- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.061
hatirladim canim... ayy.. yok ya.. öyle degilimdir olsaydim en azindan testin birinde ilki cikardibakarsin senin öyledir dicemama olsaydi simdiye bilirdin...
kızlar ben çıktımmmmm
hadi yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
byyyy
zorla yiyorum iste cnm mcburenayyy geçmiş olsun canım. dinnlen iyicene aman dikkat et kendine.
beslenmeyede çalış yemeğini ihmal etme ama
cok zor biseymis regencim yaaben bunu daha önce de yazmistim sanirim..
annesi, bebegin önceleri cok kücükken bulantiyla varligini hissettirir sana.. bulantin oldukca o gelir aklina... sonra o büyür büyür kocaman olur ve bu sefer de tekmeleriyle haitrlatir kendini... o yüzden o bulantilar güzel sey..her seyin yolunda, önemli olan bu... olsun bak akilli bebek sana kilo aldirmiyor iste ne güzel...
tudcecimm, canim benim yaa.. oyle iste ya olur sikayetleniriz.. olmaz kaygilaniriz.. zor kadin olmak,anne olmak..
canim hersey yolunda gitsinde bugunlerde gececk insallah....
polyannacim, simdilik rahat gidiyosun bakalim daha az hissedersin ins. bu hamileliginde...
screamaway.... nerelerdeydin tatlimmmm
ben mynetteki haberi paylaşmıştım
beni her tanıyan ikizden bahsediyorda ikiz haberleri ilgi mi çekiyor. millet iki yıldır benden bebek bekleyipte bulamayınca ikizin olur belki demeye başladı hapta kullanıyorum ya
cok zor biseymis regencim yaaher hamilelikte olmayabiliyomuss insallah sizin basiniza gelmezzz ne yedigimden bisey anliyorum ne oturdugumdan ( valla dogru diysn dun bulantim olunca acaba biseymi oldu diye dusundum ama bebisim bgn yine ben burdayim dedi :))
buarada senin kacinci gunun oldu yaa? test yapmayi dusunmuyomusun cnm?
ben mynetteki haberi paylaşmıştım
beni her tanıyan ikizden bahsediyorda ikiz haberleri ilgi mi çekiyor. millet iki yıldır benden bebek bekleyipte bulamayınca ikizin olur belki demeye başladı hapta kullanıyorum ya
benim olsa bilirdik... ama ben sana baya benzettim bu durumu... rekoru elinde tutuyorsun ne de olsa.... insallah sonu cokkk guzel olur regencim....
iyi aksamlar kardaizcimmmm, bugun konusamadik senle hic...:80:
zorla yiyorum iste cnm mcburenbuarada yumoslarindan iyi haberlerle donmussun yinee msllah msllah:) bence asilamayi bidahaki sefere birakmakla cok iyi yapmssib insallah gerek bile kalmiycak :)
cok zor biseymis regencim yaaher hamilelikte olmayabiliyomuss insallah sizin basiniza gelmezzz ne yedigimden bisey anliyorum ne oturdugumdan ( valla dogru diysn dun bulantim olunca acaba biseymi oldu diye dusundum ama bebisim bgn yine ben burdayim dedi :))
buarada senin kacinci gunun oldu yaa? test yapmayi dusunmuyomusun cnm?
ayy kusura bakma canimmm, olayi hatirladim, ama kimin soyledigini hatirlayamadim..:26:
insallah senin oyle olur.. benim bir arkadasin tedavi ile oldu.. simdi iki tane minik kizi var...
olur mu olur canim benim... iki senenin acisini toptan cikarirsin iste
olur mu olur canim benim... iki senenin acisini toptan cikarirsin iste
hehehehe... insallah canim sabrin sonu selamet olur insallah... ya olsun da ben bir taneye raziyim.. :97::97::97::97::97:
anladim canim.. olsun benim arkadasim da 1 bucuk ay cekti bu derdi.. 5kilo verdi.. ama bebek de tam tersi hizla büyüdü.. hic bir seyi de yok masallah.. yesin teyzesi onlari.. bu da gecicek nasil olsa..
dedim ya canim özellikle yazdim, tugce rekorunu kirdim diye. farketmedin sanirim... 64. günüm bugün...
olsun cnm da tek yada ikiz hayırlısıyla gelsin artık...
bu ay 2 yumurta vardı bir büyük bir küçük belki paylaştığım haber bende gerçekleşir nerde bende o şans
ayy kusura bakma canimmm, olayi hatirladim, ama kimin soyledigini hatirlayamadim..:26:
insallah senin oyle olur.. benim bir arkadasin tedavi ile oldu.. simdi iki tane minik kizi var...
nolcak tugcecimmm, bu halimiz...:26:
benim bisi yerken midem bulanmiyor, zaten yedigime cok dikkat ediyorum, cok karisik seyler yememeye calisiyorum ki midem bulanmasin..
ama kisa bir sure gecsin, hemen bulaniyor, yine bisiler yiyorum tikamak icin, sonra yine bulaniyor, yine yiyorum... boyle cokk kilo alirim ben.. ne zaman bitcek bu bulantilar...:26:
sirkette de yanlis anlasilcak,milletin hamilelikten haberi de yok, surekli bisiler kemiriyorum, garip bir sekilde...
owww regentos naptin sen :) 64 gun heee valla rekorum gitti eldennn insallah hamis cikicaksin yaa bence sen bu hafta bi test daha yap suphelerim iyice artti goguslerindede belirtiler baslamisss benimde tek belirtim gogusumun ucu aciyodu sonradanda sistilerr
gercek mi tatlim????????? ayyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18: benim de birkac gün uclari acidi... aradan zaman gecti gögüslerim acidi ve sisti... günlerimiz de benziyor... ay haklisin canim... tamam, karar verdim, ben test yapicam.. zaten tek cizgi görmeye alistim bi tane daha görsem de bir sey degismez.. belirsizlikten iyidir.. en fazla birgün sürer üzüntüm.. sonra toparlanirim.. di mi???
gercek mi tatlim????????? ayyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18: benim de birkac gün uclari acidi... aradan zaman gecti gögüslerim acidi ve sisti... günlerimiz de benziyor... ay haklisin canim... tamam, karar verdim, ben test yapicam.. zaten tek cizgi görmeye alistim bi tane daha görsem de bir sey degismez.. belirsizlikten iyidir.. en fazla birgün sürer üzüntüm.. sonra toparlanirim.. di mi???
anim yaaa ben ovu. bekliyorum.. calismalara devam yaniİnşallah sılacım inşallah.. sende son durumlar ne?
canimkendi kendini yiyip bitirmee........napalim öyle olacak artik... dayanamiyorum yaa... bu hafta gecti de haftaya agrim var diye gitsem mi onu düsüyorum.. dedigin gibi iki hafta felan kaldi hepi topr.. ama ne kadar kötü düsnsene... Allah korusun dis gebelik felan oldugunu.. Allahim korusun ya ne kadar tehlikeli olabilir...
sorma silacim yaa kadin olmak , anne olmak cok zor isss... hamile kalmak icin o kdr ugrasiyoruzz , hamile olunca ugrasiyoruz , doguruyoruz, dogunca evlendirene kdr ugrasiyosun hatta evlendikten snrada ugrasiyrz Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizleree
Aynen cnmm bnce yrn sabah hemen test yap ... valla ben bile heycanlandimm bnm hikayeme iyice benzedin :) insallah sonumuzda ayni olucak tatlimm cok umutlandimm. buarada normalde regl yaklastiginda goguslerin boyle aciyomuydu? bidee goguslerinin ucuda aciyomu?
regennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
ne zaman test yapcannnnnnnnn, merak ederim bennnnnnn....
ve en son ne zaman yapmistin...?:26:
yarin alirim ertesi gün yaparim canim hani sabah idrariyla.. olmaz mi öyle??? en son 6sinda dr'da yarim saatlik idrarla yapmislardionda da cikmamasi normal sanirim..
yarin saatlik idrarla olur mu yaaa...
yeni yerlestiyse, hcg yeni artmaya basladiysa cikmaz ki ooole..
tamam ctesi sabahi yapiyorsun o zaman... merakla bekliyorum... insallah guzel haberler alirsin canimmmmm..
anim yaaa ben ovu. bekliyorum.. calismalara devam yani
ama ben kendim icin farkli seyler hisediyorum sanki yazdan sonra yakalayabilcekmisim gibi gelio... ama insallah yaniliyorumdur!!!!
canimkendi kendini yiyip bitirmee........
iiice karmasikliga girdim bende senle birlikte... canim yap bi test artik... bence ondan sonra kesinlesmesi lazim... mesela pazartesi sabahitest icin cok uygun bi zaman...
yok illaki 2hafta daha muallakta bekleyebilirim dersen amenna....uyy zor bi durum inan.. nedenir ki baska yani...
yaa tugcecim oyke canim...insallah kadir kiymet bilen evlatlar nasip etsim Mevlam.. goruyorsun iste ne zorluklarla geliolar dunyaya............
ben eve gidiyorum kizlarrrrr... kactim...
evde firsat bulabilirsem yine gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?