2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi fikir, hihi, yapsan işe yarar bence, ağrıkesici vermeden önce hamilelik şüphesi var dersin, hemencicik kan testi yapmak zorunda kalırlar, onu yapmadan ağrıkesici verirlerse o zaman o hastane hiçbi işe yaramaz demektir

canim benim arkadasim 1,5 ay kesintisiz kustu.. dr bir sey vermedi.. o da 4 kilo verdi bulantilar gecene kadar.. mutlaka veriyorlar mi dr'lar vitamin??? bizler yine de bilelim de dr vermese bile alalim böyle durumlarda..

yani haklisin... bakalim belki bi aksam kalkar giderim ya hastaneye vericem 10 euro ya da teste... gerci aile hekimine gidbilriim parasiz.. orda derim karnim cok agriyo. hazimsizlik var zaten.. hamile olabilirim derim. onlar da yaparlar heralde :44::44::44::44::44: aman neyse.. daha vaktim var nasilsa 57 gündür bekliyorum biraz daha beklerim sanirim...

kadriye bikere sevdim nickli arkadaşımız, bizim önceki topikten tanıyorum, dış gebelikten sonra ameliyat geçirmişti, daha hamile kalmadı sanırım,, kalsa keşke...

kardaiz nerdeki?
anladim canim...

kardaiz tatildeeeee...........
ah kuzucuummm du bakalim devamivar bunun...... hergun esinin karsisina gecip gobegim cikmismi , buyumus mu? diye kafasin iagritacaksinnnn...
hadi bakalim iii tatillersana donerken de dolu donersin insallahhhh...
eveettt dr'lar da diyo cantaniz da cibik kiraker bulunsun diye ay insallah yaa :97::97::97::97::97:

ne cibik krakermis arkadas yaaa........bende esimeyana yana cizi puskuuuut unu aratmistim. garibim turk markalarinida tanimaz tarif ede ede buldurmustum... kaaacc paket yemistim..onla besleniodum ilkzamanlariiii... ahhh ahhhh

canim benim arkadasim 1,5 ay kesintisiz kustu.. dr bir sey vermedi.. o da 4 kilo verdi bulantilar gecene kadar.. mutlaka veriyorlar mi dr'lar vitamin??? bizler yine de bilelim de dr vermese bile alalim böyle durumlarda..

cnm bana bi dosya verdi ne yemem gerektigi fln yaziyo onda ama hic bisey yiyemiyorumki esim o yuzden cok ustume geliyo ama bende istiyorum yemek olmuyo mesela bgn annem brokoli corbasi yapmis bana ic dedi yok dedim icmedim esim kizdi bna ama onlar yanimda icerken bile kokusu yetti zor kostum wc yee yedigim diger seyleride cikardim ( meyve yiyorum bide zorla 1 bardak sut iciyorum o kdr. dra en son gidisimde bulantim var dedim oda bulanti bilekligi al dedi ve kussan bile ye vitamini alirsin dedi. folic asite devam ediyorum onuda bu randevumda birakirmiyiz bilmem... ablam 5 aylik hamile ona magnezyum verdi meltem hn

seni dolapci seniiiiii........... bacim simdiye kadar ne durdunnn yapmadin bunu??? ama zamanini bekliyor bence........

ayy silacimm o gunleride gorucez dimi yaa :) valla en cok hareketlerini hissedecegim zamanin biran once gelmesini istiyorumm:) ne guzel bi duygudur kimbilirrr

o zamanlar gelsin ben benimkine neler ediceeeeeemmmmmmmmm ahtim var... simdiye kadar yapmadiklarini yapsin

canim benimmm... yazdiklarini okurken bende yasadim...sunu unutmaki tatlim, hamileligini senin gibi gecirmeyenler ve digerleri budurumu asla anlamazlar.... gercekten... benim gorumeler hic bisi hissetmemisler. beni hiic anlamadilar hatta naz niyaz yapiyorum bellediler(ay ne hos oldu bu cumle dizi repligi gibi...)

yemem icin nekadar zorlarlardi... anliyorum seni.. canim ama bukadar sIkInti yapmayin meyve banada ii gelirdi orahatsiz etmezdi... ye onu bide tum hamislere soyluyorum asiri bol su iciniz...

hadi canimRabbim guc kuvvet versin... su gibigecsin sIkIntili gunlerrrr......

canim magnezyumu arkadas daha son aylarda kullandi o kadar erken degil sanirim :44::44::44::44: israr ise yaramiyor canim yaa... ben de kizcagiza yaptim aynisini ye ye ye diye.. kiz iyiydi israrla yedi hepsini birden cikardi... yapmadim bi daha da israr felan.. onlar da yapmasinlar bence.. folik asite emzirme döneminde de devam ediyorsun.. sadece miktari düsüyor .. tabi o zamanlari da görseydik bi... cok seyi biliyoruz ama :97::97::97::97::97:

seni dolapci seniiiiii........... bacim simdiye kadar ne durdunnn yapmadin bunu??? ama zamanini bekliyor bence........

canim korkuyorum artik yaa... alistim cizgileri tek görmeye.. birden cift görürüm yüregime iner mazallah... ya da bir tek cizgiyi daha kaldiramaz yüregim

normalde nasıl beslenen biri olduğunu sormalı doktor, 3 öğün yemek yiyorsan sorun yoktur, vitamine falan da gerek yok, zaten hamile kaldıktan sonra verilen listeye uygun beslenirsen vitamine falan gerek kalmaz. Ama eğer hiçbişey yiyemiyorsan bunu doktoruna söylemen gerekir, tuğçecim bu dediğimi sen de oku, bu durumun biraz daha devam ederse, doktora gittiğinde söyle, neredeyse hiçbişey yiyemiyorum de, vitamin desteğine ihtiyacım varmıdır ki acaba diye sor, var derse yazar, yok derse de, bi bildiği vardır. meltem hanıma güveniyorum.

beklersin tatlım biliyorum, çok sabırlısın gerçekten, bekle bakalım, inşallah bekleyişinin sonunda güzel haberi alırsın.

ayy silacimm o gunleride gorucez dimi yaa :) valla en cok hareketlerini hissedecegim zamanin biran once gelmesini istiyorumm:) ne guzel bi duygudur kimbilirrr
ahhh canim ne haycanlisin degil mi?? Allahin izniyle gelecek insallah... ayy anilarim canlaniyor ii oluyor.... hele hareketleri karnini disindan gozukuyorya dehsete duseceksiniz... kizz resmen cosuyor icerde... geceleri uyandiracak seni.. tatli birseyler yedigin zaman sevinecek,tepki verekcek..... Allahim Rabbim surdaki tum arkadaslarima ve isteyen herkese bu duyguyu yasat (AMiiinnn)....

o zamanlar gelsin ben benimkine neler ediceeeeeemmmmmmmmm ahtim var... simdiye kadar yapmadiklarini yapsin
yap vala ikizim..coktan hakettinsen bunu... oohhhh zaten 9ay sinirli bi sure keyfini cikar bolbol....yineliyorum Allahim bu duygulari isteyen tum hanimlara yasatsin.....

Aminnnnnnnnnnnn

aminnnnn Allahim cumlemize nasip etsin bu duyguyu tadmayi:) senin icinde 2. melegini hissetmeyi nasip etsin rabbim tez zmnda :)

ben hemen göbüsüm ciksin istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm

ayyy regencimm insallah tez zmnda :) yaa senin durumda saka maka bnmki gibi corba oldu :) sakin umidini yitirmee valla ben senden cok umitliyimm cunku aynisi basima geldi ama sen calismalara ara vermedin dimi gecikmeli gunlerinde fln calistiysaniz tmmdir :) cok merak ediyorummm sonucu... insllah senide hamis cikaricazz :)

ayy inşallah kızlar, tüm dileklerinize katılıyorum, inşallah kısa zamanda hepimizin göbüşleri büyüyverir kilolar sayesinde değil, bebiş sayesinde inşallah!

kızlar ben çıkmak zorundayım, hepinize iyi geceler...

cnm bu gidisimde sorucam istahsizligimi bakalim ne diycek... ztn buyuk ihtimalle kilo kaybindan kendiside anliycaktir :)

amiin guzelim...

canim sen calistigin yerde cocuklarin yas araligi neydi??

ya benim oglan obur aya tam 3 yasina giriyor. biraz konusmasi gec kaldi...yani henuz akici cumleleri yok..su istiyorum..oynayalim.. ayakkabi giy.. ekmek yiyecegim gibi... hiiic bir sorundan kaynakli deil ama...tv den de sakiniyorum..sukur oylede bi sorunumuz yok. 3yildir sadece ikimiz surekli yalniz evde oldugumuz icin, akranlariyla vakit gecirmedigi icin, evde 2 dil hakim oldugu icin... 1 eylul de okula basliyor acilacak insallah....

sendeki cocuklarin durumu nasildi?

konu hakkinda fikri olan arkadaslarim.. paylasabilirsinizzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…