• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tabi ki bitanem o işin şakası keşke olsunda birbirimize bol bol dua ederiz gülüm :21::21::21::21::21::21:

aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy icim gidiyor yaa.... az önce birinin daha ikinci bebisinin de oglan oldugunu ögrendim... ya ben de cok istiyorum... iki tane oglum pespese, sonra da nazli bir kizim.... yaaaa ben de cok istiyorum... Allahim lütfen.... sana yalvariyorum...

benden de bir fikir, herseyiniz tamam olsa, nereye gitmek isterdiniz, nereyi gormek isterdiniz, sadece bir yer secin ama, ve neden...?

hadi butun bu konular arasindan bir konu secelim artik...:21::21::21::21:

ayy geldim..
annişimle konuştum Allahtan yetiştim sizede

biraz derinbir konu olacak ama ve de tartismaya bayagida acik... calisan kadin, mi ev hanimi mi???

topicimizin hatunlarinin cogu masallah iskadiniiiii:54::54::54::54:

çalışıyordum. hep çalıştım. okurken yaz tatilde hep ben para kazanan kişiydim. Ama yoruldum. geçen sene pilim bitti artık. nefret ediyorum her sabah kalkıp işe gitmekten. 1 senedir evdeyim. memnunmuyum hayır yine pek memnun değilim ama en azından kafam rahat. istediğimde istediğim şeyi yapıyorum. gerçi yaz sonu işe başlamakta istiyorum bir yandan. çünkü sosyal çevrem "0" ve artık bunalmaya başladım. belki kendi memleketimde olsam aranmam hiç otururum evde ama burdayken sıkılıyorum.

:28::28::28: aman bi ampul daha yandii kafamda... mesela begendigimiz hayranlik duydugumuz kendimize gore yakisikli buldugumuz aktorler kimler acaba... boylece kafamizdaki modelleri cozebiliriz... hos en yakisiklilar kocislerde..

ben türk erkeklerini beğenmiyorum :9: beni yabancılar paklıyor.
yazim isimleri bakarsınız artık kim diye :1:

Ian Somerhalder
Jensen Ackles
Bradley James

şimdilik bunlar geldi aklıma :8::8:

tatlicadicimm, ile azracimmmdan ses yokkk...:1: kesin kendi aralarinda konusuyorlar yine...:19::19::19:

yok canım günahımızı almaaa:50:

aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy icim gidiyor yaa.... az önce birinin daha ikinci bebisinin de oglan oldugunu ögrendim... ya ben de cok istiyorum... iki tane oglum pespese, sonra da nazli bir kizim.... yaaaa ben de cok istiyorum... Allahim lütfen.... sana yalvariyorum...

allah bebeşini ona bağışlasın canım:16:

tabi ki bizlere de göstersin ama çook fazla uztmasın ya bitsin nu özlemimiz artık kavuşalım cennet kokulu yavrularımıza anneleri babaları çoook özlediler gelsinler artık :70::70::70::70::69::69:

ahhh şu adı batasıca leylek bi tutturamadı bacayı :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ayy geldim..

çalışıyordum. hep çalıştım. okurken yaz tatilde hep ben para kazanan kişiydim. Ama yoruldum. geçen sene pilim bitti artık. nefret ediyorum her sabah kalkıp işe gitmekten. 1 senedir evdeyim. memnunmuyum hayır yine pek memnun değilim ama en azından kafam rahat. istediğimde istediğim şeyi yapıyorum. gerçi yaz sonu işe başlamakta istiyorum bir yandan. çünkü sosyal çevrem "0" ve artık bunalmaya başladım. belki kendi memleketimde olsam aranmam hiç otururum evde ama burdayken sıkılıyorum.

Ian Somerhalder
Jensen Ackles
Bradley James

tatlı cadımm eğerr yabancılara girersekk bnde de 3 favori var..

lee seo jin özellikle buna bitiyorumm
josh hollaway
jake gyllenhaal bunlara bayılıyorummm :))

ayy geldim..

Ian Somerhalder
Jensen Ackles
Bradley James

yok canım günahımızı almaaa:50:

ohooo, bir suru icerikle iyi gelmissin tatlicadicimmmm, ilki aktorlerden iyiymis...:81::81::81: ucuncusu cokkk cocuksuu...

eh bende sooliyim bari madem yabancilara gecmisizzz...
ahanda bu:
biiiiii aktorrr:16::16::16::16::16:

Bunuda bi izle muptelasi olursun polsiye ben cok seviyorum gozumu ayiramiyorum resmen:86:

ben turk dizilerine baslamiyorum azracimmmm, yaprak dokumunu bitirdikten sonra... yarim saatlik konuyu 2 saatte anlatiyorlar... :1::1::1:

ahhh şu adı batasıca leylek bi tutturamadı bacayı :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60: cok guzelmissss buuu... bende kullanimmmm...:21::21::21:

ohooo, bir suru icerikle iyi gelmissin tatlicadicimmmm, ilki aktorlerden iyiymis...:81::81::81: ucuncusu cokkk cocuksuu...

eh bende sooliyim bari madem yabancilara gecmisizzz...
ahanda bu:
biiiiii aktorrr:16::16::16::16::16:

ilki zaten varyaa... yani yok böyle bişeee.. resmen Allah özenmişte yaratmış...:21:

seninkide fena değil tatlım,yakışıklı bi bey ama tanımıyorum ben bunu nerde oynuyor

ben turk dizilerine baslamiyorum azracimmmm, yaprak dokumunu bitirdikten sonra... yarim saatlik konuyu 2 saatte anlatiyorlar... :1::1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60: cok guzelmissss buuu... bende kullanimmmm...:21::21::21:

Bu ole degil reality showlara benziyo islenmis cinayetleri delillerle cozuyolar. Bir suru sey ogrendim bu dizi sayesinde otopsiler kanitlar..... Anafilaktik soklar falan ogretici bir dizi ben bayiliyorum:52:

Back
X