2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla ff'deki ovulasyon günleri bos degildi kesinlikle.. ama ondan sonrasini saldim cayira mevlam kayira oldu yani :44::44::44::44::44: bilmiyorum ki denk geldi mi gelmedi mi... yani düsündüm ki nasilsa ov.gününü bos gecirmedim ama ne bileyim böyle bi gecikme yasayacagimi... insallah canim sonunda senin gibi güzel haberi alirim ben de... esime nikah hediyesi veririm insallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh d.günü olmadi, babalar günü olmadi, dügün olmadi bari bu tutsun Allahim insallah

aminnnnn Allahim cumlemize nasip etsin bu duyguyu tadmayi:) senin icinde 2. melegini hissetmeyi nasip etsin rabbim tez zmnda :)
amin canim...sagolasin...
amiin tatlim insallah koccaman gobuslerimiz olsun.. bu defa onlaarin fotolarini paylasalim....

sormayin kizlar yaa esim ve annemle bu yuzden cok tartisiyoruz... hele bnm ablamda hamile yaa onda bulanti kusma hic olmadi yadirgiyolar benim bu halimi cok zor boyle olmasii... bende istiyorumm hemde herkezden cok istiyorum bebegimi gelistirici seyleri yiyim surekli ama napiyim elimse degil iste.... silacimm seninde dedigin gibi cekmeyen, gormeyen anlamiyo hicc bu halimi

biz senin kulagini scremimle ozellikle cekmistik diil mi cancazim...??? sen devam et calis. .herife trip atma, sana lazim dedikkk...dedik ama nasip kismet meselesi ... onune gecemiyoruz iste!!!!!

insallahh hediye olur esine cnm :) valla bnde senin gibiydim ovulasyon gunu olarak dusundugum gunlerde full calistik amaa batim geldi gecti kirmizilar gelmeyince salmistim... ayak kaldirmaymis sirt ustu yatmaymis hic dikkat etmedim... olacagi varsa oluyomus istee insallah seninde oyle olur tatlim :) (cok olurlu bi cumle oldu :))

ay bu konuda karsilastirma yapilmazki herkesin bünyesi farklidir... sen kulak ardi et.. yadirgamasinlar alissinlar.. gerekirse destek olup moral versinler... bence dogru olan bu canim benim...

yaa ben seni anliyorum annemm.. onlarin endiseleride normal ama gercekten rahat olun abartiya gerek yok... ustelik ben gebe oldugumu ogrendigimde 2.5 ayliktim ve yineliyorum 10 kaybettim arti dr kontrolude yok..bilmiyorumki gebe oldugumu... masallah 3.600kg aslan gibi sahzede cikti...Rabbim bagislasinnn

biz senin kulagini scremimle ozellikle cekmistik diil mi cancazim...??? sen devam et calis. .herife trip atma, sana lazim dedikkk...dedik ama nasip kismet meselesi ... onune gecemiyoruz iste!!!!!

ya aman tuttuysa gercekten inancam ki yimirta pesinde kosmaya gerek yokmus.... yoksa son sürat yimirta kovalamaya devam

cnm yurtdisinda yasayan cocuklarin genel sorunu bu bnce ... sakin kafana takma bunu cunku bnm ablamda fr de yasiyoo yigenimde cok gec konusmustu vee suan ablamin eltisinin oglu var 2,5 yasindaa annesine bile gaaggg diye sesleniyo dusun :))) seninki yine iyi yani... bide erkek cocuklari geneldede kizlara gore daha gec konusuyoo

evet canim insallah ben de senin gibi derim hamis olduktan sonra... yaaaaaaaaaaa iste o kadar ovulasyon takip ettik de bak ne ara oldu bilemedik felan diye :97::97::97::97::97:

canim sen en son idrarda mi yoksa kan testinde mi ögrendin hamis oldugunu??? ben mecbur beklicem.. yoksa evde bi ara test yaparim, yani tabi kirmizilar gelmezse...

oyy masallah:) aminn Allah size bagislasin yavrunuzu silacimm

ee kadinlar kücükten geveze olduklarinin bilincine variyorlar baksana su saat olmus halen burdayiz...

hadi kizlar herkese iyi geceler ben kactim.. yatayim benimki sesini duyurup duruyor

cnmm ben ilk arkadaslarimin zoru ile idrar testinde ogrendimm inanamayip 2 kez daha idrar testi yaptim hepsinde cikti 2. cizgi sonrada kan testi yaptirdim ertesi gunu ondada pozitif cikmisti cok sukur... Insallah sende goreceksin 2. cizgiyi regencimmm

Aminnnnnnnnnnnn canım inşallah ama orda da çalışmal lazım da nasıl etcez onu bilmiyom işte malum kalabalık gidiyoruz :97:

Off herşeyin hayırlısı bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah eninde sonunda yakalayacağız sıpayı

Ahh canım çok geçmiş olsun yaa yazın hasta olmak da çok zor ...Dikkat et kendine canım

Hülyacım postunu gördüğüme çok sevindim canım Zaten geldimi herşey peşpeşe gelir ama sen kuvvetli ol moralini yüksek tut hayatım inşallah çar çabuk atlatacaksın üzerindeki sıkıntıyı . Vardır bunda da bi hayır de geç gitsin üzülünce bişey olmuyo maalesef eşinde sende sağlıklı olunda gerisi Allahın takdirine kalmış o ne zaman ne isterse biz onu yaşayacağız ... Çok fazla uzaklaşma bizden İnşallah herşey yoluna girecek tatlım biz neşeli hülyamızı özledik ona göre çok özletme kendini ..

umarım keyifler iyidir. benim bugün dr. randevum var. korkuyorum . adetliyim. bugün 5. günüm rahim kontrolü yapıcak dr.um. inşallah her şey yolundadır.

umarım keyifler iyidir. benim bugün dr. randevum var. korkuyorum . adetliyim. bugün 5. günüm rahim kontrolü yapıcak dr.um. inşallah her şey yolundadır.

günaydın canım,

inşallah herşey yolunda gider.
moralini bozma sakın..içini ferah tut.iyi düşün iyi geçer inşallah.
hayırlı haberle dön..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…