2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet cicekcim yaa noktaydi snra virgul oldu sonrada kocaman olmus msllah :) cnmm dr farki degil bnce cihaz farkediyor cunku ben ablami kendi druma goturdum cihazi cok guzel demisti

belki de canım benim ilk gittigim dr un ultrasonu cok güzeldi 8 haftalıktı ama netti bir ay sonra mecburen baska dr a gittim onda büyümüs olmasına ragmen net değildi senin ultrason kagidinda crl ne yazıyor tugcecim

baya belli canim... insallah bende bu kadar net gorebilirim... bana herhalde 12. haftada randevu gondercekler... burda oyle yapiyorlar... ancak o zaman gorurum artik...

baya belli canim... insallah bende bu kadar net gorebilirim... bana herhalde 12. haftada randevu gondercekler... burda oyle yapiyorlar... ancak o zaman gorurum artik...

saglikla kucagina alda onemli olan o tatlim... sen dra gittiginde bnmkinden biraz daha buyuk olabilir ayyy ne heycanli hemen bizede at resmini olurmu:)

evt cnmm kismetse 10 subatta dogum

hlycimmm gelmisss nasilsin tatlimmmm

ayy tuğçecim nasıl olayım yeğenimi gördüm mucizemizi gördüm çok duygulandımmm çokkkkkkkkk Allah ım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmm canı gönülden diliyorummm çok güzeldiiiiii çokkkkkkkk maşallahhhhhhhh :)

bende idare eder işte ii olucam inşallah sıkıntılarım geçince Allah tan hayırlısı...beni soran arkadaşlarıma (sormayanlarada tabi ) çok teşekkür ederim Allah razı olsun saolun canlarım...ara ara uğrarımm ama kesin dönüş sıkıntılarımı atlatınca inşallah :)

kardaizcim canım bnde çok özledim seni ve çok merak ettimm hep...görüşelim tatlım olurmu kendine ii bak öpüyorum seni hoşçakal :)

ben kopuk kaldim konuya yaaa nolur kusura bakmayin... ama bitmek üzere yaprak gelirim birazdan...
tugcecim bebisin gercekten kocaman olmus massallahhhhhhhhhh...... bak beslenemiyorum deme bulantilardan dolayi... o gerekli olani aliyor senden annesiiii zaten minik o daha minik....

saglikla kucagina alda onemli olan o tatlim... sen dra gittiginde bnmkinden biraz daha buyuk olabilir ayyy ne heycanli hemen bizede at resmini olurmu:)

atarim insallah canim...

hulyacimmmm, hosgeldin, ve gittin... seninle karsilasamaz olduk... yazdiklarimi okudun mu bilmem... kendini cok uzme canim... insallah Allah en kisa surede sIkIntilarini hafifletir...

ayyyy hala yaprak diyorrrrrr... annem haftasonu gelecegini soyledi... geldiginde bana yaprak sarsin bariiiii... sizden cok ozendim...

Tuğcecim maşallah kuzuna canım yaaa. şimdiden pek tatlı.Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, içinde bizlerinde.

selam kizlar nasilsiniz
Kuppecigim tebrik ederim canim. Rabbim saglikli kcaginada almayi nasip etsin Insaallah
Kizlar ben su grafigi yani ates ölcme grafigindeki renkleri anlamiyorum. yavru agizi renkli sayilar var 9gün kadar bende bu nedemek bilen varmi))

ayyy silacimm, cok hossun... banyoyu temizledim, icim rahat etti.. benimki de yatagi kurmayi becerebilirse bu gece, yatak odamiza kavusmus olcazzz.. insalllahhh...
canimmm..... sevindim iyi olmus..insallah yataginda misil misil uyursun bu gece becerirde kurmayi.. sIkIstir sen yapsin...
ust uste bissuru post yazdimmm , ben bi dolanimmm gelim...
ii olmus sila..sila..sila.. olmussun :)
Eki Görüntüle 224347

İşte yiğeninizin dünki görüntüsü :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bunu gorunce suratimin aldigi ifade smileylerde yok...ne hos oldum..bu mutlulugubize yasatip,paylastiginicinde ayriyetentesekkurler canim... insallah sonuna kadar hersey boyle yolunda gider ve kucaklasirsiniz....

en kisa zamanda darisi basimiza... ve komsunun kizina canim.. insallah Rabbim onuda sevindirsin tez vakitte....Amin...

caniminici tatlim benim.... inanirmisin postlarini gorunce cok mutlu oluyorum ha geldi diyorum.. ama sen ii olda donersin insallah yine eskisi gibi aramiza..ozluyoruz seni ve ben cook ozledim ... daha fazla ozletme emi... gel yine...

canim benim en son kuppei tbrik ettin bidaha goremedim seni?? gun icindede farkindaydim yoklugunun...canim iyisin insallah... ay hemen farkediliyor boslugun canim benim... yarin bomba gibi gorurum insallah seni....

yaaa benim bu aralar kafam karisik, moralim bozuk... siz de fikirlerinizi söyleyin bana destek oluuuunnnn gerci sen de gidicen.. zaten kizlar pek ugramiyorlar.. eskiden aksamlarimiz ne güzel gecerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…