kayınvaldemin altını yok. Eltiminkileride almışlardı 1.5 sene önce hala ödeyemediler. Ama eltime ev aldılar evlenirken. Benimde düğünde altınlarımı aldılar sadece bileziklerim var. Ve versem ne zaman gelir allah bilir bu kadar borç varken sen en yakınsın bi ara öderiz olur. Bide eşim ilk iş kurulurken istedi benden vermedim geri ödenmez ole çok uzar kredi çek nasılsa taksit taksit boynumun borcu der aybaşı geldimi ödersin ama altınlar öle olmaz toplu verilmesi gerekicek dedim. Ve eşim kredi çekmesine ramen kıçları toplanmadı şuan bilmiyorum belki cesaret edemez ama isterse ne yapıcam çok kötü oldum yaa
karar senin tatlim, verdikten sonra kimseye hesap soramazsin bunu unutma.. ben ne altin koydum ne bir sey.. zaten cok birikmemisti, para öyle arada harcandi gitti (bana degil tabiki) kücük altinlari ile lira künye yaptirdim, onlarin taktigi bilezikleri de banka borcuna yatirdim yani benden isteyecekleri bir sey koymadim..

cünkü esim araciligiyla istendi ben vermedim

ondan sonra da zulümleri basladi zaten baktilar ben artik katlanmiyorum ya bu yuvayi bozacaklardi ya da geri cekileceklerdi, artik geri cekildiler.. para konusu pis konudur cancagizim, insan karsisindakini alisveriste tanir ancak..
hlyaciimmmm,oyle bitanem iste.... ama bosveriyorum. zaman zaman aklima gelior boyle celalleniyorum ama yapacak bisey yok..
simdi menbaticimda sormuss,neden yapmazlar etmezler die... bunun adi, yani benim gordugum ve yorumladigim tek adi kiskanclik...... bukadar basit... ben iyi olursam,ben rahatedersem,benim luks bi hayatim olursa dellenirler... yaa esim oglunu severken kiskanan tipler iste.. benim aklim almiyo ve karakterlerini analiz ettikten sonra artik takmiyorum.. onunla yasayamam.. ama dedimya hereyin bi zamani var... bekliyorum.. ilahi adalet yerini bulacaktir... valla icim cok rahatliyo bole dusununce.. gun olur devran doner.. altin kapinin gumus kapiyaisi duser... bakalim o kiymetli,herseye karar veren iki cocugundan mi hayir bulacak yoksa koselerinde sessiz sessiz oturan, dislanmis diger iki cocugundan mi??? menbata sende daha iyi anlayabildin mi canim durumu??
super yaa harika .... Allah razi olsun sizden.. Allah da seni sevindirsin canim benim..valla kalbine gore versin Allah.. baksana amca,hala olacaklar burunlarinin ucuyla yapmislar yapacaklarini... bide 7kat yabanciya bak... haa guc,imkan meselesi ama hlyamin soyledigine kesinlikle katiliyorum ve bende elimden geldigince oyle yapmayacalisiyorum.... yani kendine layik gormedigini baskasina almamak gibi ve hatta daha iyilierini yapmak gibi....
gule gule kullansin insallah ,hediyelerini her kullandiklarini sana dua etsinler.Allah seninde guldursun yuzunu ve tosun pasa versin sana....
ayyyyneeeen lojman tarin o bitanemm..hani ben basta isimlendirmek istemedim hani onyargili veya baska turlu mu dusunuyorum diye.. zaten bunlar bizim dusunduklerimiz deil gercek olanlar.... bide cok haklisin turkcede bahsettigimiz sifatlar cok hafif.... isteee oyle yerlere, onlarin arasinda olmaya layik goruyorlar..ben cok icerliyorum ki ama... ah oldu bende... gorumcemdden cok duydum.. ben oralarda yasamam diye.. simdi bize diretiyorlar.... dusmez kalmaz bi Allah... yinede hersey kotu deil sukur esim herseyin farkinda ve gucu kuvveti yerinde...
nese daha fazla moralimizi bozmayalim icim karardi havada yalandan gunesli cikip gezcem biraz... ii gelir...
ahh canim yaaa ne aksi bi durum....ama bana vereceksin elin mahkum gibi gelio tatlim yaa.... cidden can sIkIci durum ama regenin dedigi gibi neden sadece sennn..... bence herkes esit biseyler koymali... ve sen verdiginde altinlarini sana geri odenmeli... borc gibi anliyomusun...
ayy kuzum Allah razi olsun senden, insallah Allahim hayirlisiyla bebisimi bana ulastirir.. aksam benimkini bi görseniz nasil bakiyor bebege

öyle bi ifade daha önce hic görmedim yüzünde

eve geldik diyorki insan elinden gelse daha cok sey yapar, nasil da sevindiler

amaaaaaaaaa ben bebege bi tulum bakayim dedigimde kac sey götürcen de emmim degil dayim degil de vs vs diyordu

ama insanlarin o halini görünce kendi de sevindi.. küpeyi ona verdirdim, cantayi ben verdim ((halbuki ikisinin parasi da benim maastan gitti

)) yavas yavas pisiyor, olgunlasiyor o da sanirim.. yani senin ve hüllosumun dedigine geliyor iste..
arkadasin dedigi oturdu icime.. bana ilk hediye getiren sen oldun dedi

yazik kiza kimi kimsesi yok böyle insanlar da iste kendilerini adam yerine koymadiklari icin, gelin ya hani, onu da önemsemiyorlar..
kuzum bosver sen onlara ne bakiyorsun.. esin de farkindaysa kuzularinin öyle yerlerde büyümesine izin vermez zaten.. adamlara bak ya.. cocuklarini nerelere layik görüyorlar.. sanirim canim, yanlis anlama da o ailenin garibani da senin esin

git yaa... bosver onlarin demesiyle degil..esin de biliyor, orda yetisenlerin ne gibi psikolojik baskaltinda olduklarini, sonradan o cocuklara neler oldugunu.. oralarda resmen adami suca tesvik ediyorlar.. sen bildigini yap canim, o zaman onlar da sinir olur otururlar