- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey
canım hazırla bence çanta hazırlamakta bişey yok.stres yapma.1 liste al eline sırayla koy.hazırlıksız olmaktan iyidir.otura otura yerleştir.
ay zaten bende anlamadım,hep bilmem ka. Hamilede bir olan şey benim başıma geldi son ayda, ay şikayet gibi olmasında allahım deli oluyorum bu duurma ya.. Valla en son öle demişti,en azından sebebini biliriz ağrının diye. Kaşınmam hakkındada telefon açıp sormadım bilerek,alacağım cevap "normaldir yeliz" olucak çünkü. O yüzden cmrtesiyi bekliorum.
Benim bebişte şikayet ettiğimi duyoyo galiba bir oynuyo anlatamam oturdugum yerden sallıyo bebeğim:)[/color][/b]
berenay ve pepiğe
bebek
1. 2 tulum,4 kısa kol çıtçıtlı badi,2 uzun kol çıtçıtlı badi,1 kolsuz çıtçıtlı badi,
2. 3 çorap
3. 2 eldiven-şapka
4. Yan yatış yastığı
5. Mama(ne olur ne olmaz-süt gelmezse vb)
6. Biberon 3 tane-4 küçük süt saklama şişesi(lansinoh aldım)
7. Prima premiumcare 1 nolu bez yarım paket aldım yanıma
8. ıslak mendil(unibaby)
9. Pişik kremi
10. 2-3 battaniye
11. Pratik alt açma
12. Beşiğe sermek için temiz bir örtü
13. Ana kucağı
14. Ağız mendili
15. Süt için kaşık
16. çıkışta anakucağına örtmek için tülbent
anne
17. çorap
18. Terlik
19. Göğüs pompası
20. Göğüs pedi
21. Göğüs kremi
22. Foto makine-şarj-pil-hafıza kart-cep tel-şarj
23. Hasta bezi-ped
24. Su ısıtıcı
25. Emzirme atleti
26. 3 gecelik
27. 1 pijama
28. Sabahlık
29. Lohusa tacı
30. Makyaj malz-tarak-ayna-diş fırça-macun
31. Aile cüzdanı
32. Nüfus cüzdanı
33. 5-6 tane iç çamaşır veya kullan at çamaşır
34. Sıvı sabun
35. 4-5 temiz poşet
36. Saç maşası
37. Yastık kılıfı, çarşaf
38. ıslak mendil-havlu kağıt
39. çıkış için lacivert elbise
40. Gebelik takip dosyası
41. Parfüm
42. Süt artırıcı çay
43. Havlu
44. Kolonya
45.kapı süsü bunu yazmamışım
ellerine sağlık :))
olsun cnm sen normal doğum için elinden geleni yaptın,önemli olan saglıkla bebişine kavuşmandıCanlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey
Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey
kızlar hurma doğumu hızlandırıyormus ve cok faydalıymış,yiyormusunuz sizde ben günde 3 veya 4 tane yıyorum umarım yanlış birşey yapmıyorumdur
halılarım geldiiiiii.....
çok sıcaaaaakkk
benimki de geliyor bugün.
Kızlar aranızda sezeryan olanlara bir sorum var.ilk 2 gün klozete otururken çok acıyor mu dikişler?
gelsin gelsin kızçenin halılarını görelim bide:) sonraki hafta sermeyi düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?