2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yerim seni ben yaa nasil da cabalamis anlatirken haklisin canim ,artik bi yerden sonra insanin sabri da enejisi de tükeniyor galiba.. farkli bi yerde yasiyorum sanki insanlarin icinde degilim... kocamin görmesi zor.. onun gözü bagli resmen, o su hani ailesine körü körüne bagli olan tipler varya, maalesef onlardan iste.. bunlarim yasamamin sebebi..bosver amaann.. zaman dolduruyorum iste.. kredimden yiyorum, hep yarini bekliyorum, yeni bir seyler getirecek diye.. ama yeni seyleri getirecek yarin henüz gelmedi..

canımmmm kıyamam sana..... Allah sıkıntılarını defetsın basından... kimileri oyle kimileri boyle... bende yalnızım ozellikle hıc bılmedıgım bıryere gelın oldumm senın gibi..

yalnız kaldım. ilgi gormediğimi sandım. maddi yonden bı sıkıntı olmadıgı halde sıkıntı yasıyormusum gıbı oldum. bu bardak nıye burda dıye kavga cıkarttım.. sacma sapan hareketler yaptım.. Allah tan kocam olgun ve anlaıyıslı.. uzaklastı...tabı bızım durumumuz farklı....

amannnn bosver... relax olmaya calıs... takmamaya calıs... yerim senı ben...

kocalar kocalar kocalar... bebis isteriz onlar icin, ailemizi terkederiz onlar icin, yemek yapariz onlar, onlar icin..... insallah hepimizin esleri kiymet bilir.. en kisa zamanda benimki de...

Allah nazarlardan saklasin canim her sey erkegin elinde zaten.. olgun olmali, kör olmamali.. ailesiyle esini ayri tutbilmeli.. maalesef hepsi bunu yapamiyor iste..

valla regentoşum içimden geçenleri yazdım öyle bakmadan kontrol etmeden tabii bunda yorgunluğumun da payı çok :)

canım bazen bnde depresyona girerim bu çok normal snde o durumların birindesin ama bu kadar derinlere dalma canını daha çok acıtır canım düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş canımm benimm istediğin her zaman dinlerim canım hep yanındayımm senide çok seviyorummmmmm tatlım benimmmmmmmmm :)))

amın canımmm... bazen benımkide sasırıyor.. dıyorum ki bie cocugumuz olsa belkı o zaman en on planda herzaman ben ve cocugum gelır.. ne bıleyımmm...

ınsss en yakın zamanda bı cocgunuz olur saglıklı hayırlı.. belkı o zaman hersey yoluna gırer... kendıside ben bu ailenin babasıyım der ve kendını daha cok sorumlu hıssedip gerektiğince davranır... hayırlısı guzelım...

yooo hülyacim, bu benim derinlerde olmayan halim.. derinlerde olsaydim, burda olmazdim simdi.. tamam sizi dinlicem.. artik düsünmemeye caliscam..

vallahi en büyük umudum o kaldi benim de :97::97::97::97::97::97: ayni dedigin gibi düsünüyorum.. o zaman degisir diye.. insallah degisir.. daha dogrusu toparlanir biraz, gözü acilir..

canlarımm ben kaçarrr çokkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkk bunaltıcııııııııııııııııııııııı nefes alamıyorummm ama çok yorgunum yatacammm iyi gecelerrr sizeeeeeeee çok öpüyorummmmmmmmmm :))

iyi geceleeerr.... verimli sabahlara uyanman dilegiyle yavruuummm....

regencimm cnm arkadasimmm ne kdr dolmussun sen boylee... biz kadinlarr surekli biriktiririrz sonraa bi olay tetikler ve patlariz istee sendede oyle olmuss... senin isteyipte yapamadigin seyleri baskalarinda gorunce aklina geliyorr ve gecmisin gozunun onune geliyo ... bu sadece senin icin ve bu olay icin degil herkez icin gecerli... gurbette yasiyosunn ve en yakinin esin ki ondanda ailesine gosterdigi kdr ilgi goremiyosun haliylee kendini yanliz hissediyosun... bnm ablamda oylee 2 cocugu var ama hala daha ben yanlizim diyor ve donem donem bunalima giriyor... bir arkadasi veye kendi ailemizden 1 kisi olsa yaninda destekcisi olacak belkide... neyse cok uzatmiyim cnmm uzadikca uzattim :) herseyden once saglik kimse iciin ve hic bisey icin uzulmene degmez tatlimm... biliosunki ozellikle en kotu hastaliklarin tetikcisi uzuntudur

canimbenim gittin mi????.......sana edebiyat,felsefe ne varsa parcaliycaktim nacizane....

sen benim es ruhumsun bikere bu bir....seni anlayabiliyorum dedigimde bu aptalca bi tesselli cumlesi deil bu iki...... ve esinin ailesi ve seninle olan iliskisindeki davranisicok yakinen taniyorum(kaynim) bu uc........... ha gurbetligi,yasadigimiz benzer zirvzliklari hic saymiyorum bu da dort:)

suan cook degersiz oldugunu dusunuyorsun...ah be gulum benim.. "aglarsa anam aglar"demisler,duymadin mi hic.......?? beni en cok vuran cumlelerinden "dondugumde kucak acmis bekleyen birileri yok" ... ailen..annen..baban..sen simdi bi bebekistiyorsun ve onun icin ne savaslar veriyor nelerle mucadele ediyorsun...ne uzuntuler..suan bebegin yokken bile onu nasil sevecegini hayal ediyor,uzerine konusuyorsun... iste..sen yanlis hissetsende sende annen babana bu duygulari yasatiyorsun..onlar icin degerlesin..

burayi gectik.. hayat, mucadele hayati..ailelerimizden cikip,cikistiktan sonra mucadele tek basina devam ediyor hepimiz icin bu oyle.. ve sunu bil.. bu hayatta en kiymetli,en degerli varlik sensin.... once sen mutlu olmalisin ki cevrendekileri de mutlu edebilmelisin... canim benim..

biz cook onemli seyleri unutuyoruz...biz yaptigimiz eylemleri faniler icin yapiyoruz.... oysaki yapilan tum seyler bir tek Allah icindir!! evlenmekte oyle... unut bikere sevgi,ask evliligi olayini... sevgiyi yureklere Allah koyar bitanem..kalpleri ceviren yanliz O'dur!! bunlari bildigini biliyorum, sadece hatirlatmak istedim.."butun isler Allah'in rizasi gudulerej yapilmalidir"!!...... bunuda duymussundur..........sen esine karsi gorevlerini yerine getirirken onun icin veya senin daha degersiz oldugun icin deil... sadece Allahin rizasina erisebilmen icin..

hepimizin fani istekleri var dunyada.. kimimiz daha kolay sahip oluyor,kimimiz guc... (biz gercekten ikiziz..sen bu yazini yazarken bende esimle bunun ustune konusuyordum..).

herneyse tatlim... bu senin basina gelenler senin yazgin...yasayacak,goreceklerin bunlarmis.... cook zor biliyorum,bende icindeyim esinin ailesiyle yasadigin durumlarun.
bende hep yalnizim.... ama hep yani..senin bahsettigin bikac arkadas var yine bende o da yok......

ya fazla uzatiyorum ama bak canim insanlar degismez.. aslolan onlari oldugu gibi kabullenmek.. bize dusen..yaradana siginmak...ona dua etmek bolca...bizim insanlari degistirmeye gucumuz yetmez ama Allah'in gucu herseye yeter..biz ona duamizla eslerimizin bize yonelmelerini,iyi ,hayirli bireres olmalarini dileyelim..sabirla ama buyuk istekle..insallah Allahim yardim ederr.....

guzel yureklim,sakiin cevrene bakip aldanmaya dusmeyesin...bir insanin kiymeti ona alinanlarla veya sahip olduklariyle olculmez... gorunenler sadece el gorduluktur...goz boyamaktir..mutlulugu onlar getirmeyecekk ki!! insanlar ancak sahip olduklari maneviyatlari kadar degerlidirler esas..
arkdasim benim..kocani sev..onu Allah icin sev..iyilikte bulun herzaman..Ailesine gelince,maalesef.... Allah islah etsin dielim.. hlycimda cook guzel demis ya sen hep iyilikle karsilik ver ... ama herzaman dik dur... gun olur devran,doner... ya Adil deyip bekle... "ilahi adalet" var alsa aklindan cikarma....

canim noktayi koymak istiyorum... benim daraltiya dustugum zamanlarda ayagi kaldiracak..beni iyilige emreden ve herzaman guc veren Allah'in sozuyle....

Sabret; senin sabrin ancak Allah(in yardimi) iledir. Onlar icin huzne kapilma, kurduklari hileli-oyunlardan dolayi sikintiya dusme. (nahl suresi 26)

heyyyyyy günaydın kızlarrrrrrrrr
geçmişi okumadımmmmmmm
güzel güne merhaba deyin veeeeeeeeeeeee silkelenin lütfen kötü, olumsuz düşünceleri defedin.....
uyanınnnnnnnnnnnn

heeee bide 2000. sayfada olurda ben olmam benim adımı yazın valla küserimmmm

Son düzenleme:
Günaydın kıslarr..

Regenim dertlenmişsin.. bu sabah yeni bi güne uyanırken inşallah içindeki sıkıntılarıda dünde bırakırsın.

Sen içini ferah tut, EDEN BULUR diye boşa dememişler.

Gamsız olmak lazım bu hayatta aslında.

neyse tekrar konuyu açmayım ben.

seni seviyoruzzzzzz

Günaydın kızlarrr

Yeni gün yeni umutlarla güzel haberlerle olsun inşallah

Regencim canım ya sen hep pozitif ol üzme kendini yaşadığın birçok şeyde kendi yaşadıklarımı gördüm malesef birçok kişide yaşıyor sen kimse için kendini üzme olan bize oluyor boşver canım arkadaşım kıpır kıpır ol sen kimsenin seni üzmesine izin verme inşallah bebeğiniz olduğunda herşey çok daha farklı olacak emin ol

bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn da bendennnnnnnnnnn hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarımmmmmmmmmm :)))

ALLAH ' ım öncelikle HAMİLELERİMİZE sağlıklı hamilelik rahat hamilelikkk hayırlı doğummm sağlıklı sıhhatliiii eli ayağı düzgünn hayırlıı evlatlar olmasını nasip eyleee (amin)
sonraa HAMİLE KALMAK isteyennnnn canım gönülden dileyennnn evlat hasretiyle kavrulan arkadaşlarıma hayırlısıyla hamile olmayıı bu kutsal mübarek duyguyu yaşatmayıııı nasipp eylee YA RABBİM.... (aminnnnnn)
sonraa tümmmmm sıkıntılıılarımızınnn kötülüklerinnn uğursuzluklarınnn geçmesini nasip eyle YA RABBİM...(aminnn)

ayy bugünn böyle başlamak geldii içimdennn ALLAH'ım dualarımızı kabul eylesinn inşallahhhhhhhhhhhhh :))

GÜnaydın canım ne güzel dua etmişsin öle inşallah Rabbim kabul etsin

Canım nerelerdesin merak ettim inşallah doktor randevun güzel geçmiştir gelişmelerden haberdar et bizi taşınma telaşı yorgunluğu bi bitsede sende dinlensen arkadaşım

Regencim nerdesin merak ettim seni msj atmissin sabah gordum tatlim tam cvp yazicaktim silacigimin yazdiklarini gordum sonuna kadar katiliyorum yazdiklarina silanin

Screamin dun doktor kontrolu vardi dogru bikeresevdimin postunu okuyunca aklima geldi napti acaba:44:

günaydın kızlarrr...

negüzeli baslamıssınız gune... içime bir sevınc dogdu....

bende kahvaltıı yaptım.evimi yaladım yuttummm temizledim yani...

birazdanda dısarı cıkıcam.. halletmem gerekn işlerim var... hava da cok sıcakkk....

karnımdada cok şişlik var.. rahatsız oluyorumm... neden boyle oldu ki anlayamadım....

hepinizi cok sevıyorummm canım arkadaslarım benımmmm... ben yokken fazla konusmayın tamam mı okuyamıyorumm...

pollyannacım canım benımmm.. banyomu temızlerken aklıma sen geldın nedense pembe renklerı gorunce mi artık neden bu kız hamıle kaldıktan sonra pek ugramıyor dedımm.. baktım gelmıssınnn.. nasılsın cicim nasıl gidiyor hamilelik?????

ay pembeyi de pek severim ben.. sağol canım benim.. iyiyiz çok şükür..sıcaklardan şikayetçiyim. azıcık iş yapsam hemen yoruluyorum.
ben hemen hergün bakıyorum buraya ama yazmıyorum çoğu zaman. takipteyim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…