2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslar hayırlı geceler herkese
bu sıcaklardan uymak ne kadar zor
sahura az kaldı diye yatmadım
eşime sahur için bir şeyler hazırladım
onu fırına atmak için bekliyorum
foruma bakayım dedim maşallah epey kalabalık bir gece
doğum için bekleyenlerin rabbim yar ve yardımcısı oldun inş.
darısı hayırlısı ile zamanında bizlere olsun inş.

bu arada topikte certur arkadaşımız vardı hatırlayanlarınız vardır
20 temmuzda doğum yaptı kızına kavuştu

Uyuyamayanlar klubü diye bir topik açalım biz en iyisi

Canim uyuyamassanda dinlenmeyi ihmal etme. Yarin cok gucu ihtiyacin olabilir. Bebisine kavusmak icin biraz daha yorulabilirsin. Dinlenki biraz enerji topla
Haklısın yarın yorucu bir gün olacak.

2.gıdısınde acılmana baktımı canım doktorun

Baktılar canim . Açılma 3 cm . Yani bir ilerleme yok. Ama rahim agzi yumusamis Buda iyi birseymis doğumun rahat olur dedi .

Senin bebek geliyor sancın var, peki bendeki bu durum ne yaa, ağlayacağım sonunda
Ne güzel sabaha belki kucağında olacak canım, bendeki çok fena

Haklısın yarın yorucu bir gün olacak.

Baktılar canim . Açılma 3 cm . Yani bir ilerleme yok. Ama rahim agzi yumusamis Buda iyi birseymis doğumun rahat olur dedi .
cok ıyı canım en azından dırek sezaryene almayacak normal dogum ıcın engel gozukmuyor maasallah.acılman oldugu ıcın de sunı sancı verebılır.acılma olmayıncaa vermıyorlarmıs

cok ıyı canım en azından dırek sezaryene almayacak normal dogum ıcın engel gozukmuyor maasallah.acılman oldugu ıcın de sunı sancı verebılır.acılma olmayıncaa vermıyorlarmıs

Benim ikinci olacak insaallah. Onunda etkisi var sanırım . Gerci ilkinde cok zor bir dogum yasamıştım .

selam doktora gittik şükürler olsun bebeğim iyi 38 haftalık olmuş kızım kilosuda 3.300 ama doktor kafamı karıştırdı doğum şekli konusunda ben normal istiyordum hep ama son zamanlarda korkmaya başladım normal doğumdan, doktorda sezeryanla alabiliriz istersen 10 gün sonr DEDİ bende nette araştırdım sezeryN DOĞUMDA bebeğe daha azmış risk normal dogumA göre ama kararsızım sizler hangi şekilde doğum düşünüyorsunuz birde daha çatı muanesi olmadım haftaya gidince olcam inş. eger çatımda darsa sezeryan olcam 10 gün sonra dualarınızı eksik etmeyin ve bilgi istiyorum bilenlerden sezeryan mı daha riskli normal mı diye

Merhaba arkadaşlar baktım ki benim gibi uyanık olanlar var size sormam gerekenler var.38 haftalık hamileyim..Bugün kontrole gittim ve bebeğin kilosu 3900 gr çıktı. Ayrıca çatı muayenesi de oldum ve doktor böyle giderse sezeryan olursun dedi sanırım biraz darmış çatım ama kesin bişey de söylemedi yani daha normal mi sezeryan mı belli değil. Haftaya tekrar kontrolüm var ve kilosunun fazla olması ve çatı darlığı olması nedenlerinden sezeryan olman gerekiyor demesinden korkuyorum..Sizce ne yapmalıyım?? Bu arada başka bir doktora daha görüneyim mi? Kilosu konusunda tedirginim ya daha da fazla olursa haftaya ve sezeryana alalım derse!! bana yardımcı olursanız çok sevinirim, kafam çok karıştı...

merhaba derin 6344 senin durum da benimle aynı ne yapacağız bu konuda benim ki de 38 haftalık ve 3900 gr ben de sezeryan olmak istemiyorum

canım evet durumumuz çok benzer ama seninki daha kiloluymuş Rabbim yardımcımız olsun benim çatı manesi yapmadı keşke yapsaydı bugün daha net olurdu karar almam ama yapmadı haftaya yapar inş. artık dua etmekten başka nedenimiz yok

Hastaneye geldik. Açılmam 6 cm olmus. Yatışım yapıldı . Acayip duygular içindeyim. Bir yandan da sancı vuruyor. Bizim icin dua edin olur mu? Bende her sancim geldiginde sizlere dua edecegim. Hepinizi opuyorum.

Oooo olmazki boyle ama ben sancı çekiyorum herkes uyuyor. Canlı canlı dogumu kaçırıyorsunuz söylemiş olayım benim açılmam 8 cm . Ama hala kafası kanala inmedi. Bekliyorum...

şafakba allah yardımcın olsun canım sarunsuz getirisin bebişini dunyaya inşalla heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…