- Konu Sahibi screamaway
- #27.401
ayyyy annesi yesin onu seyiniii
vallahi bak cok sevindim benim icime doguyordu zaten
vallahi bak saka bi kenara hep öyle düsünüyordum senin icin ama dile getormiyordum seni bildigim icin
olsun olsun hayirlisi olsun bak vallahi icim kipir kipir oldu.. ben de oooglus istiyomm yaaa
bir de bakarmissin 2011in son hamislerinden olurmusum.. ay insallahh....
ay yok canim yaa daha iki ay tam anlamiyla bitmeli yani.. aslinda teoride iki ay kalmadi ama yumurtlamayi düsünürsek araliga kaliyor yaa... öööf bana weihnachtsgeschenk olur belki de
vallahi katiliyorum sana... benim sinifimda da var ibrahim, suriyeli.. annesi bi dil konusuyor babasi baska bi dil.. kari-koca arapca anlasiyorlar.. simdi de kadin almanca ögreniyor.. ay bi görsen cocuk evde tam 4dil konusuyor ne güzel.. bugün gelmis fotokopi makinesinin yer bostu, orayi göstermis wo ist dieseeeeeeee diye bi konusuyor, e'yi bi uzatiyor, masallah acayip almancasi var.. bayiliyorum onun konusmasina.. benim sinifimin kizlari enteresanbi sandra vardi acayip sevimli, o gitti.. ayyy biz de yapalim kiz birer tane
![]()
ay insaallah yapalim canim nasil yapiliyor??? ben yarin doktora gidiyorum ama hicde gitmek istemiyorum ya of bide adamin ilk hastalarindan biriyim yani saat 7:15de.
evet canim ya sana wheinachtsgeschenk olur hehehe. pardon hohoho ne isterdiniz? ak sakalli dede bana bi erkek cocuk söyle pipisi olanlardan

ay malesef regen hanim son pipiliyi nartanesine verdim pipisiz olurmuydu???