- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.281
ayyy regencimm insallah tez zmnda :) yaa senin durumda saka maka bnmki gibi corba oldu :) sakin umidini yitirmee valla ben senden cok umitliyimm cunku aynisi basima geldi ama sen calismalara ara vermedin dimi gecikmeli gunlerinde fln calistiysaniz tmmdir :) cok merak ediyorummm sonucu... insllah senide hamis cikaricazz :)
amin canim...sagolasin...aminnnnn Allahim cumlemize nasip etsin bu duyguyu tadmayi:) senin icinde 2. melegini hissetmeyi nasip etsin rabbim tez zmnda :)
amiin tatlim insallah koccaman gobuslerimiz olsun.. bu defa onlaarin fotolarini paylasalim....ayy inşallah kızlar, tüm dileklerinize katılıyorum, inşallah kısa zamanda hepimizin göbüşleri büyüyverir kilolar sayesinde değil, bebiş sayesinde inşallah!
kızlar ben çıkmak zorundayım, hepinize iyi geceler...
canim benimmm... yazdiklarini okurken bende yasadim...sunu unutmaki tatlim, hamileligini senin gibi gecirmeyenler ve digerleri budurumu asla anlamazlar.... gercekten... benim gorumeler hic bisi hissetmemisler. beni hiic anlamadilar hatta naz niyaz yapiyorum bellediler(ay ne hos oldu bu cumle dizi repligi gibi...)
yemem icin nekadar zorlarlardi... anliyorum seni.. canim ama bukadar sIkInti yapmayin meyve banada ii gelirdi orahatsiz etmezdi... ye onu bide tum hamislere soyluyorum asiri bol su iciniz...
hadi canimRabbim guc kuvvet versin... su gibigecsin sIkIntili gunlerrrr......
canim magnezyumu arkadas daha son aylarda kullandi o kadar erken degil sanirim :44::44::44::44: israr ise yaramiyor canim yaa... ben de kizcagiza yaptim aynisini ye ye ye diye.. kiz
iyiydiisrarla yedi hepsini birden cikardi... yapmadim bi daha da israr felan.. onlar da yapmasinlar bence.. folik asite emzirme döneminde de devam ediyorsun.. sadece miktari düsüyor .. tabi o zamanlari da görseydik bi... cok seyi biliyoruz ama :97::97::97::97::97:
valla ff'deki ovulasyon günleri bos degildi kesinlikle.. ama ondan sonrasini saldim cayira mevlam kayira oldu yani :44::44::44::44::44: bilmiyorum ki denk geldi mi gelmedi mi... yani düsündüm ki nasilsa ov.gününü bos gecirmedim ama ne bileyim böyle bi gecikme yasayacagimi... insallah canim sonunda senin gibi güzel haberi alirim ben de... esime nikah hediyesi veririm insallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhd.günü olmadi, babalar günü olmadi, dügün olmadi bari bu tutsun Allahim insallah
valla ff'deki ovulasyon günleri bos degildi kesinlikle.. ama ondan sonrasini saldim cayira mevlam kayira oldu yani :44::44::44::44::44: bilmiyorum ki denk geldi mi gelmedi mi... yani düsündüm ki nasilsa ov.gününü bos gecirmedim ama ne bileyim böyle bi gecikme yasayacagimi... insallah canim sonunda senin gibi güzel haberi alirim ben de... esime nikah hediyesi veririm insallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhd.günü olmadi, babalar günü olmadi, dügün olmadi bari bu tutsun Allahim insallah
sormayin kizlar yaa esim ve annemle bu yuzden cok tartisiyoruz... hele bnm ablamda hamile yaa onda bulanti kusma hic olmadi yadirgiyolar benim bu halimicok zor boyle olmasii... bende istiyorumm hemde herkezden cok istiyorum bebegimi gelistirici seyleri yiyim surekli ama napiyim elimse degil iste.... silacimm seninde dedigin gibi cekmeyen, gormeyen anlamiyo hicc bu halimi
sormayin kizlar yaa esim ve annemle bu yuzden cok tartisiyoruz... hele bnm ablamda hamile yaa onda bulanti kusma hic olmadi yadirgiyolar benim bu halimicok zor boyle olmasii... bende istiyorumm hemde herkezden cok istiyorum bebegimi gelistirici seyleri yiyim surekli ama napiyim elimse degil iste.... silacimm seninde dedigin gibi cekmeyen, gormeyen anlamiyo hicc bu halimi
biz senin kulagini scremimle ozellikle cekmistik diil mi cancazim...??? sen devam et calis. .herife trip atma, sana lazim dedikkk...dedik ama nasip kismet meselesi ... onune gecemiyoruz iste!!!!!
amiin guzelim...
canim sen calistigin yerde cocuklarin yas araligi neydi??
ya benim oglan obur aya tam 3 yasina giriyor. biraz konusmasi gec kaldi...yani henuz akici cumleleri yok..su istiyorum..oynayalim.. ayakkabi giy.. ekmek yiyecegim gibi... hiiic bir sorundan kaynakli deil ama...tv den de sakiniyorum..sukur oylede bi sorunumuz yok. 3yildir sadece ikimiz surekli yalniz evde oldugumuz icin, akranlariyla vakit gecirmedigi icin, evde 2 dil hakim oldugu icin... 1 eylul de okula basliyor acilacak insallah....
sendeki cocuklarin durumu nasildi?
konu hakkinda fikri olan arkadaslarim.. paylasabilirsinizzz..
insallahh hediye olur esine cnm :) valla bnde senin gibiydim ovulasyon gunu olarak dusundugum gunlerde full calistik amaa batim geldi gecti kirmizilar gelmeyince salmistim... ayak kaldirmaymis sirt ustu yatmaymis hic dikkat etmedim... olacagi varsa oluyomus istee insallah seninde oyle olur tatlim :) (cok olurlu bi cumle oldu :))
oyy masallah:) aminn Allah size bagislasin yavrunuzu silacimmyaa ben seni anliyorum annemm.. onlarin endiseleride normal ama gercekten rahat olun abartiya gerek yok... ustelik ben gebe oldugumu ogrendigimde 2.5 ayliktim ve yineliyorum 10 kaybettim arti dr kontrolude yok..bilmiyorumki gebe oldugumu... masallah 3.600kg aslan gibi sahzede cikti...Rabbim bagislasinnn
cnm yurtdisinda yasayan cocuklarin genel sorunu bu bnce ... sakin kafana takma bunu cunku bnm ablamda fr de yasiyoo yigenimde cok gec konusmustu vee suan ablamin eltisinin oglu var 2,5 yasindaa annesine bile gaaggg diye sesleniyo dusun :))) seninki yine iyi yani... bide erkek cocuklari geneldede kizlara gore daha gec konusuyoo
evet canim insallah ben de senin gibi derim hamis olduktan sonra... yaaaaaaaaaaa iste o kadar ovulasyon takip ettik de bak ne ara oldu bilemedik felan diye :97::97::97::97::97:
canim sen en son idrarda mi yoksa kan testinde mi ögrendin hamis oldugunu??? ben mecbur beklicem.. yoksa evde bi ara test yaparim, yani tabi kirmizilar gelmezse...
hadi kizlar herkese iyi geceler ben kactim.. yatayim benimki sesini duyurup duruyor
allah seni ne etmesin deli
tatile gidiyon işte mis mis...
ama orda neyle karşılaşacağını konusu gerçekten muammaa
bu telaşlar tatlı telaş...
çalışmaları sakın aksatma heee...
dönüşte çift gel emi
slm kızlarrr
bi kaç gündür giremedim rahatsızdım çokdün gece hep acildeydik midemi üsütmüşüm :18::18:
izmirin 35 derece sıcağın da üstüm de kalın kışlık bi hırka ayağım da çorap görenler dehşet içersin de bakıyolar dıtabi ateşim 39 40 yanıyodum yani ama söndüren yoktu
selam kızlarr aslında hala girecek kadar ii değilim ama rüyamda azracığımı gördüm merak ettim ...canım inşallah iyisindir...çünkü rüyamda pek iyi görmedim seni söylemek istemezdiim ama merak ettim herşey yolundadır inşallahh :))
girmişken biraz özet geçeyim size..pazartesi doktordan geldiğimden beri kanamam var..çok koktum ne diye doktoru aradım strestendir dedi..salı oldu devam etti bida aradım yorgunluktandır dedi..dün devam etti yine aradım ara kanamadır yumurta çatlama kanamasıdır önemli değildir stres yapma dedi..bugün oldu hala devam ediyor döngünün bugün 17. günü adet kanaması da değil bu bnce stresten çünküü haftasonundan bu yana çok kötü zamanlar geçiriyorum kızlar...haftasonu kocam hastalandı böbrek taşı..pazartesi iş yerinde çok kötü şeyler oldu hala yankıları devam ediyor bizim taşınma işi yattı işler bozuldu kocam ç.ok stresli ve üzgün aynı zamanda bnde.. zaten bebek mevzusunun üzerine gelince tabi iyice çöktüm..moral sıfır bi yandan kanama bi yandan kocam işler falan yani anlayacağınız tükenmiş ve yaşlanmış vaziyetteyim resmen abartmıyorum kesinlikle öle anlamayın işlerle ilgili çok sıkıntılı şeyler oldu ve oluyor...nysee bugün söktürücüye başladım tahmiinimce yeni batım 17-22 temmuz arası bigün...bu sefer de iğne kullancam yine menogon 3 doz bu sefer...pek umudum yok gerçi...Allah tan hayırlısı..tatil yok taşınmak yok işler sıkıntılı eşim sıkıntılı herşey üst üste geldi sizleri düşünüyorum ve özlüyorum aksini düşünmeyin sakın...kendinize ii bakın..inşallah ii haberler alırım sizede veririm...herşey yoluna girer inşallah...
hoşçakalın...
umarım keyifler iyidir. benim bugün dr. randevum var. korkuyorum . adetliyim. bugün 5. günüm rahim kontrolü yapıcak dr.um. inşallah her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?