2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa geçmiş olsun canım ya hemen yumurta akı sür hem ağrıyı alır hem iz birakmaz dikkat et ya .s

valla duymustum bende once tuz doktum su toplamasın diye sonrada yumurta akını surdum ne bileyim ya teşekkür ederimmm canımm

dünürüm dikkat et kendine,geçmiş olsun.

Hastaneye geldik. Açılmam 6 cm olmus. Yatışım yapıldı . Acayip duygular içindeyim. Bir yandan da sancı vuruyor. Bizim icin dua edin olur mu? Bende her sancim geldiginde sizlere dua edecegim. Hepinizi opuyorum.

Oooo olmazki boyle ama ben sancı çekiyorum herkes uyuyor. Canlı canlı dogumu kaçırıyorsunuz söylemiş olayım benim açılmam 8 cm . Ama hala kafası kanala inmedi. Bekliyorum...

canım ya mesaj kutun dolu kaç gündür yazamıyorum hangi hastanedesin söyleseydin bana yaaaa ben yakındım sana gelirdim mutlaka görmeye çok merakta kaldım. kızlardan duydum açılması var diye.. topikte tırım tırım aradım buldum bunları yazmışsın çok heyecanlandım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etmiştir inş. ne güzel ne mutlu sana.... dualarımdasın :)
mutlaka bana bu yazıyı ilk gördüğün anda mesaj ile bilgilerini ver görüşelim :)

şafakba ve revelecu... inşallah hayırlısı ile bebişlerinize kavuşmuşunuzdur, sizlerinde ağlığı yerindedir , ayyyyyyyy nerdeyse hergün doğum haberi alıyoruz , negüzell, hep böyle sağlıklı olsunlar Allah ımm

bu arada topikte certur arkadaşımız vardı hatırlayanlarınız vardır
20 temmuzda doğum yaptı kızına kavuştu

Gözleri aydınnnnn , ne güzel hayırlısı ile büyütmek nasip etsin Yardan ım , hem de geçmiş olsun..

yaaaa biz ne zmn doğuracağızzzzzz
sıcaklar bir taraftan benım zilli bir taraftan

Gunaydin taze anneler
Dr randevumuz vardi. Nst bide sanci yok gibi 20 lerde yani. Oglusum kucuk yaa kilo almamis dogru duzgunnn. 3100gr yanilma payi var tabi die ekledi dr muz. Cati muayenesi yapcakti. Haftaya persembe gel yapalim dedi. Bu hafta kendimi hazirlamistim simdi haftaya bidaaa strese gircem. Basini yerlestirmeye baslamis bizimki. 41 bulma ihtimali varmi die sordum. Bunu istemiyoruz dedi. Bebek cabuk strese girebiliomus. Sabah aksam yuruyusleri arttir ve artik buyuk adim at dedi. Kucuk adim yuruyus bi ise yaramiyomus. Bundan sonra zaman veremem her an dogabilir dedi. Stresim artti benim. Cantam hazir degil. Yanimda kimse yok. Son hafta gelicekti annem. Pofff cok stres oldum simdii

Oooo olmazki boyle ama ben sancı çekiyorum herkes uyuyor. Canlı canlı dogumu kaçırıyorsunuz söylemiş olayım benim açılmam 8 cm . Ama hala kafası kanala inmedi. Bekliyorum...

Bu saatlerde belkide bebisini kokluyosundur. Guzel haberlerini bekliyoruz sabirsizlikla

yardıma gelim canım ben sana

İç karnının genişliği ile ilgili yeni birsey demedi sanırım ondan mı kilo almanı istiyor acaba? Banada makat gelişi yazdılar raporlara artık donemez gibi vakit yok beklemeye. Kordonu hiç ama hiç dusunme emin ol riskli bir konu olsa bu saatten sonra sana anında saat verirdi doktorun. İki kat kordon dolanmasına karsı normal dogum ble yapılıyor oranlar cok yuksek bu konuda. Birde hareket takibi gercekten cok stresli bir konu Allah yardımcın olsun ama stres yaptıkca oynamıyor gercekten benim ilk gunler cok sorun oldu bir defasında 6saat hareket etmedi acile gittik bu hafta daha iyi seyler dusunuyorum nasıl hareketli

kilo aldırıcı seylerde faydası olduguna tam emin değilim hala ama içim rahat etsin diye yiyorum; keçi boynuzu pekmezi, muz- cok fazla oneriliyor-, susamlı kraker,tahin(sanada kilo aldırır susam ve tahin),hurma, yumurta, kaşar peynir,süt, meyve,kayısı,incir,ceviz,yogurt-ayran,et urunleri

pepik canım geliriz kız yardıma bak berenayda yazmıs kasma kendini yaz adresi musait oldugun zamanı gelelim

aman allahııımmmmm neler olmuş böyleeee, şafakba doğurdu muuuu, ay heyecanla okudum ama sonuç yok
inşallah sağlıkla kavuşmuştur bebeğinee..

biz de dr dan geldik, artık çatlamak üzereyim, oğlum çok iyi, keyfi çok iyi, bu haftada gelmiycek belli oldu..

53 cm, 3 buçuk kg olmuş görünüyor.
maalesef doğum kanalına girmemiş hala, bu haftada bekliycez haftaya suni sancı ile doğurmaya çalışıcam.. inşallah bu hafta gelir oğlum yaaaa

Son düzenleme:
yardıma gelim canım ben sana

Ahh canim tesekkur ederim. Birden gozumde buyudu hersey. Dogurdugumda yalniz kalmaktan korkuyorum aslinda. İstanbulda bi kac arkadastan baska kimse yok. Ole cagrinca hemende gelebilcek yerde degil buyuklerimiz. En yakin kv oda 3 saat uzakta.) korktum birden dogurursam die

ben gönüllüyüm elimize yapışmaz ya
birbirimize yardım etmicezde kime edicez
eylem adresi alırsan bana da bildir gidelim birlikte

pepik canım geliriz kız yardıma bak berenayda yazmıs kasma kendini yaz adresi musait oldugun zamanı gelelim

Kizlar cok tesekkurederim. Valla supersiniz. Bu topigi seviyorum. Yuzumu guldurdunuz yaaa. Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…