- Konu Sahibi screamaway
- #13.421
canım tutmustur ıns.. cok sevındım...
acaba doktorlar dikkatle bakmıyorlar mı ne oldugunu anlamak ıcın??? sınır bozucular...
bende ara verdım tedavıye cıcım. klomen yaramadı bana.. şimdide macun kullanacam![]()
aminn canımm inşallahhh hayırlısıylaa alırız güzel haberlerimizi..valla bnde bırakıodumm doktoru bu ay ama bu durum oluncee gidicemm artıkk inşallahh hayırlısı yaaaaa

bak işte üzülcek bişi yokmuş aksine yumurtalarında ii çalışıomuş ki çatlamış bile baksana![]()
![]()
inşallah sende bu ayki hamişler listesine giriceksin canım.. Bundan sonrada hiçbi şekilde moral bozmak yok
![]()
ayy canımm valla kist mi yumurta mı derkenn sonuç ii olduu bakalımm inşallah çalışmalarımızz sonucunu verir hayırlısıylaaaaa hepimizeeee

hulyacimmmmm, rahim duvari kalinlasmasini bana da demislerdi...
O eger dollenme olmussa, bebegin tutunacagi ortam hazir, rahmin iyi durumda demek...
bu arada doktorunda alem yani... ne demek yani yumurtada olabilir, kistte... ya o doktor sonucta, aradaki farki bilmesi gerek...sana net bisi soolemesi gerek...
amannn neyse, o tedirgin gunleri atlattin, bundan sonraki guzel olsun insallahhh...
![]()
ayyyyyyy inşallahh scramcımm cım canımmm benimmm ayyy valla inşallahh tutarrr tutmuşturrr hepimizinnnkinii

hulyacim dun dr a gidicem dedin ya merak ettn naptin diye senin postunu ariyorum gecmiste. e cok sukur buldum :))
cnmm cok sevindim valla dr dan super haberlerle donmussun. Ama bence esin hakli cok uzuldun kis oldugunu duyunca yaa boyle biseyi yokken solemeso yanliss![]()
saolll tuğçecimm Allah razı olsunnn inşallah ii haber alırımm bnde seninn gibi...ama ters bişi olursa bu ay gitmicem doktorumaa napiim:26::26::26: