sağol canım ne olsun bacak arası ağrılar devam ediyor biraz yurusem hemen felçli birisine donusuyorum sabah uyandığımda allahtan bu aralara istanbulda ruzgar var o biraz rahalatıyor beni haa birde sabah sabah kocişin gomlegini utuleyim derken utu sol bacagıma dustu hemen aldım ama biraz yanmısım birde onun ağrısı işte yuvarlanıp gidiyorum tam bana uygun bir laf
dünürüm dikkat et kendine,geçmiş olsun.sağol canım ne olsun bacak arası ağrılar devam ediyor biraz yurusem hemen felçli birisine donusuyorum sabah uyandığımda allahtan bu aralara istanbulda ruzgar var o biraz rahalatıyor beni haa birde sabah sabah kocişin gomlegini utuleyim derken utu sol bacagıma dustu hemen aldım ama biraz yanmısım birde onun ağrısı işte yuvarlanıp gidiyorum tam bana uygun bir laf
valla duymustum bende once tuz doktum su toplamasın diye sonrada yumurta akını surdum ne bileyim ya teşekkür ederimmm canımm
Hastaneye geldik. Açılmam 6 cm olmus. Yatışım yapıldı . Acayip duygular içindeyim. Bir yandan da sancı vuruyor. Bizim icin dua edin olur mu? Bende her sancim geldiginde sizlere dua edecegim. Hepinizi opuyorum.
Oooo olmazki boyle ama ben sancı çekiyorum herkes uyuyor. Canlı canlı dogumu kaçırıyorsunuz söylemiş olayımbenim açılmam 8 cm . Ama hala kafası kanala inmedi. Bekliyorum...
bu arada topikte certur arkadaşımız vardı hatırlayanlarınız vardır
20 temmuzda doğum yaptı kızına kavuştu
şafakba ve revelecu... inşallah hayırlısı ile bebişlerinize kavuşmuşunuzdur,sizlerinde ağlığı yerindedir , ayyyyyyyy nerdeyse hergün doğum haberi alıyoruz , negüzell, hep böyle sağlıklı olsunlar Allah ımm
Gözleri aydınnnnn , ne güzel hayırlısı ile büyütmek nasip etsin Yardan ım , hem de geçmiş olsun..
hadi hayırlısı canım sağlıkla kavuş işallah darısı arkadan gelecek anneler zamanında gelsin işallah
Oooo olmazki boyle ama ben sancı çekiyorum herkes uyuyor. Canlı canlı dogumu kaçırıyorsunuz söylemiş olayımbenim açılmam 8 cm . Ama hala kafası kanala inmedi. Bekliyorum...
Gunaydin taze anneler
Dr randevumuz vardi. Nst bide sanci yok gibi 20 lerde yani. Oglusum kucuk yaa kilo almamis dogru duzgunnn. 3100gr yanilma payi var tabi die ekledi dr muz. Cati muayenesi yapcakti. Haftaya persembe gel yapalim dedi. Bu hafta kendimi hazirlamistim simdi haftaya bidaaa strese gircem. Basini yerlestirmeye baslamis bizimki. 41 bulma ihtimali varmi die sordum. Bunu istemiyoruz dedi. Bebek cabuk strese girebiliomus. Sabah aksam yuruyusleri arttir ve artik buyuk adim at dedi. Kucuk adim yuruyus bi ise yaramiyomus. Bundan sonra zaman veremem her an dogabilir dedi. Stresim artti benim. Cantam hazir degil. Yanimda kimse yok. Son hafta gelicekti annem. Pofff cok stres oldum simdii
Kızlar Günaydın,
Dün doktorda kontrolümüz vardı(36+2haftalıktık)malum bilenler bilir...
Son gelişmeler;
*Hanzade hanım hala dönmemiş.Takip karnemize ''MAKAD GELİŞ''diye not düştü.
*Kilomuz 2337 sanırım biraz zayıfız.
*Boyumuz 46,70cm.
*Kordonu kolye sanmış boynuna bir güzel dolamış,günde 3lt su içersem bir sorun teşkil etmiyormuş Allah'ın izniyle...
*Haftada 1 nst ye girmemi istedi dr.Gece gündüz kontrol edeceksin bebeği eğer bir kere bile hissetmezsen direk hastaneye geleceksin dedi.Zaten kordon meselesi çok canımı sıkıyor bir de öyle demesi beni daha da panikletti tüm gece uyku haramdı aslında kalkıp kalkıp kontrol ettim.
*15gün sonra hala dönememişse Hanzade başbakan bile durduramaz beni alırım bu bebeği dediSanırım biraz daha kilo almamızı bekliyor doktorumuz.Kilo almak için önerisi olan var mı acaba?
*Bizim için lütfen dua edin Teyzoşlar sağ salim şu kordon meselesi bir sorun teşkil etmeden dünyaya gelsin bebeğim...
sağol canım benimdünürüm dikkat et kendine,geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
tuz yakmazmı daha fazla yumurta akı gerçekten iyi geliyormus öle duymustum bende
pepik canım geliriz kız yardıma bak berenayda yazmıs kasma kendini yaz adresi musait oldugun zamanı gelelim
gunaydın hanımlar ınş. Bebekler de anneler de ıyıdır
yardıma gelim canım ben sana
ben gönüllüyüm elimize yapışmaz ya
birbirimize yardım etmicezde kime edicez
eylem adresi alırsan bana da bildir gidelim birlikte
pepik canım geliriz kız yardıma bak berenayda yazmıs kasma kendini yaz adresi musait oldugun zamanı gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?