2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canim ya ben erken oldum regl bu ay. 18,kirmizilari gördüm canim ya. Hayirlisi.....
simdi acil cikmaliyim isim cikti...

canlar merhaba hayırdır 2000. sayfada ne olacak ki
sılacımmmm naber tatlımmm

yook canim ozelbise yok sadece 2000... hani 1000.nasildi onun gibi yani........

gerci ben 2000 de hamile oolmayidilemistimama cok yazistik gecenleri.....

bende iyidir canim tek basima takiliyorum sende naber?? mesai bitmek uzere sanirim...evdede hersey yolunda deil mi?? calismalara devam......

evet yaaa bu gün çok yoğundu. sabahtan beri hiç gelemedim topiğe.
evde herşey yolunda şimdilik rafa kaldırdım diyelim bebek hatrına. çalışmalara tam gaz devam
senin batın ne zamandı ???

2000. SAYFADAYIZZZZZZZZ
hamile arkadaşlarımıza hayırlısıyla bebeklerini kucaklamalarını
hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma da bu ay inşallah bebişlerine hamile kalırlar.

hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
eveeeeeeeeeeeeeetttttttt..basardikkk insallah birlikte paylasilacak daha nice 2000li sayfalara.... beraberligimizin,paylasimlarimizin daim olmasini diliyorum arkadaslarim... inanin guncelimdebile herzaman hatirliyorum sizleri.....

ve KArrdaizicimin dualarini cani gonulden katiliyor ve Amin diyorum... insalah arayi fazla acmadan birbirimize yetisiriz vee hamile kaliriz bu ay icinde...

sizleri cook seviyorum cidden................ eee yetisebilen postunu yayinlar 2000ee

evettt bende 2000. sayfaya biseyler yazayimm :))

Allahim hamile olan arkadaslarimiza saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip et... Hamile kalmak isteyen arkadaslarimizinda kucagini bos birakmaa , tez zmnda saglikli hamilelikler ve bebisler nasip ett Aminnnnnn...

evet yaaa bu gün çok yoğundu. sabahtan beri hiç gelemedim topiğe.
evde herşey yolunda şimdilik rafa kaldırdım diyelim bebek hatrına. çalışmalara tam gaz devam
senin batın ne zamandı ???

ayycanim yaaa....... 2000e yetisecem diye siralamissin postlari.....:))))

oyle canim iste kadin olmanin ,anne olmanin ustuluklerindenbiri daha dielim.... koy sen rafa koy... tozlansin kalsinlarorda.....

benim bat 14-15 agustos maksimumu bu yani..... ovulationu yakalayamayabilirim onun icin bende calisiyorum

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canim benim Amiiiinn.... insallah bu ay listemizi bitirelim....

ayyy kaçırıyordum nerdeyse

şükür yakaladım

Rabbim dileyen isteyen her kadına anne olmayı nasip etsin. AMİN.

Son düzenleme:
kizlar icimden geldi;

hamile olmalarina ragmen bizleri birakmayan tum hamislerimize .. suan hatirladigim tugce,screamaway,pollyanna,kuppe,cicek yanimizda olmaya devam ettiginiz icin gercekten cok tesekkurler....

listemizi tutan hazirlayan,hamile olmasina ragmen usanmadan buna devam eden screamawayimiza tesekkurler....

Grafiklerimizi duzenleyen,bilgi ve fikirlerini ayni sekilde usanmadan paylasan,yardim eden azramiza tesekkurler.....

bunlar gercekten emek kizlar sagolun....
veee tum arkadaslarima .. bildigini esirgemeyen,dertleri dinleyen,umutlar veren tum arkadasllarima tesekkurler.....

not...yukarda hamilelerii sayarken kardaizi de yazdim!!! hayirdir insallah...sildim sonra...

hamilelik hormonlarım bu mesaja kayıtsız kalamıyor...
Taaaaa diğer topikten beri hep beraberiz burda.. okumadan geçmek, bırakıp gitmek kolay mı.. ben her ne kadar önceleri yaptığınız gece muhabbetlerine katılamasamda ertesi gün kaç sayfa olursa olsun okuyordum.
sonuçta burda aynı hedef için beraberdik ve beraberiz.. dertlerimizi sevinçlerimizi hep paylaştık..
kimsenin kimseyi umursamadığı, apartmanda kapısının bile çalınmadığı bi zamanda yaşıyoruz ve burda öyle güzel dostluklar oluşuyor ki...
Hepiniz iyiki varsınız...
SILACIM teşekkürün için bende sana teşekkür ederim..İyki varsınız

Son düzenleme:

cnmm asil ben size tsk ederimmm... sizlerin destegiyle hamis kaldim benn vee simdi sizin hamis kalma surecinizdede ayni kendim gibi heycanlaniyorumm... 1,2 aya artk tamamen bebis muhhabetleri donucek topigimizdee Allahinn izniylee ... ama bu nihanca ve kardaiz cigim icin ayri dua ediyorumm cunku ikisininde kocisi 6 ay yokk rabbim bu ay hamisliklerini nasip etsin inss... tum topgimizzz hamis cikarmis bidee ayyy supet olur valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…