- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.081
ciceeeekkkk nasilsin sekerim????
iyiym canım sagol bende tam sana yazacaktım kalp kalbe karsiymis yazilanları okuyordum da bana kalırsa belirtilerine göre yani hamilesin regencimcünkü bende de olmustu söyledigin seyler insallah tahminlerimiz dogru cıkar ne zamandır girmedigim için birseyi anlamadım canım neden dr a gitmek için iki hafta bekliyorsun:26:
canim gittim ya ayin 6sinda, o zaman dr dediki, rahim cok güzel gelismis, bu adet öncesi de olabilir erken dönem hamilelikte, simdi ayirt edemeyiz.. bugün kan testi de yapamayiz agustosa kadar bekle o zamana kadar adet olursan hemen gel hormon testi yapariz, yine de gelmezse beklemeden yapariz ya da hamile olursan kontrollerin baslar. o yüzden agustosa 2hafta kaldi.. test yapcam ama ne kaybetcemki sanki.. di mi canim benim??? senin belirtilerin nasildi tatlim???
haklısın canım bence sen bir test yap bildigim kadarıyla adetlerin düzenliydi zaten daha önce düsük de yapmıssın yani hamile kalabiliyorsun tedavisiz ya vücut kendini hamilelige hazırlıyor ya da stresten gecikiyor ama bana hamilelik olasılıgi daha yakın geliyor benimde önce gögüs uclarım acımıstı ardından gögüslerim de agri ve büyüme oldu bunlar en erken belirtiler en kısa zamanda test yapmanda fayda var tatlım icime hamilesin gibi geliyor gecen ayda kuppe ye demistim belirtilerine göre bak buay hamis cıktı insallah sende de yanilmam
ayyy insallah canim benim... insallah bende de yanilmazsin.. cok degil iki güne haber veririm pozitif ya da negatif diye.. ama hamis degilsem de gögüslerim cok güzel oldular yaaa ayiptir söylemesivallahi önceden 31. gününü degil saatini bile sasirmazdi. ama sonra bi 43gün oldu sonra 35.. simdi de 64 ama bu sefer ben de ümitliyim.. ya bazen kizlari sIkIstIrIyorum ama kimse bana hamis olabilirsin bile diyemiyor, farkediyorum yani onlar da korkuyorlar yaa, ümitlendirmek istemiyorum canlarimsiniz hepiniz.. ama cok hisoma gidiyor ben sordukca bu belirtileri söyledikce kimse hamilelik belirtisi diyemiyor gerci dengem bozuldu o yüzden de olur yani di mi?... ayyy hamis cikalim liste de bitsin
bence de canm hayal kırıklıgına ugramanı istemiyorlardır ama ates durumun da güzel hadi insallah sende aramıza katılırsın ondan sonra sizin bulantılar halsizlik durumları baslar hep beraber birbirlerimize fikirler veririz nasıl güzel olur degil mi
ayyy insallah canim benim... insallah bende de yanilmazsin.. cok degil iki güne haber veririm pozitif ya da negatif diye.. ama hamis degilsem de gögüslerim cok güzel oldular yaaa ayiptir söylemesivallahi önceden 31. gününü degil saatini bile sasirmazdi. ama sonra bi 43gün oldu sonra 35.. simdi de 64 ama bu sefer ben de ümitliyim.. ya bazen kizlari sIkIstIrIyorum ama kimse bana hamis olabilirsin bile diyemiyor, farkediyorum yani onlar da korkuyorlar yaa, ümitlendirmek istemiyorum canlarimsiniz hepiniz.. ama cok hisoma gidiyor ben sordukca bu belirtileri söyledikce kimse hamilelik belirtisi diyemiyor gerci dengem bozuldu o yüzden de olur yani di mi?... ayyy hamis cikalim liste de bitsin
oooooo silacim gelmisssss
ayyy iste o en güzel tarafi da bu olacak birlikte ciktigimiz yolculuguncicekcim yani bunca belirti ve ates durumu da vücudun bi oyunu ise artik kocamn bi yuh deriz hep birlikte :26::26::26::26: bu da bize tecrübe olur... tatlim sey sorcaktim, benim de gecen hafta gögüs uclarim aciyordu dr'a da dedim.. ama bir kac gün sürüp gecti, senin ne kadar süre acidi??? gerci bunlar sanirim kisiye göre degisiklik gösteriyor.. arkadasin da 1aya yakin sürmüs.. ama 8. hafta da felan.. seninki nasildi?? ay canim kusura bakma cok sordum ama napiiimmm... kendimle karsilastiriyorum... umut dünyasi iste
ha bunu anladin yani.. yuzsuz ikizim benim....birsey itiraf edeyim mi??
ilk baslarda hamilelik yok diyordum sende ki yoktu zaaten olsaydi simdiye 2 aylik olmaliydin!!!.... ama bu son zamanlari suphelerim gulendi yuzde 70.5 hamilesin gibi geliyorrr...
Allahim yaniltmasin gulum... sende gidersen ben kaldim......nihanimla beklerim bende.....ikimizde obur aya patlatiriz mujdeyi...
laf aramizda kardaiz ve renewal icinde hislerim iyi yonde guclenio gitgide..... ssiitt duyulmasin..
haklısın canım bence sen bir test yap bildigim kadarıyla adetlerin düzenliydi zaten daha önce düsük de yapmıssın yani hamile kalabiliyorsun tedavisiz ya vücut kendini hamilelige hazırlıyor ya da stresten gecikiyor ama bana hamilelik olasılıgi daha yakın geliyor benimde önce gögüs uclarım acımıstı ardından gögüslerim de agri ve büyüme oldu bunlar en erken belirtiler en kısa zamanda test yapmanda fayda var tatlım icime hamilesin gibi geliyor gecen ayda kuppe ye demistim belirtilerine göre bak buay hamis cıktı insallah sende de yanilmam
yok canım önemli degil ne olacak benim ki de bir aya yakın sürmüstü adetlerim de gec oldugu icin kimileri diyordu adet olacagin zaman öyle olur diye ama bende hamile olunca oldu zaten sonra bulantılar basliyor ve bende daha devam ediyor az önce yine kötü oldum cıkaramadım daha da kötü oldu bütün karnıma agri girdi
geldim bakalim balim...senin icinde yorum yaptim.... ya hani hamislerimiz arttiya nebiliyim yakin zamanda bende olacakmisim gibi gelio... sonra yeseren umutlarim sebebsiz soluyo... ben hep millete,hani meraklilarimiz vardirya "ikincinezaman "diye ,onlaara hep yazdan sonra demistim... cok mu buyuk laf ettim acaba diyorum?:26::26::26:
cunku yavrumun olusumunun baslayabilmesi icin ortam musait.....hayirlisi yaaa kismet,nasiiiiip.......
biseyler bulsakta konussakk
ayy kiyamam yaaaaaaaaaaaaaaaa.... ne halsizsindir sen simdi... dinlen gulum dinlen.. yavrunun sana" iyiyim annecim"mesajlari bunlar.... sonucuna degecek insallah canim..Allahim guc kuvvetversin...yok canım önemli degil ne olacak benim ki de bir aya yakın sürmüstü adetlerim de gec oldugu icin kimileri diyordu adet olacagin zaman öyle olur diye ama bende hamile olunca oldu zaten sonra bulantılar basliyor ve bende daha devam ediyor az önce yine kötü oldum cıkaramadım daha da kötü oldu bütün karnıma agri girdi
daha detay bir rakam yazacaktimda neysededim elim ona gittiyaaa su orana cok güldüm : 70.5neden 70.5?????
ah canim ah.. zaten ben hamissem sen de pesimden gelirsin hemen, yok sen hamissen ben pesinden gelirim... yani ikiz olarak baska secenegimiz yokya evet duymasinlar yani heyecan yaptirmayalim kizlara simdi... dedigin gibi olsaydi tam 9haftalikti... düsünsene tam 9 hafta eger gercekten 3hafta sonraki yumurtlamada tuttuysa 6haftalik... ayyyy ciddi bi rakam ama :44::44::44::44::44:
bu hayatta yüzsüz olmazsan islerin yürümez be ruhkardesim... saka bi kenara bazen yüzsüzlük yapmak gerekiyor
bitanem.. topicimizin ilk mucizesi... benim icinde hissetsen birseyler hayatim.... umut yok mu????
isin sakasi bir yana insallah arayi fazla acmayiz heeep bir konusuruz hamilelik ve dogum sureclerimizi......
sende bulantilarim falan var demistin canim... insallah azalir.. ama 2-3haftadan daha rahat edersin Allahin izniyle...kalp atislarini da duydun. yegenimizin cinsiyeti meraklardayiz simdi.. saglikli hayirliolsunda...
ayy kiyamam yaaaaaaaaaaaaaaaa.... ne halsizsindir sen simdi... dinlen gulum dinlen.. yavrunun sana" iyiyim annecim"mesajlari bunlar.... sonucuna degecek insallah canim..Allahim guc kuvvetversin...
daha detay bir rakam yazacaktimda neysededim elim ona gitti
hadiozaman pespese hamis olalim hersey pespese veya bir zaten..kimin once olacagi onemli deil.hayirlisiyla olsunda... asagi yukari polyanna ve Kuppe kadar olmalisin yani....hadi bakalim...cumartesi gunu kopsun dananin kuyrugu artik..ne kuyrukmus arkadas kopamadi gittiii
isini bilirsin sennnn....bil bil yeri ve zamani dogru belirlediginde yuzsuz ol...
:13::13::13
ayyyyy sagol sılacım ne güzel seyler yazmıssındedigin gibi benimki bir mucizeydi insallah en kısa zamanda sizlerin ki de olur oglunun yanına kardesi gelir sende adet gecikmesi olmuyor herhalde canım ondan belirtiler falan da olmadı galiba sende bir bakmısız bize aniden söylersin iki hafta sonra insallah cinsiyetini öğreniriz sizce bizm bebek kiz midir erkek midir bana scream in erkek gibi geliyor kendim ki için bir sey hissetmiyorum
zaten kendi psikolojinden önce millet strese sokuyor insani... sen de hamis ol.. ben de olayim.. isteyen herkesler olsunsolmasin ümitlerin canim ikizim... yaaa düsünsene ben geliyormusum kizlar kirmizilar geldi diye ay ne kötü oluuuurrrrrr.... olmaz insallah öyle olmaz insallah insallah hamis sonucu alirim...
erkek olsun erkek... ben de erkek bebek istiyorum önce... oglun olsun pesine de nazli mi nazli seker mi seker bi kizin olsun... sonrasina Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?