• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

8 de kalkar pasammm..ama yanimda dolasiyor ben uzaniyorum yarim saat daha falan ama uyumuyrum esimde en erken 9da cikiyor evden.... dolabi aciyor sutu ve bardagi alip yanima geliyor bende kalkmak zorundayim tabiiii:emir_bebek:
gecen sene 15tane sehir yapmistik 2 haftada... ispanyanin ve fransanin enn populer sehirleri... ispanyada 1hafta ozel havuzlu villa kiralamistikkkk..... pooff canim cektiii...

tr guzel ve yorucu hakkaten ustelik de coook para gerektiriyoorrrr:51::51::51:

çünkü TR gibi bi memleket yokkkkk..cennet gibi her köşesii cicimm..istediğin kadarr şehir gezzz..Türkiyenin yerini tutamaz :9::21::21::9:

esim onun yanindaydi 8 -9gibi.. konusayim biraz kendine gelsin dedi.... ama okadar uzun kalmaz onun yaninda..

valla canim saskinlik verici bi durum ama bu gibi durumlar cook yayildii Allah korusunnn...

ar damari catlamis dedigimiz buolabilir mi diye dusunuyorummmm

valla oyle canim... cok yayginlasti bu durumlar... allah korusun... bizim basimiza filan gelmesin...:nazar:

biz takip ediyoruz, nihancacımla msndeyiz :9:

eh, iste topigin neden sessizlestigi belli oldu... gecen tatlicadicim, msndeydi, simdi siz... ne diyim simdi bilmem ki....:26::26::26:

kızlarrrrrrrr, adetine bir kaç gün önce test yapıp negatifi görüpte hamile kalan var mıydı?
illa bi ümit arıycaz ha..çok komiğim..gülüyorum kendimeee..illa kırmızı görülcek ki umut kesilsinn..tam umut bitti diyorum, kafama bişi takılıyo, ümitleniyorum :9::9::9::9:

aaaaaaaaaa bugün 9 haziraaaaaannnnnnnn :66::66::66::66::66::66::66:

xtuqcex+
PeriLice09
screamaway+
bikere_sevdim
KuPPe+
tatlicadi1+
nihanca+
sila38+

iyi geceler kizllaaarrrrrrrrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16::16:

8 de kalkar pasammm..ama yanimda dolasiyor ben uzaniyorum yarim saat daha falan ama uyumuyrum esimde en erken 9da cikiyor evden.... dolabi aciyor sutu ve bardagi alip yanima geliyor bende kalkmak zorundayim tabiiii:emir_bebek:
gecen sene 15tane sehir yapmistik 2 haftada... ispanyanin ve fransanin enn populer sehirleri... ispanyada 1hafta ozel havuzlu villa kiralamistikkkk..... pooff canim cektiii...

tr guzel ve yorucu hakkaten ustelik de coook para gerektiriyoorrrr:51::51::51:

vayyy bize ona benzer bir tatil yapmistik... villa kismi haric...:1::1::1::1:
bu yaz tatil filan yok bana da.... anca tr'ye gidip gidip gelcemmm..:60::60::60:

yooo burda hala 8 haziran....:60::60::60::60::60:

aaaaayyyyyyyyy inanmiyorumm yaaaaaaaaaaaaaa bizde paralaniyoruuzzzz haa gelsinler diee... sizi siziiiiii

evet silacimmm ya, uzuldum simdi...:5::5::5:

xtuqcex+
PeriLice09
screamaway+
bikere_sevdim
KuPPe+
tatlicadi1+
nihanca+
sila38+

iyi geceler kizllaaarrrrrrrrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16::16:

iyi geceler kuşummm..9 haziran amaa, dün öğleden sonra yaptığım test negatifti..bu sabahta ilk idrarla yaptım o da negatifti kuşumm..senin gelinn bi daha ki aya kaldı ne yazık ki .. gerçi henüz adet olmadım ama o da eli kulağındaa..ha geldi gelecek yani :9:

selam kizzz hosgeldinnn.... yoklugun hissediliyor valla...:1::1::1::1:
sen msnlere gitme tamam mi...:9::9::9::9:. burda bize konu ac burda konusalim....:21::21:

msn mi??? :44::44::44::44::44::44::44:

yok kuzum gitmiyorum bir yere.. benim koca bebegi yatirip geldim.. ben ona kirgnim, ama o bana naz yapiyor... ay ömrümü yedi ömrümü.... :41::41::41::41::41:

iyi geceler kuşummm..9 haziran amaa, dün öğleden sonra yaptığım test negatifti..bu sabahta ilk idrarla yaptım o da negatifti kuşumm..senin gelinn bi daha ki aya kaldı ne yazık ki .. gerçi henüz adet olmadım ama o da eli kulağındaa..ha geldi gelecek yani :9:

yok birtanem olsun, benim icin farketmez... benim de daha ortada oglan felan yok :60::60::60::60::60::60: bu süratle de ne zaman gelir bilinmez :64::64::64::64:

tatlim oglende pek tempolu olmuyor aslinda... ama simdiye nazaran canli... regencimin morali bozuktu sabah... insallah halletmistirde kutlamayi bugun yapiyordur...

nihancanin isi yaninda sanirim bugun......

aslindabenimde uykumpek gelior su aralar hamisllikten deil gecenayda oleydi ama direniyorum zaten esimle benim minimum sattimiz uyumak icin 2 dir...

yarin cagalmis oluruz insallahhh
yok kuzum benim kociş yine nöbetçi :43::43:
ooo, NIhancim ile Kuppecime bakti kacti demistim... Yine gelmislerr...:66::66: bakalim bakip kacacaklar mi yine..:21::21::21::21::21:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62:
biz takip ediyoruz, nihancacımla msndeyiz :9:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yaaa kizlar aksam üstü isten gelince arkadasim aradi, hani su hamis olan... kac haftadir gitmiyorum yanina kiskancligimdan :1::1::1: aradi sitem etti.. sen hic gelmiyosun beni unuttun felan diye.. onun yanina gittim.. bebek odasini yapmislar... ayyyyyyyyyyyyyyyyy icim bi hos oldu.. imrendim acikcasi... neyse oturduk karni epeyce cikmis ben görmeyeli.. biraz oynadim karniyla.. bebis de iceriden nasil oynuyo görmelisiniz.. yani resmen disardan görünüyoo, yani elle hissetmeye gerek kalmadan.. assagiya dönmüs.. kafasi nasil belli oluyor.. ya arkadas da diyor, bu kiz ne zaman seslensen oynuyo, gecen ... abla geldi o kadar bastirdi karnima salladi hic kipirdamadi bile diyor :1::1::1::1: ama hakkaten ben her elledigim de oynuyo beni taniyo heralde :68::68::68::68::68: gecen dr'a gitmisler, kocasi halen soruyormus dr'a kesin kiz yani öyle mi diye :60::60::60::60::60: yaa safim, kizcagizin kaynanatörü demiski; dogmadan ben kiz olduguna inanmam diye.. o laftan sonra kocasi da degismis... ne mal insanlar var yaaa :57::57::57::57:

msn mi??? :44::44::44::44::44::44::44:

yok kuzum gitmiyorum bir yere.. benim koca bebegi yatirip geldim.. ben ona kirgnim, ama o bana naz yapiyor... ay ömrümü yedi ömrümü.... :41::41::41::41::41:

amannn salla Regencimmmmm, okudun mu bilmem, sana yazmistim, benimki evlilik yildonumunu hatirladi da noldu sanki diye... erkek iste hepsi... pek bisi beklememek gerek...:1::1::1::1:

amannn salla Regencimmmmm, okudun mu bilmem, sana yazmistim, benimki evlilik yildonumunu hatirladi da noldu sanki diye... erkek iste hepsi... pek bisi beklememek gerek...:1::1::1::1:

dur bulayim da okuyayim canim.. 30 sayfa da 3 sayfa felan okudum sonra baktim güncel kaciyor.. geri biraktim okumayi..

Son düzenleme:
yaaa kizlar aksam üstü isten gelince arkadasim aradi, hani su hamis olan... kac haftadir gitmiyorum yanina kiskancligimdan :1::1::1: aradi sitem etti.. sen hic gelmiyosun beni unuttun felan diye.. onun yanina gittim.. bebek odasini yapmislar... ayyyyyyyyyyyyyyyyy icim bi hos oldu.. imrendim acikcasi... neyse oturduk karni epeyce cikmis ben görmeyeli.. biraz oynadim karniyla.. bebis de iceriden nasil oynuyo görmelisiniz.. yani resmen disardan görünüyoo, yani elle hissetmeye gerek kalmadan.. assagiya dönmüs.. kafasi nasil belli oluyor.. ya arkadas da diyor, bu kiz ne zaman seslensen oynuyo, gecen ... abla geldi o kadar bastirdi karnima salladi hic kipirdamadi bile diyor :1::1::1::1: ama hakkaten ben her elledigim de oynuyo beni taniyo heralde :68::68::68::68::68: gecen dr'a gitmisler, kocasi halen soruyormus dr'a kesin kiz yani öyle mi diye :60::60::60::60::60: yaa safim, kizcagizin kaynanatörü demiski; dogmadan ben kiz olduguna inanmam diye.. o laftan sonra kocasi da degismis... ne mal insanlar var yaaa :57::57::57::57:

bizimde olacak regencimmmmm insallahhh.... karnimizzz kocamannn cikacak... ama incecik hamileler olacagizzz....:21::21::21:

bak ben bu fikri begendim... hatta fazla kilolardan hamilelikte kurtulalim :66::66::66::66::66: ya benim midem bulaniyor ööööö :120::120::120::120::120:

Allahh allahhhh okuyanda seni kilolu sanacakkk....:1::1::1:

Senin son zamanlarda atesin dusuk cikmis tatlim...? Fazla uyumadan filan mi olctun? ya da farkli saatlerde mi olctun?:26::26:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran| :49: :nazar:
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran| :49: :nazar:
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Iyi gecelerrrrrrr............:54::54::54:

Son düzenleme:
Back
X