2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

belli olmuyor bunlar... benim 6 haftaya yakinken alttan muayene etti...:26:
dertbitmez, tebrik ederim canim bu arada... hamilesin, degerlerin oyle gosteriyor.. gittiginde doktora soylersin, alttan muayene etmeyin dersin, dinler insallah... ben sordugumda,ustten goremeyiz bu kadar erken demisti...:26::26:

regencimmmm, kiz sarma filan yazilir mi burda... canimiz cekti... paketlede gonder...

Kuppecimmmmm, aramiza hosgeldin mi desem ne desemmmm... aynen benim durumlar iste... surekli uyku... bu gidisle ne oluruz biz bilemiyorum...

regencimmmm, o kadar haklisin kiii.. bugun evdeydim, cok daha rahat gecti... midem filan pek bulanmadi... hamileyken calismak ne kadar zor...:26:

azracimmmm, hemen pes etme... belki yerlesiyordur bu aralar... lekelenme, ates dusmesi ondandir... insallah oyledirr... senden guzel haberler aliriz insallah canimmmm....

...........................
Azracımın mesajını alıntı yaptım REGENcim tablolara bakarsın.

polyannacimmmmmm, saol tablolar icin... tam tablolar nerdeeeee, diye dusunurken senin postu gordum...

regencimin atesine bakcaktim, cok merak ettim, herkes uzerine konusunca... ve denildigi kadar var regencimmmm, atesin sabitlenmiss... bundan sonrasi cok onemli... bakalim artmaya devam etcek mi... insallah sabitlenir veya artmaya devam eder... bence sen o karmasik ovulasyon zamanlarindan birinde hamile kalmis olabilirsin... karmasik diyorum, cunku ben senin bu kadar uzun dongude birden fazla ovulasyon yasadigini dusunuyorum...

ilk hamileliğimde bu uyku yüzünden az mı yemek yaktım ben

İşten gelir gelmez direk yatardım. ama o uyku nasıl tatlı bişeydir ki saati kursam bile kalkamazdım. sonrasında zarzor kalkıp yemek koyardım haydiiiii geri yat.. Öff ne günlerdi yaaa.

Aman kızlar siz dikkat edin bari.

dogru duzgun yemek yapmadigimdan, uyku yuzunden yakma olayi da pek olmuyor bende...

ayyy canim vallahi caniniz sagolsun

cnmm cicekcimmm iyiuim sen nasilsin? bbebegim 10 haftalik oldu senin nasil gidiyoo kac haftaliksin??

sagol canım benim bulantılarım devam ediyor istahsizlik var masallah 10 haftalık oldu demek uzun zaman yoktum benim ki de 13 haftalik tatlım aramızda fazla yokmus insallah büyütürken de beraber paylasırız deneyimlerimizi rabbim burdaki tüüüm arkadaslarımızın hepsine de nasip etsin en kısa zamanda

o ilk dönemlerde olan yorgunlugu da hissetmezsin canim benim... aman dinlen bi güzel..

ayyyyyyyyy insallah

arkadaslar bir soru sormak istiyorum size..bilmiyorum su anda hamile olma ihtimalim varmı
ama kafam sundan cok karıstı
en son ilişkiden sonra bi zorlama bi rahtsızlık hisetmediğim halde kanama olmus daha sonra farkettım azda değildi
ve korktum sizce nedir bu :S

bnmde bulantım var cıcekcımm ınsallah bıranonce gecer Amınn rabbım tum topıgımıze nasıp etsın ınsallah valla her zmn dua edıyorumm ... Bi topıkte arkadaslarımaaa bıde bızım komşunun kızı ıstıyorr ama sorunu varr cocugu olmuyor ona cok dua edıyorum ....

canim, farketmesen de zorlanmissin o zaman bence... iliski sirasindaki kanamanin hamilelikle iliskilendirildigini hic duymadim daha once...:26:

ayyy masallahhhhhhhhhhh yegenimeee...
ne kadar buyumusss... 10. haftada bu kadar buyuyorlar mi...

cnmm bende sok oldum goruncee ama buyuyomus demekki :) bu kdr bisey gorucemi ayaginin fln olacagini tahmin etmiyodum hic... internetten okuyodum surasi olusuyo burasi buyuyo fln diye ama yinede inanamadim :) eminim sende gorunce inanamiycaksin cnmm bu arada ne zmn dr a gidiceksin bi daha ?

evet cicekcim yaa noktaydi snra virgul oldu sonrada kocaman olmus msllah :) cnmm dr farki degil bnce cihaz farkediyor cunku ben ablami kendi druma goturdum cihazi cok guzel demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…