2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

maşallahhhh çok üretken görüyorum :)) arkadaslar evlenip hemen çocuk yapmak ne kadar dogru ??
biraz hayatınızı yasayın derim..

Herkesin kendi kararı ve düşüncesi saygı duymak gerekir bir gün bebek yapmaya karar verdiğinde bu sürecin hiçde kolay olmadığını göreceksin Allah kimseyi evlatsız bırakmasın ayrıca burası gebelik bölümü buraya yazanlarda hayatlarını yaşamış ve artık bebek yapamaya karar vermiş insanlar emin ol....

maşallahhhh çok üretken görüyorum :)) arkadaslar evlenip hemen çocuk yapmak ne kadar dogru ??
biraz hayatınızı yasayın derim..

oncelikle selam..hosgeldin....

benim bildigim, burdaki tum arkadaslarim 1yili askin suredir evliler zaten... haklisin evliligi once oturtmak lazim.. biraz olgunlasip,buyumek lazim.. cocukla birlikte hayatin karsina cikarabilecegi sorunlari gogusleyecek kadar pismis olmak lazim.....

ama su bilineki bununla yani cocukla hissettigin duyguyu,heycani,coskuyu hazzi... sana verdigi o gucu.. asla ama asla baska bir seyle kiyaslayamayiz ve yerini asla baska hicbir duyguyla dolduramaz ,bastiramayiz.....

her kadin bu icguduyu tasir... ama evlenir evlenmez, ama sonra...

Ne güzel anlatmışsın canım :)

Kuppecim napti acaba? Tablolarimizi yollayamiyorum eskilerden bkip bulayim kim napmis bakim bi:)

canımıniçii vallahi birşey yaptığım yok işte..tablomdanda malum olduğu üzere, bi yükseliş bi iniş..neye alamet düşünmek istemiyorum..şuan kasık ağrılarım başlamadı aslında ama yarın bat günüm normalde..ama içimdeki hissi sorarsan da pek ümitli diiilim..sen bi incelesene tablomu..hiç iç açıcı diiil yaaa..
offff kızlarr offffffffffff..

Ne güzel anlatmışsın canım :)

canim benim.... tesekkurler... ama hissetigim duygular bunlar, yasadim sukur..ve mubarek cuma vaktinde de diliyorum Allah'tanki burdaki tum arkadaslarima fazla beklemeden bu duygularla tanissin... Rabbim herkese bu duygulari nasip etsin.. banada pollyannankini!!!!!:93::93:

kizlar bu konuya istinaden ogluma yazdigim duygulari sizinle paylasayim.... olur mu??

amin canım inşş amin rabbim kimseye göstermesin yaşatmasın
cabnım bu yumurta takibi hamileliği biraz daha hızlandırmak için niye işi şansa bırakıyosun ki bence bin önce git dr canım

hayirli cumalar kizlarrr :)

bende hemen konuya baliklama atliyimm bende en az 3 cocuk istiyrmm ilkini kiz istiyorum ama nasip saglikli olsunda
hayrlı cumalar canım hepimizn cuması mübarek olsun
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım Ben çok umutluyum ya birkaç ay içinde olcak sanki Allah yanıltmaz inşallah Hepimiz birer birer haberleri veririz

inşşşş canım ya içine doğan şey gerçek olur canım rabbim yanıltmaz seni bi an önce veririsin haberini gülüm

oncesi hep bosmus gibi gelir sana.. daha once kalbin sevgiyi,sefkati cikarsizca, beklemeden verebilmeyi hic tanimamis gibi belki.. ve tum fedakarliklari..sana hic bisey bukadar guc vermemistir belki,hic bi canlinin varligi bukadar yureklendirmemistir seni..

O'na ilkdokundugunda "evet iste benim bu, bana ait,benimle cogalan,bana muhtac ve yine bana guveni veren.."aman Allahim ruyami bu dersin..neden daha once sahip olmadim diye onsuz gecen zamanlarina uzulursun.. hernekadar ozgurlugun kisitlansada varligi yoklugundan milyonlarca kat daha heycanlandirir seni..bu dunyaya karsi basinin daha dik durmasini dusunursun artik.. herseyi yapabilecegine ve her olumsuzluklarin ustesinden gelebilecegine suphesiz inanirsin..sana bu cesareti "o" kucucuk canli bahsetmistir..koruma mekanizman guclenmistir kendiliginden.. dunyaya bakisin degismis,insanlara ve hayvanlara daha sefkatli yaklasmayi ogrenmis, dunyayi karartan en ufak olumsuzlukta akivermeye baslamistir gozyaslarin..

sadece seni istemesi,senin kokunla huzur bulmasi, senin kalp atislarinla uykuya dalmasi.. var mi bundan alasi???

icini isitan simsicacik gulus,o el kol sallamalari..yok yok bu ana kadar seni boylesine saran heycan olmamistir..bir insanin olusumuna; gelisimine sahit olmak ve ona yardimci olmak..bu nekadar buyuk bir odul...her defasinda dusununce milyonlarca kez verene sukur ediyor ve bunun icin ne az tesekkur ettigimi anliyorum..

Farkli pencerelerden bakarmis anne babalar dunyaya.. farkli gorur farkli dusunurlermis..adimlarini kendinden cok evlatlarini dusunerek atarlarmis..O'nun huzuru rahati icin ve O'nu guven dolu bi gelecege hazirlamak icin kosustururlarmis..

Anliyorum sizi..cunku "anneyim"..cunku bi "oglum" var.. bazen "anne"bazen "maman" diye seslenen... kiz cocuklari babaya hastadirtartismasiz kabulum. cunku bi zamanlar bende "kiz cocuguydum"... ama Talha "babaa" dedigi zaman bi tek o an varmis gibi sanki hayat akisini erteliyor ve dunya donmeye basliyor talhanin etrafinda..ne garip bi sevgi, nasil bi ask degilmi? cok tarif var daha ama Onlara dokunulmadan yapilamayacak tarifler..
8 agustos 2008 den beri baska bi atmosferdeyiz..baska nefes aliyor,baska oksijenle besleniyoruz.. bi baskalasim gecirdik yani..

iste budur gercek sevgi.. saclara aklarda duser... artistliklerde biter..tum yavrulara sevgiler....

canim oglum Annen seni cok seviyor..babanda oyle.. sen bizim CAN'imissin Allah yolunda buyu ,orda kal oglum.....

ayyyyy silacimmmmm, ne guzel yazmissin... her kelimesini sindire sindire okudum.... diyecek hic bir soz yok... Allah oglunu sana bagislasin... Size saglik sihhat versin... Huzur versin...
Allah bize de ayni duygulari yasamayi nasip etsin insallahhhhh...

kizlar canlarim... sizi gercekten cok seviyorum... yaziyi paylastigim icin aslinda cekingenim biraz.... uzulmenizi istemiyorum.. hepiniz tek tek dualarimdasiniz ve gercekten kalpten inaniyorum ki ogunler gelecek.. hepimizin sallanan mendili olacak burda......

amacim ozleminizi kamcilamak deil,sadece tereddutte olanlar icin bi duygu acilimi... samimiyetinize inaniyorum dostlarim...

amin canım inşş amin rabbim kimseye göstermesin yaşatmasın
cabnım bu yumurta takibi hamileliği biraz daha hızlandırmak için niye işi şansa bırakıyosun ki bence bin önce git dr canım

Gitcem canım inşallah bu ay bir sürü yumurtlama testi aldım onları bir değerlendireyim bakalım Mevlam neler gösterecek

canım bana ferhatt(ayşee) havuç ile incir kürü verdi oda yaptığı ay hamile kalmış onun da sağ tüpü yok:26:senin tüpler de bi zarar var mı bilmiyoyum gerçi:26::26:

bi de süt ile maydanoz buharı tavsiye etti :44::44::44::44:

Okadar güzel ve içten yazmışsınki canım gerçekten çok duygulandım oğlunla ve inşallah yakın zamanda gelecek bebişinle ve eşinle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşa canım....

rabbim YAvrunu korusun ve Onuda sizebagislasin canim benim... Allah razi olsun dualarin icin... insallah senin duygularinida okuyacagiz... Allahin izniyle 7ay kaldi bak!!!

Tatlım ben bu ay incir ve havuç kürünü yapıyorum 5.ci günüm bugün ama süt maydanoz buharı için geç kaldım bu ay bakalım canım belki vesile olur Rabbim bekletmeden verir bizlerede sende dene ben faydasını görüyorum yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…