- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.941
o zaman 6 haftalık falandır kesinlikle karından muayene ediyorlar bende gittigimde 6 haftalıktı kalp atıslarını duymak için alttan bakalım dedi küçük oldugu için bende hayır bir iki hafta daha beklerim dedim o zaman tamam dedi israr etmezler yani bence sen bir dr a git aksatma
eveeettttttt... e iste bosuna demiyoruz ikiziz diye... ben dedigim gibi arkadasla birlikteydim canim benim... onlari hallettim.. simdi bardaklarla ugrascam.. onlari ozonlu suya yatirmistim, onlari temizlicem sonra yaprak sarcam.. arada gelir bakarim buraya da.. fazla bi isim yok.. he bir de camasirlara bakayim yaa... onlari atarim makineye, yikar benim gelin..
sen nasilsin canim??
ayy canımm iyi hissediyorum kendimi..sadece adet sancısı gibi ağrı devam ediyor sürekli, testi yapmadan önceki iki gün sırt ağrım vardı ama hamilelikle ilgili mi onu bilmiyorumm şuan o yok mesela, bi de çok kötü midem yanıyor kızlar, sürekli de uykum geliyorrr..uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..eve gidince deee zaten ilk iş yemek yemek, sonra da hemen yatağa giriyorum..
ben de cevap vermeden kactin diye laf atmistim sanaevet herkes öyle diyor hamilelik ilk zamanlarinda uyku hali oliyormus, plesenta olusana kadar.. o da gececek insallah.. sirt agrim muhtemelen henüz olmaz, bildigim kadariyla, o karnin büyümesiyle basliyor. ama bel agrisi olabilirmis.. kasilmalar da arkadasimda da olmustu bir haftaya kadar gecmis ama... calisiyorsun ya canim, daha cabuk yoruluyorsun... evde olsan o kadar hissetmessin
Sira banamigeldi screamawaycim:) ama daha gelen giden bisey yok atesim dustu ve lekelenmelerim devam ediyor sanirim bu ayda olmadi benim. Ovulasyonum tatile denk gelmedi maalesef en yogu. Calisip eve gec geldigim donem oldu tatilde yumurtlamistim:) kismet degilmis napalim onumuzdeki maclara bakicaz artik:) adetim basladiginda sana yeni batimi bildiririm canim artik istanbuldayim daha cok sık gorusucez insallah Bende onu cok istedim hatta izmirden gecerken iceri girdik alsancak ve ssat kulesinin oralarda gezindik hep etrafima bakindim gorcekmisim gibi seni telin olsaydi kesin arardim vallahi:) baska zamana insallah
...........................
Azracımın mesajını alıntı yaptım REGENcim tablolara bakarsın.
slm TUĞCECİM nasılsın bebegin kac haftalık oldu hamileligin nasıl geçiyor
ilk hamileliğimde bu uyku yüzünden az mı yemek yaktım ben
İşten gelir gelmez direk yatardım. ama o uyku nasıl tatlı bişeydir ki saati kursam bile kalkamazdım. sonrasında zarzor kalkıp yemek koyardım haydiiiii geri yat.. Öff ne günlerdi yaaa.
Aman kızlar siz dikkat edin bari.
belli olmuyor bunlar... benim 6 haftaya yakinken alttan muayene etti...:26:
dertbitmez, tebrik ederim canim bu arada... hamilesin, degerlerin oyle gosteriyor.. gittiginde doktora soylersin, alttan muayene etmeyin dersin, dinler insallah... ben sordugumda,ustten goremeyiz bu kadar erken demisti...:26::26:
regencimmmm, kiz sarma filan yazilir mi burda...canimiz cekti... paketlede gonder...
Kuppecimmmmm, aramiza hosgeldin mi desem ne desemmmm... aynen benim durumlar iste... surekli uyku... bu gidisle ne oluruz biz bilemiyorum...
cnmm cicekcimmm iyiuim sen nasilsin? bbebegim 10 haftalik oldu senin nasil gidiyoo kac haftaliksin??
regencimmmm, o kadar haklisin kiii.. bugun evdeydim, cok daha rahat gecti... midem filan pek bulanmadi... hamileyken calismak ne kadar zor...:26:
azracimmmm, hemen pes etme... belki yerlesiyordur bu aralar... lekelenme, ates dusmesi ondandir... insallah oyledirr... senden guzel haberler aliriz insallah canimmmm....
polyannacimmmmmm, saol tablolar icin... tam tablolar nerdeeeee, diye dusunurken senin postu gordum...
regencimin atesine bakcaktim, cok merak ettim, herkes uzerine konusunca... ve denildigi kadar var regencimmmm, atesin sabitlenmiss...bundan sonrasi cok onemli... bakalim artmaya devam etcek mi... insallah sabitlenir veya artmaya devam eder... bence sen o karmasik ovulasyon zamanlarindan birinde hamile kalmis olabilirsin... karmasik diyorum, cunku ben senin bu kadar uzun dongude birden fazla ovulasyon yasadigini dusunuyorum...
sagol canım benim bulantılarım devam ediyor istahsizlik var masallah10 haftalık oldu demek uzun zaman yoktum benim ki de 13 haftalik tatlım aramızda fazla yokmus insallah büyütürken de beraber paylasırız deneyimlerimizi rabbim burdaki tüüüm arkadaslarımızın hepsine de nasip etsin en kısa zamanda
arkadaslar bir soru sormak istiyorum size..bilmiyorum su anda hamile olma ihtimalim varmı
ama kafam sundan cok karıstı
en son ilişkiden sonra bi zorlama bi rahtsızlık hisetmediğim halde kanama olmus daha sonra farkettım azda değildi
ve korktum sizce nedir bu :S
ayyy masallahhhhhhhhhhh yegenimeee...
ne kadar buyumusss... 10. haftada bu kadar buyuyorlar mi...
masallahcanım ilk gittigin günkü söz aklıma geldi nokta kadar dedi dr diyordun simdi nasıl da büyümüssün teyzeleri öpsün onu senin ultrason fotografinda cok net cıkmıs canım benim ki o kadar net belli olmuyor dr farkı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?