2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım incir kürüyle ilgili bir topik vardı alternatif tıp ile hamile kalma diye orda bu şekilde yazıyodu birde ibrahim saraçoğlu bu şekilde yazmış

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Hamile kalmayı destekleyici kuru incir ve havuç kürü
Yumurta çatlatma kürü:8-9 tane kuru inciri iyice yıkadıktan sonra yarım litre klorsuz suyu kaynatın ve incirleri 2 bölerek suyun içine koyun 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine 1 orta boy haze havuçu doyrayarak koyun ve 3-4 dakika daha kaynatıp ılıyınca için.
saracoglu.at

doğruudr canım ya zaten bana bu kürü ayşe verdi sağolsun:44::44:

hayirli cumalar herkeze
screamcigim sana bugüne kadar ölctügüm atesimi yazayimda bana bi yorumlarmsin yoksa daha erkenmi henüz bugün ov. günüm. daha belli olmazmi dersin??

hayirli cumalar herkeze
screamcigim sana bugüne kadar ölctügüm atesimi yazayimda bana bi yorumlarmsin yoksa daha erkenmi henüz bugün ov. günüm. daha belli olmazmi dersin??

canim 15. gunundeysen sanki yorumlamak icin biraz erken...
ff'e giriyormusun degerlerini? ff 3 gun filan gectikten sonra cizgiyi cekiyor...

yok ben ffden yapmadim canim nasil oluyor?? ben evde kagida yazdim

canim http://www.fertiliyfriend.com sitesinden uyelik al... orda ovulasyon charti yapcam diye isaretlersin.. her gun ayni saatlerde atesini olcup, saati ve degeri grafige giriyorsun...
senin ovulasyon gectikten yani ff' bundan emin olduktan sonra (bu genelde 3 gun filan sonra oluyor) ff ovulasyon gununu isaretliyor...

ya sen benim icin yapsan ben o sekilde girsem. pek anlamadim. sifreyi senin bilmende sakinca yok

telepati kurmaya calissam acaba kizlar gelirler mi ki???? :44::44::44::44::44::44::44::44:

İyiyim bitanemmmm geçmişi okudum geldim... Offf nolucak benim halim yaz geldi ben yemek yemeğe başladım offf şiştim... Ama canım çok tatlı istiyo...

Sen neler yapıyosun........

ama canım çok yeme fazla kilo iyi değil tabi bebek için yemek lazım bebiş beslensin biraz

bende iyyim canım ya ne olsun evde takılıyorum kocişim nöbette

ama canım çok yeme fazla kilo iyi değil tabi bebek için yemek lazım bebiş beslensin biraz

bende iyyim canım ya ne olsun evde takılıyorum kocişim nöbette

hımmmmm anlaşıldı sende burada nöbetçisin....

Ya benim fala kilom yok aslında ama dengeli almıyorum. Göbeğime doğru almaya başadım... 1,76 boyundayım 58 kiloyum şuan herkes 60 old iyo ama göbeğime alıyorum o da kötü oluyo...

evet canım öyle bekçiyim burda

ayy canım sen benim göbeği görsen aldı başını gidiyo valla daha şimdiden kocaman oldu

bebişin nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…