2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

En iyisi canim hic gerek yok erkeklerin i cik cincik herseyi bilmelerine bilselerde anlamiyolarki:) Ozon nedir regencim ilk defa duyuyorum ben

ozon suyu yani su sey... camasir suyu canim benim... haklisin yoksa basimin etini yer durur...

Regencim ates tablona baktim simdi atesin baya yukselmis calismalar varmi bu yakin zamanda tatlim. Birde sende ovulasyon testi kullanmayi dusunmezmisin cok ise yariyor inan bana kafandaki belirsizlikler aydinlanirdi

ya canim aslinda o ates bende hamilelik süphesi uyandirmiyor da degil hani :26::26::26::26::26: ama calismalari birakmiyorum.. iki gün bir.. öyle zaten yumurta bie sekilde yakalanir.. di mi???

ya ov.testi aslinda düsünüyorm canim da cok pahali... 25 euro.. bi kere aldim o zaman da yumurtlamadim

aynen dedigin gibi tatlim bir de hiiiiiiii diyo vallahi

sorma yaa... iki arada bi derede... dertliyim coookkk korkuyorum da :18::18::18::18::18::18:

Bole devam ederse atesin 59-60 iki gunden birine ff cizgini ceker ff ben sana diyim

Bole devam ederse atesin 59-60 iki gunden birine ff cizgini ceker ff ben sana diyim

valla ff bana simdiye kadar iki kere cizgi cekti.. sonra da yildi.. o da kafasina göre uygun yere cekiyor cizgiyi eger atesim böyle giderse esas, test yapicam.. cünkü ortalama vücut sicakligim 36,4 idi... simdi 36,7ye kadar cikti.. bilmiyorum.. eski ovulasyon cizgilerinde atesim cok düsüp cok yükselmisti birden.. öyle bir sey iste.... ama sunu farkettim, kimse hamile olma ihtimalin var demiyor :44::44::44::44: ben de nedense hep ondan süpheleniyorum ya da öyle temenni ediyorum... yani en cok güvendigim sey de ates yükselmesi...

Canim bende sana bunu demek istedim 59. Gune cizgini cekerse yeni baslayan bi dollenmedir muhtemelen onu dusundugum icin atesin guzel gidiyor dedim ya zayen:) ama testlerde cikmasi icin biraz daha zamana ihtiyac var gibi gozukuyor benim fikrim bu yonde

ay canım benim üzülme vardır bunda da bir hayır. geç döllenme de olabilir. hamileliğin en büyük belirtisi kırmızıların gelmemesi. umutluyuz senden güzelim dualarımız kabul olur inşallah. üzülme amaaaaaa

vallahi canim bunca zaman bekledim.. biraz daha beklerim bakalim :97::97::97::97::97::97:

tesekkür ederim tatlim.. ben de ff'in ikinci cizgiyi cektigi zamandan umutluyum ama ne kadar test yapmak istesem de yapmicam.. agustosa sunun surasinda ne kaldi di mi ama???

Taze hamisimz gelmissss polyannacim hosgeldin canim nasi gidior hamlilelik neler yasiyosun :)

Taze hamisimz gelmissss polyannacim hosgeldin canim nasi gidior hamlilelik neler yasiyosun :)

hoşbuldum canım sizleri takip etmeye çalışıyorum hergün.. çoğu zaman yazmıyorum ama bişey kaçırmakta istemiyorum.
Hamile olduğumun hala farkına varamadım desem abartmış olmam. Çünkü ilk kontrolüme henüz gitmedim.
Haftaya veya en erken Cuma günü gidip keseyi bebişimizi görüp kalp atışlarını duymayı ümit ediyorum. Rabbim boşa çıkarmasın.
Bunun haricinde çooooookkk uykuuuuuu ve bol bol wc

REGENcime yazmayı unuttum
Canım ateş tablona baktımda MAşallah yüksek seviyedeyken 3 gün sabitlenmiş ateşin.
Bu iyiye işaret gibi. çünkü SCREAMAWAY, KUPPE ve benim ateş tablolarıma bakarsan 2 günde olsa yüksek ateşte sabitlenme var.
Ayyyy hadi inşallah.. Bu sabrının sonu selamet olsun.

tablolar nerde ya?? :44::44::44::44::44: ayy ben de iste o yüzden böyle bi garip heyecanliyim ya :26::26::26::26::26: yaa hani diyorum havalr sicak da ondan mi yüksek atesim diye ama burda iki gündür zaten yagmur yagiyor bir de camlar üstten acik yatiyoruz biz, üst kattayiz ya, esim sevmez hic sicagi... yani gögüslerimin bu garip agrisi da süphe uyandiriyor... ama ne uykum var ne de yorgunluk... wc'ye zaten bol su ictigim icin sIk sIk giderim ordan bi tutarim yok.. zaten ters rahimde, rahim idrar kesesine baski yapcak pozisyona gelene kadar zaman geciyor epeyce... bilmiyorum pollyannacim benim... ama icimi ferhalattin cok sagol... sagosun azracim da yorumluyor sabahtan beri... yani cizgi ceker dedigi yerler Allahtan bos gecmedi ama bence ff de bikmistir benden... baksana 63 gün oldu

...........................

Son düzenleme:
...........................

Azracımın mesajını alıntı yaptım REGENcim tablolara bakarsın.

tesekkür ederim tatlim... haklisin.. senin tablon bana daha cok ümit verdi acikcasi... cünkü screamimki zaten hic düsmeden gitmis... kuppeninki biraz inisli cikisli... yani benimkine yakin olan senin tablon sanirim... ayyyyyyy insallah

ahhh guzelim yaa anlamazmiyim ne zordur..zamandadaraliyor inan seninle birlikte bende geriliyorum..... amaRabbim sabrini versin insallah...

konu acacak kimse kalmamis sanirim.... screamda molaya gecmedi sanirim henuz......

ayyy silacimm, cok hossun... banyoyu temizledim, icim rahat etti.. benimki de yatagi kurmayi becerebilirse bu gece, yatak odamiza kavusmus olcazzz.. insalllahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…