok offfff ne yesem diye düşünüyorum :44::44::44::44::44::44:

başım ağrıyo dudağım da uçuk çıktı kocam yok offfff ne yesem diye düşünüyorum :44::44::44::44::44::44:

gel birlikte yemek yiyelim canim ben de sIkIntIdan yalnizliktan bi hos oldum bos bos yatiyorum.. izledigim film de bitti... epeydir bos bos bakiniyorum etrafa.. bi arkadas gelcek.. gelemese daha mi iyi olur ki.. öf ne bileyim..

gel birlikte yemek yiyelim canim ben de sIkIntIdan yalnizliktan bi hos oldum bos bos yatiyorum.. izledigim film de bitti... epeydir bos bos bakiniyorum etrafa.. bi arkadas gelcek.. gelemese daha mi iyi olur ki.. öf ne bileyim..

keşke yakın olsada gelsem canımm ne güzel canım bi arkadaşın gelekmiş keşke benim de yanıma gelecke birisi olsa valla ne güzel olur zaman geçer hemde sen kafayı dağıtırsın canım iyi olur senin için

canim sIkIlIyor yaa disari cikmak istiyorum tatlim.. biraz sicaklar da gecsin de belki cikariz.. tatlim herkesle de kafa uyusmuyor yaa arkadas iste... biraz sohbet ederiz. o bekar biliyor musun.. o yüzden iste gelecek otururuz biraz gidince ben eminosuma bakarim kocasi gec gelirse onla görüsürüm. o da bizden garibim.. o anlar beni

tabi canım ya bekarsa sana uymaz sen anlayamaz hem muhabette pek sarmaz

eminoş kim gülüm o da bizden değine göre bebek istiyodur bak onunla işte çok iyi anlaşırsın canım

tabi canım ya bekarsa sana uymaz sen anlayamaz hem muhabette pek sarmaz

eminoş kim gülüm o da bizden değine göre bebek istiyodur bak onunla işte çok iyi anlaşırsın canım

evet canim ya o da bebis istiyor, ama ugrasiyor iste yazik yaa yasi da büyük hani ona daha zor. adeti düzensiz felan iste.. bakalim esine bagli o da.. senin planin nedir sekerim??? kocisin ne zaman gelecek???

mrb kızlar,

ben de bu konuda yeni gezinmeye başladım,tüp bebek tedavisi gördüğüm için daha çok oradaki konuları takip ediyordum,ben de 1,5 ay önce fındıkzade radyotomda çektirdim filmimi,kullandıkları cihaz sayesinde neredeyse sıfır acı çekiyorsun,bende çok ürkütücü şeyler okumuştum gitmeden önce,korkuyordum da oraya gittiğmde ama sonradan baktım ki endişe edecek hiçbişey yokmuş,zaten orada hemşireler röntgene almadan önce 10-15 dk.seninle konuşup baya bir rahatlatmaya çalışıyorlar seni,hiçbir ağrı,acı hissetmiyosun,sadece filmden sonra adet sancısı gibi sancın oluyor,ee o da her ay alışkın olduğumuz birşey zaten.. endişe etmeni gerektirecek hiçbişey yok cnm,içini rahat tut

evet canim ya o da bebis istiyor, ama ugrasiyor iste yazik yaa yasi da büyük hani ona daha zor. adeti düzensiz felan iste.. bakalim esine bagli o da.. senin planin nedir sekerim??? kocisin ne zaman gelecek???

ahh canım ya rabbim inş ona da verir nasip eder

plan derken canım :44::44:

benim kociş sabah gelicek allahım nasip ederse canım

canımm baya olmuştu yazalıı ama taşınmak istiyorum diye yazmıştımm şimdii baya kesinleştii canım..çok şükürr bu evden kurtuluyorummmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiii

canım o zaman ben görmemişim kuzum iyi yapmışsın canım rahat değilsen huzurlu değilsen çıkmak daha mantıklı

bende ocak ayında taşınmıştım 1 günde ev buldum 3 günde de taşındım ve yerleştim hemde tek başıma

hayırlı olsun canım sana da yeni evin de inş bebişinle huzurla oturusun gülüm

canım benim de bu 2. evim bnde bunu p.tesi buldum salı çarş. evimi topladım.perşembe burayı temizledim cuma taşındım... bnde iiyimdir taşınmada

ya bu eve apar topar mecburi taşınmıştım..sevmeyerekk aslında güzel sıfır ev sevdiğim yerleri de var sevmediğim yerleride bu daha ağır basıyoo bayadır istiodumm eşimin iş durumunu beklioduk işte..bakalımm oda iş değiştircek avrupa yakasında işi.bnde anadolunun sonuna köprüye yakın yerlere bakıyorum ev çok güzel yerler buldum..haftasonu gidip bakıcaz..inşallah içime sinen bi yer bulurum canımm yaa..insanın mutsuz olduğu yaşaması kötü gerçektenn...taşınayımm bi sürü dekoratif işler yapıcam evimdeee heycanlandım şimdidennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…