2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

regencim, silacim, hly cimmm hepinize cook tsk ederim. yigeniniz arkadaslarini bekliyo 4 gozlee rabbim tez zmnda sizlerede nasip edecek sadece sabirrr. 2 ay verdim topigimize herkez hamis cikick insallahh

günaydınnnnnnnnnn bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr
hadi uyanın, sabaha bir gülücük atın, bu gün moralimi bozamazsın ben çok iyiyimmmmm diyin inatlaaaaaaaaaaa

akşamdan kalma bir harika resim daha.
tuğcecimmmmmm harika görünüyor yeğenimizzzzz totosunu ısırırımmmm heeeeee.

hylcım canım benim cocam gidince zaten istanbulda yalnız kalıcam ve seninle bol bol vakit geçircez inşallah. bilmiyorum ama çok sevdim seni nedendir.
üzülme arkadaşım ne kadar çırpınsak da uğraşsakta üzülüp kahrolsak da herşey olacağına varıyo. önemli olan hayata sıkı sıkı tutunup inatla bırakmamak. biz burda birbirimizi asla bırakmıcaz ben öle düşünüyorum. senin de ve diğer arkadaşların da dertleri ne olursa olsun (sadece bebek değil) birbirimizin hep destekçisi olduk ve olumlu yönde, güzel şeylerle moralimizi, üzülmememizi sağladık. Allah yeterki bizlere sağlık, huzur ve dayanma gücü versin. çokkkkkk öpüyorum seni canımmmm...

günaydinlar herkese

kardaizcim vallahi uyanali cok oldu ama kocisi kaldir ise yolla arkasini topla derken anca geliyoruz iste... daha eve makine tutcam ama bekliyorum bi yarim saat daha gecsin diye, saat daha 9. belki yatan vardir anlayisli olmak lazim, herkes bizim gibi caliskan degilki sabahin köründe kalksin di mi ama???

ayyy benim bu halim :97::97::97::97::97::97::97:

huuuuuuuuuu kizlar aaaaaaaaaaaa neredesiniz yahu?????? ben geldigimde kimseler olmuyor... simdi giderim temizlige baslarim herkesler gelir o zaman da ben bi deneyeyim bakalim, ben gidince gelen olacak mi.....

canım günaydın. hımmmm temizle bakalım evini, kolay gelsin

kızlar dün kan testi yaptırmıştım, bugün sağlık merkezinden aradılar, hamilesiniz dediler onlarda telefonda öğrenmişler, değerlerimi tam olarak söylemediler, saat ikide ellerinde olcakmış, değerlerimi o zaman öğrencemmmm..çokkk sevindimm..artık kesin hamile olduğumdan eminimmm..umarım bir sorun çıkmaz, cumartesi günü doktor randevum var..bakalım neler olcak..dua edin benim için olur mu??Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahh..eminim ki topiğimizdeki herkes bu duyguyu tadacakkk..sadece biraz sabırr diyorum fıstıklarımm..

wallahi bilmiyorum regencim ama çok kötü sırt ağrım vardı, sırt derken böyle bele doğru inen ama tam olarak bel değil sızlıyordu resmen..üşütmüşsündür falan diyodu arkadaşlar..onun dışında sık sık idrara çıkıyorum, günde belki 10 kez wcye gidiyorumdurr..
tatlı rahatsızlıklar bunlar canımmmmm zamanla değişir zaten...
kan testini de bazı yerler 1 veya 2 saate sonucu veriyorlar canım sen bilirsin yinede
yaptırdım fıstığım kan testimiii..biz ilçedeyiz ya, mecburen bir gün bekletiyorlar il merkezine yolluyorlar çünkü tahlili..
aaaay canımmmm bi dahakine kesin görüşelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm..bi telefonla yanında biterdim hemen

Eki Görüntüle 224347

İşte yiğeninizin dünki görüntüsü :)
canımm Allah nazarlardan korusun onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..maşallahhh..

ay masallah vallahi...bende yeni gonderdim esimi yarim saat faln oluyo.... yok yaa yarasayiz biz... dun 3tu yattigimizda 10 da kalktik..kahvalti hazirlikfalan derken anca 11 de gidebildi adam ise... bende yeni baslicam ise guce toparlayim biraz..

Kardaizcanim dr gidicem demissin postu yolladigin saate bakmadm amahenuz gitmedin mi yoksa dondun mu??

hadi catlamis,dollenmis olsun su guzel yumurta.... l

kuppecim, tekrardan gozun aydin ozaman...ne guzel oldu simdi cok daharahatsin herseysonuna kadar guzel gider insallah... tugcemiz gibi eyzelerine el salladigi fotolarini bekliyoruz... Allahim korusun topicimizin hamilelerini ve tum hamilelerimizi...

zaten topicin muhabbeti degisiyor ve ben bundan hic rahatsiz deilim..aksine umutlandirip,sevindiriyor beni.. sen kac haftaliksin,nasi gidiyor,ayagi,kilosu,boyu.... bu konusmalari yapicaz diyorsuk bigun ve Allahin izniyle yaklasiyoruz o gunlere......

Canım çok tebrik ederim Rabbim sıkıntısız bir şekilde keseyi görmeyi,pıt pıtlarını duymayı ve en sonundada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısı bizim başımıza inşallah....

canım benimm teşekkür ederim sılacımmm..evet dediğin gibi daha bi rahatladım ama işte kalp atışını duymadan pekte rahat olamıycam galiba..Dualarınızı bekliyorum canımm..

umarım en kısa zamanda tüm topik sadece bu bahsettiğin konulardan konuşmaya başlar canımm ya..ne güzel olur..
screamaway yazıyormuş, evett kızlar, son arkadaşımızda hamile kaldı, artık topiğimizde hamile kalmayan kimse yok diye.. süperrr olurdu dimiii

Küppecim hayırlı olsun canımm.. Yakında bebişin resimlerinide görmeye başlarsın :) oyy şimdi ufacıktır o daa cm bile olmamıştır büyiicekde annesine arkadaş olcak inş :)

aminnn canımmm aminnnn..ne kadar güzel dua etmişsin..Allahım sana da nasip etsin inşallah en kısa zamandaa..çok teşekkür ederimmmm..

Küppecim hayırlı olsun canımm.. Yakında bebişin resimlerinide görmeye başlarsın :) oyy şimdi ufacıktır o daa cm bile olmamıştır büyiicekde annesine arkadaş olcak inş :)

teşekkür ederim canımm..aaaay inanamıyorum bunlar olcak mı gerçekten .. kızlar ne güzel şeyler yazıyorsunuz öyle yaa..beni çoook mutlu ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…