- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.401
evet canım öyle bekçiyim burda
ayy canım sen benim göbeği görsen aldı başını gidiyo valladaha şimdiden kocaman oldu
bebişin nasıl canım
canmcımm valla benim o işler birazkarıştı. Test yaptım çıkmıştı. Sonra yaptım çıkmadı. Sonra tekrar çıktı. Enson çıkmadı.
Valla karıştı durumlar...
amaaan cicek gelmis... sensin demi hamisimiz olan cicek????
naber canımm balımm :79::79::79::79::79:
nasıl canım yani bebiş yok mu :44::44:
valla bilmiyorum canım en son teste göre yok... Ama adet olmadım hala...Bekliyorum... regenciğimi yanlız bırakmayım dedim :))
gerçekten canım çok karmaşıkmış testte pozitif çıksa bi türlü çıkmasa başka bi türlü
peki canım kandan baktırdın mı hiç :44::44::44:
canım kanda aynı pozifti negatif oldu. Ve negatif çıktığında sonuç da 0,100 küçük yazıyodu. en son 1 temmuzda yaptırdım... hala adet olmadım bugün 15. gün adetim geçeli... Hani kimyasal olsa adet olmam gerekiyodu ki atılsın vucuttan. dr bile anlamadı. bazen tıp herşeye cvp veremiyo dedi dr um..
iyiyim sagol canım sen nasılsın benim malesef bulantı durumları devam ediyor zor geciyor 3 aylık olduk ama gecmedi daha beter eskiye göre arttı burdaki kizlardan naber hamile olan var mı
canım çok sevinmiştik ilk haberi verdiğinde herşeyin hayırlısı canım ya üzülme sakın rabbim hayırlısını nasip etsin önce geç olsun da güç olmasın bitanem herşey bizim için yaşaya yaşaya tecrübe ediyoruz hayatı
inş bi an önce bu karmaşıklık çözümlenir canım
oyyyyy bitanemmmm... çok sağol.....adet olmadığım için üzülmedim. kırmızılar gelince daha bir yıkım yaşıyo insan...şimdiden sonra da kırmızı gelincede anca rahatlarım, üzülmem yani...
inş vakti zamanı gelince olur. şuan zaten hamile değilim diye kendimi telkin ediyorum adeti bekliyorum... adet söktürücü de içtim hala gelmedi offff...
masallah arzumcum vallabende ortalarda mankenim diye dolasiyorum yani...zayifsin kiiiiiizzzzzzzzz....bende 1.70 e 67kiloyum... aaaa regende 1.75le 68 veya 67olmali...sana yakin boy amma sende o kiloya ulasabilirsin...hımmmmm anlaşıldı sende burada nöbetçisin....
Ya benim fala kilom yok aslında ama dengeli almıyorum. Göbeğime doğru almaya başadım... 1,76 boyundayım 58 kiloyum şuan herkes 60 old iyo ama göbeğime alıyorum o da kötü oluyo...
ne iyiettin.. ugrabize emi aksatma ozledikseni...screamcim pollyannacim hamile okudunmu acaba...arzumunkide muallakta canim..iyi bilirsinsen bu durumudemi??evet canım ben geldim evime daha yeni kavustum hemen sizlere yazayım dedim
guzelim fazla dusunmeyeye calis dicem ama masallah elindengeleni yapiyorsun zaten...ama bana hamissin gibi geliyor..yanilmis olmayayim sen sinsi kirmizilara da hazirlikli olda canim...canım kanda aynı pozifti negatif oldu. Ve negatif çıktığında sonuç da 0,100 küçük yazıyodu. en son 1 temmuzda yaptırdım... hala adet olmadım bugün 15. gün adetim geçeli... Hani kimyasal olsa adet olmam gerekiyodu ki atılsın vucuttan. dr bile anlamadı. bazen tıp herşeye cvp veremiyo dedi dr um..
masallah arzumcum vallabende ortalarda mankenim diye dolasiyorum yani...zayifsin kiiiiiizzzzzzzzz....bende 1.70 e 67kiloyum... aaaa regende 1.75le 68 veya 67olmali...sana yakin boy amma sende o kiloya ulasabilirsin...
ne iyiettin.. ugrabize emi aksatma ozledikseni...screamcim pollyannacim hamile okudunmu acaba...arzumunkide muallakta canim..iyi bilirsinsen bu durumudemi??
guzelim fazla dusunmeyeye calis dicem ama masallah elindengeleni yapiyorsun zaten...ama bana hamissin gibi geliyor..yanilmis olmayayim sen sinsi kirmizilara da hazirlikli olda canim...
aaaaaaaaa 4 gundur yoktummm kimse benı merak etmemişdemek ki varlıgımla iz bırakamadımm.. üzüldümmm..
oysa benım aklımdan hıc cıkmadınızzzz..
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?