2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy arzucum seninde bnm olaya donmus :) bnde 2 idrar testinde silik gordum snra kan testi negatif oldu sokturucu ictim snra kan testi pozitif oldu insallah seninde sonunda pozitif olur tatlim

inş canımmm ama bakalım. adet olmak istiyorum aslında... Çünkü çok şiş durumdayımmm. Göbeğim filan şişti. Valla hamilemisin diye soruyolar... Ateş basıyo kan fazlalığından dolayı... o yüzden adet olsam daha iyi olacak... En azından yeni bi dönem başlar...

şimdi denize gitsem plan yapsam olmuyo çünkü acaba bu hafta olumuyum şu hafta olurmuyum..... offffffffff çok kötü.............. Regencimmmmmmmmmmmmmmm kuşummmmmmmmm valla seni çok çok iyi anlıyorum........

eveettt dr'lar da diyo cantaniz da cibik kiraker bulunsun diye ay insallah yaa :97::97::97::97::97:

amin sekerim... insallah sabrin sonu selamet olur bu sefer

azracım, benim tabloyu sil tatlım, ateş ölçmüyorum artık. ölçmeyeceğim de bi daha. herşeyi sallapati yapıcam. kismetse olur, kismet değilse de ölümden başka her şeyin çaresi vardır.
Peki bitanem eve dondugumuzde duzenlerim olurmu su an tablolari duzenleyemiyorum tatlim

aaaa canım hizmet hastanesi çok güzel bi hastane çok beğedim ben bi arkadaşım doğum yapmıştı orada...

evet tatlım, ben de ALLAH nasip ederse, orada doğum yapmayı düşünüyorum, görümcem orda doğum yaptı, çok temiz bi hastane, hem bebek dostu hastane, sözde değil özde bebek dostu.

evet tatlım, ben de ALLAH nasip ederse, orada doğum yapmayı düşünüyorum, görümcem orda doğum yaptı, çok temiz bi hastane, hem bebek dostu hastane, sözde değil özde bebek dostu.

Gerçekten çok temiz benimde en çok o hoşuma gitmişti. Bir de çok ilgili bütün personel...

Son düzenleme:
Bende orayi dusunuyorum avrasyaya gidiyordum ama en son gittigimde hic ilgilenmedi benimle nurcan hanim cok uzdu beni cok yogun bikkinlik vardi kadinda resmen

valla tatlim yaa sorma zmn cabuk geciyo ama bati beklerken bu kdr hizli gecmiyodu :) dogumu hizmette yapicam kismetse veee seni gormektende cook mutluluk duyarizz belki beraber gideriz randevulara bebisimizi gostermeye :) haftaya sali kntrole gidicez bakalim neler diycek meltem hn

inşallah güzel şeyler söyler meltem hn. o zaman 10mu 11mi haftalık olur inşallah, ikili test zamanı galiba. ihmal etmeyin sakın.

Gerçekten çok temiz benimde en çok o hoşuma gitmişti. Bir de çok ilgili bütün personel...

evet ilgililer iyidir orası. bebeği de hemencicik getiriyorlar annenin yanına, mümkün olduğu kadar emzirtmeye çalışıyorlar, mümkün mertebe devamlı annenin yanında bırakıyorlar bebeği.

Bende orayi dusunuyorum avrasyaya gidiyordum ama en son gittigimde hic ilgilenmedi benimle nurcan hanim cok uzdu beni cok yogun bikkinlik vardi kadinda resmen

inşallah tatlım, ALLAH nasip eder de istediğimiz hastanede doğum yaparız hepberaber

regencim, merhaba tatlım. doktorları öyle şaşırtın hep, bilgili olduğunuzu bilsinler ona göre davransınlar. kan testine ne zaman gidebileceksin?

Evet tatlim insallah ne guzel olur:) beni dusundurten tek sey var evimize baya uzak bduzunde oturuyoruz ama is yerime baya yakin is yerimde topkapida sence benim icin uygun olurmu bu uzaklik meselesi

Sessizlik oldu:) tugcecim sende leklenme olmusmuydu

azracım, lekelenme herkeste olmaz biliyorsundur, hatta aynı kadının iki hamileliğinin birinde olduysa ikincisinde olmayabilir. benim ablamın ilk çocuğunda lekelenmesi olmuş, ikincisinde olmamış. yani inşallah seninki yerleşme lekelenmesidir, inşallah!!!

Evet tatlim insallah ne guzel olur:) beni dusundurten tek sey var evimize baya uzak bduzunde oturuyoruz ama is yerime baya yakin is yerimde topkapida sence benim icin uygun olurmu bu uzaklik meselesi

olur tatlım, neden olmasın, ailen için belki birazcık zor olur ama bebeğinin sağlıklı olması için bence değer. benim ablamın ilk doğumunu yaptığı hastanede bebeği getirmemişler emzirmeye, bebeğin ağzına tıkmışlar emziği, acıkınca da biberonla süt vermişler. soruduklarında da açıklamaları şu olmuş: bizim hastanede bebeğin doğumu sırasında bir sorun yaşanıyorsa (kordon dolanmışmış bebeğin boynuna), emzirmeye getirmiyoruz bebeği.2-3 gün anneden uzak tutuyoruz, düşünsenize, tabi ablam annem falan çıldırmışlar, ne demek bu diye. hastane yönetimi falan hepsi bu fikrin doğru olduğunu ispatlamaya çalışmışlar, ve o bölgede tek temiz hastane orası olduğu için 2. doğumu da orada yapmak zorunda kaldı ablam, ama bu defa tecrübeliydi, doğuma gelmeden önce hastanedeki başhekimden temizlikçisine kadar herkes uyarıldı, bizim bebek doğumdna hemen sonra emzirmeye getirilecek diye. ve 2. bebek de boynuna kordon dolanmış şekilde doğmuş ama hastane görevlileri dosyayı işlerken normal sorunsuz doğum olarak yazmışlar ki bebeği emzirmeye getirebilsinler. böylece 2. bebek şanslı çıktı, ilki ise hastanede biberona alıştığı için anne sütü neredeyse hiç emmedi. şimdi de yanından yel ötse, hemen hastalanır, vücut direnci hiç yok. bu yüzden nerede doğum yapacağın ciddi derecede çok önemli.

wifeofdemoncumm ticerim 3, 5 gun onden gidiyo olabilir :) yani bu hafta 8. haftam bitti 9 a yeni giriyorumm sanirim :) yani bnm gec dollenme oldugu icin tam bellide degil bu muayenemde tam kac haftalik oldugu kesinlesicekk . en son 21. haziranda gittim 6 hftalik demisti bakalim:) ikili testide 2 agustosa verdi

tamam tatlım, bu defa muayeneden sonra haftası kesinleşir ve ticketini de ona göre değiştirirsin. vitamin falan vermişmi sana doktor?nasıl beslenmenle ilgili sorular sordumu sana? yani doğru dürüst beslenmiyorsa anne, vitamin desteği verir doktorlar.

avat biz de biliyoruz bir sürü di mi tatlim
saka gibi tatlim ama agustosa kadar beklicem yani kan gelsin gelmesin hani olurda evde test yapar ögrenirsem hamis oldugumu o ayri, yoksa hormon testi icin adeti beklicez agustosa kadar gelmezse adet olmadan yapicaz... ama kan testi halen yapamadik gitti... seytan diyo gece yarisi kalk hastaneye git agrilarim var diye.. orda illaki ögrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…