• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

neşelikız canımm mesela ben takı yapıyorumm ço ii geliyorr kafamı dağıtıyorumm hemde kullanıyorumm...sende bu tarz bişiler yap canımm çok ii gelir inan hiç bişi düşünmüosunn varyaa çok ii geliyorr:34::34:

neşelikız canımm nolduu niye böylesinndicektim ki gördümm:26::26: kötü düşüncelerden kendini uzak tutmalısın canımm benimm sen böyle gün sayarsann Allah'ın gücüne giderr çok yanlışş canım benim yapma sakınn:20::20: sana tavsiyemm bişilerle uğraşş kafanı dağıtmaya çalışş (ev işi demedim bak ona göre hobi anlamında) çok ii gelir eminim..ell işleriyle uğraş mesela :34::34:

Tamam canım sağol,bebişime yelek örüyordum en son :6: :6: :6: onu da sıkıntıdan bırakmıştım ona devam edeyim bari ,içimdeki sıkıntı peşimi bi bıraksa her şey iyi olacak ama içimde çok büyük bir huzursuzluk var,yüce Rabbimden içime huzur diliyorum inşallah,kızlar dua edin sizde ne olur :71: :71: :71: :71:

Tamam canım sağol,bebişime yelek örüyordum en son :6: :6: :6: onu da sıkıntıdan bırakmıştım ona devam edeyim bari ,içimdeki sıkıntı peşimi bi bıraksa her şey iyi olacak ama içimde çok büyük bir huzursuzluk var,yüce Rabbimden içime huzur diliyorum inşallah,kızlar dua edin sizde ne olur :71: :71: :71: :71:

ayrıcaaa senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var canmm lütfenn şükret halinee dua et Allah a :20::20: sağlıklısın bebişin seninlee ama sen böyle boş yere hem kendini hem de bebişini üzüyorsunn yapma tatlımm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:nazar:

Canım çok sağol ama işte psikolojim bozuldu,her şeye ağlar oldum,öteki hamişlikte her şeye çok özenirdim bunda hiç bi şey hissetmiyorum daha,sonrada kendimi suçluyorum ve ağlıyorum,babam yok benim aklıma geliyo mesela hemen başlıyorum ağlamaya,mutsuzluk var içimde,bebek düşerse diye korkup gün sayıyorum eski hamileliğe göre,anlıycağın çok feci kafayı yedim.Sıkıldım çok bunaldım,kimseyede söyleyemiyorum hamileyim diye offf offf :43: :43: :43:

tatlim benee oyleyim biliomsun ha bgn dusecek ha yrn dusecek diye dusunuyodumki gecen sefer 3. gun dusmustu masallah daha tik demedimm:) sonra dusundum yaptgm cok buyuk bi hataa dusmeyecek bebisim dedim ve simdi kendimi daha iyi hissediyrm. kan testi yaptirdinmi? dr a gittinmi?

ayrıcaaa senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var canmm lütfenn şükret halinee dua et Allah a :20::20: sağlıklısın bebişin seninlee ama sen böyle boş yere hem kendini hem de bebişini üzüyorsunn yapma tatlımm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:nazar:

Canım benim bilmez miyim hiç benim yerimde olmak isteyen arkadaşlarımı,onlar için her gün dua ediyorum zaten,ama bu benimki kişisel bir şey yani iç sıkıntısı derlerya öyle.İnşallah Allah ın izniyle düzelicem canım.Çok ağladım yalnız haftasonu,bebişimi hissedemiyorum diye :1: :1:

tatlim benee oyleyim biliomsun ha bgn dusecek ha yrn dusecek diye dusunuyodumki gecen sefer 3. gun dusmustu masallah daha tik demedimm:) sonra dusundum yaptgm cok buyuk bi hataa dusmeyecek bebisim dedim ve simdi kendimi daha iyi hissediyrm. kan testi yaptirdinmi? dr a gittinmi?

Canım ben de hata yaptığımı biliyorum ama ben galiba psikoljim düzelmeden hamiş kaldım ondan böyle oluyo,sen de çok ağlıyor musun peki?Bir de bebişi hissediyor musun?Yani ilk hamişliğinden farklı mı?
Ben doktora gitmedim bilerek,6.haftada gidicem yani ayın 16-17si gibi,sen gittin mi canım doktora?

ayyy kızlarr size bişi sölicemm ama gülmeyinn böle şeylere inanıyor musun diye tamam mıı ???

anlatıyorum...
şimdi az önce geldim eve arkadaşımla sahile gittik tur atmaya...onunda canı sıkkın benim de sıkkındı..bi baktık çingene fal bakıyo bizde baktıralım azcık gülellim dedik..kadın bana baktıı açar açmazz sende çok büyük nazar varr dedi birileri senin saçından saç bastığın yerden toprak almış dedi..bu huzursuzluğun sıkıntın ondan dedi...kızın olcakk çok istiyosun dimi bebek dedii çok güzell bi kızın olcak sabret dedi....ev alacaksınız yakın zamanda hayırlısıyla dedii..araba almışsınız yeni şimdi evde sıra dedi(arabayı da yeni aldık bu arada) yani bildi..ayy içim rahatladıı biraz biraz da darlandıı vballa ne bilimm yaa neden umut bekliyorumm artık yaa ne hallere geldim diye kızıyorumm kendime bi yandan da içimme ii geldii ne bilimmm:26::26::26::26::26:

bu arada nazarla ilgili bişi diim eşim erzurumlu benimm çok değill ama esmerler sülale olarakk bende boşnağımm bembeyazz tenliyimm...doğal olarakk onların sülalede çok dikkat çekiyorumm ve ne zaman bi bayram düğün falan olsa başıma bişi gelir benim...kaç bayram merdivenden düştüm...eltimin düğününde burun deliğimi kapatacak şekilde birden çıban gibi bişi çıktıı dakika içinde...yani bana gerçekten nazar değiyorr:(( acaba biri kalbinden kötülükk fesatlık geçirdi de ondan mı böle sıkıntılar yaşıyorum diye aklımdan geçirmedim dersem yalan sölemiş olurummmm:26::26::26:

bu forumda bi bayan vardı, üzdü üzdü kendiniii, sonra da kötü bir hastalığa yakalandı hamileyken, şimdi bebeğim doğcak ama annesiz büyüyecek diye yazmıştııı..hatırlıo musunuz..dost olarak en acı örneği vermek istedimmm..neşelikııızz üzme boş yere kendiniii..Allah ne olsun isterse o olurmuş, biz mani olamayacağımıza göre..sen ilk önce kendi sağlığını düşünceksin ki, bebeğinde sana sıkı sıkı tutunsunnnn ve seni hiç bırakmasın..senin sağlığın olmadıktan sonra, o doğsa bile ne fayda değil mi..?hadi adının hakkını ver ve adın gibi neşelen :nazar::emir_bebek::nazar:

Evet hatirladim kuppecim cig et yemisti onla ilgili bi hastalik soz konusuydu sonra sorun cikmadi ama kizcagiz uzuntuden olumcul bi hastaliga yakalandi ay allahim verme kimseye boyle acilar:50:

Canım ben de hata yaptığımı biliyorum ama ben galiba psikoljim düzelmeden hamiş kaldım ondan böyle oluyo,sen de çok ağlıyor musun peki?Bir de bebişi hissediyor musun?Yani ilk hamişliğinden farklı mı?
Ben doktora gitmedim bilerek,6.haftada gidicem yani ayın 16-17si gibi,sen gittin mi canım doktora?

cnm bende hic bisey hissetmiyorum. ilk hamileligimde caydan tiksinmistim, kasiklarim goguslerimin ucu cok agriyodu... bunda hic bisey yok sadece istahsizim biraz ki bu sicaklardanda olabilir... bide gogus ucumda hafif aci var dokununca aciyor o kdr... kafana takma her hamilelik bir olmuuor... ben 4 haziranda kan testi yaptrdim 216 cikti dunde tekrarlatayim dedim ama o arada muayeneyede girdim er vaj. ultrasonla 0,38 mm lik noktami gordu resmimide verdi:) haftaya keseyi gormeye cagirdi... sen kan testide mi yaptirmadin?

cnm bende hic bisey hissetmiyorum. ilk hamileligimde caydan tiksinmistim, kasiklarim goguslerimin ucu cok agriyodu... bunda hic bisey yok sadece istahsizim biraz ki bu sicaklardanda olabilir... bide gogus ucumda hafif aci var dokununca aciyor o kdr... kafana takma her hamilelik bir olmuuor... ben 4 haziranda kan testi yaptrdim 216 cikti dunde tekrarlatayim dedim ama o arada muayeneyede girdim er vaj. ultrasonla 0,38 mm lik noktami gordu resmimide verdi:) haftaya keseyi gormeye cagirdi... sen kan testide mi yaptirmadin?

Canımm çok sevindim demekki noktanı gördün,çok güzel canım,ben kan testi de yaptırmadım.Haftaya falan gideyim diye düşünüyorum.

Canımm çok sevindim demekki noktanı gördün,çok güzel canım,ben kan testi de yaptırmadım.Haftaya falan gideyim diye düşünüyorum.

cnm bnm simdi kan testi veya dr muayenesine gitmedigin icinde belirsizlik oldugunu dusunup onada uzulebilirsin... cnku ben kan testini yaptirana kdr icimde bi korkum vardi dun dr a gidincede tamam dedim aklina kotu bisey getirme tugce. bnce yrn bi saglik ocagina git kan testi yaptir. ztn degerin yuksek cikarsa keseni fln erken gorebilirsin ve rahatlarsin cnm bnm uzme yigenimi bakiyimmm

cnm bnm simdi kan testi veya dr muayenesine gitmedigin icinde belirsizlik oldugunu dusunup onada uzulebilirsin... cnku ben kan testini yaptirana kdr icimde bi korkum vardi dun dr a gidincede tamam dedim aklina kotu bisey getirme tugce. bnce yrn bi saglik ocagina git kan testi yaptir. ztn degerin yuksek cikarsa keseni fln erken gorebilirsin ve rahatlarsin cnm bnm uzme yigenimi bakiyimmm

Canım bizim sağlık ocağında yapmıyorlar test,özelede randevu almam lazım ancak haftaya yani,idrar testi yaptım pozitif çıktı belirtilerimde var çok fazla,günümde geçti,hamiş olduğuma eminim yani,kızlaar ben çıkıyorum,biraz düzeldi moralim iyki varsınız :71: :71: :71:

Canım bizim sağlık ocağında yapmıyorlar test,özelede randevu almam lazım ancak haftaya yani,idrar testi yaptım pozitif çıktı belirtilerimde var çok fazla,günümde geçti,hamiş olduğuma eminim yani,kızlaar ben çıkıyorum,biraz düzeldi moralim iyki varsınız :71: :71: :71:

optum cnm sakin kendini bosyere uzme

cnm fala inanma falsizda kalma demisler :) guzel seyler soylemisss insallah dogrucikar ve bebisin olurr... ayricaaa sizde gozu olaninda gozu ciksinnn:47:

aynen canımm fala inanmayımm ama falsız da kalmayımm çünküü içimi rahatlattı psikolojik olarak hiç değilsee:nazar::nazar: ayy evett canımm gözüü olanın gözü çıksınnnnn:47::47: çekemeyen anten uydu ne bulduysa taksınnnn:41::41::60::60::60:

nihancacım üzülme canım, önümüzdeki ay devam ederiz. :29: elinde sonunda olacak zamanını bekliyor demekki gerçi daha kırmızılarda gelmedi o yüzden ümidimizi yitirmiyoruz.. bilyorsun tuğçe ve çiçek var önümüzde örnek:66::66:

hlycım banada çok nazar değer. annen, anneannen..vs birine söyle okusun sana bi. ne okunuyor bilmiyorum ben ama çok iyi geliyordu bana.

Back
X