- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.941
ahhh regentoşummm ahhhhhhhhh canım benimm canım arkadaşımmm seni çok iyi anlıyorumm...siz benim hep neşeli halimi gördünüzz aynı senin gibi ama bazenn bu neşeli halimin altındaki yorgun hülya banada ağır geliyorr bnde çok sıkıntılar yaşadım ara ara yaşıyorum da ama şükrediyorumm buda Allah tan diorum yapacak bişi yok diyorum benimde yazım böleymiş diyip geçiyorumm geçmek zorunda kalıyorumm elimden bişi gelmiyor ki.. ? benim de neden dediğimm birçok konu var hayatımda ama cevapları yok çoğununen güzeli neden diye sormamak canım çünküü ne kadar eskiyi düşünürsen o kadar çok dibe dalarsın ve çıkmak çok zor ve acı olur..seni daha çok incitir bu yüzden geçmişe çok takılmayacaksın...bak ben bu gencecik yaşımda artık stresi kaldıramıyorum..en ufak bişiyde vücudum tepki veriyorr sağlığımdan oluyorum sende böyle yapıpda kendini üzme canım yıpratma sen kendini sev kendine değer verr değerli olduğunu kendine kendin hissettir canım çünkü bu hayatta aslında hepimiz tekiz ve yanlızız canım en güzeli kendi kendini mutlu etmek...kocan saana kötümğ davranıyorr atıyorumm kaynananlarmı kötü davranıyorr ne olursa olsun sen hep iyilikle cvp ver canım iyilik her zaman kazanır..bak ben ilk evlendiğimde eltim yüzünden çok sıkıntılar çektim bana durmadan laf sokardıı beni milletin içinde sinir ederdi işte benim demediklerimi dede derdi iftira atardı (gerçi bunları hala yapıyor da ) nysee ben hep iilikle cvp verdim hep tamam dedim sustum ve kazanan ben oldum çünkü artık herkes onun ne mal olduğunu anladı sana yaptıklarını anlatsam varya şok olursun o kadar kötü bir kişilik yani...ama ben şimdi başlarının tacıyım altın gelinleriyim ama bunu anlamaları zor oldu canım çok sıkıntılı stresli zorlu zamanlardan geçtim ama sabrettimm iilikle karşılık verdim kötülük gördüysem de ve zafer benim canım...snde bu şekilde yapmaya çalış canım bide kendine sen bişiler yap canım kocan da görecektir inan ....acanım arkadaşımmmmmmmmmmm regentoşummmmmm seni çok seviyorummmm sen benimmm regentoşumsunnnnnn ve çokkkkkkkk değerlisin...
(ay konuyu biraz dağıtarak yazdım kusura bkma canım o kadar yorgunum kiiiiiiii )
adini yazarken özellikle dikkat ettim canimcim
valla moralim bozuluyor, istedigim olmayinca daha da kötü hissediyorum, üstüne bir de yalnizlik eklenince.. düsünmek daha da kötü yapiyor.. istedigim dediysem, öyle maddi seyler artik geri planda.. daha cok maneviyattan bahsediyorum.. bilmiyorum ama simdiki erkekler mi diyim, belli bi kismi mi diyim, bilmiyorlar, insan olmanin gerektirdigini, evliligin önemini, dinimizin bi kadina nasil davranmasi hakkindaki emirlerini........ bilmiyorlar, anlamiyorlar... zor iste ne diyim daha baska...
canımmmm kıyamam sana..... Allah sıkıntılarını defetsın basından... kimileri oyle kimileri boyle... bende yalnızım ozellikle hıc bılmedıgım bıryere gelın oldumm senın gibi..
yalnız kaldım. ilgi gormediğimi sandım. maddi yonden bı sıkıntı olmadıgı halde sıkıntı yasıyormusum gıbı oldum. bu bardak nıye burda dıye kavga cıkarttım.. sacma sapan hareketler yaptım.. Allah tan kocam olgun ve anlaıyıslı.. uzaklastı...tabı bızım durumumuz farklı....
amannnn bosver... relax olmaya calıs... takmamaya calıs... yerim senı ben...
yerim seni ben yaanasil da cabalamis anlatirken haklisin canim ,artik bi yerden sonra insanin sabri da enejisi de tükeniyor galiba.. farkli bi yerde yasiyorum sanki insanlarin icinde degilim... kocamin görmesi zor.. onun gözü bagli resmen, o su hani ailesine körü körüne bagli olan tipler varya, maalesef onlardan iste.. bunlarim yasamamin sebebi..bosver amaann.. zaman dolduruyorum iste.. kredimden yiyorum, hep yarini bekliyorum, yeni bir seyler getirecek diye.. ama yeni seyleri getirecek yarin henüz gelmedi..
kocalar kocalar kocalar... bebis isteriz onlar icin, ailemizi terkederiz onlar icin, yemek yapariz onlar, onlar icin..... insallah hepimizin esleri kiymet bilir.. en kisa zamanda benimki de...
Allah nazarlardan saklasin canimher sey erkegin elinde zaten.. olgun olmali, kör olmamali.. ailesiyle esini ayri tutbilmeli.. maalesef hepsi bunu yapamiyor iste..
valla regentoşum içimden geçenleri yazdım öyle bakmadan kontrol etmeden tabii bunda yorgunluğumun da payı çok :)
canım bazen bnde depresyona girerim bu çok normal snde o durumların birindesin ama bu kadar derinlere dalma canını daha çok acıtır canım düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş canımm benimm istediğin her zaman dinlerim canım hep yanındayımm senide çok seviyorummmmmm tatlım benimmmmmmmmm :)))
amın canımmm... bazen benımkide sasırıyor.. dıyorum ki bie cocugumuz olsa belkı o zaman en on planda herzaman ben ve cocugum gelır.. ne bıleyımmm...
ınsss en yakın zamanda bı cocgunuz olur saglıklı hayırlı.. belkı o zaman hersey yoluna gırer... kendıside ben bu ailenin babasıyım der ve kendını daha cok sorumlu hıssedip gerektiğince davranır... hayırlısı guzelım...
canlarımm ben kaçarrr çokkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkk bunaltıcııııııııııııııııııııııı nefes alamıyorummm ama çok yorgunum yatacammm iyi gecelerrr sizeeeeeeee çok öpüyorummmmmmmmmm :))
kaldim yine bi basima
biraz icimi dökcem kusura bakmayin nolur...
az önce bir davetiye gördüm. esimin amcasinin kizinin dügünü, netten gördüm yani.. benim yapmak isteyip de yapamadigim ne varsa yapmis.. ben isterken hop oturup hop kalkiyorlardi, gelinligimi bile zehir ettiler.. dügün salonu bildigimiz dügün salonu degil.. hani su yerin altina girdigin dügün salonu degil.. ankarada cayyolu gibi bir yerde, balo salonu.. dügün karti bile benim isteyip de yapamadigimdan.. kiskanclik degil icimdeki ama zoruma gidiyor... ben isterken ne sorunlar cikti het hüt edip edip oturttular, kavganin cikmadigi gün kalmadi.. icime islesmisler pisliklerini iyice, unutmak istesem de unutamiyorum.. bazen aklima geliyor, cocugumun olmamasi acaba daha mi hayirli diye??? kötü düsünmek istemiyorum.. ama aklimdan cikaramiyorum bicok seyi.. ben düsünüyorum bazen, psikolojim bozuldu benim diye.. birakip gitmek de geliyor aklima ne yalan söyleyim.. ben ne aptalmisim, ne salakmisim, gözüm hic bir sey görmemis mi, onca se yasandi ya ben kördüm de kimseler de fark etmedi mi??? simdi bakiyorum da hayatima, bi eve kisildim, siz gelirseniz konuscak kimsem var, siz gelmezseniz kimsem yok.. aksama kadar evimden cikmyiorum.. kocam da gelip direk yatiyor.. hadi onlar gecmiste kaldi da, ya simdi?? simdi de hic bi istedigim yerine gelmiyor ki.. bi duvari boyatamadim.. evde televizyon varken ikincinin hayalini kuruyor pasam.. ama tas catlati 50 euro boyaya vermek istemyior.. aylardir bulasik makinesi derdindeyim, bi alamadi gitti. insallah bu maasi gelince diyor, her ay dedigi gibi.. ben mi degersizim, yoksa, muattap oldugum insanlar mi cok anlayissiz, cözemedim gitti... ya da cok mi istedim ve de istemeye devam ediyorum??
insan ne yaparsa yapsin, diger dünyaya bir sey götüremeycek biliyorum.. ama insan ne yerse yesin, ne giyerse giysin hepsi gecip gidecek... ama akilda hatiralari kalacak... peki benim neden dönüp bakinca gülümsetcek hatiram neredeyse hic yok denecek kadar az??? eger ki 3 yanlis 1 dogruyu götürüyorsa, onlar da yetmez zaten acigi kapatmaya...
benim neye ihtiyacim var ki??? bi bebege mi?? bu adamdan mi??
simdi cekip gitsem, ne arkamdan üzülen olacak, ne de beni kucak acmis bekleyen birileri... gelen gidenden daha mi iyi olacak sanki??? dünyada hic bir sey birakmamisim, simdi ölüp gitsem, resmen silincem yeryüzünden.. ne dostluklarim var, ne sevenim, ne cocugum, ne isim, ne kendime ait bir seyler.. ben bos yasamisim.. ne kadar da bos yasamisim
bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn da bendennnnnnnnnnn hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarımmmmmmmmmm :)))
ALLAH ' ım öncelikle HAMİLELERİMİZE sağlıklı hamilelik rahat hamilelikkk hayırlı doğummm sağlıklı sıhhatliiii eli ayağı düzgünn hayırlıı evlatlar olmasını nasip eyleee (amin)
sonraa HAMİLE KALMAK isteyennnnn canım gönülden dileyennnn evlat hasretiyle kavrulan arkadaşlarıma hayırlısıyla hamile olmayıı bu kutsal mübarek duyguyu yaşatmayıııı nasipp eylee YA RABBİM.... (aminnnnnn)
sonraa tümmmmm sıkıntılıılarımızınnn kötülüklerinnn uğursuzluklarınnn geçmesini nasip eyle YA RABBİM...(aminnn)
ayy bugünn böyle başlamak geldii içimdennn ALLAH'ım dualarımızı kabul eylesinn inşallahhhhhhhhhhhhh :))
günaydın kızlarrr...
negüzeli baslamıssınız gune... içime bir sevınc dogdu....
bende kahvaltıı yaptım.evimi yaladım yuttummmtemizledim yani...
birazdanda dısarı cıkıcam.. halletmem gerekn işlerim var... hava da cok sıcakkk....
karnımdada cok şişlik var.. rahatsız oluyorumm... neden boyle oldu ki anlayamadım....
hepinizi cok sevıyorummm canım arkadaslarım benımmmm... ben yokken fazla konusmayın tamam mı okuyamıyorumm...
pollyannacım canım benımmm.. banyomu temızlerken aklıma sen geldın nedense pembe renklerı gorunce mi artık neden bu kız hamıle kaldıktan sonra pek ugramıyor dedımm.. baktım gelmıssınnn..nasılsın cicim nasıl gidiyor hamilelik?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?