• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım 2.bebeği mi planlıyorsunuz??? Canım malesef genelde hep bebek için sanki bi görevmiş gibi oluyor evet biliyorum.Ama olsun onlar için değer,biraz daha sabret tatlım.Kaç aydır deniyorsunuz?

ben ilk bebegimi kaybettim. yani 7haftalikken kalbi durdu. 2. yeni basladik sayilir. yani mayisda basladik.ilk gebelikten sonra 1yil okul nedeniyle korunduk

ben ilk bebegimi kaybettim. yani 7haftalikken kalbi durdu. 2. yeni basladik sayilir. yani mayisda basladik.ilk gebelikten sonra 1yil okul nedeniyle korunduk

Canım daha yeni başlamışsınız inşallah en istediğin zamanda tutunur bebişin :-))
Öncekinde kötü bi olay yaşadığın için çok üzüldüm canım,ben de ilk bebeğimi kaybettim,ama unutucaz o kötü günleri inşallah :71:

Allahım yarabbimm söylemenden bile çok etkilendim asla seyredemem

damlalar, canimmm, izlememek gerek boyle seyleri... cok rahatsiz edici... ben izledim pisman oldum....:5:

hayirli aksamlar olsun insallah canimmm...
evet canim bura dogumlu..ayy olduruyor benii meselaaa gecenlerde tadilat kelimesini duymus... sordu bana nedemek diye.. tatilden mi geliyor dedi.. pek bir guldum daha bunun gibiii bissuru var... benden sonra turkcesi gelisti ama benim turkcem bozuldu... trdekiler aksanimi cok sevmislerdi..
neyse asilolan konuya donersek evet acikca konusmak ama suclamadan yargilamadan ben diliyle rahatsiz oldugumuzveya onem istedigimiz durumlari anlatmaya calisalim.. ayni sekilde memnun olunan durumlardada bunu gosterelim bende ise yariyorrr...
bi bak youtube dan veya dedigin siteden.. gerci esim o diziyi izlememi istemiyor ama kacamaklik yapiyorum...
aslinda kadinlar biraz savas ruhlu olmalilar sanki.... bide artik bu devir mucadele devri... bak dun anlattigim hadiseyi hatirla adamlin avukatla randevusu varmis bugun esiyle bosanmak icin... yaaaa esim Allahin izniyle kurtardiiii...
adam kariyi bosayacak kadinin daha haberi yokkkk..... :50::50::50::50::50::50:

silacimmm tadilattan tatil...:1::1::1: iyiymis...:1::1::1: hakli ama, cok benziyor...:1::1::1:
ayyy cok uzuldum ben okurken kadin bosayacak adami zannettim, bir de tam tersi yani...:5::5::5:
diger kiz esine gore daha genc mi? belki daha genc diye kapilmistir adam...:26::26:

yaşım 22 bat bilmiyorumm:1::1::1: geçen ay bi aksaklık oldu ya ondan

tamam eylucummmm onemli diil, hesapladiginda soylersin, ekleriz...:16::16::16:

vay be cok az kalmis. INSAALLAH hamilesindir canim.ay cok heyecanlandim:49::49::49::49::66::66::66::66:

ayyy insallahhhhhhhh bende cok heyecanli ve sabirsizimmmm...:18::18::18:

Bebiş iyi,galiba tutundu bu sefer anneciğine :71: :71: :71:
5.haftaya giricem.

tutunur tutunurrrr bu seferrr.. nazli bebis o....:16::16::16::16:

benim bat 23 haziran. bu son iki günüm cok önemli ama rahat degiliz. sanki calisma olarak görüyoruz yani mecburmusuz gibi. böyle rahat olamiyoruz bir türlü
ilk hamiligimde cok rahattim hatta bukadar cabk ilk seferde tutacagini tahmin etmedim. simdi ise bilmiyorum esim rahat degil. konsantre olamiyor. aklimizda hep cocuk hep cocuk hep cocuk var:50::50::50:

oyle nartenisicim ya, bende de kotu olmustu.... artik hiccc istemiyordum, gorev gibi resmen...:5::5:
hic hos diil boyle olmasi, ama baska caremiz kalmadi artik napalim....:26::26: olsun artik bebeklerimizzz...:66::66::66::66::66:

ayyy insallahhhhhhhh bende cok heyecanli ve sabirsizimmmm...:18::18::18:

tutunur tutunurrrr bu seferrr.. nazli bebis o....:16::16::16::16:

oyle nartenisicim ya, bende de kotu olmustu.... artik hiccc istemiyordum, gorev gibi resmen...:5::5:
hic hos diil boyle olmasi, ama baska caremiz kalmadi artik napalim....:26::26: olsun artik bebeklerimizzz...:66::66::66::66::66:

Canım evet benim bebiş çok nazlı olacak :nazar: :nazar:
Canım senin çok az kalmış pazartesi belli olacak değil mi???
İnşallahhhh hamilesindir tatlım inşallahhhh :71: :71: :71:

e yaniii bir yerde frenlenmez iseler alir basini giderler ..devam et tatlim sen hatta tecrubelerini de paylasorneklerimiz cogalsinnn..

aslinda bize hayvanlarla insanlari ayiran en onemli ozelligin akil oldugunu ogrettiler hep.. fakat nette hayvanlarla ve yaptiiklariyla ilgili oyle tuhaf videolar izmedimki kesinlikle bunu tezi birdaha dusundum ve hala da dusunurum....

simdi guzelim erkekler gercektenbiz kadinlardan farklii gercekten... gecenleri screamawaycimda bahsetmisti... inan biz soylemeden ne istedigimizi anlamiyorlar .. imadan anlamiyorlar yani benim esim imadan anlamaz belki turkcesi zayif ondanmi bilmem ama telepati diye birsey var sonucta... yokk

ben cozdum aslinda... yaa millet haril haril hurrem seyrediyor.. kadinlik dersi iste...susup siranin sana gelmesini beklemek kaybetmektirrrr bence...

o diziyi izlemiyorum canim ben..yani sanirim cabasiyla akliyla her seyi elinde tutan kadin tiplemesi.. peki neden?? ben neden böyle delice caba harcayayimki?? benim kizdigim bu.. biraz da o düsünsün beni yormasin.. neyse aman.. cok da fifi :1::1::1::1::1::1:
evet bazen hayvanlar bile inanamadigimiz seyler yapiyorlar.. ama o da yine Allahtan gelen ic güdüyle... Allah o ic güdünün üstüne hayvanlara bir de akil evrseydi, dünyaya hakim olurlardi heralde...

film bitti sohbete geldim canlarim.. burda da kimseler kalmamis...

yalnizim dostlarim yalnizim yalnizz... :43::43::43::43::43::43::43::43:

yok canim... hiccc bir belirtim yok oyle... hani ara sira cok hafif agrim oluyor ama, belirgin bisi yok...:26::26::26:

cnm bnm hala hic belirtim yok gogusler disinda... oda dokununca hissediyrm acisini... hicc belirtiyi fln kafana takma batinada com az kalmiss hadi insallah hamis cikaricaz senide bua ayy:) tr ye geldiginde dugunde patlatirsin annenler mujdeyi insallah :)

damlalar, canimmm, izlememek gerek boyle seyleri... cok rahatsiz edici... ben izledim pisman oldum....:5:

silacimmm tadilattan tatil...:1::1::1: iyiymis...:1::1::1: hakli ama, cok benziyor...:1::1::1:
ayyy cok uzuldum ben okurken kadin bosayacak adami zannettim, bir de tam tersi yani...:5::5::5:
diger kiz esine gore daha genc mi? belki daha genc diye kapilmistir adam...:26::26:

tamam eylucummmm onemli diil, hesapladiginda soylersin, ekleriz...:16::16::16:

tamam şekerimmmm

cnm bnm hala hic belirtim yok gogusler disinda... oda dokununca hissediyrm acisini... hicc belirtiyi fln kafana takma batinada com az kalmiss hadi insallah hamis cikaricaz senide bua ayy:) tr ye geldiginde dugunde patlatirsin annenler mujdeyi insallah :)

ayyyy tugcecimmmm, burda yoktum... yeni gordum ben bunu... Hamilelerimiz bana dua ediyor bu ay...:21::21::21::21::21: Insallah dualariniz kabul olurrrr canim.... Ben de cikayimmm hamileee...:16::16::16::16:

Back
X