- Konu Sahibi screamaway
- #12.621
tatlicadicimm, ile azracimmmdan ses yokkk...kesin kendi aralarinda konusuyorlar yine...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlicadicimm, ile azracimmmdan ses yokkk...kesin kendi aralarinda konusuyorlar yine...
![]()
tabi ki bitanem o işin şakası keşke olsunda birbirimize bol bol dua ederiz gülüm![]()
![]()
cocuklugumuzda oynadigimiz oyunlar demissin hulyacimmm da, ben hic hatirlayamadimmm...pek oyun oynamadim galiba...:44::44:
canım sadeece oyundan değill elbett ama nysee zaten kimseyii sarmadı anlaşıldı![]()
Yok tatlim kanit diye bi dizi var cok g
Heyecanli arada ona bakiyorums
biraz derinbir konu olacak ama ve de tartismaya bayagida acik... calisan kadin, mi ev hanimi mi???
topicimizin hatunlarinin cogu masallah iskadiniiiii![]()
aman bi ampul daha yandii kafamda... mesela begendigimiz hayranlik duydugumuz kendimize gore yakisikli buldugumuz aktorler kimler acaba... boylece kafamizdaki modelleri cozebiliriz... hos en yakisiklilar kocislerde..
![]()
sansli masa ilk basladiginda kim diyordu burda cokkk guzel diye...
bende burdan ogrendikten sonra internetten izledim... cokkk koptumm ona...![]()
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy icim gidiyor yaa.... az önce birinin daha ikinci bebisinin de oglan oldugunu ögrendim... ya ben de cok istiyorum... iki tane oglum pespese, sonra da nazli bir kizim.... yaaaa ben de cok istiyorum... Allahim lütfen.... sana yalvariyorum...
ayy geldim..
annişimle konuştum Allahtan yetiştim sizede
çalışıyordum. hep çalıştım. okurken yaz tatilde hep ben para kazanan kişiydim. Ama yoruldum. geçen sene pilim bitti artık. nefret ediyorum her sabah kalkıp işe gitmekten. 1 senedir evdeyim. memnunmuyum hayır yine pek memnun değilim ama en azından kafam rahat. istediğimde istediğim şeyi yapıyorum. gerçi yaz sonu işe başlamakta istiyorum bir yandan. çünkü sosyal çevrem "0" ve artık bunalmaya başladım. belki kendi memleketimde olsam aranmam hiç otururum evde ama burdayken sıkılıyorum.
ben türk erkeklerini beğenmiyorumbeni yabancılar paklıyor.
yazim isimleri bakarsınız artık kim diye
Ian Somerhalder
Jensen Ackles
Bradley James
şimdilik bunlar geldi aklıma
tatlı cadımm eğerr yabancılara girersekk bnde de 3 favori var..
lee seo jin özellikle buna bitiyorumm
josh hollaway
jake gyllenhaal bunlara bayılıyorummm :))
ayy geldim..
annişimle konuştum Allahtan yetiştim sizede
çalışıyordum. hep çalıştım. okurken yaz tatilde hep ben para kazanan kişiydim. Ama yoruldum. geçen sene pilim bitti artık. nefret ediyorum her sabah kalkıp işe gitmekten. 1 senedir evdeyim. memnunmuyum hayır yine pek memnun değilim ama en azından kafam rahat. istediğimde istediğim şeyi yapıyorum. gerçi yaz sonu işe başlamakta istiyorum bir yandan. çünkü sosyal çevrem "0" ve artık bunalmaya başladım. belki kendi memleketimde olsam aranmam hiç otururum evde ama burdayken sıkılıyorum.
ben türk erkeklerini beğenmiyorumbeni yabancılar paklıyor.
yazim isimleri bakarsınız artık kim diye
Ian Somerhalder
Jensen Ackles
Bradley James
şimdilik bunlar geldi aklıma
yok canım günahımızı almaaa![]()
josh hollaway
josh hollaway
Bunuda bi izle muptelasi olursun polsiye ben cok seviyorum gozumu ayiramiyorum resmen:86:
ahhh şu adı batasıca leylek bi tutturamadı bacayı![]()
ohooo, bir suru icerikle iyi gelmissin tatlicadicimmmm, ilki aktorlerden iyiymis...:81::81::81: ucuncusu cokkk cocuksuu...
eh bende sooliyim bari madem yabancilara gecmisizzz...
ahanda bu:
biiiiii aktorrr![]()
Bunlar kim yahicbirini tanimam
ben turk dizilerine baslamiyorum azracimmmm, yaprak dokumunu bitirdikten sonra... yarim saatlik konuyu 2 saatte anlatiyorlar...
cok guzelmissss buuu... bende kullanimmmm...
![]()