2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben geldimmmmmmmmmm :)))

ohhhh kuaföre gittimmmm manikürümü pedikürümü yaptırdımmmmmm masajımı yaptırdımmmmm ohhhhhhhh bi rahatladımmm şimdi az dinlenippp ütü yapıp mutfağımı toplıcammmm :)))

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar yaaaaa kırmızılarımmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiii ((((((((

yarın kınaaaa ertesi gün de düğün vardı (((((((( tühhh pazar falan gelseydi ne ii olurduuu (

screamcımmm beni yazr mısın canımm bugüne :)

selam guzellikler........

gune neguzel olumlu,pozitif ve guzel dualarla baslamissiniz........masallah..

herkesleriyi insallah..pollyannacimda ozletmesin kendini demi menbatacim...

evet azracim.. insallah regenim kendini daha hissedecek Allahin izniyle... bugun hic gelmemis sanirim.. blzim buralar tatil bugun..kocisi evde ve birlikte olabilirler..........

screamaway canim yegenimizden haber bekliyorurzzzz......

sılacım iyiki söyledin valla tatil olduğunu, iyice merak etmiştim regeni. inşallah iyilerdir.

şekerimmm nasılsın???

ben çok yoruldmmmmmmmm 2 saattirrr ütü yapıyorummm bu sıcaktaaa kavruldum vallaaa her yerimden ter fışkırıyorrrr !!! bideee kırmızılarr da gelinceee üstüne iiceeeeeeee fena oldumm

ohh masallah iyi olmanıza sevındım.. sılanında dediği gibi yorum yaz kız burda oldugunu hıssettır.. ozletme kendini...

ewet utu sırası bende.. bırazdanda ben baslarım... bu kırmızılarda sıcaklarda hıc cekilmiyor.. mumkunse uzak dursunlar bizden bir süre....

kardaizcikte cok yogun bugun.. ugrayamadı fazla...

regen sende gel...

breshka ve wifeofdemon tatilde...

ben gıtmek ıstıyorumm yaaaaa....

canimm benimm.. iyiyim ben bi yaramazlik yook Allaha sukur..bekliyorum..sabrediyorum diliyorum Allahimdan hamile olmayi ,olmamizi... boyle iste.. ufaklik babasiyla ise gitti.. acikcasi duygulandim biraz........ biz hic ayrilmiyoruz 3yildir heran her saat sadece ikimiz beraberiz.... ev cok sessiz... Allahim hic bir evi sessiz birakmasin. dunyaninen guzel sesionlarinki..agladiklarinda bilee(!)

ayyy canim yaa bende dun yaptim utu tam 2.5saat surdu ama bana iyi geldi sogukya burasi cidden diyorum isindim boylece....sicakta zor sogukta Allah yardimcimiz olsun..biz insanoglu herseyden sikayetciyiz birilerimiz sicak diyo birilerimiz soguk...

ooohhhh kuaforunude halletmissin... olsun kirmizilarin gelmis guzel guzel.... gittiklerinide hersey cok guzel olur canim insallah.....

anliyorsun canim benim, buna gercekten inaniyorum.. bu sözü ben de unutmucam.. her yoruldugumda hatirlayim ki bana da güc versin.. tesekkür ederim tekrar..

haklisin canim, en basiti belki de stres bebekteki gecikmenin sebebi.. üzüntüden kanser olan, ölen insanlar var.. bazen insan cöküyor iste.. gecmisimin gözümün önüne gelmesini artik istemiyorum.. bunun icin de kendimi inandirmam lazim basaracagima.. zamanla insallah unutucam olan biteni.. sizler deiyiki varsiniz..

insallah canim, bebegim kurtaricim olur o zaman yalniz kalmam belki de.. sorumluluk artikca, insanin ilgilenecegi seyler oldukca böyle seylere daha az takiylior.. haklisini aslinda, baskalarinin beni üzmesine biraz da ben izin veriyorum sanki...

dogru diyorsun canim benim, gamsiz olmak en güzeli, ama ben yapamiyorum... nice insanlar var resmen pervasiz yaaa... olan oldu napayim deyip, kenara cekilebiliyorlar.. belki de zaman ögretcektir böyle olmayi... :97::97::97::97::97:

eveeeettt kizlar... ben gittim geldim. calisan kan aldi sadece.. eli de ne agirmis kadinin!!! 3 tüp aldi, 10-15 güne sonuc cikacakmis.. ben aricaammm teleffonla...

hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız çook uzun zaman oldu girmeyeli düğündü cenazeydi derken zaman çabuk geçti geçmişi es geçtim bu arada regencim içini dökmüş bi dolu cümlelrle seni tebrik ettim canım anlatabilmişsin oturup derdini yazmış paylaşmışsın inşallah sımsıcacık bi yuvan olur bundan sonra üzülme canım bu aralar bende çok acaibm umreye 4 gün kaldı inşallah bi aksilik olmaz ordan gelir gelmez alıcaz eşyalarımızı gçö yapacaz bambaşka bir şehre istanbula taşı toprağı altın diyerekten düşücez yollara ekmek parası aramaya :) ailemden kardeşimden ayrılacağım için bir buruk oldu içim şu 4 gün nasl geçecek bu arada adet olmadım inşallahta olmam test falan yapmayacağım umredede olmazsam inşallah size haber veririm :)
şuan başım çatlıyor 4 gündür sadece eşim aradığında 2 dakika laf konuşuyorum onun haricinde hiç konuşmadım düşünebiliyomusunuz gün boyu sus kalmak!!! (malum çok çocuklu bi insan olduğum için kafa dayanmıyor:))))))) nerde o günler :) birazda moralim bozuktu abimler kaza yaptı geçenlerde eee yengem hamileydiya kanaması başlamış o gün kazadan dolayı düşme tehlikesi vardı onlarda kalmıştım ben bir hafta hiç kaldırmadım yengemi oda çok endişeliydi ama ne yapalım kader işte ya bu aralar aklıma taaakıldı ben iki gebeliktede istediğimz ayda kalmıştım oysa şuan 4 aydır tık yok ne iştir anlamadım ben:)))))))

eveeeettt kizlar... ben gittim geldim. calisan kan aldi sadece.. eli de ne agirmis kadinin!!! 3 tüp aldi, 10-15 güne sonuc cikacakmis.. ben aricaammm teleffonla...

regencim hamilemisin tatlım :) ne olduu sanaa(yoksa genetik testmi yaptırıyosun tatlım :)

Son düzenleme:
hosgeldin canim benim... masallah 4gun sonra yolcusunuz demek..hadi bakalim Allahim kabul etsin.insallah icinde bebisinle gidiyorsundur..
istanbul maceraniz hayir olur insallah ve hersey yolunda gider canim.. Abinlere de cook gemis olsun.Allahim bidaha gostermesin!!
regencim hamilemisin tatlım :) ne olduu sanaa(yoksa genetik testmi yaptırıyosun tatlım :)

bende anlamadim canim yaa.... ha simdi hatirladim.hormon testi icin miydiiii???

bir bardak çay deyip geçmeyin aslında birçok gerçegi gösterir, hayatımızdan bir kesittir. Çayın Alt Demliği "KAYNANADIR" Sürekli Kaynar Durur. Hatta: Dikkat edilmezse TAŞABİLİR

Üst demlik " GELİNDİR" Alt demlik kaynadıkça onunda Hareketi artar. Ama Zamanla da Olgunlaşır ve Demlenir.......

"GELİNİN KOCASI ise Bardaktır. Her iki Çaydanlıktanda da Yeterince Nasibini Alır. Biraz Kaynana Doldurur onu; Birazda Gelin... Bu nedenle de Denge Unsurudur. Açık ya da Demli çayın Hoşa gitmemesi Bundandır.....

"ÇOCUKLAR"Çayın Şekeridir. Tat verir. Çok Şeker Çayın Lezzetini Bozar. Şekersiz Çaya alışanlara ise Bir tanesi bile... Fazla Gelir.....

"GÖRÜMCE" ise Çay kaşığıdır. Arada Bir gelir; Karıştırıp Gider....

"KAYINPEDERE GELİNCE" oda " Çay Tabağı"dır. Çayın Demine, Suyuna Karışmaz; Bir Kenarda Lök Gibi Oturur. Sadece Dökülenleri Toplar ve çevreye zarar vermesini engeller. Ancak; Ara sıra boşaltılması gerekir, Yoksa Taşıp Herşeyi Berbat edebilir.

"ÇAY SÜZGECİ" Ailenin Sahip olduğu Değerlerdir. Aileyi Dış Müdahalelerden Korur. Delikler Büyük olursa !

Çayın Tadı Kaçar. Suyu Isıtan "ATEŞ" ise HOŞGÖRÜDÜR. O Olmadan Çayda Olmaz. KISACASI Bir Bardak Çay "AİLEDİR" ve Ağız Tadıyla içilen Bir Bardak Çayın Üstüne Yoktur.. HERKESE AFİYET OLSUN...

evet ya inşallah ylcuyuz heyecan var ayyyyyyy duan çok hoşuma gitti ya inşallah içimdedir bebeğim miniciğim inşallah ya eğer öyleyse işte o zaman beklediğim günlere şööööyle bi gülüp geçeceğim rabbim hayırlı zaman da vermiş die :) olmasada hayırlısı olur artık:) saol ya abimler için aman onlara bişi olmasın bari:) mafolurum:) istanbulll ah istanbulll neler yaşamaya geliyoruz bilmiyorum inşallah güzel anılarım olur orda:)
regennnin kırmızılar geldimiii???

görümce
ay kayınpederrrrr çok beğendim:) aynı benimki
3 kaşık şeker ve demli çayyy:)))) hahaahaaaaa

Son düzenleme:
canim insallah hersey gonlunce olsun..dedigin gibi bebis yoksada kismet!!ama insallah seninledir.... bizlerede dua emegi unutma emi!!unutmayacagini biliyorumda iste aliskanliktan ote gele bi hatirlatma....

Allah abicigini de basinizdan eksik etmesin canim...

evet regenin kirmizilar geldi ve bugun 3.gunuydu yanilmiyor isem ve hormon testi icin aldirdi kani buyuk ihtimal!!
görümce
ay kayınpederrrrr çok beğendim:) aynı benimki
3 kaşık şeker ve demli çayyy:)))) hahaahaaaaa

bende en cok gorumeyi tuttum:).... mikser gorumce....

istedigin gibi cayin olsun insallah...........

hayirli günler herkeze. leplepi cok güzel canimumrede bize bol bol dua et olurmu canim. AYYYYYYYYy oralarda hamileyken ziyaret etmek ne duygulu olur varya. bendende selam götür tamammi???. Kabeyi ilk gördügün anki duan cok önemli canim. Insaallah Kabul oluyor. oranin tadini iyice cikar. Bende cok özledim oralariiiiiiiiiiiii. Allah simdiden Kabul etsin canim. gelince anlatacak cok seylerin olacak eminim. Allah yolunu acik etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…