- Konu Sahibi screamaway
- #11.981
öyle tabi canım herşeyin hayırlıısı ama yine de tırsıyorum :18::18::18:
hani diğer arkadaşlarım da diyolar ya rahim aşağıya düşüp ondan böyle oluyo diye ama ben bu zaman kadar hep adet gördüm olsa geçen ay veya ondan önceki aylar da olurdu
offf bende bilemedim ki bu durumu
ne olduğu bi belli olsaydı bende önüme bakardım![]()
yaa benimm ogünn agrım oldu meselaa 3 gün sonraa sabahh tatlı die gözümü actımm.. hemenn agzıma minnakk brownilerden attımm.. amaa normal midem bulandı onuu yiyincee.. öglene kadarr kötüydü. ertesi gün lekenleneme.. sonra da 2 gün hafif hafiff bulantım vardıı... tutturdumm hamileyim diee doktora gittimm.. prodüktörde yaptım amaaa erkendirr cıkmamıstır dedim.. kanda negatiff cıktıı.. doktorr psikolojik oldugunu ima etmiştii. bu kadarr zamanda anlamassın dedii.. zaten bugünlerde kalmann lazım dedii. agladım cok amaa hepp orda diee geciodu içimdenn.. sonraa bi sabah kasık sancısıyla uyandımm bunladan 10 gün sonraa.. ve reglime haallaa 5 gün vardıı.. nefess aldıkca battı o banaa uykumu böldüü.. kalktımm. sonraa hafiff hafiff agrııı hastalancam yaa ondan didimm.. amaa aksamına yinee prodüktörrr vee silikk pozitiff ertesi günn yinee sonraki gün yineee