- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.981
2000. sayfa yolcusu kalmasııııııınnnn....
haydi kalkıyoruz..
canlar merhaba hayırdır 2000. sayfada ne olacak ki
sılacımmmm naber tatlımmm
yook canim ozelbise yok sadece 2000... hani 1000.nasildi onun gibi yani........
gerci ben 2000 de hamile oolmayidilemistimama cok yazistik gecenleri.....
bende iyidir canim tek basima takiliyorum sende naber?? mesai bitmek uzere sanirim...evdede hersey yolunda deil mi?? calismalara devam......
tuğçe hoşgeldin tatlımmmm nasılsın
evet yaaa bu gün çok yoğundu. sabahtan beri hiç gelemedim topiğe.
evde herşey yolunda şimdilik rafa kaldırdım diyelim bebek hatrına. çalışmalara tam gaz devam
senin batın ne zamandı ???
evettt bende 2000. sayfaya biseyler yazayimm :))
Allahim hamile olan arkadaslarimiza saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip et... Hamile kalmak isteyen arkadaslarimizinda kucagini bos birakmaa , tez zmnda saglikli hamilelikler ve bebisler nasip ett Aminnnnnn...
kizlar icimden geldi;
hamile olmalarina ragmen bizleri birakmayan tum hamislerimize .. suan hatirladigim tugce,screamaway,pollyanna,kuppe,cicek yanimizda olmaya devam ettiginiz icin gercekten cok tesekkurler....
listemizi tutan hazirlayan,hamile olmasina ragmen usanmadan buna devam eden screamawayimiza tesekkurler....
Grafiklerimizi duzenleyen,bilgi ve fikirlerini ayni sekilde usanmadan paylasan,yardim eden azramiza tesekkurler.....
bunlar gercekten emek kizlar sagolun....
veee tum arkadaslarima .. bildigini esirgemeyen,dertleri dinleyen,umutlar veren tum arkadasllarima tesekkurler.....
not...yukarda hamilelerii sayarken kardaizi de yazdim!!! hayirdir insallah...sildim sonra...
kizlar icimden geldi;
hamile olmalarina ragmen bizleri birakmayan tum hamislerimize .. suan hatirladigim tugce,screamaway,pollyanna,kuppe,cicek yanimizda olmaya devam ettiginiz icin gercekten cok tesekkurler....
listemizi tutan hazirlayan,hamile olmasina ragmen usanmadan buna devam eden screamawayimiza tesekkurler....
Grafiklerimizi duzenleyen,bilgi ve fikirlerini ayni sekilde usanmadan paylasan,yardim eden azramiza tesekkurler.....
bunlar gercekten emek kizlar sagolun....
veee tum arkadaslarima .. bildigini esirgemeyen,dertleri dinleyen,umutlar veren tum arkadasllarima tesekkurler.....
not...yukarda hamilelerii sayarken kardaizi de yazdim!!! hayirdir insallah...sildim sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?