- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.361
Okadar güzel ve içten yazmışsınki canım gerçekten çok duygulandım oğlunla ve inşallah yakın zamanda gelecek bebişinle ve eşinle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşa canım....
oncesi hep bosmus gibi gelir sana.. daha once kalbin sevgiyi,sefkati cikarsizca, beklemeden verebilmeyi hic tanimamis gibi belki.. ve tum fedakarliklari..sana hic bisey bukadar guc vermemistir belki,hic bi canlinin varligi bukadar yureklendirmemistir seni..
O'na ilkdokundugunda "evet iste benim bu, bana ait,benimle cogalan,bana muhtac ve yine bana guveni veren.."aman Allahim ruyami bu dersin..neden daha once sahip olmadim diye onsuz gecen zamanlarina uzulursun.. hernekadar ozgurlugun kisitlansada varligi yoklugundan milyonlarca kat daha heycanlandirir seni..bu dunyaya karsi basinin daha dik durmasini dusunursun artik.. herseyi yapabilecegine ve her olumsuzluklarin ustesinden gelebilecegine suphesiz inanirsin..sana bu cesareti "o" kucucuk canli bahsetmistir..koruma mekanizman guclenmistir kendiliginden.. dunyaya bakisin degismis,insanlara ve hayvanlara daha sefkatli yaklasmayi ogrenmis, dunyayi karartan en ufak olumsuzlukta akivermeye baslamistir gozyaslarin..
sadece seni istemesi,senin kokunla huzur bulmasi, senin kalp atislarinla uykuya dalmasi.. var mi bundan alasi???
icini isitan simsicacik gulus,o el kol sallamalari..yok yok bu ana kadar seni boylesine saran heycan olmamistir..bir insanin olusumuna; gelisimine sahit olmak ve ona yardimci olmak..bu nekadar buyuk bir odul...her defasinda dusununce milyonlarca kez verene sukur ediyor ve bunun icin ne az tesekkur ettigimi anliyorum..
Farkli pencerelerden bakarmis anne babalar dunyaya.. farkli gorur farkli dusunurlermis..adimlarini kendinden cok evlatlarini dusunerek atarlarmis..O'nun huzuru rahati icin ve O'nu guven dolu bi gelecege hazirlamak icin kosustururlarmis..
Anliyorum sizi..cunku "anneyim"..cunku bi "oglum" var.. bazen "anne"bazen "maman" diye seslenen... kiz cocuklari babaya hastadirtartismasiz kabulum. cunku bi zamanlar bende "kiz cocuguydum"... ama Talha "babaa" dedigi zaman bi tek o an varmis gibi sanki hayat akisini erteliyor ve dunya donmeye basliyor talhanin etrafinda..ne garip bi sevgi, nasil bi ask degilmi? cok tarif var daha ama Onlara dokunulmadan yapilamayacak tarifler..
8 agustos 2008 den beri baska bi atmosferdeyiz..baska nefes aliyor,baska oksijenle besleniyoruz.. bi baskalasim gecirdik yani..
iste budur gercek sevgi.. saclara aklarda duser... artistliklerde biter..tum yavrulara sevgiler....
canim oglum Annen seni cok seviyor..babanda oyle.. sen bizim CAN'imissin Allah yolunda buyu ,orda kal oglum.....
canım bana ferhatt(ayşee) havuç ile incir kürü verdi oda yaptığı ay hamile kalmış onun da sağ tüpü yok:26:senin tüpler de bi zarar var mı bilmiyoyum gerçi:26::26:
bi de süt ile maydanoz buharı tavsiye etti :44::44::44::44:
aleykum selam.. esruhum... iysin insallahhh...selam canlarrr
Allahrazi olsun guzelim benim... Mevlamen kisa zamanda bekletmeden sana da bunlari yasamayinasip etsin... wifeofdemoncum sayesinde isminide biliyorum artik.. dualarimdasin insallah canim sende... sagol tekrar...
tabi canım sen bilirisin ama dr ihmal etme tatlım inş rabbim gönlümğze göre verir nasip ederGitcem canım inşallah bu ay bir sürü yumurtlama testi aldım onları bir değerlendireyimbakalım Mevlam neler gösterecek
Tatlım ben bu ay incir ve havuç kürünü yapıyorum 5.ci günüm bugün ama süt maydanoz buharı için geç kaldım bu ay bakalım canım belki vesile olur Rabbim bekletmeden verir bizlerede sende dene ben faydasını görüyorum yavaş yavaş
Sendende Allah razı olsun canım bende sizler için dua ediyorum hepimize yaşatsın bu duyguları inşallah... Adım kadriye ismimlede yazabilirsiniz tatlım....
Canım bende sağ tüpten geçirdim ama tüpüm alınmadı doktorda hasar kalmadığını söyledi ama bakalım hayırlsı canım :)
selam canlarrr
tabi canım sen bilirisin ama dr ihmal etme tatlım inş rabbim gönlümğze göre verir nasip eder
canım ayşe bana adetin 7. günü başla demişti :26::26: bende deneyeceğim canım yarın ilk işim incir ve havuç almak inş havuç bulurum
sende ki tarif nasıl canım zahmet olmazsa tabi
kizlar canlarim... sizi gercekten cok seviyorum... yaziyi paylastigim icin aslinda cekingenim biraz.... uzulmenizi istemiyorum.. hepiniz tek tek dualarimdasiniz ve gercekten kalpten inaniyorum ki ogunler gelecek.. hepimizin sallanan mendili olacak burda......
amacim ozleminizi kamcilamak deil,sadece tereddutte olanlar icin bi duygu acilimi... samimiyetinize inaniyorum dostlarim...
amin kadriyecim.... evet wifeofdemon cum sana hitap ederken ogrenmistim ismini.............
o zaman çok şükür canım sen sağ tüpü kurtarmışsınben senin kadar şanslı olmadım malesef
oncesi hep bosmus gibi gelir sana.. daha once kalbin sevgiyi,sefkati cikarsizca, beklemeden verebilmeyi hic tanimamis gibi belki.. ve tum fedakarliklari..sana hic bisey bukadar guc vermemistir belki,hic bi canlinin varligi bukadar yureklendirmemistir seni..
O'na ilkdokundugunda "evet iste benim bu, bana ait,benimle cogalan,bana muhtac ve yine bana guveni veren.."aman Allahim ruyami bu dersin..neden daha once sahip olmadim diye onsuz gecen zamanlarina uzulursun.. hernekadar ozgurlugun kisitlansada varligi yoklugundan milyonlarca kat daha heycanlandirir seni..bu dunyaya karsi basinin daha dik durmasini dusunursun artik.. herseyi yapabilecegine ve her olumsuzluklarin ustesinden gelebilecegine suphesiz inanirsin..sana bu cesareti "o" kucucuk canli bahsetmistir..koruma mekanizman guclenmistir kendiliginden.. dunyaya bakisin degismis,insanlara ve hayvanlara daha sefkatli yaklasmayi ogrenmis, dunyayi karartan en ufak olumsuzlukta akivermeye baslamistir gozyaslarin..
sadece seni istemesi,senin kokunla huzur bulmasi, senin kalp atislarinla uykuya dalmasi.. var mi bundan alasi???
icini isitan simsicacik gulus,o el kol sallamalari..yok yok bu ana kadar seni boylesine saran heycan olmamistir..bir insanin olusumuna; gelisimine sahit olmak ve ona yardimci olmak..bu nekadar buyuk bir odul...her defasinda dusununce milyonlarca kez verene sukur ediyor ve bunun icin ne az tesekkur ettigimi anliyorum..
Farkli pencerelerden bakarmis anne babalar dunyaya.. farkli gorur farkli dusunurlermis..adimlarini kendinden cok evlatlarini dusunerek atarlarmis..O'nun huzuru rahati icin ve O'nu guven dolu bi gelecege hazirlamak icin kosustururlarmis..
Anliyorum sizi..cunku "anneyim"..cunku bi "oglum" var.. bazen "anne"bazen "maman" diye seslenen... kiz cocuklari babaya hastadirtartismasiz kabulum. cunku bi zamanlar bende "kiz cocuguydum"... ama Talha "babaa" dedigi zaman bi tek o an varmis gibi sanki hayat akisini erteliyor ve dunya donmeye basliyor talhanin etrafinda..ne garip bi sevgi, nasil bi ask degilmi? cok tarif var daha ama Onlara dokunulmadan yapilamayacak tarifler..
8 agustos 2008 den beri baska bi atmosferdeyiz..baska nefes aliyor,baska oksijenle besleniyoruz.. bi baskalasim gecirdik yani..
iste budur gercek sevgi.. saclara aklarda duser... artistliklerde biter..tum yavrulara sevgiler....
canim oglum Annen seni cok seviyor..babanda oyle.. sen bizim CAN'imissin Allah yolunda buyu ,orda kal oglum.....
bakin Hz. Osman ne demis, Allah, nasip etmeyecegi bir seyi hayal ettirmez!!!
hoşgeldin dedim ama gitmişş:84::84::84::84::84::84:
canım benim tarif biraz daha farklı incirle havuç ayrı ayrı kaynıyo :44::44::44::44::44::44:Canım adetin 4.günü başladım ben yarım litre kaynayan suya 8 tane ikiye kesilmiş incir atıyorum 6-7 dk kaynayınca 1 tane orta boy havucu dilimleyip atıyorum 4-5 dk o şekilde kaynatıyorum sonra süzüp sabah akşam içiyorum inşallah faydasını görürüz
öyle tabi canım bende okudum hepsi de hamile kalmış yeter ki rabbim naisp etsin olmayacak hiçbişey yok....Tatlım üzülme dış gebelik tpiğinde bir sürü arkadaşımız var tüpü olmadan hemen hamile kalan benim tüpüm alınmadı ama bu şanslı olduğumu göstermez tatlım Rabbim sana,bana isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah
Canım yaa gözlerim doldu inan ...Oğlun o kadar şanslı ki senin gibi bir melek onun annesi olmuş Sağlıkla sıhhatle büyüt oğlunu çok güzel bir duygudur eminim
Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
cee eee dedi gittiii........... bende yavas yavas gideyim is guc yapayim biraz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?