• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Tesekkur ederin nihancim hosbuldum:70: varmu gelen giden tatlim:26:
Kuppecim nasilsin kacinci gunudesin tatlim?

yok bitanem şimdilik gelen giden:69: eğer salıya kadar gelmezse bi test daha yaparım ondan sonra zaten dr gidicem inş bebeğim benimledir gülüm ya o kadar çok istiyorum ki şu an benimle olmasını :16::16::16::16::16::16::16::16:

ayyy kızlarr be geldim geçmişi okudumm ve tuğçeciğim hamişliği kesinleşmiş ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:66::66::66::66::66:

tuğçecimm canımmm mucizesin senn darısı başımıza inşallahh hayırlısıyla kucağına allırsın canım maşallahhhhhhh tütüttütüt:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada kızlarr akşam akşam neler yaşadıkkk....1 kg ya yakın balık tuttukk artık gelicez hazırlanıyozz kocamm denize düştüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18:

çok şükürr bi tarafına bişi olmadııı ama nasıl korktumm kafasını kayaya falan vurdu diyee yüreğim ağzıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama verilmiş sadakamız varmış valla:nazar::nazar:

ayyy kızlarr be geldim geçmişi okudumm ve tuğçeciğim hamişliği kesinleşmiş ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:66::66::66::66::66:

tuğçecimm canımmm mucizesin senn darısı başımıza inşallahh hayırlısıyla kucağına allırsın canım maşallahhhhhhh tütüttütüt:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada kızlarr akşam akşam neler yaşadıkkk....1 kg ya yakın balık tuttukk artık gelicez hazırlanıyozz kocamm denize düştüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18:

çok şükürr bi tarafına bişi olmadııı ama nasıl korktumm kafasını kayaya falan vurdu diyee yüreğim ağzıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama verilmiş sadakamız varmış valla:nazar::nazar:

hoşgelmişsin canım :71::71::71:

gülüm allah korumuş sizi aman eşine bişey olmamış gerçekten verilmiş sadakanız varmış tekrar geçmiş olsun canım :71::71:

kizlar yyaaaa simsek cakiyor disarida korkuyorum kocis de yok evdeeeeeeeeeeeee :18::18::18::18::18::18:

tugcecim size de cok gecmis olsun....

hadi atin bi konu ortaya da konusalim.... yoluur yoksa aglamaya baslicam........

hoşgelmişsin canım :71::71::71:

gülüm allah korumuş sizi aman eşine bişey olmamış gerçekten verilmiş sadakanız varmış tekrar geçmiş olsun canım :71::71:

hoşbuldumm canım..
ayy saol valla okadar korktum kiii aklım başımdan gitii Allah tan bişi olmadıı kayya falan çarpmadı yaniii:31::31::31:
eee siz naptınız bakalımmm:21::21::21:

hoşbuldumm canım..
ayy saol valla okadar korktum kiii aklım başımdan gitii Allah tan bişi olmadıı kayya falan çarpmadı yaniii:31::31::31:
eee siz naptınız bakalımmm:21::21::21:

çok şükür canım bi çocuk sevindir canım allah korumuş eşini:nazar:

biz de aynı gülüm bıraktığın gibi işte muhabbete devam :1::1::1::1::1:

yok bitanem şimdilik gelen giden:69: eğer salıya kadar gelmezse bi test daha yaparım ondan sonra zaten dr gidicem inş bebeğim benimledir gülüm ya o kadar çok istiyorum ki şu an benimle olmasını :16::16::16::16::16::16::16::16:
İnsallah tatlim insallah bebisin seninledir :16:

Canimmmm buyuk gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis gercekten :70:

kimseler konusmuyor yaa.. ben de korkudan wc'ye bile gidemiyorum... tirsiyoruuuummmmmmmm :18::18::18::18:

hadi konusalim bir seyler lütfeeennnnnnn.........

Tesekkur ederin nihancim hosbuldum:70: varmu gelen giden tatlim:26:
Kuppecim nasilsin kacinci gunudesin tatlim?
canımcımmmmmm yeni gördüm yazdığını, ben 24. gündeyimm canımmm..yarın itibari ile tahmini yumurtlamadan 10 gün geçmiş olcakkk..kasıklarım ağrıyoo hasta olcak gibiyim tatlımmm..

Allah korumuş canımmmmm..aman dikkattt..:nazar:

kimseler konusmuyor yaa.. ben de korkudan wc'ye bile gidemiyorum... tirsiyoruuuummmmmmmm :18::18::18::18:

hadi konusalim bir seyler lütfeeennnnnnn.........

Bu aksam konumuz ne olsun canim kafamiz dagilsin hepimiz kitlendik bekleyis icindeyiz malum:1:

canımcımmmmmm yeni gördüm yazdığını, ben 24. gündeyimm canımmm..yarın itibari ile tahmini yumurtlamadan 10 gün geçmiş olcakkk..kasıklarım ağrıyoo hasta olcak gibiyim tatlımmm..

Allah korumuş canımmmmm..aman dikkattt..:nazar:
Az kalmis gulum tahmini 4gun sonra batin olmali insallah canim bu ay son bekleyisle gecirdigin ay olur:16:

Back
X