- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.981
assagida bir kac kisi vardi onlar da gittii... ben de gideyim bari...
günaydinlar herkese
kardaizcim vallahi uyanali cok oldu ama kocisi kaldir ise yolla arkasini topla derken anca geliyoruz iste... daha eve makine tutcam ama bekliyorum bi yarim saat daha gecsin diye, saat daha 9. belki yatan vardir anlayisli olmak lazim, herkes bizim gibi caliskan degilki sabahin köründe kalksin di mi ama???
ayyy benim bu halim :97::97::97::97::97::97::97:
SELAM gençler ben geldim :)
wallahi bilmiyorum regencim ama çok kötü sırt ağrım vardı, sırt derken böyle bele doğru inen ama tam olarak bel değil sızlıyordu resmen..üşütmüşsündür falan diyodu arkadaşlar..onun dışında sık sık idrara çıkıyorum, günde belki 10 kez wcye gidiyorumdurr..ben de cevap vermeden kactin diye laf atmistim sanaevet herkes öyle diyor hamilelik ilk zamanlarinda uyku hali oliyormus, plesenta olusana kadar.. o da gececek insallah.. sirt agrim muhtemelen henüz olmaz, bildigim kadariyla, o karnin büyümesiyle basliyor. ama bel agrisi olabilirmis.. kasilmalar da arkadasimda da olmustu bir haftaya kadar gecmis ama... calisiyorsun ya canim, daha cabuk yoruluyorsun... evde olsan o kadar hissetmessin
yaptırdım fıstığım kan testimiii..biz ilçedeyiz ya, mecburen bir gün bekletiyorlar il merkezine yolluyorlar çünkü tahlili..tatlı rahatsızlıklar bunlar canımmmmm zamanla değişir zaten...
kan testini de bazı yerler 1 veya 2 saate sonucu veriyorlar canım sen bilirsin yinede
aaaay canımmmm bi dahakine kesin görüşelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm..bi telefonla yanında biterdim hemenSira banamigeldi screamawaycim:) ama daha gelen giden bisey yok atesim dustu ve lekelenmelerim devam ediyor sanirim bu ayda olmadi benim. Ovulasyonum tatile denk gelmedi maalesef en yogu. Calisip eve gec geldigim donem oldu tatilde yumurtlamistim:) kismet degilmis napalim onumuzdeki maclara bakicaz artik:) adetim basladiginda sana yeni batimi bildiririm canim artik istanbuldayim daha cok sık gorusucez insallah Bende onu cok istedim hatta izmirden gecerken iceri girdik alsancak ve ssat kulesinin oralarda gezindik hep etrafima bakindim gorcekmisim gibi seni telin olsaydi kesin arardim vallahi:) baska zamana insallah
canımm Allah nazarlardan korusun onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..maşallahhh..
hoşgeldinnnnn
canım sen geldin ben çıkıyorum
ilk önce yemeğe ordanda doktoragidicem hayırlısı bakalım.
kk da yazı karakteri değişmiş sanırım dimiiiii ???
günaydinlar herkese
kardaizcim vallahi uyanali cok oldu ama kocisi kaldir ise yolla arkasini topla derken anca geliyoruz iste... daha eve makine tutcam ama bekliyorum bi yarim saat daha gecsin diye, saat daha 9. belki yatan vardir anlayisli olmak lazim, herkes bizim gibi caliskan degilki sabahin köründe kalksin di mi ama???
ayyy benim bu halim :97::97::97::97::97::97::97:
kızlar dün kan testi yaptırmıştım, bugün sağlık merkezinden aradılar, hamilesiniz dediler onlarda telefonda öğrenmişler, değerlerimi tam olarak söylemediler, saat ikide ellerinde olcakmış, değerlerimi o zaman öğrencemmmm..çokkk sevindimm..artık kesin hamile olduğumdan eminimmm..umarım bir sorun çıkmaz, cumartesi günü doktor randevum var..bakalım neler olcak..dua edin benim için olur mu??Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahh..eminim ki topiğimizdeki herkes bu duyguyu tadacakkk..sadece biraz sabırr diyorum fıstıklarımm..
kuppecim, tekrardan gozun aydin ozaman...ne guzel oldu simdi cok daharahatsin herseysonuna kadar guzel gider insallah... tugcemiz gibi eyzelerine el salladigi fotolarini bekliyoruz... Allahim korusun topicimizin hamilelerini ve tum hamilelerimizi...
zaten topicin muhabbeti degisiyor ve ben bundan hic rahatsiz deilim..aksine umutlandirip,sevindiriyor beni.. sen kac haftaliksin,nasi gidiyor,ayagi,kilosu,boyu.... bu konusmalari yapicaz diyorsuk bigun ve Allahin izniyle yaklasiyoruz o gunlere......
Canım çok tebrik ederim Rabbim sıkıntısız bir şekilde keseyi görmeyi,pıt pıtlarını duymayı ve en sonundada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısı bizim başımıza inşallah....
Küppecim hayırlı olsun canımm.. Yakında bebişin resimlerinide görmeye başlarsın :) oyy şimdi ufacıktır o daa cm bile olmamıştır büyiicekde annesine arkadaş olcak inş :)
aminnn canımmm aminnnn..ne kadar güzel dua etmişsin..Allahım sana da nasip etsin inşallah en kısa zamandaa..çok teşekkür ederimmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?