- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.261
avat biz de biliyoruz bir sürü di mi tatlim
saka gibi tatlim ama agustosa kadar beklicemyani kan gelsin gelmesin hani olurda evde test yapar ögrenirsem hamis oldugumu o ayri, yoksa hormon testi icin adeti beklicez agustosa kadar gelmezse adet olmadan yapicaz... ama kan testi halen yapamadik gitti... seytan diyo gece yarisi kalk hastaneye git agrilarim var diye.. orda illaki ögrenirsin
tamam tatlım, bu defa muayeneden sonra haftası kesinleşir ve ticketini de ona göre değiştirirsin. vitamin falan vermişmi sana doktor?nasıl beslenmenle ilgili sorular sordumu sana? yani doğru dürüst beslenmiyorsa anne, vitamin desteği verir doktorlar.
iyi fikir, hihi, yapsan işe yarar bence, ağrıkesici vermeden önce hamilelik şüphesi var dersin, hemencicik kan testi yapmak zorunda kalırlar, onu yapmadan ağrıkesici verirlerse o zaman o hastane hiçbi işe yaramaz demektir
anladim canim...kadriye bikere sevdim nickli arkadaşımız, bizim önceki topikten tanıyorum, dış gebelikten sonra ameliyat geçirmişti, daha hamile kalmadı sanırım,, kalsa keşke...
kardaiz nerdeki?
ah kuzucuummm du bakalim devamivar bunun...... hergun esinin karsisina gecip gobegim cikmismi , buyumus mu? diye kafasin iagritacaksinnnn...cnmm ben hamileligimi ogrendikten snra tam 3 kilo verdimhic bisey yiyemiyorumm ee dolayisiyla ac kaldikcada kusuyorum cubuk krakerde olmasa napardim bilmem ... bnm hayatim oldu :) habure elimdee 1 paketi sabahtan aksama kdr yiyorum bulantima iyi geliyo diye :)
hadi bakalim iii tatillersana donerken de dolu donersin insallahhhh...kızlar bu arada ben tatile gidiyorumhafta sonu,bi süre giremicem buralara :82:,ama sizi bırakmıyorum,en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere,sizlerle bir şeyler paylaşmak çoook keyifli gerçekten,hepinizi öpüyorum
eveettt dr'lar da diyo cantaniz da cibik kiraker bulunsun diyeay insallah yaa :97::97::97::97::97:
canim benim arkadasim 1,5 ay kesintisiz kustu.. dr bir sey vermedi.. o da 4 kilo verdi bulantilar gecene kadar.. mutlaka veriyorlar mi dr'lar vitamin??? bizler yine de bilelim de dr vermese bile alalim böyle durumlarda..
yani haklisin... bakalim belki bi aksam kalkar giderimya hastaneye vericem 10 euro ya da teste... gerci aile hekimine gidbilriim parasiz.. orda derim karnim cok agriyo. hazimsizlik var zaten.. hamile olabilirim derim. onlar da yaparlar heralde :44::44::44::44::44: aman neyse.. daha vaktim var nasilsa 57 gündür bekliyorum biraz daha beklerim sanirim...
anladim canim...
kardaiz tatildeeeee...........
ah kuzucuummm du bakalim devamivar bunun...... hergun esinin karsisina gecip gobegim cikmismi , buyumus mu? diye kafasin iagritacaksinnnn...
hadi bakalim iii tatillersana donerken de dolu donersin insallahhhh...
ne cibik krakermis arkadas yaaa........bende esimeyana yana cizi puskuuuut unu aratmistim. garibim turk markalarinida tanimaz tarif ede ede buldurmustum... kaaacc paket yemistim..onla besleniodum ilkzamanlariiii... ahhh ahhhh
anladim canim...
kardaiz tatildeeeee...........
ah kuzucuummm du bakalim devamivar bunun...... hergun esinin karsisina gecip gobegim cikmismi , buyumus mu? diye kafasin iagritacaksinnnn...
hadi bakalim iii tatillersana donerken de dolu donersin insallahhhh...
ne cibik krakermis arkadas yaaa........bende esimeyana yana cizi puskuuuut unu aratmistim. garibim turk markalarinida tanimaz tarif ede ede buldurmustum... kaaacc paket yemistim..onla besleniodum ilkzamanlariiii... ahhh ahhhh
cnm bana bi dosya verdi ne yemem gerektigi fln yaziyo onda ama hic bisey yiyemiyorumkiesim o yuzden cok ustume geliyo ama bende istiyorum yemek olmuyo mesela bgn annem brokoli corbasi yapmis bana ic dedi yok dedim icmedim esim kizdi bna ama onlar yanimda icerken bile kokusu yetti zor kostum wc yee yedigim diger seyleride cikardim ( meyve yiyorum bide zorla 1 bardak sut iciyorum o kdr. dra en son gidisimde bulantim var dedim oda bulanti bilekligi al dedi ve kussan bile ye vitamini alirsin dedi. folic asite devam ediyorum onuda bu randevumda birakirmiyiz bilmem... ablam 5 aylik hamile ona magnezyum verdi meltem hn
cnm bana bi dosya verdi ne yemem gerektigi fln yaziyo onda ama hic bisey yiyemiyorumkiesim o yuzden cok ustume geliyo ama bende istiyorum yemek olmuyo mesela bgn annem brokoli corbasi yapmis bana ic dedi yok dedim icmedim esim kizdi bna ama onlar yanimda icerken bile kokusu yetti zor kostum wc yee yedigim diger seyleride cikardim ( meyve yiyorum bide zorla 1 bardak sut iciyorum o kdr. dra en son gidisimde bulantim var dedim oda bulanti bilekligi al dedi ve kussan bile ye vitamini alirsin dedi. folic asite devam ediyorum onuda bu randevumda birakirmiyiz bilmem... ablam 5 aylik hamile ona magnezyum verdi meltem hn
seni dolapci seniiiiii........... bacim simdiye kadar ne durdunnn yapmadin bunu??? ama zamanini bekliyor bence........
canim benim arkadasim 1,5 ay kesintisiz kustu.. dr bir sey vermedi.. o da 4 kilo verdi bulantilar gecene kadar.. mutlaka veriyorlar mi dr'lar vitamin??? bizler yine de bilelim de dr vermese bile alalim böyle durumlarda..
yani haklisin... bakalim belki bi aksam kalkar giderimya hastaneye vericem 10 euro ya da teste... gerci aile hekimine gidbilriim parasiz.. orda derim karnim cok agriyo. hazimsizlik var zaten.. hamile olabilirim derim. onlar da yaparlar heralde :44::44::44::44::44: aman neyse.. daha vaktim var nasilsa 57 gündür bekliyorum biraz daha beklerim sanirim...
ahhh canim ne haycanlisin degil mi?? Allahin izniyle gelecek insallah... ayy anilarim canlaniyor ii oluyor.... hele hareketleri karnini disindan gozukuyorya dehsete duseceksiniz... kizz resmen cosuyor icerde... geceleri uyandiracak seni.. tatli birseyler yedigin zaman sevinecek,tepki verekcek..... Allahim Rabbim surdaki tum arkadaslarima ve isteyen herkese bu duyguyu yasat (AMiiinnn)....ayy silacimm o gunleride gorucez dimi yaa :) valla en cok hareketlerini hissedecegim zamanin biran once gelmesini istiyorumm:) ne guzel bi duygudur kimbilirrr
yap vala ikizim..coktan hakettinsen bunu... oohhhh zaten 9ay sinirli bi sure keyfini cikar bolbol....yineliyorum Allahim bu duygulari isteyen tum hanimlara yasatsin.....o zamanlar gelsin ben benimkine neler ediceeeeeemmmmmmmmm ahtim var... simdiye kadar yapmadiklarini yapsin
ahhh canim ne haycanlisin degil mi?? Allahin izniyle gelecek insallah... ayy anilarim canlaniyor ii oluyor.... hele hareketleri karnini disindan gozukuyorya dehsete duseceksiniz... kizz resmen cosuyor icerde... geceleri uyandiracak seni.. tatli birseyler yedigin zaman sevinecek,tepki verekcek..... Allahim Rabbim surdaki tum arkadaslarima ve isteyen herkese bu duyguyu yasat (AMiiinnn)....
yap vala ikizim..coktan hakettinsen bunu... oohhhh zaten 9ay sinirli bi sure keyfini cikar bolbol....yineliyorum Allahim bu duygulari isteyen tum hanimlara yasatsin.....
ahhh canim ne haycanlisin degil mi?? Allahin izniyle gelecek insallah... ayy anilarim canlaniyor ii oluyor.... hele hareketleri karnini disindan gozukuyorya dehsete duseceksiniz... kizz resmen cosuyor icerde... geceleri uyandiracak seni.. tatli birseyler yedigin zaman sevinecek,tepki verekcek..... Allahim Rabbim surdaki tum arkadaslarima ve isteyen herkese bu duyguyu yasat (AMiiinnn)....
yap vala ikizim..coktan hakettinsen bunu... oohhhh zaten 9ay sinirli bi sure keyfini cikar bolbol....yineliyorum Allahim bu duygulari isteyen tum hanimlara yasatsin.....
ben hemen göbüsüm ciksin istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
normalde nasıl beslenen biri olduğunu sormalı doktor, 3 öğün yemek yiyorsan sorun yoktur, vitamine falan da gerek yok, zaten hamile kaldıktan sonra verilen listeye uygun beslenirsen vitamine falan gerek kalmaz. Ama eğer hiçbişey yiyemiyorsan bunu doktoruna söylemen gerekir, tuğçecim bu dediğimi sen de oku, bu durumun biraz daha devam ederse, doktora gittiğinde söyle, neredeyse hiçbişey yiyemiyorum de, vitamin desteğine ihtiyacım varmıdır ki acaba diye sor, var derse yazar, yok derse de, bi bildiği vardır. meltem hanıma güveniyorum.
beklersin tatlım biliyorum, çok sabırlısın gerçekten, bekle bakalım, inşallah bekleyişinin sonunda güzel haberi alırsın.
Aminnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?