• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kimseler konusmuyor yaa.. ben de korkudan wc'ye bile gidemiyorum... tirsiyoruuuummmmmmmm :18::18::18::18:

hadi konusalim bir seyler lütfeeennnnnnn.........

ayy gülüm sen yağmurdan şimşekten mi korkuyon kıyamam sana :70::70::70:

bende tam aksine çok sevevrim öyle havaları yağmur yağsın gök gürlesin şimşek çaksın ayy ben psikopatmıyım neyim :111::111::111::111::27:

kızlar hep bebek hep bebek konu değiştirsek azcıkkk:17:

bide ben ayın 12 sinde yaptırdıgımda 66,96 cıkmıstı 23 ünde yaptırdıgimda 7522 cıkmıstı dr 5 haftalık hamilesin demisti canım senin ki nasıl 208,0 ile 6 haftalık cıkmıs acaba sonraki kan testimi baska yerde yaptırmıstım ondan mı öyle cok yuksek cıktı ki

canım sende problem yok arkadaş bence yanlıl yazmış. 6 haftada 200 çok küçük bi değer:34:

azra ya bu ateş neden değişmiyorr:95: çıldırıcimmmm:95::95::95::95::95:
akıntım var ama demekki ben akıntıları karıştırıyorum:57:

ayyy kızlarr be geldim geçmişi okudumm ve tuğçeciğim hamişliği kesinleşmiş ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:66::66::66::66::66:
tuğçecimm canımmm mucizesin senn darısı başımıza inşallahh hayırlısıyla kucağına allırsın canım maşallahhhhhhh tütüttütüt:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bu arada kızlarr akşam akşam neler yaşadıkkk....1 kg ya yakın balık tuttukk artık gelicez hazırlanıyozz kocamm denize düştüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok şükürr bi tarafına bişi olmadııı ama nasıl korktumm kafasını kayaya falan vurdu diyee yüreğim ağzıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama verilmiş sadakamız varmış valla:nazar::nazar:

büyük geçmiş olsun canım..

kızlar yaa bnm bugün 11. günüm , kociş bişiler ypmak istio ama bnm cnm hiç istemio yaaaaaaa:43:

istemem yok renewel:20: doğru yatağa hadi bakim kış kış:9::9::9: önemli günlere girmişsin valla olmaz öyle istemem falan

bende tam aksine çok sevevrim öyle havaları yağmur yağsın gök gürlesin şimşek çaksın ayy ben psikopatmıyım neyim :111::111::111::111::27:

yaaa cok siddetli oldu.. simdi iyi yine.. pek korkmam aslinda sanirim yalnizligin verdigi bir sey.. hadi bir seyler konusalim... cipsi de bitirdim, simdi napcam diye bakiniyorum :60::60::60::60::60::60::60:

canım bende öyleyim..bütün perdeleri açarımmm..muhteşem bir görüntüdür..çok severimmm..hele ki o seslerle uyumakkk..hımmmm..mükemmellllllllllllll :52:

ay valla canım bende tekim evde ve oturdum bide korku filmi izledim..:50: manyak gibi şimdi uyuyamam kesin:97:

insanlar özellikle neden yalnizken korku filmi izler ki??? benim de geliyor aklima... sonra kedime, bir kere yaptin, oturdugun yerden kalkamadin, hic deneme diyorum... :1::1::1::1:

canım istemiyo falan yokkk :1: bende o civarlarda başlamıştım calışmalara..:1::1:

aynen bende canım işi sıkı tutmak gerek :1::1::1::1::1:

az önce aynada memişlerime baktım da kocaman ve dimdik olmuşlar ve uçları çok hassas acıyo :17::17::17::17::17:
Ayyyyyy onceki aylarda olurmuydu tatlim benim su zamana kadr hic gogus uclarimda acima hic olmadi en belirgin gebelik belirtisi bu ayyy hadi insalah:16:

valla tatlim ben korkmakla mesgulum.. bugün siz atin ortaya birsey lüttfeeennn.... ya hakkaten cogunluk bekleyise gecti sanirim :1::1::1::1::1:
Bulalim o zaman.... Yaz geldi malum tatil planlarimizdan konusalimmi:66:

kızlar hep bebek hep bebek konu değiştirsek azcıkkk:17:

canım sende problem yok arkadaş bence yanlıl yazmış. 6 haftada 200 çok küçük bi değer:34:

azra ya bu ateş neden değişmiyorr:95: çıldırıcimmmm:95::95::95::95::95:
akıntım var ama demekki ben akıntıları karıştırıyorum:57:

büyük geçmiş olsun canım..

istemem yok renewel:20: doğru yatağa hadi bakim kış kış:9::9::9: önemli günlere girmişsin valla olmaz öyle istemem falan
canim senin derecedemi sorun var acaba:44:

insanlar özellikle neden yalnizken korku filmi izler ki??? benim de geliyor aklima... sonra kedime, bir kere yaptin, oturdugun yerden kalkamadin, hic deneme diyorum... :1::1::1::1:

ya ben özellikle yapıyorum çünkü o yalnızlıkta acayip iyi oluyor. ama tabi sonrası biraz ürkütücü..:61:
şu paranormal aktivity mi ne vardı cinli perili bi film. normalde hayatta korkmayacağım filmde tek başımayken acayip tırsmıştım:82:

canım bende öyleyim..bütün perdeleri açarımmm..muhteşem bir görüntüdür..çok severimmm..hele ki o seslerle uyumakkk..hımmmm..mükemmellllllllllllll :52:

aynen gülüm ya başka bi keyifle uyurum böyle şimşek odayı aydınlatır ya çok hoşuma gider :52::52::52::52::52:

bi arabada giderken yağmur yağması değme keyfime :21::21::21:

ya ben özellikle yapıyorum çünkü o yalnızlıkta acayip iyi oluyor. ama tabi sonrası biraz ürkütücü..:61:
şu paranormal aktivity mi ne vardı cinli perili bi film. normalde hayatta korkmayacağım filmde tek başımayken acayip tırsmıştım:82:

niye yaa ben fragmanindan bile tirstim ayyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

seyi izlemistim arkadasimlaa... ay adini bile söylemek istemyiorum.. ahni kücük sirladaki cetin oynamisti ya... ayyyy o gece öldüm öldüm dirildim isik acik yattim...

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm:16: :16:
hepinize iyi akşamalr :16::16:
aman tanrımmmmmm nerden baksanız 60-70 sayfa olmuş. hiç bu kadar ara vermemiştim ve okumadığım sayfa yoktu.
ama şimdi okumasam olur muuu:59:

Son düzenleme:
niye yaa ben fragmanindan bile tirstim ayyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

seyi izlemistim arkadasimlaa... ay adini bile söylemek istemyiorum.. ahni kücük sirladaki cetin oynamisti ya... ayyyy o gece öldüm öldüm dirildim isik acik yattim...

musallat olmasın canım o
ben o filmi sinemada izlemiştim. çok güzeldiiii

ya o filmin fragmanı filmden önce korku yayıyor zaten. fragmanı izledim dedim bu filmi görmem gerek:37:
bende korku filmi hastalığı var. ara sıra birazcık korkmam gerekiyor:52: sanırım asıl psikopat benim:9::9::9:

sen hangi filmi diyorsun çıkaramadım??

ay valla canım bende tekim evde ve oturdum bide korku filmi izledim..:50: manyak gibi şimdi uyuyamam kesin:97:

ayyy kızlar ne kadar cesaretlisiniz bravo walla evde tek başına ve korku filmi :65::65:

ben olsam kesinlikle izleyemem fragmanına bile bakamıyorum sonra bilinç altıma çok yerleşiyo hep aklımda fikrimde onlar kalıyo resmen tırsıyorummmmmm:18::18::18::18::18::30::30::30::30:

yok ya derece normal (günün ilerleyen saatlerinde farklı çıkıyor ateşim çünkü) problem bende ama acayip sinir olmaya başladım ben.. yani yine geç yumurtlayayım problem değil ama en azından arada azcık oynasın bu ateş ya :59::59:

Bunyeden bunyeye degisiyo canim benim sen canini hic sikma yumurtlaman gec olcaksa sayet atesin oynamasi icin vakit erken daha
Ovulasyon testi almayi dusunuyomusun peki bu testler cok daha guvenilir bence ates biraz gec sonuc veriyo misal ben yumurtladim ama site hala cizgiyi cekmedi testim olmasaydi hala endiseyle bekliyor olcaktim ayrica atesime bakarsan testimle ayni gun yumurtlamadim cikicak bak tabloma anlarsin demek istedigimi:34: sen bence o testlerden edin tatlim fiatida uygun 30tane yeter artar sana

Back
X