2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Okadar güzel ve içten yazmışsınki canım gerçekten çok duygulandım oğlunla ve inşallah yakın zamanda gelecek bebişinle ve eşinle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşa canım....

Allahrazi olsun guzelim benim... Mevlamen kisa zamanda bekletmeden sana da bunlari yasamayinasip etsin... wifeofdemoncum sayesinde isminide biliyorum artik.. dualarimdasin insallah canim sende... sagol tekrar...

Canım bende sağ tüpten geçirdim ama tüpüm alınmadı doktorda hasar kalmadığını söyledi ama bakalım hayırlsı canım :)

Allahrazi olsun guzelim benim... Mevlamen kisa zamanda bekletmeden sana da bunlari yasamayinasip etsin... wifeofdemoncum sayesinde isminide biliyorum artik.. dualarimdasin insallah canim sende... sagol tekrar...

Sendende Allah razı olsun canım bende sizler için dua ediyorum hepimize yaşatsın bu duyguları inşallah... Adım kadriye ismimlede yazabilirsiniz tatlım....

Gitcem canım inşallah bu ay bir sürü yumurtlama testi aldım onları bir değerlendireyim bakalım Mevlam neler gösterecek
tabi canım sen bilirisin ama dr ihmal etme tatlım inş rabbim gönlümğze göre verir nasip eder

canım ayşe bana adetin 7. günü başla demişti :26::26: bende deneyeceğim canım yarın ilk işim incir ve havuç almak inş havuç bulurum

sende ki tarif nasıl canım zahmet olmazsa tabi

Canım adetin 4.günü başladım ben yarım litre kaynayan suya 8 tane ikiye kesilmiş incir atıyorum 6-7 dk kaynayınca 1 tane orta boy havucu dilimleyip atıyorum 4-5 dk o şekilde kaynatıyorum sonra süzüp sabah akşam içiyorum inşallah faydasını görürüz

canım biz senin iyi niyeti çok iyi biliyoruz arkadaşım sen içini ferah tut

rabbim inş senin yaşadığın duyguları da bizler de nasip eder gülüm

o zaman çok şükür canım sen sağ tüpü kurtarmışsın ben senin kadar şanslı olmadım malesef

Tatlım üzülme dış gebelik tpiğinde bir sürü arkadaşımız var tüpü olmadan hemen hamile kalan benim tüpüm alınmadı ama bu şanslı olduğumu göstermez tatlım Rabbim sana,bana isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

Canım yaa gözlerim doldu inan ... Oğlun o kadar şanslı ki senin gibi bir melek onun annesi olmuş Sağlıkla sıhhatle büyüt oğlunu çok güzel bir duygudur eminim
Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

canım benim tarif biraz daha farklı incirle havuç ayrı ayrı kaynıyo :44::44::44::44::44::44:
öyle tabi canım bende okudum hepsi de hamile kalmış yeter ki rabbim naisp etsin olmayacak hiçbişey yok....
inş allahım hepimize yaşatır

canim benim sagolasin... beni cok mutlu ettin.. hepimizin kucuk melekleri cok sansli... onlar icin kacaydir neler yapiyor, neler yapabilecegimizi arastiriyor ve nice fedakarliklar yapiyoruz.... benim hayatim diyip yasayayim demiyoruz......

insallah hemserim benim... mucizen gelecek ve yasamak istedigin herseyiyasayacaksin...biiznillah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…