- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.961
selam guzellikler........
gune neguzel olumlu,pozitif ve guzel dualarla baslamissiniz........masallah..
herkesleriyi insallah..pollyannacimda ozletmesin kendini demi menbatacim...
evet azracim.. insallah regenim kendini daha hissedecek Allahin izniyle... bugun hic gelmemis sanirim.. blzim buralar tatil bugun..kocisi evde ve birlikte olabilirler..........
screamaway canim yegenimizden haber bekliyorurzzzz......
sılacım iyiki söyledin valla tatil olduğunu, iyice merak etmiştim regeni. inşallah iyilerdir.
ay pembeyi de pek severim ben.. sağol canım benim.. iyiyiz çok şükür..sıcaklardan şikayetçiyim. azıcık iş yapsam hemen yoruluyorum.
ben hemen hergün bakıyorum buraya ama yazmıyorum çoğu zaman. takipteyim yani.
şekerimmm nasılsın???
ben çok yoruldmmmmmmmm 2 saattirrr ütü yapıyorummm bu sıcaktaaa kavruldum vallaaa her yerimden ter fışkırıyorrrr !!! bideee kırmızılarr da gelinceee üstüne iiceeeeeeee fena oldumm
şekerimmm nasılsın???
ben çok yoruldmmmmmmmm 2 saattirrr ütü yapıyorummm bu sıcaktaaa kavruldum vallaaa her yerimden ter fışkırıyorrrr !!! bideee kırmızılarr da gelinceee üstüne iiceeeeeeee fena oldumm
canimbenim gittin mi????.......sana edebiyat,felsefe ne varsa parcaliycaktim nacizane....
sen benim es ruhumsun bikere bu bir....seni anlayabiliyorum dedigimde bu aptalca bi tesselli cumlesi deil bu iki...... ve esinin ailesi ve seninle olan iliskisindeki davranisicok yakinen taniyorum(kaynim) bu uc........... ha gurbetligi,yasadigimiz benzer zirvzliklari hic saymiyorum bu da dort:)
suan cook degersiz oldugunu dusunuyorsun...ah be gulum benim.. "aglarsa anam aglar"demisler,duymadin mi hic.......?? beni en cok vuran cumlelerinden "dondugumde kucak acmis bekleyen birileri yok" ... ailen..annen..baban..sen simdi bi bebekistiyorsun ve onun icin ne savaslar veriyor nelerle mucadele ediyorsun...ne uzuntuler..suan bebegin yokken bile onu nasil sevecegini hayal ediyor,uzerine konusuyorsun... iste..sen yanlis hissetsende sende annen babana bu duygulari yasatiyorsun..onlar icin degerlesin..
burayi gectik.. hayat, mucadele hayati..ailelerimizden cikip,cikistiktan sonra mucadele tek basina devam ediyor hepimiz icin bu oyle.. ve sunu bil.. bu hayatta en kiymetli,en degerli varlik sensin.... once sen mutlu olmalisin ki cevrendekileri de mutlu edebilmelisin... canim benim..
biz cook onemli seyleri unutuyoruz...biz yaptigimiz eylemleri faniler icin yapiyoruz.... oysaki yapilan tum seyler bir tek Allah icindir!! evlenmekte oyle... unut bikere sevgi,ask evliligi olayini... sevgiyi yureklere Allah koyar bitanem..kalpleri ceviren yanliz O'dur!! bunlari bildigini biliyorum, sadece hatirlatmak istedim.."butun isler Allah'in rizasi gudulerej yapilmalidir"!!...... bunuda duymussundur..........sen esine karsi gorevlerini yerine getirirken onun icin veya senin daha degersiz oldugun icin deil... sadece Allahin rizasina erisebilmen icin..
hepimizin fani istekleri var dunyada.. kimimiz daha kolay sahip oluyor,kimimiz guc... (biz gercekten ikiziz..sen bu yazini yazarken bende esimle bunun ustune konusuyordum..).
herneyse tatlim... bu senin basina gelenler senin yazgin...yasayacak,goreceklerin bunlarmis.... cook zor biliyorum,bende icindeyim esinin ailesiyle yasadigin durumlarun.
bende hep yalnizim.... ama hep yani..senin bahsettigin bikac arkadas var yine bende o da yok......
ya fazla uzatiyorum ama bak canim insanlar degismez.. aslolan onlari oldugu gibi kabullenmek.. bize dusen..yaradana siginmak...ona dua etmek bolca...bizim insanlari degistirmeye gucumuz yetmez ama Allah'in gucu herseye yeter..biz ona duamizla eslerimizin bize yonelmelerini,iyi ,hayirli bireres olmalarini dileyelim..sabirla ama buyuk istekle..insallah Allahim yardim ederr.....
guzel yureklim,sakiin cevrene bakip aldanmaya dusmeyesin...bir insanin kiymeti ona alinanlarla veya sahip olduklariyle olculmez... gorunenler sadece el gorduluktur...goz boyamaktir..mutlulugu onlar getirmeyecekk ki!! insanlar ancak sahip olduklari maneviyatlari kadar degerlidirler esas..
arkdasim benim..kocani sev..onu Allah icin sev..iyilikte bulun herzaman..Ailesine gelince,maalesef.... Allah islah etsin dielim.. hlycimda cook guzel demis ya sen hep iyilikle karsilik ver ... ama herzaman dik dur... gun olur devran,doner... ya Adil deyip bekle... "ilahi adalet" var alsa aklindan cikarma....
canim noktayi koymak istiyorum... benim daraltiya dustugum zamanlarda ayagi kaldiracak..beni iyilige emreden ve herzaman guc veren Allah'in sozuyle....
Sabret; senin sabrin ancak Allah(in yardimi) iledir. Onlar icin huzne kapilma, kurduklari hileli-oyunlardan dolayi sikintiya dusme. (nahl suresi 26)
regencimm cnm arkadasimmm ne kdr dolmussun sen boylee... biz kadinlarr surekli biriktiririrz sonraa bi olay tetikler ve patlariz istee sendede oyle olmuss... senin isteyipte yapamadigin seyleri baskalarinda gorunce aklina geliyorr ve gecmisin gozunun onune geliyo ... bu sadece senin icin ve bu olay icin degil herkez icin gecerli... gurbette yasiyosunn ve en yakinin esin ki ondanda ailesine gosterdigi kdr ilgi goremiyosun haliylee kendini yanliz hissediyosun... bnm ablamda oylee 2 cocugu var ama hala daha ben yanlizim diyor ve donem donem bunalima giriyor... bir arkadasi veye kendi ailemizden 1 kisi olsa yaninda destekcisi olacak belkide... neyse cok uzatmiyim cnmm uzadikca uzattim :) herseyden once saglik kimse iciin ve hic bisey icin uzulmene degmez tatlimm... biliosunki ozellikle en kotu hastaliklarin tetikcisi uzuntudur
Günaydın kızlarrr
Yeni gün yeni umutlarla güzel haberlerle olsun inşallah
Regencim canım ya sen hep pozitif ol üzme kendini yaşadığın birçok şeyde kendi yaşadıklarımı gördüm malesef birçok kişide yaşıyor sen kimse için kendini üzme olan bize oluyor boşver canım arkadaşım kıpır kıpır ol sen kimsenin seni üzmesine izin verme inşallah bebeğiniz olduğunda herşey çok daha farklı olacak emin ol
Günaydın kıslarr..
Regenim dertlenmişsin.. bu sabah yeni bi güne uyanırken inşallah içindeki sıkıntılarıda dünde bırakırsın.
Sen içini ferah tut, EDEN BULUR diye boşa dememişler.
Gamsız olmak lazım bu hayatta aslında.
neyse tekrar konuyu açmayım ben.
seni seviyoruzzzzzz
eveeeettt kizlar... ben gittim geldim. calisan kan aldi sadece.. eli de ne agirmis kadinin!!! 3 tüp aldi, 10-15 güne sonuc cikacakmis.. ben aricaammm teleffonla...
hosgeldin canim benim... masallah 4gun sonra yolcusunuz demek..hadi bakalim Allahim kabul etsin.insallah icinde bebisinle gidiyorsundur..hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız çook uzun zaman oldu girmeyeli düğündü cenazeydi derken zaman çabuk geçti geçmişi es geçtim bu arada regencim içini dökmüş bi dolu cümlelrle seni tebrik ettim canım anlatabilmişsin oturup derdini yazmış paylaşmışsın inşallah sımsıcacık bi yuvan olur bundan sonra üzülme canım bu aralar bende çok acaibm umreye 4 gün kaldı inşallah bi aksilik olmaz ordan gelir gelmez alıcaz eşyalarımızı gçö yapacaz bambaşka bir şehre istanbula taşı toprağı altın diyerekten düşücez yollara ekmek parası aramaya :) ailemden kardeşimden ayrılacağım için bir buruk oldu içim şu 4 gün nasl geçecek bu arada adet olmadım inşallahta olmam test falan yapmayacağım umredede olmazsam inşallah size haber veririm :)
şuan başım çatlıyor 4 gündür sadece eşim aradığında 2 dakika laf konuşuyorum onun haricinde hiç konuşmadım düşünebiliyomusunuz gün boyu sus kalmak!!! (malum çok çocuklu bi insan olduğum için kafa dayanmıyor:))))))) nerde o günler :) birazda moralim bozuktu abimler kaza yaptı geçenlerde eee yengem hamileydiya kanaması başlamış o gün kazadan dolayı düşme tehlikesi vardı onlarda kalmıştım ben bir hafta hiç kaldırmadım yengemi oda çok endişeliydi ama ne yapalım kader işte ya bu aralar aklıma taaakıldı ben iki gebeliktede istediğimz ayda kalmıştım oysa şuan 4 aydır tık yok ne iştir anlamadım ben:)))))))
regencim hamilemisin tatlım :) ne olduu sanaa(yoksa genetik testmi yaptırıyosun tatlım :)
hosgeldin canim benim... masallah 4gun sonra yolcusunuz demek..hadi bakalim Allahim kabul etsin.insallah icinde bebisinle gidiyorsundur..
istanbul maceraniz hayir olur insallah ve hersey yolunda gider canim.. Abinlere de cook gemis olsun.Allahim bidaha gostermesin!!
bende anlamadim canim yaa.... ha simdi hatirladim.hormon testi icin miydiiii???
bir bardak çay deyip geçmeyin aslında birçok gerçegi gösterir, hayatımızdan bir kesittir. Çayın Alt Demliği "KAYNANADIR" Sürekli Kaynar Durur. Hatta: Dikkat edilmezse TAŞABİLİR
Üst demlik " GELİNDİR" Alt demlik kaynadıkça onunda Hareketi artar. Ama Zamanla da Olgunlaşır ve Demlenir.......
"GELİNİN KOCASI ise Bardaktır. Her iki Çaydanlıktanda da Yeterince Nasibini Alır. Biraz Kaynana Doldurur onu; Birazda Gelin... Bu nedenle de Denge Unsurudur. Açık ya da Demli çayın Hoşa gitmemesi Bundandır.....
"ÇOCUKLAR"Çayın Şekeridir. Tat verir. Çok Şeker Çayın Lezzetini Bozar. Şekersiz Çaya alışanlara ise Bir tanesi bile... Fazla Gelir.....
"GÖRÜMCE" ise Çay kaşığıdır. Arada Bir gelir; Karıştırıp Gider....
"KAYINPEDERE GELİNCE" oda " Çay Tabağı"dır. Çayın Demine, Suyuna Karışmaz; Bir Kenarda Lök Gibi Oturur. Sadece Dökülenleri Toplar ve çevreye zarar vermesini engeller. Ancak; Ara sıra boşaltılması gerekir, Yoksa Taşıp Herşeyi Berbat edebilir.
"ÇAY SÜZGECİ" Ailenin Sahip olduğu Değerlerdir. Aileyi Dış Müdahalelerden Korur. Delikler Büyük olursa !
Çayın Tadı Kaçar. Suyu Isıtan "ATEŞ" ise HOŞGÖRÜDÜR. O Olmadan Çayda Olmaz. KISACASI Bir Bardak Çay "AİLEDİR" ve Ağız Tadıyla içilen Bir Bardak Çayın Üstüne Yoktur.. HERKESE AFİYET OLSUN...
canim insallah hersey gonlunce olsun..dedigin gibi bebis yoksada kismet!!ama insallah seninledir.... bizlerede dua emegi unutma emi!!unutmayacagini biliyorumda iste aliskanliktan ote gele bi hatirlatma....evet ya inşallah ylcuyuz heyecan var ayyyyyyy duan çok hoşuma gitti ya inşallah içimdedir bebeğim miniciğim inşallah ya eğer öyleyse işte o zaman beklediğim günlere şööööyle bi gülüp geçeceğim rabbim hayırlı zaman da vermiş die :) olmasada hayırlısı olur artık:) saol ya abimler için aman onlara bişi olmasın bari:) mafolurum:) istanbulll ah istanbulll neler yaşamaya geliyoruz bilmiyorum inşallah güzel anılarım olur orda:)
regennnin kırmızılar geldimiii???
görümce
ay kayınpederrrrr çok beğendim:) aynı benimki
3 kaşık şeker ve demli çayyy:)))) hahaahaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?