2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canım öyle bekçiyim burda

ayy canım sen benim göbeği görsen aldı başını gidiyo valla daha şimdiden kocaman oldu

bebişin nasıl canım

canmcımm valla benim o işler birazkarıştı. Test yaptım çıkmıştı. Sonra yaptım çıkmadı. Sonra tekrar çıktı. Enson çıkmadı.

Valla karıştı durumlar...

valla bilmiyorum canım en son teste göre yok... Ama adet olmadım hala...Bekliyorum... regenciğimi yanlız bırakmayım dedim :))

gerçekten canım çok karmaşıkmış testte pozitif çıksa bi türlü çıkmasa başka bi türlü

peki canım kandan baktırdın mı hiç :44::44::44:

gerçekten canım çok karmaşıkmış testte pozitif çıksa bi türlü çıkmasa başka bi türlü

peki canım kandan baktırdın mı hiç :44::44::44:

canım kanda aynı pozifti negatif oldu. Ve negatif çıktığında sonuç da 0,100 küçük yazıyodu. en son 1 temmuzda yaptırdım... hala adet olmadım bugün 15. gün adetim geçeli... Hani kimyasal olsa adet olmam gerekiyodu ki atılsın vucuttan. dr bile anlamadı. bazen tıp herşeye cvp veremiyo dedi dr um..

canım çok sevinmiştik ilk haberi verdiğinde herşeyin hayırlısı canım ya üzülme sakın rabbim hayırlısını nasip etsin önce geç olsun da güç olmasın bitanem herşey bizim için yaşaya yaşaya tecrübe ediyoruz hayatı

inş bi an önce bu karmaşıklık çözümlenir canım

iyiyim sagol canım sen nasılsın benim malesef bulantı durumları devam ediyor zor geciyor 3 aylık olduk ama gecmedi daha beter eskiye göre arttı burdaki kizlardan naber hamile olan var mı

maşallah canım ay ne güzel zaman da geçiyo 3 aylık olmuş bile rabbim sağ sağlim kucağında gösterir inşş

valla canım benim olsun keşke ben herşeye razıyım ne olursa olsun ama yeter ki olsun

oyyyyy bitanemmmm... çok sağol.....adet olmadığım için üzülmedim. kırmızılar gelince daha bir yıkım yaşıyo insan...şimdiden sonra da kırmızı gelincede anca rahatlarım, üzülmem yani...

inş vakti zamanı gelince olur. şuan zaten hamile değilim diye kendimi telkin ediyorum adeti bekliyorum... adet söktürücü de içtim hala gelmedi offff...

zaten canım bu belirisizlik bizi mahfediyo ne yapacağımız şaşırıyoruz valla rabbim hakkımızda hayır neyse onu etsin inşş

masallah arzumcum vallabende ortalarda mankenim diye dolasiyorum yani...zayifsin kiiiiiizzzzzzzzz....bende 1.70 e 67kiloyum... aaaa regende 1.75le 68 veya 67olmali...sana yakin boy amma sende o kiloya ulasabilirsin...
evet canım ben geldim evime daha yeni kavustum hemen sizlere yazayım dedim
ne iyiettin.. ugrabize emi aksatma ozledikseni...screamcim pollyannacim hamile okudunmu acaba...arzumunkide muallakta canim..iyi bilirsinsen bu durumudemi??
guzelim fazla dusunmeyeye calis dicem ama masallah elindengeleni yapiyorsun zaten...ama bana hamissin gibi geliyor..yanilmis olmayayim sen sinsi kirmizilara da hazirlikli olda canim...

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende sana yazdım ama görmedim canım :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: bana kilo demeyiiiiiiinnnnnnnnnnn.... 1,76 ile 58 kilo mu olur yaaa kiskaniyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :95::95::95::95::95::95::95::95:

ben de ne var ya ben gelince herkes gidiyor???? :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

aaaaaaaaa 4 gundur yoktummm kimse benı merak etmemiş demek ki varlıgımla iz bırakamadımm.. üzüldümmm..

oysa benım aklımdan hıc cıkmadınızzzz..

iyi geceler

aaaaaaaaa 4 gundur yoktummm kimse benı merak etmemiş demek ki varlıgımla iz bırakamadımm.. üzüldümmm..

oysa benım aklımdan hıc cıkmadınızzzz..

iyi geceler

niye öyle dedin simdi??? tabiki aklimizdasin, dualarimizda da... sadece kimse sözlü dile getirmemistir belki de... zaten son günler de kimseler ugramiyor ki dogru dürüst hayatim.. öyle deme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…