• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

mavibebek cimm cok sevindim :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim:)

Canım aynen ben de senin için çok sevindim.Senin kuzun daha küçücük ama zaman çok hızlı geçiyor inan.Yakında ultrasonda inanamayacağın güzel hareketlerini göreceksin.Umarım sağlıkla geçirirsin bu dönemi ve kavuşursun bebişine.

merhaba kızlar:71:
bir kaç gündür giremedim maşallah sayfaları sayamadım eskiyi okumamın imkanı yok :53:
ben yokkken neler oldu yeni haberler varmı :69:
nasılsınız napıyonuz :70:
kaç gündür giremedim çatladım
:52:

Selam kızlar nasılsınız?Uzun zaman koptum topicten ama bugün sizinle güzel bir haber paylaşmak için tekrar girdim.
Bugün dr. kontrolüm vardı ve kuzumun cinsiyetini öğrendik.Kuzum güzel bir kızmış.Çok sevindim.Kalbimden geçen oldu.
Sizler nasılsınz.Umarım yeni hamişlerimiz vardır.Eğer varsa onları tebrik ediyorum.Yola devam edenlere de en kısa zamanda kuzularına kavuşmaları için dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aaaaaaaaaa topicimizin ilk madamisollesi geldi inan bende meraklardaydim yakin zamanlar da cinsiyeti belli olur die...neguzel olduu..masallah canim darisi bize insallahoglumun arkasinabende bir kiz istiyorumm hayirli saglikliiiii...
Sağol tatlım.Darısı hepinizin başına.Sizleri bekliyorum ki bebişlerimiz hakkında konuşalım.Aslında başka topicler var bu konularda ama ne bileyim oralara yorum yapamıyorum.Sizleri sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim o yüzden de sizleri de sabırsızlıkla bekliyorum.
kuzuummm benimmm neguzel. bizde oleyizz .sagolasin insallah dualarinda eksik etme bizleri gelelimm
kizlarr bgn dr a gittm... aslinda kan testi yaptiracaktim tekrar gidishat nornalmi diye ama drada gideyim dedim:) dra hamile oldgumu soyleyince aaaa gercektenmi dedi ve cok sasirdi:) vaj.ultrasonla noktami gosterdi ama daha kese bebek fln yok tabi :) sadece dollenen yumurtayi gosterdi nokta kadardi boyutu 0,38 mm mis :)) kan testi yaptirmana gerek yok ultrasonda gorduk dedi haftaya keseyi gormeye gel dedi:nazar: Allah nasip ederse 9,10 subat olacakmis dogum. vee bebek 20 mayista falan olusmus diyor(tahminen) darisi sizlere insallah kizlarr icimde bi heycan var yaa sanki bu hafta bol hamisimiz olacak :)
ooooyyy bir kuzu daha neguzelyaaa... canim sen 20mmayisda dongunun kacinci gunudeydin??? neguzel hadibakalim bekliyoruzgelismelerini....

dua ette cogalalim bebegim yaaaaaa

Canım aynen ben de senin için çok sevindim.Senin kuzun daha küçücük ama zaman çok hızlı geçiyor inan.Yakında ultrasonda inanamayacağın güzel hareketlerini göreceksin.Umarım sağlıkla geçirirsin bu dönemi ve kavuşursun bebişine.

aminn tatlim insallah... Valla tahmin edebiliyorum o goruntuleri gormek ne kdr keyifldir ... insallah hepimize nasip olurr. sonrada kucagimiza aliriz :)

kizlarr bgn dr a gittm... aslinda kan testi yaptiracaktim tekrar gidishat nornalmi diye ama drada gideyim dedim:) dra hamile oldgumu soyleyince aaaa gercektenmi dedi ve cok sasirdi:) vaj.ultrasonla noktami gosterdi ama daha kese bebek fln yok tabi :) sadece dollenen yumurtayi gosterdi nokta kadardi boyutu 0,38 mm mis :)) kan testi yaptirmana gerek yok ultrasonda gorduk dedi haftaya keseyi gormeye gel dedi:nazar: Allah nasip ederse 9,10 subat olacakmis dogum. vee bebek 20 mayista falan olusmus diyor(tahminen) darisi sizlere insallah kizlarr icimde bi heycan var yaa sanki bu hafta bol hamisimiz olacak :)

senin hikayen cok degisik oldu tugcecimmm, aradan aylar gecse bile eminim bu topikte konusulmaya devam edecektir...:16::16::16:

screamcımm ben bugünn çok depresif bir gündeyimm konuşup da sizinde keyfinizi kaçırmakk istemiyorumm yazılanlara bakıorum işte:14::14::14::14:

hulyacimmm, tatlimmm... sen de konus :16:ama acilirsin gercekten...

Selam kızlar nasılsınız?Uzun zaman koptum topicten ama bugün sizinle güzel bir haber paylaşmak için tekrar girdim.
Bugün dr. kontrolüm vardı ve kuzumun cinsiyetini öğrendik.Kuzum güzel bir kızmış.Çok sevindim.Kalbimden geçen oldu.
Sizler nasılsınz.Umarım yeni hamişlerimiz vardır.Eğer varsa onları tebrik ediyorum.Yola devam edenlere de en kısa zamanda kuzularına kavuşmaları için dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım sen konuşunca benim içimi huzur kaplıyoo yaaa..bizi yalnız bırakmadığın için sağollll...iyi ki varsınn..güzel kızına sağlıkla kavuşmanı diliyorum tatlımmmmm..bizim için dua eder misin :16::16::16:

kizlar merakkk etttimmm.. ne konustunuzzz o kadar:26::26:...

öyle uzaktan ne konuştunuz demekle olmuyor şekercim.. gelirsin bi gün görürsün. eklemiştim ben seni zamanında:34:

aynen. çokk zaman olmuştu böyle güzel muhabbet etmeyeli.
bi ara karnım ve ağzım cidden acıdı gülmekten.. onları tutayım derken yazı yazamadıydım :9::9::9::9::9::9:
evetttt canımmm çooooooooook şeyler konuştuk kızların da söylediği gibiii..çokk güldükkkk..gecenin bi yarısı kahkaha attığım olduu yani :52:
kizlarrr illa msne gitmemiz gerekmiyorr kiii, burda da konusalimmmm....:21::21::21::21::21::21::21:

topiğimizin zarar görmemesi açısındann burada konuşmayalım bizz onlarıı canımmm.. :9::9::9: Allah muhafazaaa kapanır falan :9:

senin hikayen cok degisik oldu tugcecimmm, aradan aylar gecse bile eminim bu topikte konusulmaya devam edecektir...:16::16::16:

saol canımm ama ben açılacakk gibi değilimm çok ağlamaklıyımm ben biraz kendime işe vereyimm kafam dağılsın sayfam açık arada bakarımmm:43::43::43:

ooooyyy bir kuzu daha neguzelyaaa... canim sen 20mmayisda dongunun kacinci gunudeydin??? neguzel hadibakalim bekliyoruzgelismelerini....

tatlim dongumun 46. gununde oluyorum. bide ben 26 mayista kan testi yaptirdigimi negatif cikinca sokturucu ictigimi soyledim dra, o zmn negatif cikmasi normal dedi . dollenme sureci 10 gndur ve dollenmeden snra cikiyor kanda dedi... megersem ben sokturucu icerken bebisimde yerlesmeye calisiyomus:(
buarada silacim inanin hep dilimdesiniz... Rabbim en kisa zmnda saglikli bebisler nasip etsin diye dua ediyrm bol bol:7::8:

aaaaaaaaaa topicimizin ilk madamisollesi geldi inan bende meraklardaydim yakin zamanlar da cinsiyeti belli olur die...neguzel olduu..masallah canim darisi bize insallahoglumun arkasinabende bir kiz istiyorumm hayirli saglikliiiii...

kuzuummm benimmm neguzel. bizde oleyizz .sagolasin insallah dualarinda eksik etme bizleri gelelimm

Canım benim evet belli oldu ve hemen sizinle paylaşmak istedim.İnşallah senin de gönlüne göre verir Allah.

canım sen konuşunca benim içimi huzur kaplıyoo yaaa..bizi yalnız bırakmadığın için sağollll...iyi ki varsınn..güzel kızına sağlıkla kavuşmanı diliyorum tatlımmmmm..bizim için dua eder misin :16::16::16:

evetttt canımmm çooooooooook şeyler konuştuk kızların da söylediği gibiii..çokk güldükkkk..gecenin bi yarısı kahkaha attığım olduu yani :52:

topiğimizin zarar görmemesi açısındann burada konuşmayalım bizz onlarıı canımmm.. :9::9::9: Allah muhafazaaa kapanır falan :9:

Sağol canım.Sizlerle olmak bana da huzur veriyor.

Kızlar hepinizi tekrar öperek çıkıyorum.Okumam gereken yazılı kağıtları var.Onları bitireyim sonra kafamın etini yiyor veletler.
Sonra görüşürüz.:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hatirlamak bile istemiyorum screamawaycim herkez adeti en fazla 1 hafta gecince ogreniyo ama ben 2. ayimda ogrendim... cok sukur gerci ama artik kesin pco var o var bu var diyodm. kirmizilari gorunce hemen testleri yaptirmaya gidecektm ama mucizem yetisti imdadima:)

kizlar sakin belirti fln aramayin bgn bnden once bi kadinin randevusu vardi o kdr belirti saydiki ama hamile degilmis cogu psikolojik olabiliyomus... ve belirti yok diyede hamile degilim demeyin sakin

tatlim dongumun 46. gununde oluyorum. bide ben 26 mayista kan testi yaptirdigimi negatif cikinca sokturucu ictigimi soyledim dra, o zmn negatif cikmasi normal dedi . dollenme sureci 10 gndur ve dollenmeden snra cikiyor kanda dedi... megersem ben sokturucu icerken bebisimde yerlesmeye calisiyomus:(
buarada silacim inanin hep dilimdesiniz... Rabbim en kisa zmnda saglikli bebisler nasip etsin diye dua ediyrm bol bol:7::8:
Allah razi olsun canim benimm... sende guzel haberlerini bizimle paylasirsin insallah mavibebek gibi... bizde yakalariz insallah sizleri canimmm...
Canım benim evet belli oldu ve hemen sizinle paylaşmak istedim.İnşallah senin de gönlüne göre verir Allah.

ayy guzelimmm hayirla al guzel kizini insallahh kucaginaa.. sagol canim Amin.. Allah hepimizin gonlkune gore versin

Sağol canım.Sizlerle olmak bana da huzur veriyor.

ben tahmin etmistim aslinda bu cevabi alacagimiiii...:1::1::23::23::23:
aayy cok fenalar dimi yaaaaaa cok cokkkk
Kızlar hepinizi tekrar öperek çıkıyorum.Okumam gereken yazılı kağıtları var.Onları bitireyim sonra kafamın etini yiyor veletler.
Sonra görüşürüz.:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hadi tatlim kolay gelsin sana.... masallah topicimizde ogretmenimiz cokmuss...

senin bebiş anneye bağlı olacak belli bak söktürücüye karşı bile sana sıkıca tutunmuş. rabbim kucağına almayı nasip etsin artık...

Back
X