2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

YA regencim album eklemeye calısıyorum ama baslık yaziyor altında da aciklama yaziyor nerde dosya yükle yazıyor nasıl olacak

hani o ataca tiklaycin ca pencere aciliyorya, o pencerede sagda üst kösede, bas ona, o zaman kücük bi penrece daha aciliyor, orda da temel yükleyici yaziyor, sag alt kösede ona tikla, o zaman bilgisayardan cok daha rahat bulur yüklersin.. orda zaten ücüncü pencere aciliyor ordan da arastiririp bilgisayarin neresindeyse yükle diyip yüklüyorsun, son asamada da eklentiler yaziyorya oraya gelmeli resim, kösesi isretli olmali ve bitir deyince yükleniyor...

bak sana göstereyim derken ben yükledim resim dur sileyim bari...

Son düzenleme:
kaldim yine bi basima

biraz icimi dökcem kusura bakmayin nolur...

az önce bir davetiye gördüm. esimin amcasinin kizinin dügünü, netten gördüm yani.. benim yapmak isteyip de yapamadigim ne varsa yapmis.. ben isterken hop oturup hop kalkiyorlardi, gelinligimi bile zehir ettiler.. dügün salonu bildigimiz dügün salonu degil.. hani su yerin altina girdigin dügün salonu degil.. ankarada cayyolu gibi bir yerde, balo salonu.. dügün karti bile benim isteyip de yapamadigimdan.. kiskanclik degil icimdeki ama zoruma gidiyor... ben isterken ne sorunlar cikti het hüt edip edip oturttular, kavganin cikmadigi gün kalmadi.. icime islesmisler pisliklerini iyice, unutmak istesem de unutamiyorum.. bazen aklima geliyor, cocugumun olmamasi acaba daha mi hayirli diye??? kötü düsünmek istemiyorum.. ama aklimdan cikaramiyorum bicok seyi.. ben düsünüyorum bazen, psikolojim bozuldu benim diye.. birakip gitmek de geliyor aklima ne yalan söyleyim.. ben ne aptalmisim, ne salakmisim, gözüm hic bir sey görmemis mi, onca se yasandi ya ben kördüm de kimseler de fark etmedi mi??? simdi bakiyorum da hayatima, bi eve kisildim, siz gelirseniz konuscak kimsem var, siz gelmezseniz kimsem yok.. aksama kadar evimden cikmyiorum.. kocam da gelip direk yatiyor.. hadi onlar gecmiste kaldi da, ya simdi?? simdi de hic bi istedigim yerine gelmiyor ki.. bi duvari boyatamadim.. evde televizyon varken ikincinin hayalini kuruyor pasam.. ama tas catlati 50 euro boyaya vermek istemyior.. aylardir bulasik makinesi derdindeyim, bi alamadi gitti. insallah bu maasi gelince diyor, her ay dedigi gibi.. ben mi degersizim, yoksa, muattap oldugum insanlar mi cok anlayissiz, cözemedim gitti... ya da cok mi istedim ve de istemeye devam ediyorum??

insan ne yaparsa yapsin, diger dünyaya bir sey götüremeycek biliyorum.. ama insan ne yerse yesin, ne giyerse giysin hepsi gecip gidecek... ama akilda hatiralari kalacak... peki benim neden dönüp bakinca gülümsetcek hatiram neredeyse hic yok denecek kadar az??? eger ki 3 yanlis 1 dogruyu götürüyorsa, onlar da yetmez zaten acigi kapatmaya...

benim neye ihtiyacim var ki??? bi bebege mi?? bu adamdan mi??

simdi cekip gitsem, ne arkamdan üzülen olacak, ne de beni kucak acmis bekleyen birileri... gelen gidenden daha mi iyi olacak sanki??? dünyada hic bir sey birakmamisim, simdi ölüp gitsem, resmen silincem yeryüzünden.. ne dostluklarim var, ne sevenim, ne cocugum, ne isim, ne kendime ait bir seyler.. ben bos yasamisim.. ne kadar da bos yasamisim

cnm akşam akşam bu kadar bozma moralini herkesin bir kaderi var onu yaşıyor. ne desem boş biliyorum ama üzme kendini. belki bebek gelince daha mutlu olacaksın. en azından senin bir parçan olacak kendini yalnız hissetmeyeceksin. hepimiz bazen kendimizi yalnız hissederiz.

canım ya seni çok fazla tanımıorum ama yazdıklarını okuyunca şaşırdım hep neşeli tarafını gördüm topikte ama bunlar çok takılcak şeyler değil be tatlım allah daha büyük sorum dert vermesin eşine gelirsek hep aynı işten yorgun geliolar ve direk yatağa benmkide aynı seni rahatlatmak için söylemiorum gerçekler bunlar bak benm eşimde saat kaç ve hala gelmedi düğün olayına gelince eliz işte ne yapsak batar gözlerine isteklerimiz hep fazla gelir onlara hep yaşadık bunları takma sen fazla kafana daha genciz elbet olucak çocuklarımız ve biz en çok onlara değer vereceğiz eminim ki sevenin vardır tatlım olmaz mı biz bebiş istioruz bunları sorun etme sen bebek isteyine yoğunlaş olucak birşey varsa zaten olur ama sen negatif düşünüp kötülülükleri çağırma seni çok öpüorum

resmen ağladım girdiğime pişman oldumm ..regen lütfen böyle konuşma ya.. biz seni daha hiç görmeden yüzyüze gelmeden seviyoruzz..hayat çok kısa..malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor..ama hepimizin bir varoluş sebebi var bu dünyada..değerlisin ki, bu dünyaya gelmişsin, Allahım seni bu dünyaya getirmiş..hepimizin sorunları var, dertlerimiz, tasalarımız var..insan olmak güçlü olmaktır..yılmamaktır..ne kadar sabırlı olursan o kadar mukafatlandırılırsın Allah tarafından..bu sözlerime inan..ben ne istersem ilk önce Allahtan isterim..şükürler olsun derim verdiklerine de vermediklerine de..hayırlı olan herşeyi verdi şimdiye kadar..eminim ki seninde öyle oluyordur..sabret kuzu..sabrın sonu yemin ediyorum ki gerçekten selamettir..

sagol canım net gitti bugün bütün aksilikler üst üste geliyor hayırdır insalah

yok canim üzülcek bir sey yok.. ben hamilelik duygusalliginda olabilecegini düsünmedim, özür dilerim..

icimden gecenleri paylasmak istedim.. benim kizginligim da kirginligim da esime ama elimden bir sey gelemeyince iste anca sizinle dertlesebiliyorum.. bazi seyleri, daha dogrusu olan biten her seyi yediremiyorum.. olmuyor.. zorlandigimi hissediyorum. degersiz hissediyorum.. hepsi bu sanirim...

ama iyiki siz varsiniz.. yoksa bütün bunlar icimde kalacakti ve daha agir gelecekti..

neden öyle düsünüyorsun canım bizler seni görmeden sevdik bir gün topige girmesen yerin hemen belli olur burdaki herkes birbirinin kardesi gibi oldu en özel anlarımızı duygularımızı belki ailelerimizle bile konusmazken birbirlerimizle paylasıyoruz üzme kendini tatlım ne oluuur sen en iyi sekilde yasamayi da gülmeyi de ANNE olmayı da en iyi sekilde hak ediyorsun

hamilelik duygusallığı diiil canımm..zaten anca 1 aylık hamileyim ben..daha etkilerini hissetmiyorum bile..yazdıkların o kadar iç burkucu ki..yani sarılasım geldi sana..kimse üzülmesin istiyorum benim yapım böyle, elimden birşey gelse keşke..ama size ben bol bol dua etmeye çalıışıyorum..iş yerinde falan aklıma gelince..hatta yolda yürürken bile sabah işe giderken mırıldana mırıldana gidiyorum millet bakıyo bazen bu ne konuşuyo kendi kendine die..o sırada isimleriniizi sayıyorum dua ediyorum

cnm sen hamişsin duaların kabul olur bi melek taşıosun içinde dua ederken benide unutma olur mu

sagolsain bitanem, iste demek istedigim de bu. mesela sizler beni hic tanimazken cikariniz olmadan, sevebiliyorsunuz da, gercek hayatta, hayatimda olan insanlar bunu neden yapamiyorlar?? sebebi ne? seytan mi, yoksa insani duygulari mi???
benim zaten ne istedigimin bi önemi yokki, ne hakettigimin bi önemi olsun.. kendime bile yasayamiyorumki.. hayatim anne-babanin emrinden cikip, kocanin emirine girmis.. ben evligimde söz sahibi olmayi isterim, izin almayi degil.. biraktim zaten bu son kirmizilari da gördüm ya, bebegi de artik oluruna biraktim.. hayirliysa zaten olacak...

sarilmis kadar oldun canim benim tesekkür ederim.. Allah dualarini kabul eder insallah canim.. herkesin dualarini.. herkes mutlu olsun tabiki.. ben birazcik toparlasam da yeter... tam kalktim derken, yeniden tökezlemek cok zorluyor.. hayat belki de bu. ama neden hep belli insanlara yapiyor bunu.. aman neyse.. sormaya baslarsam bitiremem sabaha kadar sanirim...

kizlar bisey daha sorucam kuppede burdayken...ovulation akintisi seffaf mi, beyaz krem gibi mi? acabaaaa.........yoksa her ikiside olabilir mi???
Silacim seffaf uzayan akinti ve waterly olan ovulasyon akintisi oluyorRegencim yazdiklarini okudum hissettiklerini ben seneler once ordayken hissediyordum. Sonun benim gibi olmasin insallah. Ayni bende sorgularken hadi ben salaktim kordum asiktim yakinlarim niye anlamadi herkes cok sevmisti onu falan filan diye kendimi yedim bitirdim. Bari sen yapma kendine bunu birseye faydasi olmuyor yasam sevincini sondurmekten baska kendine kusme sakin. Boosver kimsen olmasin bizler variz kendini her nezaman yanliz hissedersen bizle paylas tatlim.

sagolasin bitanem.. sanirim en iyi de sen anlarsin.. bilmiyorum sonu nasil olur ama ben böyle memnun degilim o bi gercek.. zor be azracimm.. neden diyorum. neden?? ben sanirim ask evliligi yapmadim.. öyle sanmistim ama degilmis. ya da onu da söndürmüsler. o yüzden dayanagim yok.. sen söyle güzelim, yasamis biri olarak sen söyle, ne yapmam gerekiyor, ne syöleyimki degissin bu durum. ya da belki de en iyisi, susmak ve kabullenmek.. kabullenmeye calismak...

Ben heryolu denedim regwncim ama bi kere saygi bitmistdi bizim evlilkte cok kotu seyler yasadim tukettim kendimi affetmem senelerimi aldi o yuzden sen sakin benim yaptiklarimi yapma nedenleri unut bi kere bu en onemlisi, cok ustune gitme esinin sinsi ol her istedini bilmesin herseyini anlatma, zaman ihtiyaciniz var tatlim su an kirginliklarin su ustune cikmis biraz dinlen kafani toparladiginda birdaha dusunuce bu kadarda kotu gelmeyecektir belkide yasadiklarin. Benim sorunum cok buyuktu oluru tutari yoktu benim iciin seninki cok sukur ole degil canim benim

ben mucizeyken, hikaye oldum canim... kirmizilar geldi baska da gözüme takilan bi gelisme olmadi benim..

senden haberim var canişkommmm... senı hic unutur muyummmm??? sana sorarım hemen herseyi...

hoşgeldin MENBETACIM

ay hosbulduk tatlımmm.. sanada cok sevındımm. yumurtan ıyı durumdaymıs. catlatma ıgnenıde olmussun.. Allah ım ıns nasip eder...

bu arada kocişinle ilgili bie durum varmıs ama anlayamadımmm.. gidiyor mu ne oluyor canımmm... gecmişi okuyamadımda....

cok sekersinnn canımmm.. tşkler....

bu arada bırseyler yazmıssın.. hayırdır tatlıskom ??? yazma boyle seyler.. psikolojimiz altust oluyor... burda hepimiz elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz.. tabı bı sıkıntın bı derdın olunca yazacaksın ama bu kadar da duygu yuklu olmasın canımmm... Senı Sevıyoruz canımmm...

walla içime dert oldu... düsünme düsünme... fıstıgım benımm....

ahhh regentoşummm ahhhhhhhhh canım benimm canım arkadaşımmm seni çok iyi anlıyorumm...siz benim hep neşeli halimi gördünüzz aynı senin gibi ama bazenn bu neşeli halimin altındaki yorgun hülya banada ağır geliyorr bnde çok sıkıntılar yaşadım ara ara yaşıyorum da ama şükrediyorumm buda Allah tan diorum yapacak bişi yok diyorum benimde yazım böleymiş diyip geçiyorumm geçmek zorunda kalıyorumm elimden bişi gelmiyor ki.. ? benim de neden dediğimm birçok konu var hayatımda ama cevapları yok çoğunun en güzeli neden diye sormamak canım çünküü ne kadar eskiyi düşünürsen o kadar çok dibe dalarsın ve çıkmak çok zor ve acı olur..seni daha çok incitir bu yüzden geçmişe çok takılmayacaksın...bak ben bu gencecik yaşımda artık stresi kaldıramıyorum..en ufak bişiyde vücudum tepki veriyorr sağlığımdan oluyorum sende böyle yapıpda kendini üzme canım yıpratma sen kendini sev kendine değer verr değerli olduğunu kendine kendin hissettir canım çünkü bu hayatta aslında hepimiz tekiz ve yanlızız canım en güzeli kendi kendini mutlu etmek...kocan saana kötümğ davranıyorr atıyorumm kaynananlarmı kötü davranıyorr ne olursa olsun sen hep iyilikle cvp ver canım iyilik her zaman kazanır..bak ben ilk evlendiğimde eltim yüzünden çok sıkıntılar çektim bana durmadan laf sokardıı beni milletin içinde sinir ederdi işte benim demediklerimi dede derdi iftira atardı (gerçi bunları hala yapıyor da ) nysee ben hep iilikle cvp verdim hep tamam dedim sustum ve kazanan ben oldum çünkü artık herkes onun ne mal olduğunu anladı sana yaptıklarını anlatsam varya şok olursun o kadar kötü bir kişilik yani...ama ben şimdi başlarının tacıyım altın gelinleriyim ama bunu anlamaları zor oldu canım çok sıkıntılı stresli zorlu zamanlardan geçtim ama sabrettimm iilikle karşılık verdim kötülük gördüysem de ve zafer benim canım...snde bu şekilde yapmaya çalış canım bide kendine sen bişiler yap canım kocan da görecektir inan ....acanım arkadaşımmmmmmmmmmm regentoşummmmmm seni çok seviyorummmm sen benimmm regentoşumsunnnnnn ve çokkkkkkkk değerlisin...

(ay konuyu biraz dağıtarak yazdım kusura bkma canım o kadar yorgunum kiiiiiiii )

adini yazarken özellikle dikkat ettim canimcim

valla moralim bozuluyor, istedigim olmayinca daha da kötü hissediyorum, üstüne bir de yalnizlik eklenince.. düsünmek daha da kötü yapiyor.. istedigim dediysem, öyle maddi seyler artik geri planda.. daha cok maneviyattan bahsediyorum.. bilmiyorum ama simdiki erkekler mi diyim, belli bi kismi mi diyim, bilmiyorlar, insan olmanin gerektirdigini, evliligin önemini, dinimizin bi kadina nasil davranmasi hakkindaki emirlerini........ bilmiyorlar, anlamiyorlar... zor iste ne diyim daha baska...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…