• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bitanem ya bi kaç gün geçsin sonra yaparım hayırlısıyla çünkü kırmızıların sağı solu belli olmaz aniden çıka gelir aman allah korusun :47::47::47:

pazartesi yaparım nasip olursa gülüm :54::54::54::54:

tamam canım hadi inşallah bu kez görürsün pozitifi..

canım çıkıyorsun sanırım. önceki postunda yazmışın, iyi gecelerrr

Lütfen topik içeriğine uygun yorumlar yazınız ve ikili tartışmalara girmeyiniz,ikili tartışmaya girenler ve konu dışı mesaj yazanlar uyarı alacaktır...

mune ne guzel yazmis.... kendi fikirlerimizi yazalim konuyla alakali.. ama tartismaya girmeyelim...:81::81::81::81:

gece neler olmus diye bakmaya geldimmm, 7 sayfa yazilmisss...
Kuppecimmm, sen de buralardasin, herhalde eskiyi okuyorsun...

Ben oluyorum uykusuzluktan....

Hadi iyi geceler...:16::16::16::16:

mune ne guzel yazmis.... kendi fikirlerimizi yazalim konuyla alakali.. ama tartismaya girmeyelim...:81::81::81::81:

gece neler olmus diye bakmaya geldimmm, 7 sayfa yazilmisss...
Kuppecimmm, sen de buralardasin, herhalde eskiyi okuyorsun...

Ben oluyorum uykusuzluktan....

Hadi iyi geceler...:16::16::16::16:

hala burda mısın kuzu :1: bende geçmişi okumaya devam edicemm..ona göre yorumlar yazarımm artıkk..iyi gecelerr..

Son düzenleme:
kızlar saat sabahın 4.30 u ve benim hala gözüme uyku girmedi..nedeni ise, bir iki damlalık kahverengi leke..vallahi aklıma yerleşme kanaması geldi araştırdım, tam bu zamanlarda oluyormuş fakat başka nedenlerden de kaynaklanabiliyormuş..aldı mı beni bu saatlerde bir merakk..kaç saattir araştırıyorum..çok güzel bilgiler okudumm..en çok beğendiğimi sizle paylaşayım..ilerde lazım olursa, burdan kolaylıkla bulabiliyoruz..kk forumumuzda bir arkadaş çok güzel şekilde ifade etmiş çok beğendim, aynen paylaşıyorum..
--ALINTI--
Arkadaslar iki kez yerleşme kanaması yaşadım. Size bilgi verebilirim. Ben ateş ölçüyordum ve ov. testi kullanıyordum. Dolayısıyla ovulasyon günlerimi biliyordum. Her iki sefer de yerleşme ovulasyondan 7-8 gün sonra oldu (birincide 7, ikincide 8). Kanama denemeyecek kadar azdı. İlkinde bir damla kahverengiydi, ikincisinde silince çoook açık pembeydi. Ped kullanmasam ve dikkat etmesem asla anlayamazdım.
Bu konuyu biraz araştırdım. Yerleşme lekelenmesi kadınların sadece yüzde 30unda oluyormuş. Yani sizde olmadan hamile kalma olasılığınız çok yüksek. Lekelenme öyle 2-3 gün sürmüyor. O kadar sürerse kist gibi başka bir sebepten şüphe etmelisiniz. Lekelenme miktarı çok az. Yani öyle ped dolduracak boyutta asla değil. Genelde ovulasyondan sonra 6-10. günler arası oluyor. O sürede döllenmiş yumurta tüplerinizden inip rahminize geliyor, bir kimyasal salgılıyor ve o noktadaki dokuyu yırtıyor, dokunun içine girip tutunuyor. Minicik kılcal damar kanaması yerleşme. O sebeple çok az. Tam adet dönemi olan ve adetim kısa sürdü, 3-5 gün sürdü dediklerimiz yerleşme olmuyor genelde. Ya psikolojik olarak adet kısa sürüyor, ya da gene kist gibi bir sorun oluyor. Hamileyseniz ve üstüne görme gibi 5-6 gün süren lekelenme oluyorsa orada projesteron sorunu ve düşük riski var demektir. Doktora gitmek lazım, onu ilk sefer yaşadım. Bir de şu var diyelim adetten sonraki 21-22. gün gibi bahsettiğim çok az lekelenme oldu. Yakaladınız. İki gün bekleyin ve test yapın, silik çizgi çıkması olasılığı yüksek. İnşallah herkes hamiş kalır.
--ALINTI--

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :46::46::46:
ben bu gün çokkkkkkkkkkk mutluyum :66::66::66:
cocam pazar sabahı saat 05:30 da uçaktan iniyorrrrrrr :62::62::62::62:
evden 5 te çıksam yollar boş 6 da orda olurum. uçaktan inip yanımıza gelmesi 20-25 dk yı buluyo çünkü. tam gaz giderim ben artık :10::10::10:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :46::46::46:
ben bu gün çokkkkkkkkkkk mutluyum :66::66::66:
cocam pazar sabahı saat 05:30 da uçaktan iniyorrrrrrr :62::62::62::62:
evden 5 te çıksam yollar boş 6 da orda olurum. uçaktan inip yanımıza gelmesi 20-25 dk yı buluyo çünkü. tam gaz giderim ben artık :10::10::10:

günaydınnnnnnn canımmmm :)) çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kazasız belasız kavuşmanızı nasip eylesinnnnn :nazar: sabiha gökçenden mi alcan canım??

günaydınnnnnnn canımmmm :)) çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kazasız belasız kavuşmanızı nasip eylesinnnnn :nazar: sabiha gökçenden mi alcan canım??

allah razı olsun canım. bende çok sevinçliyim. amin inşallah sağsalim kavuşurum hayata :16:
yok canım türk hava yoları yeşilköy den alıcam. yollar boş olur acele edip de hızlı gitmeme gerek yok.:29:

allah razı olsun canım. bende çok sevinçliyim. amin inşallah sağsalim kavuşurum hayata :16:
yok canım türk hava yoları yeşilköy den alıcam. yollar boş olur acele edip de hızlı gitmeme gerek yok.:29:

canım aman ha dikkatli ol..sen yinede 4.30 da çıkki hızlı gitmeyesin Allah korusun hız falan yapma yanii canımm:20::20::20:

canım aman ha dikkatli ol..sen yinede 4.30 da çıkki hızlı gitmeyesin Allah korusun hız falan yapma yanii canımm:20::20::20:

tamam canım yapmam. çok saol bitanem. :29:
kızım da hasta yaaa boğazları felaket bütün gece yandı ateşten, doktor iğne verdi.
canım benim pekde dayanıklı hiç gıkı çıkmıyo :59::59:

ayy günaydin canlarim.... uyuyamadim kalktim ben de..

kardaiz e hadi gözünaydin tatlim... artik buralara zor ugrarsin ya olsun kocisin geliyo :16::16::16::16:

tamam canım yapmam. çok saol bitanem. :29:
kızım da hasta yaaa boğazları felaket bütün gece yandı ateşten, doktor iğne verdi.
canım benim pekde dayanıklı hiç gıkı çıkmıyo :59::59:

ayy canımm geçmiş olsun :26::26::26::26: bu ara boğaz enfeksiyonu yaygınn Allah şifa versinn :26::26::26:

:nazar:
ayy günaydin canlarim.... uyuyamadim kalktim ben de..

kardaiz e hadi gözünaydin tatlim... artik buralara zor ugrarsin ya olsun kocisin geliyo :16::16::16::16:

saol canım benim. ama çalışıyorum bitanem. gündüzleri burdayım.
haziran sonu gibi izne çıkıcam 15 gün. o da bulduğum her internet de yazıcam size :16::16::16:

ayy canımm geçmiş olsun :26::26::26::26: bu ara boğaz enfeksiyonu yaygınn Allah şifa versinn :26::26::26:

amin canım benim. düzelir inşallah 1-2 güne.
eşim gitti gideli hiç hasta olmamıştı. bütün kış burnu bile akmadı.
eşim gelicek çocuk hasta. neyse allah beterinden korusun

amin canım benim. düzelir inşallah 1-2 güne.
eşim gitti gideli hiç hasta olmamıştı. bütün kış burnu bile akmadı.
eşim gelicek çocuk hasta. neyse allah beterinden korusun

canım soğuktan hasta değilki çocukk heryerde polen molen vs.uçuşuyor bişi olmaz geçer canım ...aminnn :)

Back
X