- Konu Sahibi screamaway
- #11.381
heyyyy bende hoşgeldimmm hepinize günaydın kısslarrr
sende hoşgeldin canımm :

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyyyy bende hoşgeldimmm hepinize günaydın kısslarrr
canım soğuktan hasta değilki çocukk heryerde polen molen vs.uçuşuyor bişi olmaz geçer canım ...aminnn :)
hoşş b ulduk ee nasılsınız bakalım kısslarsende hoşgeldin canımm :![]()
hoşş b ulduk ee nasılsınız bakalım kısslar![]()
hoşş b ulduk ee nasılsınız bakalım kısslar![]()
valla ben biraz iyiyimmçünkü dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım... romatizmam tuttuu bütün gece inledim döndüm durdum
bide 2 de doktora gidicem onun stresi var biraz:26::26::26::26::26:
sen nasılsın???
valla ben biraz iyiyimmçünkü dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım... romatizmam tuttuu bütün gece inledim döndüm durdum
bide 2 de doktora gidicem onun stresi var biraz:26::26::26::26::26:
sen nasılsın???
ben burdayım canımcım.çokk geçmiş olsun sana dr a niye gidiceksin hayatım :44:kızlarr hepiniz geçmişemi takıldınız yahuuuuuuuuuuuuu![]()
amanda aman yerim ben senin süsünü püsünüiyilik güzellik iste... ben sahsen kocis kalkmadan kasimi felan almak icin dört büklüm olmakla mesgulum![]()
amanda aman yerim ben senin süsünü püsünü![]()
ben burdayım canımcım.çokk geçmiş olsun sana dr a niye gidiceksin hayatım :44:
hımmmmm canım çok geçmiş olsun
romatizma bende de var bilirim ağrısını.
doktora stres yapma canım inşallah hayırlı haberler getirirsin
gecmis olsun bitanem ya... ne tokturu???
bize bebişlerin en güzelini verses seda çıkmayınca( canım bu hafta klomen kullandım ben bugün kontrole gitcem bakiim yimirtam varmı diye...inşallahh vardırrrrrrrrrrrrrr
saol canım yaa valla öldüm öldüm ağrıdan dün gece...tüm eklem yerlerimmm sızım sızım sızladıııinşallah yimirtammmm olmuştuurr yahuuuu
saol canikom...bakalım gıdgıdgıdakkkkkkkkkk yimirtamm sıcakk dicek miyim diye gitcem doktoraaaaaaaaaa:
:d
![]()
Günaydın kızlar
ne oluyor bakıyım :84: kendi aranızda bişeyler yazmışsınız tüm geçmişi okuyamadım ...
bana da söyleyin ne oluyor![]()
bak tabi şekerim kadın dediğin süsslüpüslü olur hemm dimi amaay vallahi süslü oldum he... kendime bakasim var bu aralardünde ömrümde ilk kez sacimi boyadim, daha dogrusu acici kullandim... güzel oldu kara kara kapkara kömür saclar gitti simdi daha kahve saclarim var tuttum yani
keske daha önce yapsaydim diyorum..
önemli bişey kaçırmadın şeker merak etmeGünaydın kızlar
ne oluyor bakıyım :84: kendi aranızda bişeyler yazmışsınız tüm geçmişi okuyamadım ...
bana da söyleyin ne oluyor![]()
bize bebişlerin en güzelini ver
![]()
ayy canımm benimm ne güzell dedin öyleeeeeeeeçok teşekkür ederimm inşallahh hayırlı haberlerle gelirimm Allah ım nasip ederse inşallahhhhhh cümlemizeee
![]()
ses seda çıkmayınca( canım bu hafta klomen kullandım ben bugün kontrole gitcem bakiim yimirtam varmı diye...inşallahh vardırrrrrrrrrrrrrr
saol canım yaa valla öldüm öldüm ağrıdan dün gece...tüm eklem yerlerimmm sızım sızım sızladıııinşallah yimirtammmm olmuştuurr yahuuuu
saol canikom...bakalım gıdgıdgıdakkkkkkkkkk yimirtamm sıcakk dicek miyim diye gitcem doktoraaaaaaaaaa:
:d
![]()