- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.961
evet cicekcim yaa noktaydi snra virgul oldu sonrada kocaman olmus msllah :) cnmm dr farki degil bnce cihaz farkediyor cunku ben ablami kendi druma goturdum cihazi cok guzel demisti
cnmm bende sok oldum goruncee ama buyuyomus demekki :) bu kdr bisey gorucemi ayaginin fln olacagini tahmin etmiyodum hic... internetten okuyodum surasi olusuyo burasi buyuyo fln diye ama yinede inanamadim :) eminim sende gorunce inanamiycaksin cnmm bu arada ne zmn dr a gidiceksin bi daha ?
belki de canım benim ilk gittigim dr un ultrasonu cok güzeldi 8 haftalıktı ama netti bir ay sonra mecburen baska dr a gittim onda büyümüs olmasına ragmen net değildi senin ultrason kagidinda crl ne yazıyor tugcecim
2.81 yaziyo cnmm boyu bu heralde dimi?
evt canım odur bizde 11 .haftada 3.6 yaziyordu dogumun subatta mı bizimki 21 ocak mıs kısmet olursa
baya belli canim... insallah bende bu kadar net gorebilirim... bana herhalde 12. haftada randevu gondercekler... burda oyle yapiyorlar... ancak o zaman gorurum artik...
evt cnmm kismetse 10 subatta dogum
hlycimmm gelmisss nasilsin tatlimmmm
saglikla kucagina alda onemli olan o tatlim... sen dra gittiginde bnmkinden biraz daha buyuk olabilir ayyy ne heycanli hemen bizede at resmini olurmu:)
ayy tuğçecim nasıl olayım yeğenimi gördüm mucizemizi gördüm çok duygulandımmm çokkkkkkkkk Allah ım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmm canı gönülden diliyorummm çok güzeldiiiiii çokkkkkkkk maşallahhhhhhhh :)
bende idare eder işte ii olucam inşallah sıkıntılarım geçince Allah tan hayırlısı...beni soran arkadaşlarıma (sormayanlarada tabi ) çok teşekkür ederim Allah razı olsun saolun canlarım...ara ara uğrarımm ama kesin dönüş sıkıntılarımı atlatınca inşallah :)
kardaizcim canım bnde çok özledim seni ve çok merak ettimm hep...görüşelim tatlım olurmu kendine ii bak öpüyorum seni hoşçakal :)
ben kopuk kaldim konuya yaaanolur kusura bakmayin... ama bitmek üzere yaprak gelirim birazdan...
tugcecim bebisin gercekten kocaman olmus massallahhhhhhhhhh...... bak beslenemiyorum deme bulantilardan dolayi... o gerekli olani aliyor senden annesiiiizaten minik o daha minik....
canimmm..... sevindim iyi olmus..insallah yataginda misil misil uyursun bu gece becerirde kurmayi.. sIkIstir sen yapsin...ayyy silacimm, cok hossun... banyoyu temizledim, icim rahat etti.. benimki de yatagi kurmayi becerebilirse bu gece, yatak odamiza kavusmus olcazzz.. insalllahhh...
ii olmus sila..sila..sila.. olmussun :)ust uste bissuru post yazdimmm, ben bi dolanimmm gelim...
bi sohbet konusu yok mu kizlar bebek disinda????????
HTML:
onun sorumlulugu sende die biliyorduk hayatim...
cook guzel olurdu ya epeydir dagitmiyoruz. ama ben gidiyorum simdi.....
beyefendi hazirladi bugun yemekleri... oncesi ve sonrasida ona aitti...bende bseyler yapayim bariii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?