- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
Şafakcım hurma varsa hurmada ye.
Sancılar nsaıl geliyor canım, beldenmi?
Belden kasıklara kasıklar dan aşağıya . Hem de varya oyle bir vuruyor ki offf ki ne offfff
Uyuyamayanlar klubü diye bir topik açalım biz en iyisiToplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 5 ziyaretçi)
gulsunoguz,
Ice_daisy,
esrapdr,
vcdrdvn,
Lapinu,
şeker-leblebi,
Pepik,
safakba,
ceylan06,
fabor,
zammbak,
bilgedeni
sabahkınden daha kalabalıgız valla
Haklısın yarın yorucu bir gün olacak.Canim uyuyamassanda dinlenmeyi ihmal etme. Yarin cok gucu ihtiyacin olabilir. Bebisine kavusmak icin biraz daha yorulabilirsin. Dinlenki biraz enerji topla
2.gıdısınde acılmana baktımı canım doktorun
cok ıyı canım en azından dırek sezaryene almayacak normal dogum ıcın engel gozukmuyor maasallah.acılman oldugu ıcın de sunı sancı verebılır.acılma olmayıncaa vermıyorlarmısHaklısın yarın yorucu bir gün olacak.
Baktılar canim . Açılma 3 cm . Yani bir ilerleme yok. Ama rahim agzi yumusamis Buda iyi birseymis doğumun rahat olur dedi .
cok ıyı canım en azından dırek sezaryene almayacak normal dogum ıcın engel gozukmuyor maasallah.acılman oldugu ıcın de sunı sancı verebılır.acılma olmayıncaa vermıyorlarmıs
selam doktora gittik şükürler olsun bebeğim iyi 38 haftalık olmuş kızım kilosuda 3.300 ama doktor kafamı karıştırdı doğum şekli konusunda ben normal istiyordum hep ama son zamanlarda korkmaya başladım normal doğumdan, doktorda sezeryanla alabiliriz istersen 10 gün sonr DEDİ bende nette araştırdım sezeryN DOĞUMDA bebeğe daha azmış risk normal dogumA göre ama kararsızım sizler hangi şekilde doğum düşünüyorsunuz birde daha çatı muanesi olmadım haftaya gidince olcam inş. eger çatımda darsa sezeryan olcam 10 gün sonra dualarınızı eksik etmeyin ve bilgi istiyorum bilenlerden sezeryan mı daha riskli normal mı diye
Merhaba arkadaşlar baktım ki benim gibi uyanık olanlar var size sormam gerekenler var.38 haftalık hamileyim..Bugün kontrole gittim ve bebeğin kilosu 3900 gr çıktı. Ayrıca çatı muayenesi de oldum ve doktor böyle giderse sezeryan olursun dedi sanırım biraz darmış çatım ama kesin bişey de söylemedi yani daha normal mi sezeryan mı belli değil. Haftaya tekrar kontrolüm var ve kilosunun fazla olması ve çatı darlığı olması nedenlerinden sezeryan olman gerekiyor demesinden korkuyorum..Sizce ne yapmalıyım?? Bu arada başka bir doktora daha görüneyim mi? Kilosu konusunda tedirginim ya daha da fazla olursa haftaya ve sezeryana alalım derse!! bana yardımcı olursanız çok sevinirim, kafam çok karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?