• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

9 aydır derken? :46:

bebişi öğrendiğimizden beri canım :1:

Kanala girmiş olsa bile suni sancı veriliyormu?
Benimki girmiş kesin kendi isteğiylemi gelir acaba?

40 haftada hala gelmemiş olursa ve benim doğum sancılarım başlamazsa kanala girsin ya da girmesin suni sancı verecek canım, inşallah kendi sancılarımız başlar:116:

zammbak takip ettiğim kadarıyla senin baya bi ağrın oluyor, Allah sabrını versin. Doktorun da biiyordur da net bi cevap veriyor mu ya da care eğer doğuma daha varsa?

9 aydır derken? :46:

Yalnızlık zordur ama bazen daha iyidir canım. Bence valizi azıcık yüksek bi yere koysun eşin işe giderken sen bi yana bebeğinkileri bi yana kendininkileri katla hazırda bulunsun. Zaten listen de vardır ona göre tık tık koy. En zevkli yanı galiba iş yapmanın :1: Ama artık ihmal etme bence bir an önce hazır ol ki yan gel yat artık tatlım

Bazen cok zor yalnizlik ewet. Bugun hazir etmek istiyorum valizi eksikler olursada yarin tamamlarim. 20 gun kaldi dioruz ama ne olacagi belli degil iste

zammbak takip ettiğim kadarıyla senin baya bi ağrın oluyor, Allah sabrını versin. Doktorun da biiyordur da net bi cevap veriyor mu ya da care eğer doğuma daha varsa?

Bugün kontrolümüz var, zaten bu aya hatta bu haftaya kadar çok iyiydim ama haftasonundan bu yana ciddi ağrılarım var. Sebebini çözemiyorum. Bugün söyleyeceğim ama normal demesinden de çekiniyorum doğrusu, doğuma daha varsa çekilecek gibi değil bu ağrılar...

kızlar ya acil cevaba ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim gögüslerimde hassasiyet ve şişlik olmuştu ama dünden beri neredeyse eski haline geldiler sizin bi bilginiz varmı neden olabilir acaba çok nerak ettim bişey olacak diye korkuyom :(

Benimde cok kısa surdu o hassasiyet. 9.aya girdim hala ne buyudu ne ayrıca bir hassasiyet oldu.Bir arkadasım yeni hamile kac beden buyudu onun tamamen kişiye gore değişiyor bunlar.Şimdiden bu kadar herseyi takma bence :)

Ahh canim tesekkur ederim. Birden gozumde buyudu hersey. Dogurdugumda yalniz kalmaktan korkuyorum aslinda. İstanbulda bi kac arkadastan baska kimse yok. Ole cagrinca hemende gelebilcek yerde degil buyuklerimiz. En yakin kv oda 3 saat uzakta.:-)) korktum birden dogurursam die

en yakın 3 saatmıs canım otobusle 14 saat ıkısıde ayrı sehırdeler kayınvalıdem de annem de ıst de bı abım var yanım da bıde hanımı o da hamıle ve daha cok yenı rabbım yardımcımız olur ıns kayınvalıdem haftasonu gelıyr kısmetse annem de ondan sonra kı hafta

ben gönüllüyüm elimize yapışmaz ya
birbirimize yardım etmicezde kime edicez
eylem adresi alırsan bana da bildir gidelim birlikte
gideriz valla ne var sanki

Kizlar cok tesekkurederim. Valla supersiniz. Bu topigi seviyorum. Yuzumu guldurdunuz yaaa. Allah razi olsun.

canım bende gayet ciddiyim ne olursa olsun yardım yada destek yeterki iste geliriz sorun değil

arkadaslar ılıskı hakkın da doktorlarınız ne dıyor

eşimizle olan munasebetse doktorum bişey demedi cunku biz daha 5 aylıkken falan yakınlasmıyoruz korkuyoruz ve kızım sanki goruyor diyede utanıyorum valla ama sakıncası yokmuş diye biliyorum hatta doğumu geçikmiş hamişler için rahmin acılması için oneriliyormuş

en yakın 3 saatmıs canım otobusle 14 saat ıkısıde ayrı sehırdeler kayınvalıdem de annem de ıst de bı abım var yanım da bıde hanımı o da hamıle ve daha cok yenı rabbım yardımcımız olur ıns kayınvalıdem haftasonu gelıyr kısmetse annem de ondan sonra kı hafta

Cnm benim annemde 12 saat uzaklikta otobusle. Benim kayinvalide de yarin gelio ama 4 gun kalicaklar kayinpederim ve liseye giden bi ogullari var onla. Yani bu dicakda onlarin gelmesi suan bana cok daha zor.dogum icin degil ole geZmeye geliolar

Kızlar Günaydın,
Dün doktorda kontrolümüz vardı(36+2haftalıktık)malum bilenler bilir...
Son gelişmeler;
*Hanzade hanım hala dönmemiş.Takip karnemize ''MAKAD GELİŞ''diye not düştü.
*Kilomuz 2337 sanırım biraz zayıfız.
*Boyumuz 46,70cm.
*Kordonu kolye sanmış boynuna bir güzel dolamış,günde 3lt su içersem bir sorun teşkil etmiyormuş Allah'ın izniyle...
*Haftada 1 nst ye girmemi istedi dr.Gece gündüz kontrol edeceksin bebeği eğer bir kere bile hissetmezsen direk hastaneye geleceksin dedi.Zaten kordon meselesi çok canımı sıkıyor bir de öyle demesi beni daha da panikletti tüm gece uyku haramdı aslında kalkıp kalkıp kontrol ettim.
*15gün sonra hala dönememişse Hanzade başbakan bile durduramaz beni alırım bu bebeği dedi:1:Sanırım biraz daha kilo almamızı bekliyor doktorumuz.Kilo almak için önerisi olan var mı acaba?
*Bizim için lütfen dua edin Teyzoşlar sağ salim şu kordon meselesi bir sorun teşkil etmeden dünyaya gelsin bebeğim...

Ne inatçı çıktı senin kız. suyunu ihmal etmeden iç canım Allahın izniyle hiç bişey olmıycak,15 gün sana çok zor geçicek ama yapıcak bişey yok.

Cnm benim annemde 12 saat uzaklikta otobusle. Benim kayinvalide de yarin gelio ama 4 gun kalicaklar kayinpederim ve liseye giden bi ogullari var onla. Yani bu dicakda onlarin gelmesi suan bana cok daha zor.dogum icin degil ole geZmeye geliolar

anladım canım annem ucakla 3 saatte bur da da ıns kayınvalıdem bınemıyor ucaga benım de kayınpederım kayınvalıdemden bıraz sonra gelıcek sanırım napıcam bılmıyorum

tamam canım biraz rahatladım bende bişey oldu sandım ohhh beee

Kimse ile kendini kıyaslama canım valla ogrendik annem eyvah dedi ben tum hamileliklerimde bulantı ve kusmadan gozumu acamadım.Ben hiç oyle seyler yasamadım mesela. Bende annemin yasmadıgı farklı kemik agrıları yasadım. Herkes goguslerin cok acır buyur dedi kısa sure bi hassaşlastı hala buyumedide. Bu senin vucudun kimse ile aynı değil ki annenle bile. Yapabilecegin en guzel sey rahat olmak, iyi dusunmek bu donemde. Allah tamamına erdirsin hayırlısyla :)

Back
X