- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.241
ayy arzucum seninde bnm olaya donmus :) bnde 2 idrar testinde silik gordum snra kan testi negatif oldu sokturucu ictim snra kan testi pozitif oldu insallah seninde sonunda pozitif olur tatlim
cnmm ben hamileligimi ogrendikten snra tam 3 kilo verdimhic bisey yiyemiyorumm ee dolayisiyla ac kaldikcada kusuyorum cubuk krakerde olmasa napardim bilmem ... bnm hayatim oldu :) habure elimdee 1 paketi sabahtan aksama kdr yiyorum bulantima iyi geliyo diye :)
evet şekerim,kırmızılar geldi nihayethatta son günleri artık.Doktorun dediği gibi adet olmam gereken günde geldi hem de.en son 2 mayısta olmuştum,2 haziranı pas geçip 2 temmuzda oldu yani.Sen de inşallah hamişsindir tatlım,bu kadar beklemeye değsin bari,benim 60.günde geldi reglim,hakkında hayırlısı neyse o olsun regencim
Peki bitanem eve dondugumuzde duzenlerim olurmu su an tablolari duzenleyemiyorum tatlimazracım, benim tabloyu sil tatlım, ateş ölçmüyorum artık. ölçmeyeceğim de bi daha. herşeyi sallapati yapıcam. kismetse olur, kismet değilse de ölümden başka her şeyin çaresi vardır.
aaaa canım hizmet hastanesi çok güzel bi hastane çok beğedim ben bi arkadaşım doğum yapmıştı orada...
evet tatlım, ben de ALLAH nasip ederse, orada doğum yapmayı düşünüyorum, görümcem orda doğum yaptı, çok temiz bi hastane, hem bebek dostu hastane, sözde değil özde bebek dostu.
Bende orayi dusunuyorum avrasyaya gidiyordum ama en son gittigimde hic ilgilenmedi benimle nurcan hanim cok uzdu beni cok yogun bikkinlik vardi kadinda resmenevet tatlım, ben de ALLAH nasip ederse, orada doğum yapmayı düşünüyorum, görümcem orda doğum yaptı, çok temiz bi hastane, hem bebek dostu hastane, sözde değil özde bebek dostu.
Herkese günaydın kizlarrrrrrrrrrrrr
Grafikler tatlicadi1 grafik azra3434 grafik screamaway grafik wifeofdemon grafik pollyannaa grafik regen grafik bikere_sevdim grafik KuPPe grafik
Kuppecim hala ortalamanin ustunde gidiyo atesin masallah Ates olcen bi regen bi ben birde regecimmi kaldi.. Tablolarimizin 2 hamisi var bu ay masaalah ardi arkasi kesilmesin bizde gelelim arkanizdan kizlar:)
ben devam canim... dr da dedi.. hatta dediki; ates ölcmeni rica etcem demeden ben cevabi yapistirdim yapiyorum zate diye.. yaninda mi dedi ahyir ama netten gösterebilirim dedim.. sasirdi böylee... yaaaaa burda bizleri pek bir sey yerine koymasalar da böyle sasirtiriz biz de onlariben artik hep ayni saatte ölccem saati kurdum simdi... 7.30 iyi sanirim...
tuğçecim tatlım, bebek konusunu ertelesek bile elimden geldiği kadar hep burdayım, sizi bırakmak gibi bi niyetim yok,
senin bebiş 9 haftalık olmuş ha? maşallah! inşallah kucağına da alırsın, teyzesi yesin onu, ısırırım ben onu, hizmet hastanesinde yaparsın doğumunu büyük ihtimalle ALLAH nasip ederse. bakarsın görüşürüz orda
valla tatlim yaa sorma zmn cabuk geciyo ama bati beklerken bu kdr hizli gecmiyodu :) dogumu hizmette yapicam kismetse veee seni gormektende cook mutluluk duyarizz belki beraber gideriz randevulara bebisimizi gostermeye :) haftaya sali kntrole gidicez bakalim neler diycek meltem hn
Gerçekten çok temiz benimde en çok o hoşuma gitmişti. Bir de çok ilgili bütün personel...
Bende orayi dusunuyorum avrasyaya gidiyordum ama en son gittigimde hic ilgilenmedi benimle nurcan hanim cok uzdu beni cok yogun bikkinlik vardi kadinda resmen
ben devam canim... dr da dedi.. hatta dediki; ates ölcmeni rica etcem demeden ben cevabi yapistirdim yapiyorum zate diye.. yaninda mi dedi ahyir ama netten gösterebilirim dedim.. sasirdi böylee... yaaaaa burda bizleri pek bir sey yerine koymasalar da böyle sasirtiriz biz de onlariben artik hep ayni saatte ölccem saati kurdum simdi... 7.30 iyi sanirim...
Evet tatlim insallah ne guzel olur:) beni dusundurten tek sey var evimize baya uzak bduzunde oturuyoruz ama is yerime baya yakin is yerimde topkapida sence benim icin uygun olurmu bu uzaklik meselesiinşallah güzel şeyler söyler meltem hn. o zaman 10mu 11mi haftalık olur inşallah, ikili test zamanı galiba. ihmal etmeyin sakın. evet ilgililer iyidir orası. bebeği de hemencicik getiriyorlar annenin yanına, mümkün olduğu kadar emzirtmeye çalışıyorlar, mümkün mertebe devamlı annenin yanında bırakıyorlar bebeği. inşallah tatlım, ALLAH nasip eder de istediğimiz hastanede doğum yaparız hepberaberregencim, merhaba tatlım. doktorları öyle şaşırtın hep, bilgili olduğunuzu bilsinler ona göre davransınlar. kan testine ne zaman gidebileceksin?
Sessizlik oldu:) tugcecim sende leklenme olmusmuydu
Evet tatlim insallah ne guzel olur:) beni dusundurten tek sey var evimize baya uzak bduzunde oturuyoruz ama is yerime baya yakin is yerimde topkapida sence benim icin uygun olurmu bu uzaklik meselesi
Sessizlik oldu:) tugcecim sende leklenme olmusmuydu
wifeofdemoncumm ticerim 3, 5 gun onden gidiyo olabilir :) yani bu hafta 8. haftam bitti 9 a yeni giriyorumm sanirim :) yani bnm gec dollenme oldugu icin tam bellide degil bu muayenemde tam kac haftalik oldugu kesinlesicekk . en son 21. haziranda gittim 6 hftalik demisti bakalim:) ikili testide 2 agustosa verdi
inşallah güzel şeyler söyler meltem hn. o zaman 10mu 11mi haftalık olur inşallah, ikili test zamanı galiba. ihmal etmeyin sakın.
evet ilgililer iyidir orası. bebeği de hemencicik getiriyorlar annenin yanına, mümkün olduğu kadar emzirtmeye çalışıyorlar, mümkün mertebe devamlı annenin yanında bırakıyorlar bebeği.
inşallah tatlım, ALLAH nasip eder de istediğimiz hastanede doğum yaparız hepberaber
regencim, merhaba tatlım. doktorları öyle şaşırtın hep, bilgili olduğunuzu bilsinler ona göre davransınlar. kan testine ne zaman gidebileceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?