- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.021
çin takvimine göre erkek görünüyor teyzesiii..hiç öyle uzaktan sevmek olur mu..bi gün bi bakmışsın aç kapıyı demişiz sanaa..Allah nasip ederde sağlıklı bir şekilde doğarsa eğer neden olmasın dimiiii..canımsın benim yaaa tatlicadim..off offf sevgimi anlatacak kelimeleri seçemiyorummm...az çok tanıdın artıkkk..biliosunn sana olannn sevgimii fıstığım..öpüyorummmmmmmm kocaman kocamannnnnnnn seniiii..dualarım sizinle her zaman..
ayy canım çok teşekkür ederimmm..içimi rahatlattın vallahiii..çok geçmiş olsun sana fıstığımmm tekrar..İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olacakkkkk..
amin canim insallah.... cok ozletme ama kendini olurmu???
canim gittin mi dr a ? durum nedir?
kovaliyonuz mu yumurtayi???
etmem miii canımm tabiiiki de ederimmm..dediğin gibi dua heryerde duadırrr, sen otobüste de olsan dua et..mardine niye gidiyorsunuzz..ben oraları çok merak ediyorummm :)bilmemmi kuzucum biliyorum tabi. karşılıklı bizim arkadaşlığımız
inşallah görüşeceğizde onda inanıyorum. sen bebişinle bana çat kapı yapacaksınız yada biz sanaaa...
bol bol dua et tabi. yarın kandil artık hem kandil hemde hamilesin dualarının bizim üzerimizdede yoğunlaşmasını bekliyorum senden...benimkide senin,hamile ve hamile kalmak isteyen herkezde olacak dualarım. ibadet yapamayacağım çünkü yolcuyum mardine gidiyorum ama yinede dua heryerde duadır...
Amin canım Allah herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin hiç kimseye üzücü şeyler yaşatmasın inşallah canım benim.....
evet hayatım doktora gittim amma sıra vardı çok bekledik. baktık yumoşumuza biraz daha büyümüş ve rahim duvarında da kalınlaşma başlamış. normalden daha iyi gelişme var dedi. cumartesi tekrar bakıcaz dedi. bu arada aşılamayıda sordum sizin açınızdan sadece zaman kazandırır dedi yoksa kısır değilsiniz veya hamile kalamıcaksın gibi bir durum söz konusu değil dedi. gittik fiyatını sorduk 700 tl dedi. bize şimdilik çok geldi. eşimle de düşündük eger bu sefer tutmazsa kesin 6 ay sonra gelince aşılama yaptırcaz. Allahım inşallah gerek kalmaz da bebeğimiz tutunur.
sen nasılsın canım, durumun nedir ?? ev işlerini naptın ??
etmem miii canımm tabiiiki de ederimmm..dediğin gibi dua heryerde duadırrr, sen otobüste de olsan dua et..mardine niye gidiyorsunuzz..ben oraları çok merak ediyorummm :)
canım bence gerek kalmayacak ve bebeğin tutanacak Allahın izni ile..ne güzel normalden daha iyi bir gelişmede varmış zatenn..umarım en kısa zamanda bu güzel haberi sende alırsın fıstığımmm..
maşallah canım çok güzel değerin..kızlarrrrrrr kan tahlili sonucumu aldım, değerim 348,8..4 hafta 5 günlük oluyo bugün itibari ile..sizce değerim nasıllll kızlar..düşük değil di mi?????
pollyannaa+
samanyolu61
xtuqcex+
kardaiz81+
aaaaaaaaaaaaa kizlar gelmisler bile
nasilsisniz taze hamisler ?????????bulantilar nasil gidiyor??? :120::120::120::120::120::120::120::120:
pollyannaa+
samanyolu61
xtuqcex+
kardaiz81+
aaaaaaaaaaaaa kizlar gelmisler bile
nasilsisniz taze hamisler ?????????bulantilar nasil gidiyor??? :120::120::120::120::120::120::120::120:
ahh regencim ahh bna bi dokun bin ah isit :) dun denize fln gitmistimm hic bulantim yoktu snra icime kurt dustu acaba biseymi oldu bebege diye dusundum gece yatarken... hay solemez olaydimm sabaha kusmayla basladi
ve bgn kilimi kipirdatamiyorum bulantidan
benimkiler teşrif etmediler henüz ama eli kulağındadır
sen nasılsın tatlım...
oohh masallahyersey yolunda hic bir sebep yok olmamasi icin ..sadece nasip kismet... zamanini bekliyorve zamanida insallahsimdidir.. Allahim insallah kolaylastirsin canim benim. gerek kalmayacak insallahhadi bakalim dualarimiz kabul olsun...evet hayatım doktora gittim amma sıra vardı çok bekledik. baktık yumoşumuza biraz daha büyümüş ve rahim duvarında da kalınlaşma başlamış. normalden daha iyi gelişme var dedi. cumartesi tekrar bakıcaz dedi. bu arada aşılamayıda sordum sizin açınızdan sadece zaman kazandırır dedi yoksa kısır değilsiniz veya hamile kalamıcaksın gibi bir durum söz konusu değil dedi. gittik fiyatını sorduk 700 tl dedi. bize şimdilik çok geldi. eşimle de düşündük eger bu sefer tutmazsa kesin 6 ay sonra gelince aşılama yaptırcaz. Allahım inşallah gerek kalmaz da bebeğimiz tutunur.
sen nasılsın canım, durumun nedir ?? ev işlerini naptın ??
ahh guzelim benim Allah razi olsun..Rabbimkabul etsin insallah..ne iyi yapmissin... Masallah....amin canım inşallah gerek kalmaz.
ben dün sabah horoz sesiyle saat sabaha karşı 04:30 uyandım baktım heryerden ezan sesi kalktım ezanı dinledim. sonra kalk dedim kendi kendime şeytana uyup yatma bi sabah namazı kıl hazır uyandım. ve burdaki herkese isim isim sonra hatırlayamadıklarım diyerek dua ettim. Allah herkesin duasını kabul etsin. kızımla çok dertleşiriz eminim buradaki herkes bu duyguyu tadıcak ne olur yanlış anlmayın beni. çünkü bebek için uğraştığımı bir eşim, bi kızım ve sizlerden başka hiç kimse bilmiyor. kızıma söledim durumu o da diyoki hadi anne inşallah olur diyo. ay içim burkuldu birdennn
ah be ikizcanim.. cok guluyorum senin bu talihsizigine ha....merhaba kizlar....
bakin ben ne dedim???? ben gidince herkes gelmis... ben gelmeden de gitmissansa bak ya.... :44::44::44::44::44::44::44:
ahh regencim ahh bna bi dokun bin ah isit :) dun denize fln gitmistimm hic bulantim yoktu snra icime kurt dustu acaba biseymi oldu bebege diye dusundum gece yatarken... hay solemez olaydimm sabaha kusmayla basladi
ve bgn kilimi kipirdatamiyorum bulantidan
oohh masallahyersey yolunda hic bir sebep yok olmamasi icin ..sadece nasip kismet... zamanini bekliyorve zamanida insallahsimdidir.. Allahim insallah kolaylastirsin canim benim. gerek kalmayacak insallahhadi bakalim dualarimiz kabul olsun...
bende ayni canim degisiklik yok evde ayni hergun bakiyoruz...yok henuz... ovu.bekliyorum..ama hesap kitap yapmiyorum zaten adam yani yeterince sicak..anladin sen... kismette varsa insallah birlesirler .....
ahh guzelim benim Allah razi olsun..Rabbimkabul etsin insallah..ne iyi yapmissin... Masallah....
canim benim kizinda boll bol dua etsin insallah Rabbim cocuklarin,genclerin dualarini kabul eder....
ah be ikizcanim.. cok guluyorum senin bu talihsizigine ha....
:)))) uzulme buralardayiz insallah.... 2 hafta gibi bi zaman kaldi yaa insallah sabrin sonu selamet olsun bitanem..ay canim yaa... be cok acinacak biriyim aslinda baksana halime.. 64. günümdeyim, kizlari zor yakaliyorum... Allah da bakti halime aci da sizler geldiniz hemen, sükür...
Ben geldimmm kizlar, soole bir eskilere baktim....
Iyi degilimmm, kuscam diye odum kopuyor... Hem de isteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?