2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın canım,

inşallah herşey yolunda gider.
moralini bozma sakın..içini ferah tut.iyi düşün iyi geçer inşallah.
hayırlı haberle dön..

inşallah cnm güzel geçer. akşama dönerim ancak. ben kırşehirdeyim, dr.um ankarada. güzel haberler vermeyi bende çok istiyorum bakalım.
sen nasılsın cnm.

iyice psikolojim bozuldu benim herhalde... neden bunlari okurken gozlerim doluyor... :84::84::84: hem de isyerindeyim..:26::26:

Aynen tugcecimmmm, bundan sonra tartismalar bu sebeplerle olcak herhalde...
Ben de gecen gun buraya benimkinle kavga ettim, ciktim, size cevap yazamadim demistim ya, kavganin nedeni suydu:
Beni bir odaya kapatti.. Evin geri kalani boyaniyor cunku... Disari cikmayacaksin dedi.. Ben de disari cikinca boya kokusunu soluyorsun, kimyasal koku.. kendine dikkat etmiyorsun diye tartisma cikti..

Renewalcimmm, dun kalp atisini duymadik ama gorduk.. Simdilik hersey yolunda Allaha sukur..

Sen kacamak yapip calismissin.. Bence bu gunlerde bir daha yolla onu, ve bir daha yap... Ovulasyon atlasin, istedigin kadar kuzeninle vakit gecirirsin...

yok hayatım kuzeni ogün gönderdim zaten işte salı ve pşb yani dün çalıştık 12. ve 14. günlerimdi... zaten ovulasyon bitmiştir artk heraled bundan sorada ne zaman olursa artık :) nasılmış bebiş güzelmi oyy yerim onu ben kaç cm da cm olmuşmu :)

Renewalcimmm, dun kalp atisini duymadik ama gorduk.. Simdilik hersey yolunda Allaha sukur..

Sen kacamak yapip calismissin.. Bence bu gunlerde bir daha yolla onu, ve bir daha yap... Ovulasyon atlasin, istedigin kadar kuzeninle vakit gecirirsin...

Anammmm senin minik de fasulye kıvamına geldi o zaman

Anammmm senin minik de fasulye kıvamına geldi o zaman

Renewalcimmm, cm'ini soylemedi.. Ama internette 7. haftada 1 gramdir yaziyordu.. Herhalde benimki de oyledir..

Breshkacimm, evet nokta fasulye olmus artik...

Doktora da cok kizdim bu arada... Ben lekelenme var diye gittim, bu normal kontrol degildi ya, ultrason ciktilarini vermedi, kendine sakladi... Yok ultrason ciktilari bana sadece normal kontrollerde veriliyormus...:84::84:

1 gr :) baya ağırlık yapıodur o zaman annesine.. ayy inş kız olur gerçi sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli diil ama nedense sana kız geçio içimden :)

Maşallah canım Zaten bu sizin doktorları da sağlık sistemini de hiç sevmedim gözünü seveyim ülkemin yaa

gerçektenmi bende kız istiorum ama bana herkes senin çocuun erkek olcak diyo :) Allah gönlüne göre versin o zaman tatlım inş erkek olur

benimde oglan geciyooorrr...belki oyle olsun istedigim icinmi bilmem ama oyle geliyo banada........hayirlisiyla gorcez...o saglikli olsunda....
buarada sazanca konuya daldim ...hepinize selam guzel topicimizin guzellikleri...............

silacimmmm, kendininki icin mi yoksa benimki icinmi oglen geciyor anlamadim..:26::26:

Bende bende kız istiyorum Amann Allahım versinde kız da olsa erkek de olsa farketmez ikinciye şansımızı zorlarız

Ben ikinciye dusunmeyebilirim... simdiye kadar hep tek cocuk diyordum..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…