- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.041
tudcecimm, canim benim yaa.. oyle iste ya olur sikayetleniriz.. olmaz kaygilaniriz.. zor kadin olmak,anne olmak..
canim hersey yolunda gitsinde bugunlerde gececk insallah....
polyannacim, simdilik rahat gidiyosun bakalim daha az hissedersin ins. bu hamileliginde...
screamaway.... nerelerdeydin tatlimmmm
oohh masallahyersey yolunda hic bir sebep yok olmamasi icin ..sadece nasip kismet... zamanini bekliyorve zamanida insallahsimdidir.. Allahim insallah kolaylastirsin canim benim. gerek kalmayacak insallahhadi bakalim dualarimiz kabul olsun...
bende ayni canim degisiklik yok evde ayni hergun bakiyoruz...yok henuz... ovu.bekliyorum..ama hesap kitap yapmiyorum zaten adam yani yeterince sicak..anladin sen... kismette varsa insallah birlesirler .....
ahh guzelim benim Allah razi olsun..Rabbimkabul etsin insallah..ne iyi yapmissin... Masallah....
canim benim kizinda boll bol dua etsin insallah Rabbim cocuklarin,genclerin dualarini kabul eder....
ah be ikizcanim.. cok guluyorum senin bu talihsizigine ha....
Ben geldimmm kizlar, soole bir eskilere baktim....
ay canım evde olsan neyse de işte zor olur gerçekten. bugün de pek gelmedin yoğundun galiba.
neyse iyisin sonuçta. dikkat et canım kendine
Iyi degilimmm, kuscam diye odum kopuyor... Hem de isteyim...
ben iyiydim simdiye kadar... sanki giderek kotuye gidiyorum..kiyamam yaaaa....... tam da konuyadenk geldin canim... dertlesin tugceyle.. o da fenaymis bugun
:)))) uzulme buralardayiz insallah.... 2 hafta gibi bi zaman kaldi yaa insallah sabrin sonu selamet olsun bitanem..
kiyamam yaaaa....... tam da konuyadenk geldin canim... dertlesin tugceyle.. o da fenaymis bugun
günaydın millet yeni topiğimiz hayırlı olsun
napalim öyle olacak artik... dayanamiyorum yaa... bu hafta gecti de haftaya agrim var diye gitsem mi onu düsüyorum.. dedigin gibi iki hafta felan kaldi hepi topr.. ama ne kadar kötü düsnsene... Allah korusun dis gebelik felan oldugunu.. Allahim korusun ya ne kadar tehlikeli olabilir...
canım dış gebelik olsa sancın çok olurdu dayanamazdın diye biliyorummmm
bence dış gebelik yok. benimde ilk hamileliğimde bariz belirtim ilk önce adet gecikmesi ikincisi de ğögüslerim hem irileşti hemde acıyodu. Allahın dediği olur yinede canım ama bence dış gebelik değil.
aaa bak ben onu bilmiyordum.. sagol canim... gebelik oldugu da machul ama hani o ihtimal karsisinda tehlikeli bi durum benimkisi...
ya ben sey sormak istiyorum... ates ölcenler bilirler.. gebelikte ates yükselmesi ne zaman oluyor kizlar??? döllenmeden hemen sonra mi... yoksa rahme yerlesmesiyle mi.. ben adet gününe yakin yükseliyor diye okumustum ama dogru mu degil mi bilmiyorum.. tam 10 gündür atesim yüksek... 4gündür de sabit.. o yüzden merak ediyorum.. kizlar biliyor musunuz???
heyyoooooo benimle ilgilenin yoluurrrr... aglarim yoksa...
aaa bak ben onu bilmiyordum.. sagol canim... gebelik oldugu da machul ama hani o ihtimal karsisinda tehlikeli bi durum benimkisi...
ya ben sey sormak istiyorum... ates ölcenler bilirler.. gebelikte ates yükselmesi ne zaman oluyor kizlar??? döllenmeden hemen sonra mi... yoksa rahme yerlesmesiyle mi.. ben adet gününe yakin yükseliyor diye okumustum ama dogru mu degil mi bilmiyorum.. tam 10 gündür atesim yüksek... 4gündür de sabit.. o yüzden merak ediyorum.. kizlar biliyor musunuz???
yaw bende bi anormallik var heralde..
hamile kalanlar, veya adeti yaklaşanlar göğüslerim kocaman oldu diyolar...
ben kızımda doğum için hastaneye gittiğimde bile hala küçücüklerdi yaaa
şimdi de öyle hiçbi değişiklik yok.. hafiften acı ve kızarıklık var o kadar
yumurtladıktan sonra ateş yükselmeye başlıyor. adete doğruda hamileysek eğer 0,1- 0,2 derece daha artabiliyor.. artmayabilirde ama. mesela yumurtladıktan sonra 36,5 civarında seyrediyorsa aynen o şekilde devam da edebilir.
4 gündür ateşinin sabit olmasına çooook sevindim....
dünde deiğim gibi inşallah sabrının sonu selamet olur canım benim.
regencimmm, yumurtlamadan hemen sonra cok ciddi ates artisi oluyor.. ama hamile kalsan da kalmasan da boyle... hamile kalinca, ates sabitleniyor, yada artiyor... kalmazsan ise adet olmaya yakin dusuyyor...
Regencim bi yorum daha yapayım.. ateşin böle giderse çok güzel.. hiç kafaya takılacak bi durum yok.. ama olaki (İNŞALLAH OLMAZ) ateşin 36,4 ve altına aniden düşerse ozaman adet geliyor demek.
canım ilk hamileliğinden zaten tecrüben var.. bu da aynı demek ki hem herkes aynı şekilde hissedicek diye bişey yok sen içini ferah tut.
canım valla onu bilemicem ben hiç ateş ölçme işlerine girmedim.
kızlar acayip moralim bozuk felaket canım sıkıldı.
diyarbakır da 13 asker şehit düşmüş az önce okudum. Allah ailelerine sabır versin.
sen doğur büyüt askere gönder ........ bir pkk kurşunu yüzünden toprağa ver.
anladim canim cok tesekkür ederim...
yani aniden düsmesi ya yumurtlama ya da adet belirtisi o zaman.. tabloma bak canim iki kere düstü iste aniden.. ikisinden sonra da adet gelmedi.. silacim ve screamawaycim demislerdi ikinci de yumurtlama olabilir diye..
aaaa ff acilmiyo simdi de ben de ki sansa bak yaa :95::95::95::95::95:
gecen kim diyordu, birinin birden fazla yumurtlamasi olmus dongusunde, ve ikisinden hamile kalmis... yani karninda 2 bebek var ama ikiz diilmis... aralarinda 10 gun mu ne varmis..
gecen kim diyordu, birinin birden fazla yumurtlamasi olmus dongusunde, ve ikisinden hamile kalmis... yani karninda 2 bebek var ama ikiz diilmis... aralarinda 10 gun mu ne varmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?