• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlım çok teşekkür ederim yeşillikli bir resim var ve bırde kosan kadın varr onu istiyorum tatlım boyum 1 68 kilom 76 hedef kilom 65 inş inebilirse :34:

ben de 65 olmak istiyorum hatta eski kilom 64ü tekrar yakalamak istiyorum ama simdi cips yiyorum :60::60::60::60::60::60:

büşraa beğenmezsen söylersin değişik bişeyler bakarım. senin yapmaya çalıştığın yerede bakarım,problem değil. ben 10-15 dk gidim hemen :34::34:

ben de 65 olmak istiyorum hatta eski kilom 64ü tekrar yakalamak istiyorum ama simdi cips yiyorum :60::60::60::60::60::60:

ben yemiyorum artık cips kola çikolata vede hiç çekici gelmıyor bana (bazen çikolata çok zorluyo ama idare ediom)inat ettim 65 olacam hem şu pkoyu yenmem lazım benim kızlar yaaa offf nasıl olcak bilmiyorum ama başaracam :(

:1::1::1::1:
sen kilo verecektin güyaa.. rejime bak rejimeee...
bende markete gidiym almak için cips..:9::9::9::9::9: hava kararmadan gideydim iyiydi,çok üşengeçim çokkk:57:

aaaaaa ben bir bucuk kilo verdim sekerim :63::63::63::63::63: bugün ara verdim... sürekli diet bedeni de yorar cünkü benim kilom asiri degil... o yüzden cok zorlarsam, verdigimi geri alirim...

fistuklar hani iki gün önce leke gelmişti ya, sonra hiçbirşey gelmedi ama bugün çokkkk ağrıyo kasıklarımm..BAT acı acı sırıtıyo :27: geliyorummmm KuPPe hazır ol dercesine..bi gelsin kırcam onun kafasını:41::97:

:1::1::1::1:
sen kilo verecektin güyaa.. rejime bak rejimeee...
bende markete gidiym almak için cips..:9::9::9::9::9: hava kararmadan gideydim iyiydi,çok üşengeçim çokkk:57:

eee canım ban az önce diyodunya pasta tatlı yapıp kilo mu alayım diye :1::1::1: cips de ayını hem çok zararlıymış otür şeyler kuzum yemeyin onları :62::62::62::62::62::62::62:

fistuklar hani iki gün önce leke gelmişti ya, sonra hiçbirşey gelmedi ama bugün çokkkk ağrıyo kasıklarımm..BAT acı acı sırıtıyo :27: geliyorummmm KuPPe hazır ol dercesine..bi gelsin kırcam onun kafasını:41::97:

ayy kuzum vall korkulu rüyamız oldu gitti kızken neden gelmez diye dr giderdik şimdi aman gelmesin diye dr gidiyoruz offf çok karmaşık bi durum :1::1::1::1::1::1::1:

dur kuzum ya bak bende aynı durumdayım belirisizlik yani kafayı kırma noktasındayım bekliyelim gülüm sabır ya sabır :71::71::71::69::69:

hem bize kırmızı hiçççç yakışmıyo ki :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

aaaaaa ben bir bucuk kilo verdim sekerim :63::63::63::63::63: bugün ara verdim... sürekli diet bedeni de yorar cünkü benim kilom asiri degil... o yüzden cok zorlarsam, verdigimi geri alirim...

ayyy gülüm ya be sizin ordaki çilolatalara hayranım bayılıyorum ya :56::56::56::16::16:

kızzz hamişşsem artık bana postalarsın bi kaç paket :60::60::60::60::60::60::60::60:

ayy kuzum vall korkulu rüyamız oldu gitti kızken neden gelmez diye dr giderdik şimdi aman gelmesin diye dr gidiyoruz offf çok karmaşık bi durum :1::1::1::1::1::1::1:

dur kuzum ya bak bende aynı durumdayım belirisizlik yani kafayı kırma noktasındayım bekliyelim gülüm sabır ya sabır :71::71::71::69::69:

hem bize kırmızı hiçççç yakışmıyo ki :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

canımm yaa, benim kızken hiç gecikme falan olmazdı günü gününe gelirdi, bi tek geçen ay bir hafta erken geldi, çok şaşırdım hatta..şimdi de geleceğinin sinyallerini veriyo..lekelenme olunca yerleşme kanamasından şüphelenmiştim ve ümitlenmiştim ama galiba ondan kaynaklanmıyormuşşş..üffff..beş gün kaldı hesabıma göre bat'a..bakalım neler olcakk test yapsam mı kiiiiiiii yarın diorum ama ya yoksa yine tek çizgi görmeyi kaldırmaz bünyem :36: :9:

canımm yaa, benim kızken hiç gecikme falan olmazdı günü gününe gelirdi, bi tek geçen ay bir hafta erken geldi, çok şaşırdım hatta..şimdi de geleceğinin sinyallerini veriyo..lekelenme olunca yerleşme kanamasından şüphelenmiştim ve ümitlenmiştim ama galiba ondan kaynaklanmıyormuşşş..üffff..beş gün kaldı hesabıma göre bat'a..bakalım neler olcakk test yapsam mı kiiiiiiii yarın diorum ama ya yoksa yine tek çizgi görmeyi kaldırmaz bünyem :36: :9:

seni çok iyi anlıyorum bitanem ya benim de tam tersi kızken gecikirdi hatta ağlardım niye gelmedi diye ama şimdi ya günün de geliyo yada 1 hafta sonra alçak kırmızılar :47::47::47:

sen lekelenme oldu yazınca ben valla allah biliyo ya kesin dedim hamile ki inş öyle olmuştur canım :16::16::16: bu ay hepimize nasip olur kurban olduğum rabbim hepimize gösteriri

bende canım bata 1gün varken yaptım koskoca bi tek çizgi :5::5::5: bende tavsiye gülüm bekle derim belki bebişkolarımız geç döllenmiştir :69::69::69::69:

beyendım cnm guzelll :52: ama nasıl yapıstırcam ben bunu bide ben aslında 78 dim 76 oldum ynlış bilgi verdim sanırım sana :)

tamam değiştim o zaman http://sfgf.lilyslim.com/7GIvp3.png

kontrol paneli > profili düzenle > Kişisel Bilgiler-çizelge buraya yapıştır kaydet olur :34:

şaka yapıom tatım ya.. resimlerdeki gibiysen hiç gerek bie yok kilo vermene:54:

eee canım ban az önce diyodunya pasta tatlı yapıp kilo mu alayım diye :1::1::1: cips de ayını hem çok zararlıymış otür şeyler kuzum yemeyin onları :62::62::62::62::62::62::62:

tatlım ben maksat muhabbet olsun diye dedim zati o zaman. sen gün boyu benim yadiğim tatlıyı görsen şeker komasına girer bu dersin. cips onların yanında masum kalabilir valla...:9:

şaka yapıom tatım ya.. resimlerdeki gibiysen hiç gerek bie yok kilo vermene:54:

tatlım ben maksat muhabbet olsun diye dedim zati o zaman. sen gün boyu benim yadiğim tatlıyı görsen şeker komasına girer bu dersin. cips onların yanında masum kalabilir valla...:9:

iste ona yakinim sadece 4 kilo var ona tekrar ulasmama.. amaaannnnn can bogazdan gelir ama eskisi gibi yiyemiyorum sanirim mideyi kücülttüm :1::1::1::1: iyi yaa aman kilo almayim da yavas yavas eskiyi yakalarim herlade.. is kafada bitiyor.. aslinda dügünden önce ki kadar kararli olsam epeyce kilo veririm hatta istedigimden fazla :1::1::1: ama kararli degilim ben... bir de hamis olursam ohooo hoohhhoooo unut gitsin... :66::66::66::66:

saka bi kenara kizlar, böyle hamile diyeto felan var... ne düsünüyorsunuz bu konuda??? az ve öz yemek mi?? yoksa iki can tasiyorsun mantigi mi?? hamileliginde kilo verenler taniyorum... varsa tecrübeleriniz felan anlatin yaa... bilgi sahibi olalim.. ben valla kilo almak istemiyorum ama inanmiyorum da kilo alicamaa nedense :44::44::44::44::44:

Back
X