- Konu Sahibi screamaway
- #13.141
:84::84::84: kızlar ben hasta oldumm yaa.
kımızılar mı geldi tatlım :26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:84::84::84: kızlar ben hasta oldumm yaa.
canımm benimm aynen yanii kocamız herşeyimizi biliyor görüyorr yarın öbürgün öyle bişi olsa bende anneme değil kocama yaptırımm yaniii o da yapar saolsunnnn...ayy kızlarr valla şükredelim Allah a binlerce kezz hayırlı kocalarımız varr seviyoruz da seviliyoruz da ne güzell...valla daha şimdiye kadar kocasından kötü bişi söyleyeni duymadımmm duymayız da inşallahhh
aynen tuğçecimm kaynattık bayavalla bnde bıraktım artık kısmett nasıl veya ne zman olursa hayırlsıı Allah tan inşalalhhhh
eylucummm korkunun ecelee faydası yokkkkkkkkkkkkkkkkutansan da utanmassan da bu işler oluyooo amaç biraz heycan katmakkk
![]()
doğru haklısın bende yapim bari bugün değişik bişiler durmak yok yola devam amanınn![]()
kımızılar mı geldi tatlım :26::26::26::26:
ooo burası süper yahuu.
ayyy kızlarr ben birazz fazlaa açıldımm galibaaakusura bakmayın
şimdi bana yarım saat müsadeee ben bi yatak odamın camını silip gelcemm...ayrılmayın buralardann topiğimizz boş kalmasınnnn....yarım saate geliyorummm....
kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.
yok kırmızalar geldi gittiboğazımı uşutmüşüm çok fena bide halsizlik falan var heryerim kırılıyo ama yine de bilgisayarın başındayım..
![]()
yok kırmızalar geldi gittiboğazımı uşutmüşüm çok fena bide halsizlik falan var heryerim kırılıyo ama yine de bilgisayarın başındayım..
![]()
ayyy kızlarr ben birazz fazlaa açıldımm galibaaakusura bakmayın
şimdi bana yarım saat müsadeee ben bi yatak odamın camını silip gelcemm...ayrılmayın buralardann topiğimizz boş kalmasınnnn....yarım saate geliyorummm....
canım buaraya gelen giden bidaha kopamıyo bağımlılık yapar burası
çok eğlenceli ve renkli dost canlısı bi topiğimiz vardır![]()
canım herhangi bir sorun yok dimi. :26:
oyyyy kuzum ya üzülme bitanem ya kelin ilacı olsa kendi balanı sürermiş benim kide o hesap yani ama hep beraber atlatacağız bu günlerimizi gülüm
bizimkiler heralde baya bi uzun tatile çıktılar kesin güneşlenip denizin keyfini çıkarıyolardır o yüzden gelmeye niyetleri yok![]()
anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine mevsimlerden böyle canım herkes hasta havalar bi sıcak bi soğuk iyice dengesiz![]()
halbuki bi bilseler kiii onları bizim yanımızda ne tatiller bekliyo, ne gezmeler, ne kıyafetlerrrr..hiç dururlar mı oralardaaa o minikkkkkkleerrr..gelsin var yaaa ahtım varrr ısırcam onun poposunu
![]()
saol canım.evet hava değişikliği bide soğuk su yaptı beni böleeee:84::84::84::84::84:
kızlar ben emara girdim bebek için 2ay falan ara vermek mi gerekiyo bana öle dediler de
aman canım dikkat et bu mevsim değişikliği çok ehlikeli havalar sıcakken hasta olmak ta çok kötü yasaol canım.evet hava değişikliği bide soğuk su yaptı beni böleeee:84::84::84::84::84:
aynen canım burası çok keyifli ne keder kalıyo ne de üzüntüevet çok haklısın insanın hiç çıkası gelmiyo.kocam ne anlıyon oraya girmekten falan diyo bende kimseyle konuşamadıklarımı burda konuşuyorum diyorum zaten başka kimse anlamıyo ki beni..
kızlar ben emara girdim bebek için 2ay falan ara vermek mi gerekiyo bana öle dediler de
aman canım dikkat et bu mevsim değişikliği çok ehlikeli havalar sıcakken hasta olmak ta çok kötü ya
aynen canım burası çok keyifli ne keder kalıyo ne de üzüntü
allah bu dostluğumuz hiç bozmasın hep böyle gitsin kopmayalım birbirimizden burdan
canım ne için emara girdin
radyasyon alıyosun ya biraz belki onun için demişlerdir canım
bende rahim filmi çektirdiğim ay bana da korunun demişti dr![]()