- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.301
günaydın canım,
inşallah herşey yolunda gider.
moralini bozma sakın..içini ferah tut.iyi düşün iyi geçer inşallah.
hayırlı haberle dön..
umarım keyifler iyidir. benim bugün dr. randevum var. korkuyorum . adetliyim. bugün 5. günüm rahim kontrolü yapıcak dr.um. inşallah her şey yolundadır.
olur tatlım, neden olmasın, ailen için belki birazcık zor olur ama bebeğinin sağlıklı olması için bence değer. benim ablamın ilk doğumunu yaptığı hastanede bebeği getirmemişler emzirmeye, bebeğin ağzına tıkmışlar emziği, acıkınca da biberonla süt vermişler. soruduklarında da açıklamaları şu olmuş: bizim hastanede bebeğin doğumu sırasında bir sorun yaşanıyorsa (kordon dolanmışmış bebeğin boynuna), emzirmeye getirmiyoruz bebeği.2-3 gün anneden uzak tutuyoruz, düşünsenize, tabi ablam annem falan çıldırmışlar, ne demek bu diye. hastane yönetimi falan hepsi bu fikrin doğru olduğunu ispatlamaya çalışmışlar, ve o bölgede tek temiz hastane orası olduğu için 2. doğumu da orada yapmak zorunda kaldı ablam, ama bu defa tecrübeliydi, doğuma gelmeden önce hastanedeki başhekimden temizlikçisine kadar herkes uyarıldı, bizim bebek doğumdna hemen sonra emzirmeye getirilecek diye. ve 2. bebek de boynuna kordon dolanmış şekilde doğmuş ama hastane görevlileri dosyayı işlerken normal sorunsuz doğum olarak yazmışlar ki bebeği emzirmeye getirebilsinler. böylece 2. bebek şanslı çıktı, ilki ise hastanede biberona alıştığı için anne sütü neredeyse hiç emmedi. şimdi de yanından yel ötse, hemen hastalanır, vücut direnci hiç yok. bu yüzden nerede doğum yapacağın ciddi derecede çok önemli.
sormayin kizlar yaa esim ve annemle bu yuzden cok tartisiyoruz... hele bnm ablamda hamile yaa onda bulanti kusma hic olmadi yadirgiyolar benim bu halimicok zor boyle olmasii... bende istiyorumm hemde herkezden cok istiyorum bebegimi gelistirici seyleri yiyim surekli ama napiyim elimse degil iste.... silacimm seninde dedigin gibi cekmeyen, gormeyen anlamiyo hicc bu halimi
umarım keyifler iyidir. benim bugün dr. randevum var. korkuyorum . adetliyim. bugün 5. günüm rahim kontrolü yapıcak dr.um. inşallah her şey yolundadır.
nasılsın screamcım hoşgeldin bebiş nasıl
Renewalcimmm, dun kalp atisini duymadik ama gorduk..Simdilik hersey yolunda Allaha sukur..
Sen kacamak yapip calismissin.. Bence bu gunlerde bir daha yolla onu, ve bir daha yap... Ovulasyon atlasin, istedigin kadar kuzeninle vakit gecirirsin...
Renewalcimmm, dun kalp atisini duymadik ama gorduk..Simdilik hersey yolunda Allaha sukur..
Sen kacamak yapip calismissin.. Bence bu gunlerde bir daha yolla onu, ve bir daha yap... Ovulasyon atlasin, istedigin kadar kuzeninle vakit gecirirsin...
yok hayatım kuzeni ogün gönderdim zaten işte salı ve pşb yani dün çalıştık 12. ve 14. günlerimdi... zaten ovulasyon bitmiştir artk heraled bundan sorada ne zaman olursa artık :) nasılmış bebiş güzelmi oyy yerim onu ben kaç cm da cm olmuşmu :)
Anammmm senin minik de fasulye kıvamına geldi o zaman
Renewalcimmm, cm'ini soylemedi.. Ama internette 7. haftada 1 gramdir yaziyordu.. Herhalde benimki de oyledir..
Breshkacimm, evet nokta fasulye olmus artik...
Doktora da cok kizdim bu arada... Ben lekelenme var diye gittim, bu normal kontrol degildi ya, ultrason ciktilarini vermedi, kendine sakladi... Yok ultrason ciktilari bana sadece normal kontrollerde veriliyormus...:84::84:
1 gr :) baya ağırlık yapıodur o zaman annesine.. ayy inş kız olur gerçi sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli diil ama nedense sana kız geçio içimden :)
ayyy oyle deme renewalllcimmmmmmmm,ben erkek istiyorummmmmm...
gerçektenmi bende kız istiorum ama bana herkes senin çocuun erkek olcak diyo :) Allah gönlüne göre versin o zaman tatlım inş erkek olur
benimde oglan geciyooorrr...belki oyle olsun istedigim icinmi bilmem ama oyle geliyo banada........hayirlisiyla gorcez...o saglikli olsunda....
buarada sazanca konuya daldim ...hepinize selam guzel topicimizin guzellikleri...............
Bende bende kız istiyorumAmann Allahım versinde kız da olsa erkek de olsa farketmez ikinciye şansımızı zorlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?