2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İnşallah sılacım inşallah.. sende son durumlar ne?

Amin canım Allah herkesin duasını kabul etsin. aynen canım bende bu sefer hesap kitap yapmıyorum. biz sıcağız yaniiii fenaaa
sadece doktorun dediğini uygularım yastık kullanabilirim o kadar.

:)))) uzulme buralardayiz insallah.... 2 hafta gibi bi zaman kaldi yaa insallah sabrin sonu selamet olsun bitanem..

kiyamam yaaaa....... tam da konuyadenk geldin canim... dertlesin tugceyle.. o da fenaymis bugun

napalim öyle olacak artik... dayanamiyorum yaa... bu hafta gecti de haftaya agrim var diye gitsem mi onu düsüyorum.. dedigin gibi iki hafta felan kaldi hepi topr.. ama ne kadar kötü düsnsene... Allah korusun dis gebelik felan oldugunu.. Allahim korusun ya ne kadar tehlikeli olabilir...

canım dış gebelik olsa sancın çok olurdu dayanamazdın diye biliyorummmm
bence dış gebelik yok. benimde ilk hamileliğimde bariz belirtim ilk önce adet gecikmesi ikincisi de ğögüslerim hem irileşti hemde acıyodu. Allahın dediği olur yinede canım ama bence dış gebelik değil.

yaw bende bi anormallik var heralde..
hamile kalanlar, veya adeti yaklaşanlar göğüslerim kocaman oldu diyolar...

ben kızımda doğum için hastaneye gittiğimde bile hala küçücüklerdi yaaa

şimdi de öyle hiçbi değişiklik yok.. hafiften acı ve kızarıklık var o kadar

Son düzenleme:

aaa bak ben onu bilmiyordum.. sagol canim... gebelik oldugu da machul ama hani o ihtimal karsisinda tehlikeli bi durum benimkisi...

ya ben sey sormak istiyorum... ates ölcenler bilirler.. gebelikte ates yükselmesi ne zaman oluyor kizlar??? döllenmeden hemen sonra mi... yoksa rahme yerlesmesiyle mi.. ben adet gününe yakin yükseliyor diye okumustum ama dogru mu degil mi bilmiyorum.. tam 10 gündür atesim yüksek... 4gündür de sabit.. o yüzden merak ediyorum.. kizlar biliyor musunuz???

yumurtladıktan sonra ateş yükselmeye başlıyor. adete doğruda hamileysek eğer 0,1- 0,2 derece daha artabiliyor.. artmayabilirde ama. mesela yumurtladıktan sonra 36,5 civarında seyrediyorsa aynen o şekilde devam da edebilir.
4 gündür ateşinin sabit olmasına çooook sevindim....
dünde deiğim gibi inşallah sabrının sonu selamet olur canım benim.

heyyoooooo benimle ilgilenin yoluurrrr... aglarim yoksa...

regencimmm, yumurtlamadan hemen sonra cok ciddi ates artisi oluyor.. ama hamile kalsan da kalmasan da boyle... hamile kalinca, ates sabitleniyor, yada artiyor... kalmazsan ise adet olmaya yakin dusuyyor...

Regencim bi yorum daha yapayım.. ateşin böle giderse çok güzel.. hiç kafaya takılacak bi durum yok.. ama olaki (İNŞALLAH OLMAZ) ateşin 36,4 ve altına aniden düşerse ozaman adet geliyor demek.

canım ilk hamileliğinden zaten tecrüben var.. bu da aynı demek ki hem herkes aynı şekilde hissedicek diye bişey yok sen içini ferah tut.

canım valla onu bilemicem ben hiç ateş ölçme işlerine girmedim.

kızlar acayip moralim bozuk felaket canım sıkıldı.
diyarbakır da 13 asker şehit düşmüş az önce okudum. Allah ailelerine sabır versin.
sen doğur büyüt askere gönder ........ bir pkk kurşunu yüzünden toprağa ver.

evet canim ben bugün düsük cikar diye düsündüm ölcerken cünkü dün gece cok soguktu.bizim camlar da acikti.gece üsüyünce esim, kapattik biz de.. ama buna ragmen ayni cikti.. benim 36,4 ortalamam. yani ates adete dogru yükseliyor öyle mi?? yalnis hatirlamiyorsam screamawayde öyle olmustu.. adete yakin test yapmisti cünkü ve atesi de bi kac gün yüksek ve sabitti... iste atese güvenebilirsem test yapmak istiyorum acikcasi.. ya varsa sevineyim, yoksa heveslenmeyeyim artik diyorum...

tugce senin rekorunu kirdim bak

Son düzenleme:
regencimmm, yumurtlamadan hemen sonra cok ciddi ates artisi oluyor.. ama hamile kalsan da kalmasan da boyle... hamile kalinca, ates sabitleniyor, yada artiyor... kalmazsan ise adet olmaya yakin dusuyyor...

anladim canim cok tesekkür ederim...

Regencim bi yorum daha yapayım.. ateşin böle giderse çok güzel.. hiç kafaya takılacak bi durum yok.. ama olaki (İNŞALLAH OLMAZ) ateşin 36,4 ve altına aniden düşerse ozaman adet geliyor demek.

yani aniden düsmesi ya yumurtlama ya da adet belirtisi o zaman.. tabloma bak canim iki kere düstü iste aniden.. ikisinden sonra da adet gelmedi.. silacim ve screamawaycim demislerdi ikinci de yumurtlama olabilir diye..

http://www.fertilityfriend.com/home/3577da

Son düzenleme:

sagol canim benim..

Allah ailelerine sabir versin, rahmet eylesin...

gecen kim diyordu, birinin birden fazla yumurtlamasi olmus dongusunde, ve ikisinden hamile kalmis... yani karninda 2 bebek var ama ikiz diilmis... aralarinda 10 gun mu ne varmis..

gecen kim diyordu, birinin birden fazla yumurtlamasi olmus dongusunde, ve ikisinden hamile kalmis... yani karninda 2 bebek var ama ikiz diilmis... aralarinda 10 gun mu ne varmis..

hatirladim canim... ayy.. yok ya.. öyle degilimdir olsaydim en azindan testin birinde ilki cikardi bakarsin senin öyledir dicemama olsaydi simdiye bilirdin...

ben mynetteki haberi paylaşmıştım
beni her tanıyan ikizden bahsediyorda ikiz haberleri ilgi mi çekiyor. millet iki yıldır benden bebek bekleyipte bulamayınca ikizin olur belki demeye başladı hapta kullanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…