- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #27.081
canımm "menbeta kork benden" yazmıssınya bende dedım ne oldu dıye merak ettım.. demekki içine dogmus ve ruyana yansımıs sankı..
hly canım benım aksam okudum yazdıklarını. yorum yapamadım.. doktoruna ısınmıssın. merkezede aynı sekılde.. ıcıne sınmıs bu cok guzel.. hayırlısıyla olsun tutsun bıtsın ınsAllah.. bencede asılama ıle vakıt kaybedene kadar tupu taktırıver olsun bıtsın.. hayırlısylada gelsın bebısler..vakit kaybedene kadar dedim cunku sans %15 miş. ya tutmazsa hem maddı acıdan hemde senın psikolojin acısından pek ıyı olmaz diye dusunmekteyımm.. banada en mantıklı tup gelıyor.. sızın kararınıza kalmıs..
bişey merak ediıyorum tup bebek yaptıranlarda cogul bebekte soz konusuya bunun hakkında bırsey konustunuzmu?? ısteyene tek ısteyene cogul yapabılıyorlarmıs.. size herhangibir acıklamada bulundular mı??
screamaway canım gercekten aklımdaydın.. ama yazarken hıc aklıma gelmedın.. bunun nedenı ne bılıyor musun?? coook ıhmal etmeye basladın buraları. tamam anlıyorum calısıyorsun yogunsun, ama hergun en azından bır slm yazsan cok ıyı olur guzelım. kendınden haberdar et bızı..
regen hanımda ben yokken gelıyor gıdıyor.
sılacık piyasada yok sankı..
gogomda aksam gelmiş gitmiş. ev için buyuk terbısyesızlık yapmıslar.. 60 km yolda az buz değil.. o kadının saclarını yolaydınnneyse hayırlısı olsun canımm..
leplepide yeni evine tasınıyormus. hayırlı ugurlu olsun. güle güle oturun ins.. artık ne demek lazım gelsin bebişler...
diyene de bak.. ben geldim ahni hani sen nerdesin????