cnm sıkma canını hayırlısı olsun ıkınız içinde inşallah her hamilelik kendine özgü unutmayalımaman allahııımmmmm neler olmuş böyleeee, şafakba doğurdu muuuu, ay heyecanla okudum ama sonuç yok
inşallah sağlıkla kavuşmuştur bebeğinee..
biz de dr dan geldik, artık çatlamak üzereyim, oğlum çok iyi, keyfi çok iyi, bu haftada gelmiycek belli oldu..
53 cm, 3 buçuk kg olmuş görünüyor.
maalesef doğum kanalına girmemiş hala, bu haftada bekliycez haftaya suni sancı ile doğurmaya çalışıcam.. inşallah bu hafta gelir oğlum yaaaa
cnm sıkma canını hayırlısı olsun ıkınız içinde inşallah her hamilelik kendine özgü unutmayalım
kizlar cok tesekkurederim. Valla supersiniz. Bu topigi seviyorum. Yuzumu guldurdunuz yaaa. Allah razi olsun.
aman allahııımmmmm neler olmuş böyleeee, şafakba doğurdu muuuu, ay heyecanla okudum ama sonuç yok
inşallah sağlıkla kavuşmuştur bebeğinee..
biz de dr dan geldik, artık çatlamak üzereyim, oğlum çok iyi, keyfi çok iyi, bu haftada gelmiycek belli oldu..
53 cm, 3 buçuk kg olmuş görünüyor.
maalesef doğum kanalına girmemiş hala, bu haftada bekliycez haftaya suni sancı ile doğurmaya çalışıcam.. inşallah bu hafta gelir oğlum yaaaa
Hastaneye geldik. Açılmam 6 cm olmus. Yatışım yapıldı . Acayip duygular içindeyim. Bir yandan da sancı vuruyor. Bizim icin dua edin olur mu? Bende her sancim geldiginde sizlere dua edecegim. Hepinizi opuyorum.
Kızlar Günaydın,
Dün doktorda kontrolümüz vardı(36+2haftalıktık)malum bilenler bilir...
Son gelişmeler;
*Hanzade hanım hala dönmemiş.Takip karnemize ''MAKAD GELİŞ''diye not düştü.
*Kilomuz 2337 sanırım biraz zayıfız.
*Boyumuz 46,70cm.
*Kordonu kolye sanmış boynuna bir güzel dolamış,günde 3lt su içersem bir sorun teşkil etmiyormuş Allah'ın izniyle...
*Haftada 1 nst ye girmemi istedi dr.Gece gündüz kontrol edeceksin bebeği eğer bir kere bile hissetmezsen direk hastaneye geleceksin dedi.Zaten kordon meselesi çok canımı sıkıyor bir de öyle demesi beni daha da panikletti tüm gece uyku haramdı aslında kalkıp kalkıp kontrol ettim.
*15gün sonra hala dönememişse Hanzade başbakan bile durduramaz beni alırım bu bebeği dediSanırım biraz daha kilo almamızı bekliyor doktorumuz.Kilo almak için önerisi olan var mı acaba?
*Bizim için lütfen dua edin Teyzoşlar sağ salim şu kordon meselesi bir sorun teşkil etmeden dünyaya gelsin bebeğim...
canım ne güzel artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. oğlun da her hafta ne güzel sevindirdi bak seni cici haberlerle, ama artık kavuşma vaktiiiiiiii
bence akşam yürüyüşlerini 1,5 saate çıkarıp (ama tin tin değil), karnına su tutarak ılık duş alıp belki 1-2 gün öne çekebilirsin doğumu hı ne dersin? Genel inanış böyle diye diyorum.
Bir de cinsel ilişkiyi duydum ama burdan tavsiye edemiyorum çünkü ben kendim de göze alabilir miydim bilmiyorum, ama genelde doğumu yaklaştırdığı hatta kolaylaştırdığını söylerler. Sen yine de doktorunu dinle, biraz daha tek beden kalın, ama nacizane bildiklerim bunlar
nerde oturuyosun pepik ben ciddiyim yardım konusunda
bi kaç gün öncesine kadar bende senın gibi dşünüyrdum nasıl yapıcam
ne yapıcm die çok şükür bitirdim
canim ya baskayinca bitiyor dimi. Benim temizlik falan sikintim yok allaha sukur. Klasik ew supur toz al isinden baska. Dogum cantasi hazirlancak bi iste. Onuda bugun halletcem insallah. Gozum korktu birden. Ben dogururumda kimsecikler olmazsa yanimda die stres olmaya basladim. Allah razi olsun gercekten hepinizden.
Benim kız Rehber ya da Numaracı olacak galiba Allah'ın izniyle.
Demmircan bence senin oğlan da ya insancıldır ya da özgün
ASLAN ( 23 Temmuz - 23 Ağustos )
23 Temmuz İş bitirici
24 Temmuz Değişken
25 Temmuz Kahraman
26 Temmuz Müjdeci
27 Temmuz Kararlı
28 Temmuz Şampiyon
29 Temmuz Gelenekçi
30 Temmuz Somut
31 Temmuz İnsancıl
01 Ağustos Özgün
02 Ağustos Çok yönlü
03 Ağustos Sorgulayıcı
04 Ağustos Rehber
05 Ağustos Soğukkanlı
06 Ağustos Eşsiz
07 Ağustos Temiz yüzlü
08 Ağustos Numaracı
09 Ağustos Hisli
10 Ağustos Kadife sesli
11 Ağustos Onaylayıcı
12 Ağustos Muhafazakâr
13 Ağustos Tuhaf
14 Ağustos Kopyacı
15 Ağustos Emredici
16 Ağustos Hararetli
17 Ağustos Öfkeli
18 Ağustos Dayanıklı
19 Ağustos Şaşırtıcı
20 Ağustos Gizemli
21 Ağustos Dışa dönük
22 Ağustos Deneyimli
23 Ağustos Kusursuz
BAŞAK ( 24 Ağustos - 23 Eylül )
24 Ağustos Cinfikirli
25 Ağustos Kontrolsüz
26 Ağustos Yardımsever
27 Ağustos Sosyal
28 Ağustos Romantik
29 Ağustos Yapıcı
30 Ağustos Sert
31 Ağustos Gösterişçi
Doğum Gününe Göre Kişilik Özellikleri..
aslında 1 hafta ne ki hiçbişey kalmadı şunun şurasında ama kanala girmemiş olması ve suni sancı alacak olmak canımı sıkıyor biraz, sonrasında da sezaryene dönerse diye iyice kuruyorum kafamda..
valla canım yürüyüş her akşam 1 saat kadar yapıyoruz eşimle ve cidden hızlı yürüyorum o kadar hırslanmışım ki
duş zaten günde 3-4 kere farz oldu bu sıcaklardan ama baya bir soğuk suyla yapıyorum
ilişki konusuna gelince biz eşimle 9 aydır kankayız, öyle bir ihtimal şuan için kesinlikle yok
Slm kızlar nasılsınız, sanırım doğum sonrasına hazırlık yapıyoruz, uykuya hiç dayanamayan ben doğru dürüst uyuyamıyorum.
Bugün kontrolümüz var ve ben çatı için hazırlıklı değilim, acaba muayene yaparmı doktor?
Hiçbişey söylemedi geçen gittiğimde...
aslında 1 hafta ne ki hiçbişey kalmadı şunun şurasında ama kanala girmemiş olması ve suni sancı alacak olmak canımı sıkıyor biraz, sonrasında da sezaryene dönerse diye iyice kuruyorum kafamda..
valla canım yürüyüş her akşam 1 saat kadar yapıyoruz eşimle ve cidden hızlı yürüyorum o kadar hırslanmışım ki
duş zaten günde 3-4 kere farz oldu bu sıcaklardan ama baya bir soğuk suyla yapıyorum
ilişki konusuna gelince biz eşimle 9 aydır kankayız, öyle bir ihtimal şuan için kesinlikle yok
Canim ya baskayinca bitiyor dimi. Benim temizlik falan sikintim yok allaha sukur. Klasik ew supur toz al isinden baska. Dogum cantasi hazirlancak bi iste. Onuda bugun halletcem insallah. Gozum korktu birden. Ben dogururumda kimsecikler olmazsa yanimda die stres olmaya basladim. Allah razi olsun gercekten hepinizden.
kızlar ya acil cevaba ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim gögüslerimde hassasiyet ve şişlik olmuştu ama dünden beri neredeyse eski haline geldiler sizin bi bilginiz varmı neden olabilir acaba çok nerak ettim bişey olacak diye korkuyom
sendende allah razı olsun
ama bi sıkıntın olursa aklında bulunsun gelirim
hangi hastanede yapıcaksın doğumunu
Bugun bende kontroldeydim dr kanala rahat yerlesmesi icin hafiftempolu ama buyuk adimlarla yurumelisin dedi. Ben yuruyemiyorum die kucuk atiyodum adimlarimi artik buyuk adimlar dedi. Belki sende kucuk yuruyosundur? Belki isine yarar bu bilgi.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?